Veckans planer

Skola: Ja jag har ju praktik nu så det är rätt chill. Men har ändå ett par saker till efter lovet. Så ska börja med de redan nu. Ska plugga rikitgt hårt nu och göra så jag slipper plugga under lovet.
Träning: Nu då jag är i Luleå om dagarna ska jag försöka simma. Har inte simmat sen sportlovet?! Illa!
Shopping: På tisdag (imorgon) får jag studiebidraget. Yes! Men ska bara inhandla en BUS - brun utan sol.
Övrigt: Dammråttorna invaderar väl snart mitt rum. Så måste städa! Hojja så tråkigt!

Hej mitt vinterland... igen!

Fan jag fick inte köra hem. Det var alldeles för halt ute:( Nu sitter jag och ser Leila på landet. Det är tyvärr inte lika bra som då hon bakar men det går att se ändå:P
Nå jag vet inte vad jag ska skriva här längre:S Det känns ju inte så kul:(
Förresten slog ni av lamporna igår? Jag hade dragit ut alla grejjer igår i mitt rum. Hos Veronica hade vi släckt ca 20 min. Haha ja så går det. Men ändå rätt coolt att hela världen gör det där liksom. Om det hjälper det gör det väl till viss del men ja. Som Angelica sa, ''världen kommer ändå gå under''. Sen är det ju bara en fråga om vi lever eller inte.
Nå snart är det One tree hill, Gossip girl på tv. Och just ja ni måste ju få se min nya hårfärg!:D Ska hitta kabeln till kameran bara. Vänta lite.



Där har vi en liten bild. SOm ni ser så är det långt ifrån knall rött. Det bara skimmrar i rött i ljuset.
Nu ska jag gå och se tv.
Pusskram

Söndag och en timme fram

Nå ska snart hem. Eller skulle förbi och handla före menmen. Ska väl för hoppningsvis köra:D Nåja just nu sitter vi i sängen och ser på tv.
Skriver när jag är hemma.
Pussciao

Ny hårfärg, nytt liv?

Igår färgade jag ju håret på Emmy. Så blev det över färg så vi färgade mitt underhår. Och det syns ju i solljus. Så idag köpte jag en kartong färg och färgade hela håret. Snyggt snyggt!
Nå igår for vi ju till Elin och åt pizza och umgicks. Jätte nice!
Nu sitter jag hos Veronica och vi ska spela singstar:D Woohoo!:D Fett nice! Kommer suga:P Haha
Ciao

Taggad till tusen!

Imorgon ska jag då gå på skolan själv. Sanna, Fifi och Linn är alla lediga, så jag överväger att skita i att äta på skolan imorgon. Vi får se kanske hittar någon annan. Sen ska jag då hem en snabbis och sen iväg till Nordkalotten och Best western artic hotell. Sen ska jag hitta presenter till Emmy, Sanna och Veronica.
Efter det så ska jag till Hälsans och färga håret på Emmy, basta och mysa på! Och efter den trevliga spastunden ska vi masa oss iväg till Elin!:D Där ska vi laga mat med Elin, Sandra och nån fler. Sen lär man ju bara sitta och snacka. Fan jag är så taggad!:D:D:D

Inte ett moln så långt ögat kan nå

Det var ju rätt länge sen jag skrev här. Men har haft full rulle. Idag har jag både haft matteprov och samhälls redovisning. Matten gick väl sådär hoppas att man får G i alla fall. Och samhällsen gick ju som det gick. Vi hade gjort ett jätte bra powerpoint bildspel, men så får vi veta att kanonen inte funkar till våra datorer. Dra dig baklänges! Men sån tur var hade vi en plan B. OH blad är stenåldern men visst det funkar. Jaja sak samma.
Nu har jag bara lite körteori att plugga till imorgon. Ska försöka orka göra den. Sen imorgon ska jag till stan (ovanligt på en fredag?! Knappast!). Sen på kvällen ska jag till Elin Pelin och umgås:D
Puss


Miss you babe;)

Trötter

Hejhopp! Sitter här nu igen:P Har jobbat och jobbade till och med över. Så jag har fått sovmorgon till 9 imorgon:P Nå har hunnit ta en snabb dusch och druckit lite te. Det är nå fel på maskinen så chokladen smakar inte så bra längre:S Nåja ska sova snart.
På onsdag fyller Sanna år och då ska vi fixa till samhällsen. Haha kul att va i skolan efter skolan på sin födelsedag. Nåja vad gör man inte för betygen?! Tur att jag fyller år mitt i sommaren, dock har jag jobbat de senaste två åren på min födelsedag. Men i år om jag jobbar ska jag ut på kvällen. Om jag inte jobbar ska jag ut redan på fredag morgon!:P Haha:P Nå det är ett tag kvar.
Nu ska jag dra.
Puss!

Brown eyes

Idag har jag vart och kört bil:D Härligt! Var till Biltema (första gången jag är där) och kollar på en cykel. Men cykel var för stor för mig, asså jag nånde typ precis ner på pedalen med tårna, men inte ner på marken. Och ja det kanske kan vara en bra sak ibland. Nå ska kolla vidare på cyklar.
Sen for vi och tvättade bilen och hälsade på farfar på sjukhuset.
Har räknat några tal matte och sett lite Robinsson. Nu ska jag sova så jag orkar räkna alla 37 mattetal imorgon! Fy fan.
Puss godnatt!


Den obekväma sanningen

Idag blev det klänning på skolan:D Vi hade bara körteori idag och där såg vi en film. Nå sen så hade jag utvecklingssamtal med Kerran och fick min första ig varning. Har vetat det länge, men när jag väl fick ett papper som mina föräldrar måste fylla i, så tar det på en. Hojja, aldrig mer får jag hoppas!

Drog hem och svirade om, sen stan. Var och lämnade in ett CV och var med Emmy. Gick runt och kollade på dom nya affärerna i Smedjan. Vi träffade på flera man inte sett på ett bra tag och kollade på allt annat än presenter. Så det som följde med mig hem var en gul enkel klänning från Gina tricot. Och så fikade vi på ny öppnade BO's. Det blev fan i mig dyrt!:(



Nåja sen hoppade jag på en buss som skulle föra mig till Markus. Träffade Linnea på bussen så pratade med henne lite:) Sen så hjälpte jag Macke med skotern som han sålde idag! Eller ja han böt mot en cross:P Och tro det eller ej men jag har faktiskt kört cross! Fråga bara Veronica:P
Sen spelade Macke och jag wii. Bowlin och jag körde boxning mot wii-apparaten. Markus orkade inte. Men jag klarade mig rätt bra! Spelade typ mot 4-5 olika personer och vann alla! Haha sen orkade jag inte mera så jag la mig när jag var på topp:P Har träningsvärk i armarna nu.
Sen gick jag hem från Markus och nu e jag hemma.

Jag vill förresten köpa en tant cykel! Ni vet en med u-formad ram, stora hjul, skön och bred sadel, brett styre, cykelkorg, pakethålare och bakåtbroms! Ge mig!

Ska se film nu:)
Puss

Hairspray!

Ni måste hjälpa mig! Jag vet inte vad jag ska ha på mig eller hur jag ska ha håret imorgon. Emmy och jag ska vara super snygga i fall vi möter på S, T eller kanske Z;) Så dom ser vad dom gått misste om! Så nu måste ni hjälpa mig!:D

Åh varför kan man inte se lika bra ut som Rihanna?! Hade ju inte vart fel!


Våååår!

Åh idag när jag vaknade så lyste solen!:D Wohoo! Våren kommer smygandes och hur härligt är inte det?! Hahah men halkade så jag gjorde värsta volterna påväg till bussen. Hade bara svenska idag och sen satt jag, Sanna och Camilla och jobbade på samhällsen. Vi såg på nån teckenspråksmusikal och den var rätt rolig:D
Har pluggar engelska sen jag kom hem och tittat på Project runway. Nu ska jag snart sova eller nått. Vi ser ju:P

Just jag! Idag fick jag veta att jag ska fara på praktik vecka 14-15. Kerran skulle kolla om hon kunde få in mig i Luleå på nå hotell!:D Hoppas!



Pusskram

Tjoflöjt!

Haha igår var det bara 12 personer som bodde på hotellet och då är jag inräknad där! Haha! Men jag och Frida höll oss sysselsatta sån tur var.Vi putsade fönster och pratade på. Det var ju riktigt trevligt! Hon är en riktigt trevlig tjej som man lätt kan prata med.
Sedan så vikte vi några servetter och serverade lite. Och jag fick hjälpa och räkna kassan:D Det var kul.

Nå idag har jag fixat och stökat bort frukosten helt själv! Sen fixat i ordning i konferenslokalerna med Jenny. Och har kommit fram till att hon har mycket bra musiksmak!:D Coldplay, Nickelback och 3 doors down. Och så tipsade hon mig om en grupp, Hinder. Så nu lyssnar jag på en låt med dom på Youtube. Låter rätt bra:)

Förresten är det någon som vet hur man viker en svan av en servett? Säg till i så fall! Har lovat Frida att göra en sån innan terminen är slut:P

Nu ska jag sova eller näe jag ska nog se Andra avenyn. Såg inte förra veckans å det har kommit ut ett nytt idag med.
Puss!

Hejsan hoppasan:P

Jag har inte skrivit sen lördags. Nå jag såg melodifestivalen och rätt låt vann.  Det var mycket bättre än snälla snälla låten! Ja vi får se hur det går för Marlena i Moskva. Eller ja hon måste tydligen kvala in först, för att Charlotte kom så dåligt förra året. Men det är ju dumt att England, Tysklan och Frankrike alltid får vara med trots hur bra eller dåligt dom kommer. Det är ju helt fel!

Nåja igår slappade jag bara. Och idag hade jag matte på skolan och nu är jag här i Stoforsen. Har redan hunnit med att räkna några mattetal, men det är mycket kvar. Har även tränat på vägmärkerna:D Nu ska jag sätta igång med engelskan.
Det som är dåligt är att man får allt på en gång i en hög. En period har man inga läxor/prov och andra stunden så kommer alla på en gång. Det är jobbigt och jag får alltid psykbryt. Hojja!

Nå ska jobba sen men det var tydligen väldigt lugnt nu på hotellet. Hoppas det finns nå jag kan göra. Det lär väl bli att vika ett stort lager av servetter. Jaja det går väl det med. Bara man inte sitter och stirrar på en vägg så är det lugnt.

Puss kram!

En-hinna-med-så- mycket-som-möjligt-Dag

Ja idag då jag vaknade kollade jag på Tyra Banks show som tydligen går på 3an. Vaknade förresten vid 10. Sen tog jag fram matteböckerna och räknade några tal. Dem måste nog komma fram en gång till ikväll eller imorgon, för att jag ska hinna. En efterlängtad vända med bilen väntade där näst. Vi for mot Pite och in i stan. Så fick köra i trafikljus. Det gick jättebra:D Pappa lärde mig hur man fyllde på spolarvätska, vilket kan vara bra att veta.
När jag kom hem så skrev jag om Moderaterna. Ska bara fixa en sak till sen. Men vi (jag, Sanna och Camilla) ska ju redovisa, lämna in en skriftlig rapport och ha en kunskaps koll för klassen. Och vi ska börja med det vecka 13. Vi ligger dock efter som fan tycker jag. Jag tror fasen jag har nått slags kontrollbehov. För när vi är i grupparbeten så måste jag vet hur det går för de andra. Och säga om det är nått dem kan förbättra. Men så var det inte förr. Men det kan vara att dem jag då var med hade kontrollbehov. För att då vare typ att dom ville ha MVG och jag nöjde väl med VG. Men nu är det jag som vill ha MVG och dom andra som nöjer sig med det dom får. Jobbigt!
Nå nu håller jag på att baka en kolapaj:D Hoppas den blir god. Pajskalet står i kylen och ska bara om nån minut in i ugnen. Receptet och betyg kommer senare!:D
Puss

Emmy, Hero, Evelina

Ja nu sitter jag hemma i min säng. Var ju då på bio med Evelina och såg Slumdog millionaier. Den var grymt bra, inte som jag trodde dock. Men bra! Jag gillade verkligen att den utspelade sig i Indien:) Thats right there is where I come from;) Hehe nå gillade slutet på filmen med:P Haha
Nå jag var ju hos Emmy tidigare idag. Vi lekte med Hero och åt tårta. Hehe och smsade/mmsade/msmade med Eggy Peggy om pannkakor;) Hehe.
Var sen på H&M och hittade två vita väskor jag ville ha. Bara 179:- styck:D Så vi får se om jag köper nån av dom.
Nå hoppas ni har haft en bra kväll!
Puss


Fredag igen!

Sitter hos Emmy nu:D Så nu har jag gett henne henns höst seriösa present. En bok  med gröngölingarnar dvs Knatte Fnatte och Tjatte;) Så sen har jag sett Hero, hunden, med:D Söt och full av energi!
Ska på bio med Evelina sen. Slumdog millionaire hette den:D
Nå puss kram för nu!

Wohoo!

Och jag vet inte vad jag ska skriva längre men ska komma på nått!
Hmm ja Emmy fyller år idag, så STORT grattis till henne!:D Happy birthday girl:)
Sen idag hade vi innebandy och vollyboll på idrotten. Innebandy är kul och jag är bra på det. Men vollyboll suger jag på! Haha. Sen hade vi då samhälls där vi fick veta att vi måste vara klara vecka 13! Bara jobba som fan nu! Gasen i botten. Har suttit och skrivit ner vad jag har att göra och det är en hel del. Så nu är det att köra järnet till påsklovet. Då ska jag inte plugga nå! Vi får väl se hur det slutar.
Har fått veta att vi har nationella prov i engelska snart. Eller ja den muntliga delen. Och jag hatar att prata engelska, jag blir så osäker så blir allt bara fel. Blää!
Imorgon har jag bara samhälls. Så det blir att ta en senare buss på morgonen, exakt 1 timme och 8 minuter senare buss. Kommer ändå få sitta på skolan och dra benen efter mig. Men mamma kan inte hämta mig efter samhällsen så kommer få åka hem med min morbror:) Nice:D
Sen ska jag slå in Emmys present och dra till henne. Träffa Hero och äta tårta;)
Ciao!

Här är min nya bakgrundsbild:D

Onsdagkväll

Dagen har vart lite hit och dit med humöret men nu 'är det bra igen. Sitter och ser på 90210 och äter popcorn:) Jag har typ inget att skriva här längre:(
Imorgon fyller Emmy Pemmy år!<3
Puss

Happy

Åh vet ni vad?! Jag har ust bokat in mina första körlektioner! Wohoo! Den första är dock om en månad men det är lika bra. Så nu ska jag satsa på körningen! Wish me luck;)

Back in days



Vad hände med oss?
Saknar dig!<3

Hoja

Jag är trött men vet att jag inte kommer soman. Sitter och skriver med Elin från högstadiet. Eller snarare upprätthåller henne när hon pluggar. Nå vill sova! Tack och lov så fick jag rejäl sovmorgon imorgon. Börjar inte förräns klockan 9 och då är ju frukost precis. Sen blir det att jobba till 16.00, ta bussen till Ä-byn och köra hem.
Har inte pratat nå med Emmy varken igår eller idag:( Hmm får ringa henne imorgon:D
Puss


Miss you guys! Jag, Erica, Cicci och Elin! Bea jag saknar dig med!:D
<3

Söndag

Idag har jag bara tagit det lugn här hemma. Jag har börjat se Beverly hills 90210 igen:P Första säsongen för fjärde gången:D Nå sen har jag bara räknat matte och knappt rört mobilen. Skönt! Nå har inte mycket att skriva. Lovet är slut och imorgon är det skola/praktik. Nå ha det så bra!
Puss

Lördag

Idag så var jag till Boden på Dollar store. Och det är ju så mycket större än i Luleå!:D Nå fick mig 2 ansiktsmaskar, body scrub och godis. Sen var jag och pappa ute och övningskörde i 1½ timme! Det var jättekul och jag körde i trafikljus och så har jag tankat:P Haha nå det är ju rätt kul att köra egentligen.
Jag ska äta middag och sen ska jag förbi Evelina. Vi lär väl se film som vanligt;p Kanske kör dit med^^

Du ser bara på ytan och ser det du inte vill se.


 

Ge mig sommar!

I år har jag planer för Lulekalaset! Ska nämligen spendera alla 3 dagarna där i år. Så tänkte att man en da går med LK-gänget. Det består av jag, Tess, Cicci, Evelina och Marie. Sen en dag så går man med Emmy en dag:) Och tredje dagen ser man ju vad som händer och sker:)

LK LK LK!


:)

Hemma nu! Det blev en snabb runda på stan och han se Tommy. Han stirrade på mig:s
Nåja jag, Elin och Sandra gick förbi hotellen för att lämna in mitt CV. Renskrev det inatt så det blev perfa!;)
Jag och Elin såg två filmer, Brudens bäste män/The main of honor och A nother cinderella story. Det var helt okejiga filmer.
Nu ska jag vara social med Emmy!
Puss

Fredags mys med Elin!:D

Idag ska jag till stan och träffa Elin. Vi ska först drömma oss bort i alla affärer och sen ska vi hem till henne och se film. Det ska blir riktigt kul!:) Vet dock inte vad jag ska ha på mig:S Och jag försöker fixa min lugg men det går inge vidare:/
Om jag köper nått idag så ska det bara vara presenter och kanske C. Vi får se. Nå nu måste jag fixa mig klart och sen så måste jag dammsuga rummet igen. Haha ja som ni vet klippte jag ju Makus igår kväll/natt. Så nu ligger hans hår över mitt golv:S Kunde inte dammsuga igår för då sov alla.
Nå ha en bra dag!
Kram

Markus, vännen min:D

Jag tycker att det är grymt kul att jag och Markus började vara med varandra i sommras! Vi har ju känt varandra sen 3an i princip. Haha kommer ihåg att jag var kär i honom då;P Men vi var mycket med varandra där i 4an och det var kul. Nå sen så var det en tid då jag bara irriterade mig på honom men det var i högstadiet. Tyckte han var fjantig men visste ändå att när det väl gällde så skulle han finnas där för mig. Sen så förra och i sommras så sommarjobbade vi ihop. Eller vi jobbade ju ihop hela dan, varje dag i sommras. Och de var fasen kul! Det var då vi började umgås mera utanför skolan och jobbet. Så på den vägen är det nu:) Och nej vi är inte kära i varandra utan vi är bara kompisar!

Vad tycker ni om klippningen?


Glöm bort dina bekymer, imorgon kommer nya

Sitter här och äter BJ half baked, den är ju jätte god! Haha men det var inte bara den som hängde med mig hem idag. Nej det blev även en bok från bokrean. Det är David Pelzers (pojken som kallades det) bror som skrivit boken. Den hette nått kommer inte ihåg. Men det är en fortsättning på en bok han skrivit före. Har inte läst den dock men nu står båda två i min ny utrensade bokhylla;P

Markus kom hit en sväng. Jag har klipp honom! Haha första personen jag nånsin klippt, men det blev rätt ok. Haha gissa om jag var nå nervös?! Hehe men kul var det;)
Godnatt

Torsdags handlig

Ja har egentligen inte mycket att skriva om idag. Var uppe rätt sent och vaknade rätt sent. Eller ja vid halv 12. Det är ju rätt sent med mitt vakna-tidigt-för-att-hinna-mycket schema. Nå har bara räknat matte idag. Det har faktiskt gått bra!:)
Ska snart fara iväg och handla med mamma & pappa. Det har blivit lite som en rutin igen. Förr när jag var lite gjorde jag alltid det, eller så var jag hos farmor. Det var kul det med! Saknar dom tiderna! Ja men sen blev jag större och tyckte det bara var trist att vara med föräldrarna. Men nu har jag börja gilla att handla med dom igen. Haha dock så går jag väl för mig själv oftast men ändå. Det är ju inte alltid man tar sig tid och hänger med dom nånstans annars. Plus att man alltid slipper betala för tidningarna man vill ha om man följer med;)
Idag ska JAG dock BETALA för Ben&Jerrys!
Puss

I can tell you but then I have to kill you

 ''Tur i spel, otur i kärlek'', säger man ju. Men jag har oftast otur i båda:/ Jag hoppas jag lyckas för en gångs skull!<3


Onsdag

Idag har jag vart med Markus. Gick till honom och vi lagade mat spelade Wii och såg film. Jag äger fasen ut honom i boxningen! Hehe. Nå vi började se Försoning men så ringde Robin och Cicci och ville umgås. Så dom masade sig till Markus. Så vi såg lite Ronny och Ragge och sen Rambo. Den filmen var inte så jätte bra, det är med Silvester Stallone. Nåja har precis kommit hem. Funderar om man ska kolla runt på lite sidor och sen se Andra avenyn?:) Så får det bli.
Puss och godnatt


Fejjan!

Suck jag har skaffat Facebook, och allt detta för han!

Tisdag

Idag har jag vart på stan, först med Markus sen med Sanna och så kom Emmy med. Köpte mat på Dagobert och svarta örhängen och 3 filmer:)   Det blev Epison, Defintely maybe och Försoning.
Nu sitter jag bara här och ser på Gossip girl, sedan har jag 90210 2 avsnitt att se och 1 avsnitt Project runway. Så nu ska jag fortsätta se.
Puss

Måndag och James Blunt fyller mitt tomrum igen

Ja nu hittade jag en James Blunt skiva i mammas samling. Så jag tänkte ''det var längesen''. Så nu fyller låtarna som ''you're beautiful'' och ''goodbye my lover'' mitt blåa rum. Jag håller på att städa igen(?!) och nu är jag på slänga-allt-onödigt-stigen! Haha rensar allt som kommer i min väg. En sak som jag inte längtar till är att dammtorka och dammsuga. Fy fan ni vill inte vara i samma rum som mig när jag dammsuger. Håller bara på å dampar lös på dammsugaren för den är så dum. Hehe

I am a dreamer but when I wake
you can't break my spirit - it's my dream you take

Filmfilmfilm!

Kvällen innehöll 5 filmer som vi hyrt. Det blev fruktsallad, kakor smoothi/milkshake och munkar! Det blev skratt blandat med förrvirring:)

License to wed


Denna film var nog kvällens bästa film. Det är med Mandy Moore som jag personligen älskar som skådespererska!
Filmen handlar om ett par som ska gifta sig men vägen dit blir inte lätt! Två skrikande robot babisar, köra med ögonbindel i centrala Chicago och sluta ha sex. Ja det är vad pastor Frank kräver innan man får lov att säga ''I do!''


The Stepford wives


Den här filmen finns i en gammal upplaga med från 1975. Men i denna nyversion så medverkar Nicole Kidman, och hon är ju helt fantastisk! Man har väl sett henne i dom flesta hårfärgerna vi det här laget. Nå filmen är lite långdragen men går att se. Joanna Eberhart har ett eget succé program men när hon nästan blir dödad, får sparken från jobbet. Allt detta gör att hon får ett nervsammanbrott. Familjen flyttar till Stepford i hopp om en ny början.
Men det är nått undligt med staden. Alla fruar i staden är den ''perfekata hemmafrun'' och deras män är rika och lyckliga. Men hur går allt detta ihop?! Ingen som gör nått fel, allt är bara alltför perfekt. Men varför har alla män en liten dosa som det står deras frus namn på. Och varför har alla fruar i Stepford, varit framgångsrika kvinnor? Vad får dom att välja ett liv som en hemmafru när deras karriärer varit på topp?


Pretty persuasion


En inte så bra film men ja den går väl an. Handlar om Kimberly och hennes vänner. Hon vill bli en skådespelerska och kan göra vad som hellst för att nå sina mål, Hon och hennes vänner kommer på en lek som ska göra dom kända. För att lyckas så väcker det åtal mot en lärare, som gett dom dåliga betyg. De anklagar honom för sexuella övergrepp. Samtidigt så finns det en lokal reporter som ser detta, som en chans till sitt stora genombrott. Självklart stöter tjejerna på en del problem undervägens gång. Som Kimberlys pappa som inte vill att detta ska ge hans företag dåligt rykte.

Rest stop


Om detta ska kallas skräckfilm heter jag Gunde Svan! Fy fan så jävla kass film. Det enda äckliga i filmen var då en bet av en tjej fingret. Och ja då han typ borra(?) i en person. Ja men den är inte ett dugg läskig.
Men den handlar om Nicole och hennes pojkvän Jesse. de är på väg till Los Angeles. På vägen stannar dom på en rastplats för att Nicole ska på toa. När hon kommer tillbaka från toan så är varken Jesse eller deras bil kvar. Det enda hon ser som är kvar av honom är en ciggarett på marken.
Istället kommer en sinnessjuk man som försöker döda Nicole. Eller ja snarare sagt skrämma upp henne. Är det han so tagit Jesse från henne? Hur kan en människa göra sådant? Han skrämmer upp henne och han har sina knep. Nicole märker att han hållt på med detta i flera år. Hon försöker anropa hjälp och sedan träffar hon Tracy...

Alfie


Detta var en rätt bra film men den slutade inte som jag ville! Men Jude Law är het som vanligt!:D
Alfie har allt han vill ha, han är snygg, har en snygg bil till låns och olika tjejer varje natt. Kan det bli bättre?! Från rika änkor till ensamstående mammor lever han livet.
Men när han märker att hans handlingar får konsekvenser inte både för honom utan också för hans bästa kompis. Då börjar Alfie fundera om livet har mera att erbjuda än kortvariga romanser. Vad kan det vara i så fall?


Söndagsmys

Igår var jag med Cicci i Öjebyn. När vi kom fram gick vi till lägenheten och konka av grejerna och sen begav vi oss till Konsum. Jag hade ju lovat Cicci att laga middag till henne. Så när man står där i matbutiken och fundrar över vad man ska köpa så känner man sig lite mera vuxen när man handlar. Nå jag och Cicci hittar massa frukt så vi kan göra smoothi/milkshake och sen kommer vi eller jag på vad vi ska laga. Det blir kycklingfiléer med pasta. Så vi köpter allt från tomater till kakor. Sen blir det lite cider med.
Sen lagar vi en underbar middag. Fy fan så gott det var! Tack ännu en gång Elin för dina underbara recept!

Det ni behöver är:
kycklingfiléer
matlagningsgrädde
mjölk
mjöl
cocktailtomater
pasta
kyrddor (vi hade curry i och det blev jätte gott! Men det är ju helt enkelt en smaksak.)

Först ska man bryna de små filébitarna, låt dom få en gyllenbrun färg. Sedan sänk värmen och tillsätt grädde och mjölk. Låt det puttra och om det är för tunt så gör en redning med mjöl och mjölk eller vatten.
Sätt på pasta vatten och koka pastan. Hacka tomaterna och tillsätt i grytan. Krydda och smaka av. Sedan då kyckligen är klar så blanda i pastan. Låt puttra någon minut och servera!

Sedan såg jag och Cicci massa filmer och räkna matte klockan 4 på morgonen?! Sen sov vi ca 2½ timme och vi tog bussen till Antnäs klockan 7. Så nu sitter jag här hemma på morgonen.

Vaddå energi kick?

Ja klockan är 00.19 och jag har börja rensa i rummet?! Ja det ska väl finnas tid för det med. Så nu ska jag rensa ut massa böcker jag inte har läst, och som jag vet att jag inte kommer läsa.
Har förresten fått låna brosans mp3, så den är laddad med massor av bra musik. Hittade min egen och lyssnade igenom den. Fy fan vad kassa och utnötta låtar! Typ massa svenska b-hiphopare. Herreguh nu lyssnar jag bara på Coldplay i princip. Haha! Anledningen till att jag bytt mp3 är för att min är stor och klumpig och tjuter. Så nu har jag i alla fall en mer tystlåten och mindre mp3. Nu behöver jag ju inte köpa nån ny mobil på ett tag i alla fall.
Näe nu ska jag återgå till städningen!
Puss

RSS 2.0