Lördag



Idag vaknade jag vid halv 11. Tog en dusch och blåste håret. Det blev rätt rakt, men det förstörde jag med att sätta upp håret i en knut. Haha jag bytte byxor 2 gånger och linne 3 gånger innan jag blev nöjd. Nå har hunnit prata med Emmy i fon, ätit frukt, och städat lite. Ska nog städa mera sen, om jag orkar.
Vid 5 kommer Cicci till Alvik, men lär träffa henne senare tror jag. Fast jag har ju lovat mamma att följa henne hämta pappa från firmafesten. Vi får se när han ska hem. Men hinner nog vara med Cicci ett tag. Annars kanske jag kan gå dit senare när jag kommit hem. Det är ju rätt nära till henne om man säger så.
Imorgon ska jag nog vara med Evelina:)
Nå nu ska jag kolla runt lite på internet!
Vi hörs senare.
Puss!

Fredag snart slut:(

Nå det blev inge OTH för min del. Lagade överkokta makaroner och korv istället. Haha! Nå men tog bussen till stan. Pratade med M i fon. Han var visst lite snurrig redan då och klockan var bara vid halv 6! Jaja visst det går det med. Träffade Emmy i stan. Haha fick en s av henne. Klarade ha den i 15 min! Woohoo! Sen blev jag less och slängde iväg den. Drog till Elin efter många omvägar höhö. Det blev att direkt dra till Willis och köpa naturgodis!:) Vi var så duktiga:) Sen såg vi film hos Elin. Heartbreakers och Madagaskar 2. Helt okejiga filmer 3/5.
Nå Emmy for lite tidigare än mig. Så jag och Elin satt och snackade om en lärare. Haha ja en virrig, annolunda lärare som drar sin livshistoria på en svenska lektion! De ni;)
Nå ska läsa några få bloggar nu sen sova:)
Puss godnatt!

Ändrade planer!

Eller ja åker inte med mamma in till stan. Ska ta bussen vid 5 ist. För jag har inte nått att kolla på på stan. Och om jag bara går och kollar så blir det att jag köper. Speciellt nu när jag vet att pengarna har kommit in. Då blir det onödiga kläder, smycken, smink mm som verkligen inte behövs. Så stannar hemma och chillar. Ska äta nå till middag men vet inte vad:S Nån som har nå förslag?!
Kanske drar mig ner och ser OTH innan jag sticker? :)
Dessutom måste jag städa rummet! Dammråttorna tar över haha. Näe men måste plocka bort saker från golvet och så. Men asså guh vad man samlar på sig saker under årens lopp. Bör ju nästan tokrensa rummet. Och inte tänka ''det där kanske jag behöver i framtiden''. Då man vet att man aldrig annars använt det. Det ska jag nog göra nån dag. Frågan är ju bara vart man ska börja?!

Sen är ju frågan vad man ska köpa för mobil?! Herreguh jag som tycker jag har tittat på mobiler i år och dar. Så hittar man en som man gillar, så ska den till att gå sönder. Så orkar ju inte köpa en likadan om det sker samma fel.
Men känner att jag vill prova en Sony ericson:) Men haha funderar nästan på att köpa nån billig. Typ som bara har nån pixel kamera och som har musik och radio! En kalender är inte fel det heller. Det är fasen allt jag begär:)

Nu ska jag gå och kolla om jag hittar nått jag kan äta till middag och sen bänka mig framför One tree hill!<3
Puss alla söthumlor!:D

Grattis Cecilia!



GRATTIS VÄNNEN<3

Fredag hela veckan lång!

Idag vill jag börja med att säga GRATTIS till CECILIA som fyller 18 år idag!:D Jag hoppas du får en jätte bra dag om du läser det här. Men om hon nu inte läser det så vet hon det ändå. För jag har nämligen skickat ett sms till henne i morse. Där for mina sista användbara ören;) Men nu har jag laddat mobilen med pengar igen!:D Woohoo!
Nå for till skolan hade körkortsteori. Asså jag känner mig inte alls lika taggad som alla andra, med det här med körkort. Jag vet att jag måste ta det och att det är bra att ha. Men seriöst jag är inte taggad att köra bil heller. Jag vet jag måste skärpa mig med detta. Men det är en hel del man ska lära sig och det ska inte glömmas! Så man kan inte läsa kvällen före som med ett vanligt prov. Jaja vi ser väl hur detta slutar.
Sen hade vi samhälls. Sanna och Richard redovisade nå nyheter och vi gjorde ett nutidskryss. Dom är för högstadieelever men svåra som gatan! Nog svara för andraårselever på gymnasiet! Nå hade 8/12 rätt den här gången!:D Woohoo.
Nå nu är jag hemma har räknat ett tal matte. Det är med svårt som gatan:( Lyssnar på musik och pratar med Emmy på msn.
Jag och Emmy ska till Elin von Flygare ikväll!:D Vi ska mysa och se på film:) Vet dock inte längre vad det blir för film. Det var prat om Revolutionary Road, eller Benjamin Buttons otroliga liv. Äsch vet inte vi ser ju vad Elin har på datorn:) Ska dit vid sextiden. Ska åka in med mamma och gå på stan före det:)

Nu ska jag gå och räkna mer matte:(
Pusstjingeling

Torsdag!

Dagen började inte alls bra för min del! Skulle upp 7 men steg upp halv 8, typiskt mig. Var små sur och trött. Så skulle man till skolan och räkna matte, blä. Men nu har jag och David kommit överens att jag ska ha dubbelmatte på torsdagar på morgonen. Så då får jag sluta 11.20 på fredagar!:D Sen kommer jag vara ledig nästa onsdag. Svenskan är inställd och då har jag bara matte som jag ska räkna hemma.:)
På idrotten hade vi egen uppvärming sen gick jag till gymmet. Var sådär halvaktiv, var ju redan död i kroppen.
På samhällsen var det rätt stökigt, mycket snack. Vi har börjat på ett nytt område, kommuner. KUL, ELLER SÅ INTE! Nåja får väl duga. Sen på projekt och företagande kom aldrig läraren så vi stack. Så for hem med 13.30 bussen. Skönt som fan.
Väl hemma kollade jag på tv. Asså utan att ha nått specifikt program att titta på. Och det har jag inte gjort på evigheter. Har oftast nått som jag vet vad jag ska se, när jag ser på tv. Haha höll nästan på att soman men så ringde Emmy.
For och handlade mat med mamma och pappa. Somnade i bilen;) Haha. For förbi Onoff för att kolla vad som hänt med min mobil. Dom sa att det hade skickats ut nått brev. Och att det stod att skadan som skett inte gick på garantin. Så man var tydligen tvungen betala nå på 1000 kr om man ville laga den. Helvete ska fan inte laga skiten! Köper då hellre en ny mobil då. Asså jag fattar inte hur dom kan se det som mitt fel att mobilen glappar när man ska ladda den? Jaja allt gör dom för att få pengar! Hoppas brevet kommer imorgon med posten, så får vi se vad dom säger.
Fick mig ett kycklingmål iaf:) Hehe köpte frukt och pistagenötter, eller hur det stavas.:)
Nå ska jag dra och platta håret och sen sova!:D
Puss och kram!

God kväll

Idag hade jag ju sovmorgon. Hade svenska som första lektion. Där vi ska spela upp en scen ur en pjäs för klassen. Eller vi fick manuset idag. Så vi ska träna på det tills onsdag om 2 veckor. Dock så får vi ha manuset då vi redovisar. Jag och Sanna är en grupp och ska läsa ur Kung Oidipus. Den boken fick jag läsa i ettan, så känner igen det. Allt står ju på vers, men det ska nog gå bra ändå när man får läsa in det lite. Det gäller ju att ha lite inlevelse med och ändå inte överdriva. Men det ska nog gå bra:)
Sen hade elevrådet musiktävling nere i foajen. Dom bjöd på godis med;) Nå låtarna var svåra, det var covers på typ finska?! Så man skulle gissa låtens namn och orginal artist. Haha men vi kom på ett par i alla fall.
Jag hade matte efter det och jag räknade medans dom andra satt och gjorde prov. Haha dom stackarna håller på med A kursen som är rätt lätt. Fast vissa tror jag tycker det är svårt. Menmen helt förståligt, dom är säkert bättre på andra saker. Nog om de.

Efter skolan for jag hem, packa ner badkläder och for in med bussen till stan. På bussen träffade jag Markus!:D Blev helt förvånad. Nå vi satt och snacka om allt mellan himmel och jord. trevligt som alltid:)
Jag hoppade av vid shopping och gick till badet, pratandes med Emmy i fon:) Simmade mina 40 längder, duscha, inpackade håret och bastade. Skönt! Nå men det var ju simträning idag och det hade jag glömt. Och så var det ju vanligt folk med, så det blev rätt mycket vågor i vattnet. Menmen det får väl gå det med.

Under kvällen har jag sett halva Noting Hill. Sen gjorde jag en paus och såg Top model. Nu när jag bloggat klart dom sista meningarna så ska jag se klart Noting Hill. Åhh jag gillar verkligen Julia Roberts! Hon är så vacker, så vackra läppar. Och hon är en fantastisk skådespelerska! Älska<3 Hugh Grant är inte helt fel han heller;P

Nåja ska kolla klart filmen nu sen sova. Ska upp 7 imorgon. Börjar 9.25 ska ha matte, även så har jag haft 3 timmar matte nu i veckan. Men  David ville att jag skulle komma så vi kunde prata om schemat. Så vad gör man inte om man vi få sitt schema så bra som möjligt?!
På idrotten ska vi tydligen ha inomhus fotboll, blä! Så om inte fotbollen nu, av någon anledning, skulle vara obligatoriskt för betyg så ska jag definitivt upp i gymmet istället! Fotboll är inte min grej!

Sweet dreams and take care. Hear from me later! Ciao / Nea Pea


Svenska

Sitter och ska ha svenska snart. Har haft sovmorgon idag med:D Det diggar vi! Så nu har jag bara svenska och matte idag. Se ska jag fara och simma:) Eftersom jag har tappat bort mina 40 kronor så fick jag en 100 av mamma:D Snäll hon är!:D
Nu börjar vi!
Ciao!:D

Home

Nå jag tyckte provet gick rätt bra:D G lär det ju iaf bli. Men jag är lika less som förut på schemat. Menmen vad gör man?!
Har pratat med Eve och sen Cicci i fon. Haha alla i familjen tycker det har blivit alldeles för mycket telefontid för min del. Hahaha kanske det har men inte klagar jag;)
Nåja ska se lite film nu. Eve sa att AA har kommit ut så kanske slår på det:D Klockan har definitivt gått sen jag kollade på den sist!
Ciao


LESS!

Hej är på hotellet. Har inget att göra och Magnus är på vift. Är irriterad som fan! Har fått ett nytt schema. Och vet ni vad, det suger! Kommer inte ha en ända sovmorgon och så kommer jag måsta gå till 14.00 på fredagar! Blää!
Sen så tycker Kerran att jag även ska göra fjälvandringen som är i 3an. Den ger en 50 poäng men jag har redan alla poäng. Så hon tycker jag bör göra det för att det är bra att det är bra att läsa fler poäng. Men åhh vill inte!
Dra mig baklänges!

Hoppas det går bra på engelskaprovet idag i alla fall!

Sjätte sinnet kille;)




Snart ska jag se 90210!:)
God kväll!:

Måndag:)

Nu har jag blivit medlem på godstart.se och gratissms.se. Så nu får jag skicka 2 sms/dag. Har bara 2 kr kvar på mobilen så RING om det är nått!

Sitter på skolan i ett rum med Linn, Sofie och Mappo. Fifi spelar Bumbibjörnarnas låt;) Haha normalt.
Idag så blir det ingen träning ska plugg till engelskaprovet vi har imorgon.
Just ja jag och Emmy kanske ska köpa simkort istället. Emmy vill hellre simma iaf som det lät igår kväll. Så vi får se. Det är ju mycket billigare med simkort. 150 kr för 4 månader! Gymkort koster 1500 kr i 4 månader. Och jag tror knappast jag lär gymma själv. Då simmar jag hellre. Men jag och Emmy kommer bara kunna simma tsm på måndagar efter v 8. Men tills dess så lär det bli måndag och onsdag och kanske fredag.
Emmy hittade ett bra träningsprogram för simmningen http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/traning/article264065.ab.
Nåja nu ska jag gå.
Ciao

H&M and Gina Tricot goes on my body!:D

Här är kläderna som jag köpte igår:D



Och här är en bild på Veronica!<3


Eternal Sunshine of the Spotless Mind



Joel och hans flickvän, Clementine, gör slut efter ett stormigt förhållande. Senare får Joel veta att Clementine raderat alla minnen av honom. I ren desperation så söker Joel upp samma företag som raderar minnen av en person. 
Han bestämmer sig för att utföra processen för att få bort Clementine ur minnet. Under processen inser han den passionen som han haft för Clementine. Han upptäcker att han inte ville glömma bort henne. Han försöker smyga in henne i andra minnen, till andra delar av hjärnan. Detta ger även andra konsekvenser...
I dramafilmen Eternal Sunshine of the Spotless Mind  medverkar Jim Carry, Kate Winslet, Elijah Wood och Kristen Dunst.
Enligt mig är filmen klart sevärd, men det är dock en film man måste hålla ögonen och sinnet öppet. Det går inte så bra att bara hoppa in i mitten av filmen för då fattar man nog inte så mycket.

Lördagsmys:)

Nu for just Veronica hem:( Vi han precis börja se Sex and the City så kom hennes mamma. Menmen hon får se klart den sen nån gång. Jag ska dock se klart den nu:) Har godispåsen brevid mig hära;) Hehe så nu kommer jag kanske vara lite off. Är dock helt slut efter simmningen. Kommer nog sova riktigt gott i natt.
Nåja nu SatC:D
Pussciao!

Årets fattigaste helg för Sveriges ungdomar

Nu är jag hemma från en farofylld dag! Har vart och simmat med Veronica. Jag glömde en hel del saker hemma, som lås, kamera, borste och FRUKT. Så vi fick köpa en banan:). Jag simmade 40 längder:) Och 20 längder utan att ta en paus! Det är bra gjort för mig!:D
Sen gick vi på stan och shoppade loss. Jag köpte en gul t-shirt och en svart huvtröja med dragkedja. Det gick på 270 kr, det är tur man har presentkort;) Sen köpte jag ett långt vitt linne på Gina. 99 kr:) Och ja sen en godispåse och tuggummi. Så jag nu har jag bara 146 kr. Men på fredag får man ju pengar:D Och då fyller Cicci år!:D Tror jag vet vad jag ska ge henne med:)
Nå nu är jag här hemma med Veronica. Vi har ätit god tacos. Och nu ska vi prova kläderna vi har köpt. Kanske dyker det upp några bilder här på bloggen med:)
Puss!

Kläder!!!


Give me!:D


Fredag!

Fredag!

Idag har jag haft redovisnig på skolan. Det gick väl hyfsat tror jag. Sen så skulle vi svara på nå frågor i grupp. Fast vi var rätt oseriösa så fick vi veta att dom skulle vara klara idag med. Då jobbade vi seriöst och gjorde hälften av frågorna. Sen var jag för snäll igen och erböjd mig göra klart frågorna under dagen. Så det har jag gjort nu ikväll. Jobbigt! Har massa annat som egentligen är viktigare att plugga menmen.

Sen så idag har jag vart på stan. Träffade Emmy och vi gick till KH. Jag pluggade lite lite engelska. Men vi satt mest och lyssnade på några fjortisar som satt bevid oss. Haha fy fan så roliga dom var, helt blåsta! Nåja så äre ibland.
Sen gick vi på stan och fikade på BO's. Haha jag hade beslutångest så det blev det jag alltid tar. En bakelse, typ med vit masipan och nån cream i. Jätte god!
Sen lämnade jag av Emmy vid bussen och gick och kollade vilka sällen som tar emot sommarjobbare. Så nu är det bara att skriva ett jävla bra CV!
Sen så pratade jag med Markus i fon med:) Alltid trevligt!
Förresten hittade ett par fina örhängen på Cubus, svarta runda bollar. Fanns i gult, grönt och vitt med. Vill ha dom alla! Hehe men 20 kr är inte så faligt för ett par:D Kanske köper imorgon.
Fick en nyhet på KH med. Det kom som en chock men sen när man tänker efter så är det ingen chock. Men jag orkar inte tjata längre. Personen vet vad den ger sig in på. Men jag blir bara så less att det är samma visa om och om igen.

Nåja imorgon ska jag vara med Veronica. Ska fara in till stan med 10 bussen om inte mamma och pappa ska in till stan? Vi ser ju:) Så då ska jag och Veronica simma och sen gå på stan lite. Jag har inte så mycket att titta på kollade det mesta idag faktiskt. Men jag var aldrig in på HM idag. Så dit vill jag gärna imorgon. Ska försöka hitta en vit t-shirt med kanske nått tryck, lite pösig ska den vara med. Sen så vill jag ha en nå liknande svart jacka som inte är en utejacka. Asså jag vet i alla fall vad jag menar, även om inte ni gör det. Kan kolla om jag hittar nån bild:)

Asså jag funderar på att se veckans Andra avenyn avsnitt, Emmy sa att det var spännande. Har även massa bloggar att läsa. Men bör plugga. Men orkar inte. Fy fan så lat jag känner mig.
Förresten har träningsvärk i armarna och ryggen efter boxningen från igår:) Hur ska jag orka simma imorgon?:S Ska nog gå ändå.
Sen så såg jag att Nautilus hade gemensamma träningspass, som spinning, power yoga, aqua power mm. Undra om kortet gäller på dom sakerna? Men det bör ju göra det eller hur?! Måste höra det imorgon. Och måste köpa kortet. Men pappa ska ju sponsonera mig. Eller heter det kanske sponsra, sak samma.
Undra om man ska köra på mjukisbyxor imorgon, låter rätt nice!  Haha som Emmy sa idag ''Nog kan du ha mjukisbyor, det här är ju Luleå''. Haha det lät så jävla fult:D Sen så sa hon nå om att det bara finns fjortisar i Luleå med. Haha, nåja:)
Näe detta blev ett lååångt inlägg:D Men det e bra med sånna med:D
Puss

Hungrig


Jag är hungrig nu igen! Fan så jobbigt. Jag äter ju så jag oftast blir mätt ju. Hmm jaja ska väl äta nå mackor och sen har jag vart och handlat med mamma och pappa. Köpte chockladbollar! Hehe så ska avnjuta en sån med. Asså anlednigen till att jag är sötsugen är nog för att jag går och lite småhungrig. Inte bra! Nå sak ta min tablett nu!
Sen idag har jag pratat med Macke Packe och Emmy Pemmy i telefon:) Dom är så trevliga båda två!
På lördag ska jag vara med Veronica:) Kul! Vi ska göra stan osäker ett tag, hyra film och äta godis!:D Längtar! Menmen det är inte lördag än.
Imorgon hade jag tänkt fara in till stan, kolla lite på HM. Asså jag hade en tanke där på att simma med men kommer inte orka det efter dagens idrottspass. Så istället blir det plugg på KH! Ojojo de ni. Men vi ser ju men det är alla fall min tanke.
Förresten min mobil hade inte kommit tillbaka:( Jag som vill ha min musik!
Näe nu ska jag dra. Ha det så bra ni kan.
Pussen:)


Skola

Idag hade vi boxning på idrotten. Jag funderade på att gå upp på gymmet istället men sket i det. Så jag var med på boxningen och det var rätt kul. Jobbigt med;) I Luleå hade vi boxning en gång med, kommer jag ihåg. Har ni boxats nån gång?
Sen hade vi samhälls. Vi satt och lyssnade på redovisnigar och gjorde klart vår plansch. Imorgon ska jag och Linn redovisa:D Hoppas det går bra!
På projekt och företagande så har vi ändrat tema på vår lunch. Nu är de 50-tals tema som gäller. Vi har även kommit på en varmrätt!:)

Nu sitter jag på bibblo i väntan på bussen hem, som går 15.15. Ska göra bort att plugga lite så jag kan fara och handla mat ikväll. Idag ska min mobil även komma tillbaka. Men dom har inte ringt:( Men ska fara förbi och kolla om den har kommit ändå:)
Vi hörs sen alla glada:)
Puss

Hej hopp!

Så idag har jag vart och simmat med Emmy. Blev inte många längder för det var massor med folk. Men det var kul ändå, bättre det än ingenting. Sen nu på kvällen har jag jobbat matte. Usch nu är jag så less! Blää! Sen har jag sett massa trailers på filmer som går på bio. Det finns många bra som Vicky Christina Barcelona, Benjamin Buttons otroliga liv, Australia, Mammut och Changeling mfl:) Vill gå på bio!! Men fattig student som man är så har man ju inga pengar.
Ska dra nu puss godnatt!

1 lektion

Ja idag var bussen försenad. Jobbit! Menmen kom till skolan och hade svenska. Läraren sa att jag fick göra vad jag ville eftersom jag gjort klart uppgiften. Så jag satt och jobbade med samhällsen. Sen så behövde jag inte gå på den andra svenskan idag heller för dom andra skulle bara jobba med uppgiften. Så jag och Fiffi skrev en lapp till matteläraren och begav oss hem. Vi skrev att vi skulle jobba matte hemma för inte orkar man ha hål till halv 1!
Nå jag han precis med bussen hem som gick 9.25. Haha lång skoldag;)
Och imorgon har jag sovmorgon och på fredag har jag sovmorgon!:D

Nu snart ska jag gå och laga lunch, potatis och fiskbullar i hummersås. Gott:) Sen ska jag väl jobba lite matte och träna till engelska provet. Vid 3 tiden ska jag ta bussen in till stan för att simma med Emmy. Det ska bli gode nice;)
Haha just ja nu när jag kom hem har jag hunnit ta en powernap på 15 min. Fan så skönt det var. Imorse när jag vaknade så trodde jag att jag inte skulle orka upp! Haha

Men ha en bra dag så länge!;)
Puss


Hotellet

Nå det blev ett inlägg i alla fall. Sitter fortfarande på hotellet. Jag slutar snart:) Nå har serverat några gäster, alla döck dock inte upp:( Men jag har pratat lite engelska, de ni;) Har ätit lite pasracarbonnara som Micke har gjort. Fan så gott!:)
Haha Micke sitter här och läser vad alla bartenders har gemensamt;) Rätt underhållande. Jag berättade ju att jag ville gå en bartenderkurs på Gran Canaria eller Kreta. Han är ju själv utbildad bartender. Nåja jag tror inte jag kommer sluta som bartender, frisör eller så. Men hade ändå vart kul att gå bartenderkurs och frisörkurs. Jag vill ju äga massa hotell med!:D Haha stora drömmar för en liten flicka;)

Tisdag:)

Idag har jag ju vart i stan, till Kungs!:D Men först gick jag på stan och kollade lite och sen gick jag till Kungs. Jag träffade Emmy och Jååånas så gick vi och åt. Pasta och ostsås med broccoli i. Det var rätt gott:) Sen såg jag Z med!:D Happy! Haha jo visst jag har kommit över honom;)
Sen så följdet jag med på svenskan, med Maggan!:D Hon var sig lik ska jag säga er. Haha lika hyper som vanligt. Det var så trevligt att träffa alla igen!:D Saknar dom redan. Btw Jonas var långhårig, get a haircut boy;)
Sen vandrade vi runt på stan, jag, Emmy och Elin hängde på ett tag med. Och jo jag köpte en chocklad på bibblo för Emmys pengar;) Det var så gott!:)
Jag träffade Therese och Evelina på stan med. Så vi pratade lite och så.
Sen tog jag bussen till Älvsbyn. Hade engelska och nu sitter jag här på hotellet.
Ska servera ikväll! Ska bli kul:) Det var ett tag sen.
Kommer nog inte bli nå bloggande när jag kommer hem. Är ju rätt sent så jag lär sova på dirren.
Ha det bra alla glada bloggläsare!:)
Puss

Uppe på Berget där minnena minns<3

Om ni gick välja vart som hellst, där ni skulle ta era sista andetag, vart skulle det vara?
Jag har funderat på de nu ett tag. Jag har ju många minnen på Berget men vet inte om det hade vart bästa stället. Eller på Gultzaudden, där är det ju fint med:) Och ja båda ställena ska vara under sommartid:D Nåja berätta gärna om vart ni skulle vilja vara. Eller bara en fin plats att vara på:)
Puss godnatt<3

Woohoo!

Yes imorgon ska jag på Kungs!:D Saknar det stället så mycket. På alla jävla sätt!:D Så det ska bli grymt kul:) Jag ska nog åka in så jag är 9.45 i stan och ta en snabbrunda på stan innan. Sen vi 11 går jag till Kungs och äter med folket och sen har jag svenska med dom. Då får jag träffa Maggan! Nå hon e så söt! Hehe
Sen blir det väl stan igen och sen en buss till Älvsbyn. Börjar ju engelskan 15.15 och sen är man då på hotellet till 22.00.

Emmy skickade en bild till mig idag. Den var så fin så! Love it;)


A drop in the ocean

http://www.youtube.com/watch?v=hHgBz5HMSSU

Jag älskar den här låten!

Nå sitter här och surrar med Joel i fon. Sen ska jag städa. Har gjort klart svenskan och det känns grymt skönt:)
Ska fortsätta surra på nu:)
Puss


Söndag!

Idag blev jag väckt av min bror och min hund. Vet inte varför men steg upp i alla fall. Ringde Eve och fråga om hon ville umgås, och det ville hon. Hade tänkt att hon skulle komma så vi kunde gå till affären och köpa godis. Men det blev att jag for till henne. Vi såg på en film, ovanligt. Den hette Surf school. Den var rätt bra ändå. Handlade om nå killar som skulle lära sig surfa. Och var på en ö full med snygga brudar. Och jo han som e med i One tree hill, Mouth är med i filmen!:D Han är så söt!:D
Nå har inget speciellt att skriva. Bara att jag ska göra te och rosta mackor. Mums!
Godnatt folks:)


Lördag!

Detta kommer bli ett långt inlägg det känner jag på mig. Har så mycket att berätta!
Dagen började med att jag vaknade av väckarklockan 10.15. Jag visste nämligen att Linnea skulle ringa som ringa som tidigast halv 11.
Nå jag gick upp och pratade lite med mamma. Sen vid 12 klirrade jag frunch. Det blev pilaffris och korv:) Sen så ringde Linnea och jag drog dit. Nå vi gjorde inte allt för mycket. Hahah vi fickade nå mackor. Sen var vi så trötta att vi hade kuddkrig och slog på varandra. Hahah normala idioter! Tillslut så gick vi in på Youtube och lyssnade på musik. Sen så följde hon mig ända till Alvisksskolan! Hon är så snäll! Det är synd vi träffas så sälland:(

Nå sen fixade jag lite här hemma och sen kom Markus och plockade upp mig med skotern. Så vi körde lite här och vart Fan det var så trevligt! Kan ni tänka er att åka skoter under stjärnklar himmel. Fy fan så fint!:)
Haha jag och Markus vurpade med skotern med. Haha på en jävlat dålig väg. Jag kände bara hur vi lutade mer och med åt vänster. Hahah. Gjorde dock illa mig på smalbenet. Är öm där nu, kommer få ett blåmärke;)
Sen for vi till hem till Markus och han lirade gura. Sen så kollade vi på Youtube på några klipp. Jag pratade med Emmy lite med:)
Sen såv vi nån film, Last kiss(?) tror jag den hette. Den var fan mer deprimerande än kärleksfull. Hojja inte bra film. Trodde aldrig den skulle ta slut! Men när den väl gjorde det så for vi med skotern igen!:D
Vi körde upp på Långberget och sen halvt ner för IP vägen. Sen for vi vilse och sen hamnade vi vid vallgraven. Vi såg en skyllt som jag kände igen och då hittade vi ut. Det är då tur att man har vart ute i skogen en del i alla fall:D Heheh jag som trodde jag hade uselt lokalsinne. Speciellt ute i skogen, men inte!:D
Nåja jag fick gå en bit med. Har då bränt kalorier i dag med;)
Hehe jag var ju jätte sugen på att kolla en film med en godispåse framför mig ikväll. Då var det ju bara tur att Markus fick ut mig att åka skoter! Men sen så gick jag ju från Linnea med:)

Det har varit en helg med täckbyxor på! Ovanligt, mycket ovanligt för min del! Men ja det e rätt skönt ändå. Vill dra på mig täcckisarna imorgon med:D Kanske tar en liten promenad och pratar med Emmy i fon:D Ringde henne idag men hon svarade inte. Men jag har börjat fundera om min mobil är lite konstig. Men förhoppningsvis så får jag tillbaka min nya snart!:D Saknar musiken på den!:D Har även snart slut pengar:(
Förresten idag då jag och Linnea kollade på Youtube visade hon mig en låt. Drop in the ocean, tror jag den hette. Den var grymt bra! Sen så hittade jag en Coldplay låt med jag aldrig hört, Yellow:D

Nu blev det visst stop i min hjärna hära;) Ska läsa bloggar och så vill jag se Anda avenyn:)
Puss oc godnatt!<3


Hemma från utflykten:)

Jepp nu är klockan 2.40 och jag sitter och skriver. Nå allt var bara fint. Jag, Cicci och Robin gick upp, Markus var redan där och elda. Det var jobbigt att gå upp dit! Hojja. Men det var kortare än jag trodde! och det e ju bra:D
Vi surrade och drack. Jag blev endast lite snurrig av min Trocadero. Haha och nej det var absolut inte utblandat med nått. Dom andra drack öl. Blä! Dom blev mer än snurriga haha! Jag och Cicci högg ved:D Jaha det va kul! Markus körde några låtar på gitarren med:) Sen ringde vi massa folk. Jag ringde Emmy!:D Hehe
Nå sen då vi skulle bege oss hemmåt så gick vi alla tillsammans. Vi hamnade hos Cicci och Robin stannade där. Jag följde med Markus hem. Asså jag bor precis brevid Cicci och gick åt Långnäs med Markus. Bara för att han var lite vinglig. Näe men det var kul att gå med honom. Tog lite tid dock. Menmen följde honom till hans väg och sen pratade vi i fon tills han kommit in genom dörren. Jag ville vara säker på att han kom hem ordentligt.
Nå sen var det bara för mig att traska hemmåt. Gick förbi Cicci för att hämta mina grejjer jag lämnade utanför hennes hus. Lämnade dom där för att jag inte orkade bära allt då jag skulle gå med Markus.
Nå jag försökte skicka ett långt sms åt Emmy. Men min mobil tjorvade så vet  inte om det skickades eller inte:S Orkar inte skriva om det heller. Hon sover ju ändå. Jag tänkte ju ringa henne på vägen hem från Markus. Men jag tänkte om hon sov så ville jag inte väcka henne. Hon ska ju fan upp och träna imorgon.
Jag ska ju fasen vara med Linnea. Det är förresten Robins syrra;) Hehe. Jag sa att hon tidigast fick ringa halv 11. Så ja måste nog sova snart.
Fan vad jag  har gått mycket idag! Till Markus och tillbaka är ju 8 km och sen upp och ner för berget. Ja men säkert mer än 1 mil!:D Woohoo!
Bilder kommer sen:)
Nu ska jag försöka sova.
Puss

Den som väntar på nå gott väntar alltid för länge!

Nå sitte här och väntar på att få bege mig till berget. Lyssnar på Britney Spears skiva. Rätt okej ändå:) Asså det är ill jag är redan trött! Hur ska jag orka vara uppe ikväll?! Och imorgon ska jag vara med Linnea hehe.
Nu ringde Cicci och sa att jag skulle börja gå till henne!:D Woohoo
Ciao bitches;)


Nytt inlägg:)

Nå har nästan gjort klart svenskan nu. Markus har vart här på snabbvisit, så han nött lite gura och surra på:) Nå pratar med Emmy nu i telefon. Ska snart gå och göra lite sallad. Sen sak jag ringa Cicci och höra vilken tid vi ska gå till berget. Det har i alla fall blivit varmare ute nu. Och det är ju bra:)  Jag ska ju tydligen ta med gitarren dit upp. Hojja:)


Fredag hela veckan!

Nu sitter jag här i sängen. Sitter och pluggar svenska och skriver om antiken. Det är rätt lätt:)
Nå det är ju typ -21 ute. Tror ju knappast det blir nå berget idag. Men Robin och Markus har  ju sagt att det ska bli varmare frammåt kvällen så vi får väl se.
Ja ni sitter även och lyssnar på Coldplay<3, och nu ska jag gå igen:)
Puss

Ha!rspray

Nå har blåst håret, var ett tag sen sist! Jag tror inte att jag ens har blåst, platta eller volymat det sen jullovet! Jag har ju sagt att jag ska göra det men har ju inte blivit. Men fan så nice det är att hålla på att fixa sig utan tvång. att bara göra det då man känner för det:) Det är då det blir som bäst! Nu har jag ju lust att platta håret med. Ska slå på platttången:)
Har förresten bytt bena på håret. Nu är den på höger sida igen!:D Hade det i sommras men så bytte jag där nån gång i slutet av sommaren.
Har fixat så alla bloggar jag läser är i mina favoriter. Har ju en bloglovin men ska kolla om detta är bättre. Vi ser efter ett tag. Nå ska gå och fixa nu sen sova:)
Godnatt!

Chokladsylt är säkert gott de med!;) Eller hur Emmy?!:)

Nå sitter bara här, har just lagt ansiktmask och tagit en lång varm dusch. Hoppas det inte är så jävla kallt imorgon, men det ska tydligen vara det:/ Inte kul! Måste hitta nå kläder att ha på mig imorgon. Har en hel garderob, men inget jag vill ha. Så är det alltid! Dessa klädproblem.
Men vet ni, igår hittade jag en klänning! Åhh älska! Vill köpa den till sommaren:) Vi får se om det blir. Slänger upp en bild på den, så får ni se:)
Nå har en massa att plugga känns det som. Dock så ligger allt en evighet fram med. Men typ en uppsats i svenskan som ska vara klar på onsdag. Matte, tusenmiljarder tal, engelska prov vecka 5, haha, och nationella i engelska:s Fan jag hatar nationella jävla cp prov! Dom kan dra sig baklänges! Nå kanske inte är så mycket menmen:P Samhällsen ska vara klar imogon och ja det går väl frammåt. Jag gör min del i projektet i alla fall.
Förresen på projekt och företagande så går det segt! Vi kommer typ lägga ner vår idé och få ig. Så känns det nu i alla fall.

Imorgon ska vi ju till berget. Vi ska tydligen GÅ dit upp! Herreguh! Gå i tusen minusgrader! Hojja ser inte fram emot de, sen tar det typ flera år innan stugan värms upp. Och sen ska vissa vara stupfulla och rulla ner för berget. Medans vissa andra är endast lite knall och virrar bort sig i skogen och fryser ihjäl! Jag längtar!;)
Puss



Här är klänningen:)

Humor på hög nivå!;)


Samhälls

Nu sitter jag och fixar med lägenhetsuppgiften. Vi ska tydligen börja med redovisningarna imorgon:S
Jaja jag har bara haft idrott före denna lektion. Vi åkte skridskor. Och jag ramlade fasen flera gånger. Men kul var de!:D

Nu slutar samhällsen, så nu ska jag bara ha projekt och företagande. Sen slutar jag:) Ska sen hem och se Oth:)
Puss

Onsdag!:)

Jepp dagen började väl si sådär. Glömde mobilen hemma så har inte vetat vad klockan varit exakt idag. Alla klockor på skolan och hotellet går ju helt fel:P
Nå hade svenska b, där vi håller p med den tråkiga antiken. Hur många gånger har man inte gått igenom det?! Jaja sen hade jag hål, lunch, svenska igen och matte. På matten jobbade jag fan bra! Det går bra nu, ett tag iaf:D Jag och Fifi lyssnade på musik undertiden och det gick bara fint.
Nå sen for jag in till stan. Somnade till på bussen. Hoppade av vid Shopping och mötte upp Emmy. Vi fixade klart Elins present.
Sen for vi till Elin! Där var Sandra med och det var ju trevligt. Vi fixade lite med tacosen och så, sen åt vi. Vi eller ja i alla fall jag blev proppmätt! Sen pratade vi en massa och sen var det tårta! Haha den var då god:) En schwartzwaldtårta:)
Sen surrade på om film, skola, musik och fester.
Nu är ju Elin 18! Hojja så tiden går fort:P

Nå måste nog plugga nu. Har sovmorgon imorgon:) Skönt! Jag funderar på om jag ska ta med mig mina skridskor imorgon eller om jag ska låna på skolan?! Vi ser ju:)
Förresten idag så träffade jag Elin på stan med bara 1 min typ. Men vi han prata på den tiden med. Det var ju ett tag sen vi sågs. Måste fixa det på nå sätt.
OCH VET  NI?! Jag har sett Zelda idag!!! Sist jag såg honom var skolavslutningen i sommras! Nå sö sweet!:D



Jag vet att dom senaste inläggen inta vart så extrem roliga men. Har inte orka lägga ner så mycket tid vid datorn. Kommer ha mycket att plugga framöver så vi ser hur många inlägg det kommer bli.
Nu ska jag gå
Puss!

Less!

Jag är så less! Hade inte ens lust att slå på datorn, men kände att jag var tvungen. Men då jag loggar in på bdb var det mååånga som laddat upp. Och det var fan 30 jävla blogginlägg som skulle läsas! Fan asså jag pallade inte! Orkade bara läsa några inlägg på bdb och ett blogginlägg.
Nu har jag pratat med Emmy och nu pratar jag med Markus. Jag och Sanna försöker komma underfund med hur vi ska göra med lägenhetsuppgiften. Det är ju jag, Sanna och Linn som är en grupp. Men Linn har vart sjuk så det e bara jag och Sanna som gjort den. Vi måste dela upp arbetet för det ska vara klart på fredag! Hojja
Näe nu ska jag nog gå. Skulle ju blåsa och volyma håret och sova tidigt. Men nu är det förstört!
Tjoos!

Sweet dreams!

Nu ska jag snart gå och sova. Det blir en tidig kväll för att jag ska upp svin tidigt imorgon. Vid halv 6 tiden! Hojja ska ju vara på hotellet 7 så. Jaja godnatt alla människor!


Tjosan!

Har egentligen inte så stor lust att blogga idag, men tänker ändå skriva nått:)  Idag på skolan gjorde vi inte så mycket. Jobbade matte och det gick fan i mig bra!:D
Sen for jag till stan med Emmy. Vi skulle inhandla Elins present. hon fyller ju år på Onsdag:) Hittade en del till den iaf:D
Nå sen åkte jag hem med pappa. Jag har bara sett lite tv och nu sitter jag här och skriver och ser Top model:)
Ciao

Ännu en dag i livet har gått

Jaha jag ska nog slå av datorn och packa ner den. Imorgon ska jag och Emmy till stan och inhandla Elins present. Hon fyller år på Onsdag. Nå kommer typ inte träna imorgon heller, jag är dock taggad men ja, inte Emmy. Sen så måste vi fixa kort nu. Alla mina pengar kommer gå till busspengar! Herreguh så jobbigt.
Nåja vi får höras!
Puss

Äntligen!

Jag har haft en bok på hjärnan. Jag har vetat ungefär vad den handlat om men aldrig kommit på titeln. Men nu efter flera dagars tänkande och sömnlösa nätter har jag kommit på det! Den heter Bryta om och är skriven av Åsa Anderberg Strollo. Det är en helt okej bok men jag orkar tyvärr inte skriva om den nu.
Höres!

Twilight

Jag har ju inte sett filmen Twilight än men alla säger ju att den är såå bra. Men  nu har jag i alla fall lånat boken av Cicci. På ENGELSKA! Den har fasen 434 sidor! Så det e bäst att den är bra!
Nå vet inte om man ska se filmen före man läser boken? Dock så har jag inte råd att gå och se filmen på bio:( Nåja har bara läst nån sida i boken så jag tror inte nått skulle förstöra om jag såg filmen.
Jag är ju inte så mycket för fantasy böcker/filmer. Men men ska ge Twilight en chans i alla fall:)


Linnea




Hemma från Öjebyn

Igår var jag då med Cicci i Öjebyn. Vi åkter med en buss vid 5 tiden. Vi träffade Emma med på bussen!:D Treeevligt!:D Emma tyckte mitt hår var coolt efter det att jag tagit ut flätorna. Ni ska få se bilder sen.
Nå när vi hoppade av i Ö-byn så gick vi och åt pizza. Sen bar det av hem till Cicci. Vi snackade och sen började vi se film:) Det blev Tre systrar och en mamma, A walk to remember, The holiday och Herkules;) Haha, bara för att jag och Cicci gillar disney. Sen satt vi och pratade en massa. Man märker hur lite vi pratar och träffas. Vi fick veta saker om varandra som hände för typ ett halvår sen. Men vi kan altid prata om allt! Det e så jävla bra. Saknar henne!
Nå vi gick och la oss vid 6 på morgonen och vi skulle upp vid 10. 4 timmars sömn var ju helt okej ändå. Fast när jag vaknade fattade jag inte vart jag var. Haha! Så vi åt frukost och sen drog vi till bussen. Cicci var så snäll att följde mig till busshållplatsen. Hade nog inte hittat dit annars:P

Nå nu är jag då hemma och jag har pratat med Joel och Markus i telefon.Jag kände på mig att Joel skulle ringa mig. Haha sjätte sinnet you know^^
Nå jag hade ju tänkt vara med Markus och åka skridskor. Men då ska han vara med Robin. Fan jag var så taggad! Finns det nån annan man kan åka skrillor med?
Jag och Cicci kom på att jag, hon, Markus och Robin måste hitta på nått tillsammans nån dag. För C och R är ju ihop. Jag och C är nära vänner och jag och M är nära vänner. M och R är nära vänner. Så alla går ihop med varandra på ett eller annat sätt. Sen har vi ju gått skola tillsammans läänge!:D


Make my day!



Jag och Moa pratade om blogginlägg. Vad vi gillade med dem och så. Så skrev hon detta. Jag blir ju helt rörd! Jag har inte trott att nån gågon sin bry sig om det jag skriver om filmerna, eller böcker. Men tydligen!:D
Tack Moa du gjorde min dag!:D


Lördag

Okej hur trött är man om man somnar med kläderna på?! Ja det var precis det jag gjorde igår.
Nåja blev väckt imorse och for in till stan föra att hitta nå nya hotellskor. Hittade ett par på HM, som jag gillar.
Sen så har jag bakat en kladdkaka till ikväll. Jag ska till Pite och vara med Cicci. Vi ska se film och mysa:P Haha ska dra med kameran med, men kan inte garantera så många bilder.
Nå jag ska sova över hos Cicci så jag kommer hem imorgon vid halv 12 tiden. Då ska jag kanske fara med Markus och åka skridskor. :D
Jag har förresten läst ut min bok idag. Åh den är så bra! Neon i regn har läst den flera gånger! Jag kan köra en kortfattad resume av boken.
Neon i regn handlar om Leanne som begår ett misstag som förrändrar hennes liv. Hon får samhällstjänst på ett ställe som heter Lavendelvillan. Först tror hon att det är ett ålderdomshem men sen märker hon att det är personer i hennes egen ålder där. Lavendelvillan är nämligen ett ställe där personerna som bor där väntar på att dö. Hon träffar Gabriel som är i hennes ålder. Han är konstnärlig, interligent och döende. Leanne försöker göra allt för att komma där ifrån, men sakta men säkert börjar hon trivas. Då händer det som inte får hända...



Nu ska jag gå och packa:)
Puss!

Men visst!

Nu övergav Simon mig med:( Det är väl lika bra att gå och sova.
Ska förresten bli spännande imorron och ta ut flätorna:D
Godnatt!

Ännu en rubrik i livet

Jag kom just på att jag sa att jag skulle städa i kväll. Men det kan ni ju glömma, jag har ju fan glömt bort det helt. Men nu är jag nästan lite trött. Nu sitter jag och pratar med Simon på msn. Alla andra övergav mig:/ Nå men Simon är trevlig han med:) Dock så kan det ta flera veckor mellan våra samtal. Det är rätt undligt ändå. Jaja som sagt så är det trevligt att prata med honom. Men jag kan säga er att det har inte alltid vart lätt med Simon:P Haha! Men när man ska inte göra allt så komplicerat, helt enkelt.

Fan jag blev sugen på glass och varma hallon!:S Det är inte bra! Men ska inte äta det, nejnej. Ska ju vara med Cicci imorgon så det lär väl bli att äta nå onyttigt då. Men fan nu känner jag at tjag är hungrig. Gaah jag ska sluta tänka på mat nu!
Jag har inget att göra:( Herreguh måste ju göra nått innan jag får spader. Kanske ska man sova som alla andra eller?
Vad vet jag?

Poladroidkamera



Tack Malin för tispset!

Ni måste prova att ladda hem detta program. Det gör om bilderna så det set ut som om man har fotat med en poladroidkamera. Me like! Har alltid velat ha en sån kamera, men detta är ju nästan bättre. Dock så har poladroidkameror sin charm, som ändå i slutändan, gör kameran till vinnare;)
Men kolla in på
http://www.poladroid.net/


Detaljerna gör plagget!

Älskar mina nya jeans!:D


Flätor av duktiga Emmy:D

Nå jag och Emmy var och (host) simma de lite. Blev inte mycket simning men några längder i alla fall. Man får ju ändå motion då man är i vattnet. Sen blev det en lååång varm dusch och bastun:) Åh det var så skönt! Sen flätade Emmy mitt hår i tre flätor. Det blev jätte fint!:D


Glömmer bort tiden

Imorsre så väckte mamma mig sån tur halv 7. Bussen går ju 7.10. Jag hade ju ställt klockan på 5.55, trodde jag. Men sen kollade jag och den stod på 6.55! Bra att man kan klockan, undra på att man försov sig. Jag skulle ju upp oc h platta håret, men inte han jag det.:(
Har haft körteori nu på morgonen. Det gick bra men det var en stooor grupp! Vi rymdes knappt i klassrummet. Men det verkar som det är en kul kurs:)
Vad händer i helgen då för er kära läsare? Jag kan säga att idag efter skolan ska jag hem en snabbis. Sen bär det in till stan och simma med Emmy. Ska nog gå en liten runda på stan med:) Sen ska jag hem och städa och mysa med film:)
Imorgon ska jag vara med Cicci. Vi ska fara tll pite och shoppa:) Sen ska vi till hennes läga och tare lugnt. Ska bli en riktigt kul helg:)
Puss

Torsdag kväll

Nå sitter här och vet att jag måste sova snart. Men jag vill hinna skriva lite och så hade jag velat läsa ut min bok.
Efter skolan så försökte jag räkna lite matte, STOLT! Dock så gick det inte så bra men fattade lite iaf:) Sen så har jag pratat med Emmy och vi har druckit te ihop. Haha hon har blivit kallad Gunde Svan med, inte illa;)
Nå sen har jag epilera benen, gjort en ansiktsmask, duschat, gjort en hårinackning och smörjt in kroppen med lotion! Så en riktig ta-hand-om-mig-själv-kväll.
Sen har jag bara läst bloggar, chattat och lyssnat på musik:)
Har massor att säga men får inte fram orden:S Haha eller så har jag glömt de:P Men en sak vet jag och det är att mina nya jeans är nu uppfollade!:D Ska ha dom imorgon:)
Sen så har vi tydligen ändrat schemat lite på hotellet så vi kommer gå med Mike. Tisdagar udda veckor går jag förmiddag, och jämna veckor går jag eftermiddag. Skulle bara skriva det där så jag kommer ihåg det :)
Nå måste komma på nå bra tröjja att ha på mig imorgon med:/ Svårt val!
Sen så imorron ska jag med Emmy och simma lite:) Kul kul det var ett tag sen jag simmade!
Fan nu måste jag sova! Ska fan upp 6.15 på fredagar nu. Har ju körteori lektion:)
Pussciao!<3

Skola

Nu sitter jag har och väntar på att projekt och företagande ska börja. Har just haft samhälls. Vi gör ett grupparbete där man ska inreda en lägenhet i grupp. Det är jag Sanna och Linn men Linn var sjuk idag:(
Nå idag på idrotten hade vi vollyboll. Jag sög men det gick bra ändå:) Fast fick en boll i ansiktet så tappade jag glasögonen. Blev fan yr med:S Fick sätta mig och vila ett tag.

Just jag, jag tittade nyss ner på tangentobrdet och såg att jag fortfarade har kvar bandet jag fick av Emmy igår. Haha det var nå band från nått hon köpt, så knöt hon det runt min handled. Sen har det bara blivit kvar där.:)

Woohoo pratade just med en rolig person på msn. Har inte snackat med honom sen i sommras! Nå miss you and the old days:)

Pusshejs/Pussciao<3

Hojja

Vilken dag! Jag e sjukt trött! Somnade ju inte förrens 2 inatt och hade även avstängd mobil!:O Jag brukar ha på mobilen 24/7.
Nåja efter svenkan, där vi började med Antiken, så hade jag matte. Kul, nej knappast. Nå men sen fick jag hoppa på bussen som ledde mig till Luleå och till Emmy!
Vi träffade Eggy och Emmy gjode hål i örat med:) Nå sen gick vi och träna:) Kul, faktiskt och man var ju inte stendöd efteråt heller!:D
Sen var vi onyttiga och gick och åt på Max. Kyckligmål is the shiet:) Gott som fan.
Vi har även köpt var sin burk av pillret, som ska minska sötsuget!:D Hoppas det funkar. Jag ska säga senare hur det går med det:)

Asså det är rätt sjukt, på bussen när jag sitter och gör ingenting, då kan jag sitta och fundera hur jag ska formulera mig här i bloggen. Haha rätt sjukt men kul. Inget blir som jag tänker, för jag glömer det oftast. HAHA! Jag e ju så sjuk:p Man kanske ska börja ta omeg-3 tabletterna igen, om jag kommer ihåg att ta dom;)
Nå jag skulle ha sett en film för en halvtimme sen men sket i den. Ska hyra den sen, nångång. Är så grymt trött. Jag känner att jag kommer sova rätt bra inatt efter en dag i skolan och sen tränat med.
Imorgon blir det mjukisar, mysigt!:)

Jo jag ska höra med Cicci om hon kan hjälpa mig med matten lite. Ska kanske träffa henne i helgen:) Men ja vi får se:)
Näe om man ska gå och fläta håret och kanske se 90210? Om jag orkar:)
Nåja pussen!;)

Tråååk!

Nå ska ha svenska snart. Fick veta att vi har en matte lektion med efter den här svenskan. Fan jag har inga böcker med mig! Åhh jag är inte taggad för matte! Har inte ens matteböcker med mig. Jag måste vara taggad för matte. Jag ska fan klara kursen! Herreguh!
Vill bara sitta på bussen in till stan för att träffa glada Emmy! Eller lägga mig i sängen och sova.
Måste gå nu!
Ciao

Skolan

Nu sitter jag på bibblo med Sanna. Vi sitter och spelar Chicago. Det tar lite tid men det är kul!:)  Nå vi haft svenska och ska ha det igen senare. I år måste jag verkligen plugga och ge järnet i skolan. Förra året slöade jag igenom allt. Men inte i år!
Bussen höll på att köra förbi mig helt. Men den stannade lite längre bort sån tur var:)

Woohoo jag vann mot Sanna nu!!:D

Godnatt

Jo snart ska jag sova. Trött vilket jag vart hela dagen. Nåja undra om man behöver datorn på svenskan imorgon-. Vi börjar ju med svenska b imorgon. Fan jag vill inte till skolan. Den här terminen kommer jag inte ha lika många sovmorrnar:( Blää! En sak som e bra är väl att vi ska ha svenska och körkursen. Jag gillar faktiskt svenska, eller oftast;)
Nå sen ska jag snacka lite med syon med.
Efter skolan bär det av till gymmet med Emmy. Och emmy ska göra hål i örat så då ska jag vara med som (host) stöd:P

Shiet vad har jag egentligen gjort under lovet?! Jag vet saker jag inte gjort som jag skulle ha gjort! Som skriva CV, plugga och vara ute. Hojja måste skärpa mig nu!
Dessutom måste jag fixa dom där pillerna som minskar sötsuget. För jag klarar inte det på egen hand!
Godnatt


Trötter

Hej idag har jag bara sett film och slöat hela dagen. Har sett på Melrose place 3 avsnitt. Det är rätt bra och det är ju även karaktärer från Beverly hills med:D Det gillar vi! Se så har jag sett Forrest Gump. Den är så söt och Tom Hanks gör en bra roll, som vanligt!
Nå imorron börjar skolan, suck. Hade gärna haft längre lov. Nå inget varar för evigt. Efter skolan ska jag och Emmy förbi gymmet. Nu har jag skrivit det officiellt så Emmy nu måste vi dit;)
Ska gå och se tv nu.
Ciao

Jomenvisst!;)

Varje natt vi 1 tiden så börjar bloggen att sega. Varför? Gör den typ nå nattkörning eller vad? För nu funkar den ju och klockan är vid 2 tiden. Nåja ska ladda upp bilderna sen, måste fråga Veronica vilka jag får ladda upp:)
Haha fick lust att gå ner och äta en muffins som jag fick av Elin i julklapp:D Dom är rätt goda:) Men att äta alla på en gång som Eggy vet jag inte om jag skulle göra. Dom e så söta.
Puss

Home

Är hemma nu och har vart det nån timme nu. Körde hem från Veronica och det gick bara bra:D Fast fick inte stanna vid ett ända rödljus, hade velat prova det:( Nåja ska slänga in några bilder från dagen snart:D
Sen ska jag se Melrose place och 90210:D

Större läppar?

Tydligen  kan man få srörre läppar med lip plumber från Too faced. Ska ge denna länk till en kompis. Men jag måste spara läken här tills dess:P

http://www.eleven.se/too-faced-lip-injection-1392.html

Har förresten nyss suttit i Veronicas massage dyna. Det är grymt skönt, fast det gör lite ont då man har träningsvärk. Men har inte nått emot att skaffa en sån:) Kostar dock ca 2000kr :(
Nu ska jag gå igen;)
Pussciao<3


Borta med vinden:)

Hejhej nu sitter jag hos Veronica. Vi har just ätit tacos, det vat gott som vanligt. Nå sen så har vi sett lite OTH på tv och vart förbi Coop.
Tidigare idag var jag med Viktor. Vi kollade lite på Coop forum och fikade på Trend café. Köpte nån Opera bakelse och  varm choklad. Sen så böt vi julklappar med. Han fick en sjal och en nalle, dålig fantasi jag har:P Sen fick jag en mugg och en sån där figur man kan köpa på Lagerhouse. Ni ska få se senare, ska fota den sen.
Sen drog vi till Rusta en snabbis. Köpte nå hårspray för en tia och tuggumi. Sen bar det in till det och leta dom där tabletterna. Hittade dom dock inte. Nå man kunde köpa nån annan sort eller beställa. Får se hur jag gör.
Sen tog jag en buss hit till Verra.
Nu ska jag nog gå och vara lite social med henne:)
Puss hörs sen;)

Godnatt

Nå ska nog börja dra mig till att sova. Ska upp och duscha och sen blir det storheden med Viktor. Sen var det prat om att jag och Veronica skulle göra nått:)
Nå när jag är på storheden ska jag kolla i hälsobutiken om dom har Prochrome. Det är ett piller som tydligen ska minska sötsuget. Ca 60 kronor för 90 tabletter. En tablett dagligen. Det är ju rätt billigt om det funkar vill säga:)
Förresten snackade med Markus, och han sa att isen är spolad!:D Så det är bara på med skrillorna, om jag kan ha dom, och åka!:D Woohoo!:D

Nå vi ses allihopa! Sovgott!

Länkad?

Man kan ju länka varandra här på bloggen. Så jag funderade på om ni vill reklama er själva så kan jag länka er. Men då måste ni förstås länka mig;)

Hör av er!:D

One tree hill<3



Nu ska jag slå igång lite OTH:) Sen får vi se om jag kanske ska sova eller så:)
Puss

Killar...

Just nu känner jag mig helt less på dem. Det är som om jag inte orkar tänka på dem ens. Antingen är dem ute efter det ena, eller det andra. Hojja! Nå alla säger ju att när man slutar leta så kommer den rätte. Nå vet inte om jag tror på de, men vem vet. Kärlek vid första ögonkastet tror jag på, har själv vart där;) Men ja just nu orkar jag inte tänka på killar. De är som parkeringsplatser, de bästa är upptagna!


Tralalalala

Nå sitter här nu igen. Har sett den där filmen, En djävul till granne. Den var väl okej, gick att se.
Nå annars då? Jo sitter och pratar med Linnea från Ängelholm:) Nå saknar henne:(  Vi är usla på att hålla kontakten tyvärr.
Sen så ser Emmy på film?!:O Amazing! Hon ser aldrig på film typ. Så detta är fantastiskt! Det e bra Emmy fortsätt så!
Nå jag såg på Malins bdb att hon hade åkt skridskor! Fan jag fick verkligen lust med det med!:D Tänk så kul! Åh jag kommer ihåg när jag gick i 5-6. Jag och Cicci åkte skridskor efter skolan på isen, och så satt vi i hockeymålet och tränade till so-förhöret. Nå det var tider det!
Förresten jag ska vara med Cicci på tisdag!:D Man kanske skulle fara förbi Alviksskolan och kolla om isen är spolad. Kanske åka nått varv i fall att:D
Fan det var nåt jag tänkte skriva men det försvann! Jävla minne!
Nå jag vill träna, måste få igång rutiner på det här, nu när jag är så taggad. Annars kommer allt rinna ut i sanden, det gjorde det ju sist. Men det e bra att vi var på den där instruktör träningen. För nu känns det som man har satt ena foten i träningen. Nu måste jag bara in med andra!:D

Nu ska jag läsa igenom nått Linnea skickade:) Skriver sen, puss<3

Söndag

Nå idag är det då söndag. Vilodag nummer 1. Har bara legat i sängen och sett film och pratat i telefon. Värsta mysigt! Nå har inte mycket att skriva egentligen. Har dock lust att träna imorgon:) Men Emmy kommer inte till luleå förrens på kvällen. Så har ingen att fara  med. Men jag ska nog träffa Viktor:)
Nå undra om man ska ta sig lite glass? Glass men choklad:) Hojja! Sen ska jag nog se en film till, med Tom Hanks. Han är ju en favorit! Tror filmen hette Djävul till granne.
Pussciao

The life of David Gale



Har sett den här filmen, The life of David Gale. Sjukt bra med Kate Winslet. En av mina favoriter!
Nå filmen handlar om David, som är en mycket utbildad och omtyckt lärare. Han arbetar mot dödstraff. Men efter en fest så blir hans liv inte dessamma. Han blir dödsdömd för våldtäkt och mord på två kvinnor.
Bara fyra dagar före sin avrättning får han kontakt med Bitsey. Hon är en journalist, som han speciellt har valt att berätta sin historia för.
Bitsey är övertygad om att David är skyldig. Men efter tre dagar och intervjuver, så är hon inte lika säker på sin sak. Är David en bra talare som lätt kan lura i henne vad som hellst? Eller är det han säger verkligen sanningen?


I'm going to take a schower;)

Nå nu har man slängt i sig lite sallad, gott! Funderar på att ta en dusch, för sen i kväll så ska vi fara och hälsa på Veronica. Så bäst man ser fräch ut:P Nå om man bara ska blåsa håret sen kanske? Vet inte om jag orkar volymastra det. Nå vi ser ju.

Förrseten jag har kommit på ett till nyårslöfte. Att fota mera. Förr fotade jag som en galning men sen så har det bara blivit att jag slutat. Så nu ska jag i alla fall dra med kameran mer!
Bara för att en bild säger mer än tusen ord, så slänger jag upp en bild här:P


En bild säger ju med än tusen ord.

Träning på G!

Hej! Nu har jag och Emmy vart och tränat på Pontus. Vi fick gå med en instruktör, Jessica, och hon gjorde ett träningsprogram till oss. Så vi gick igenom programmet och så.
Vi började med uppvärmning, spinning i 7 minuter. Sen gick vi till alla andra maskiner som tränar, mage, nacke, rygg, ben och armar. Allt gick bara bra, vissa saker var tyngre och vissa lättare. Jag gillade maskinerna som tränade mage och lönnryggen.
Jag och Emmy ska gå själva sen nån gång, och köra igenom programmet. Sen får vi bestämma om vi ska köpa ett kort där eller inte. Det är fasen det billigaste stället. Och eftersom jag inte är så extrem inne på träning, så går det bra med fungerande maskiner. Andra ställen har väl märkesmaskiner som säkert har massa super bra inställningar. Men jag överlever nog utan dom ska ni se!:P
Dessutom så ingår ju simmning i kortpriset. Så man kan fara och simma när man vill. Och jag gillar ju att simma. Då använder man hela kroppen utan att anstränga sig allt för mycket. Sen så sover man så gott, efter man vart och simmat. Så just nu känner jag att jag vill börja träna på Pontus.


Dream about something nice

Tjoflöjt! Ligger här i sängen och funderar på att sova. Vore inte det rätt skönt?! Ska ädå up tidigt, så en tidig kväll kanske inte vore så dumt.
Jo ska sova! God natt alle sammans! Pussciao<3

Britney Spears

Så nu har jag sett dokumentären om Britney Spears. Grymt bra! Hennes senaste låtar är ju helt okej, i alla fall dom jag hört. Jag tycker att det är bra att hon lämnat Kevin, för hon var inte lycklig med honom. Det såg man ju redan då.
När hon började gråta där i dokumentären, så höll även jag på att bli tårögd. Och det är inte ofta!
Nå hoppas det går bra för henne nu!:)

Hihi hihi

Nu har jag ändrat designen lite!:D Tack vare Emmy Pemmy:) Har hunnit ändra några färger, innan det blev som det blev. Nu är jag dock nöjd för stunden:)
Nåja undra om man ska se lite film kanske. Och dricka ett stort glas vatten!:D Hehe
Nåja kvällen är ung än så det lär bli fler inlägg!:D Fast jag ska upp tidigt, för jag och Emmy ska träna. Eller ja typ nån genomgång med en insruktör. Så det ska bli kul!
Puss!

Stan, tusen gånger om!

Dagen började med att hoppa i duschen och sen dra på lite smink. Sen for jag och lämnade in min lilla Samsung på lagning. Så här min kära Nokia 3310, tills vidare.
Sen så for jag in till stan och gick på banken. Vuxenoäng till mig!
Senare har jag följt Linn då hon pirca tungan. Haha det var nog snarare jag som satt och var rädd istället för Linn. Trots att det var hon som skulle få känna smärtan. Nåja fick träffa Erra idag med. Trevligt! Och Sofie och Micke ska vi ju inte glömma bort heller.
När dom hade farit hem till Kalix så gick jag runt på stan. Letade underkläder. Hoja! Hittade inget som passa och om det passa så kostade det pengar. Mycket pengar:/
På vägen hem så pratade jag med Emmy i fon. Sen så hade mamma köpt en ny mobil, nån gammal Nokia, för 300 kr. Nå så det var jag som fick visa henne hur den funkade. Det gick rätt bra:)
Sen började jag laga lite mat och gjorde sallad. Ska äta så mycket sallad som möjligt.
Dock så har jag köpt lite godis, men det e jag värd(A) Sen så ska jag även dippa lite morötter och gurka!:) Gott!
Har massor med film att se med:D

Förresten ett stort GRATTIS till Robin som fyller 18 år idag!:)


DRA MIG BAKLÄNGES!

HELVETE! Skrev just värsta ingägget så försvann skiten när jag skulle förhandsgranska! DRA MIG BAKLÄNGES! Då får jag skriva om det!

Godnatt



Godnatt

Nyårslöften

Ja jag hoppas att 2009 blir ett bra år, för världen och för mig. Jag ska försöka hålla nyårslöfterna så gott det går.

Nyårslöften
* Börja träna!
* Äta nyttigare
* Få så bra och plugga så jag får så bra betyg som möjligt.
* Skaffa körkort!
* Vara ekonomisk
* Finna mister right
* Göra nån typ av resa
* Umgås med mina nära och kära!<3

2008

Nu har väl dom flesta sagt sitt om året 2008 och det ska även jag.
2008 var ett kul år med mycket glädje men även sorg. Jag träffade många nya personer, som betyder mycket för mig nu. Vissa personer tappade man av olika orsaker.
Det var även en sommar detta år, som var fylld av förväntan. Jag umgicks med mina nära och kära, fyllde 17, jobbade och var på LK!
Under September var jag en hel helg i Kalix. Jobbade och umgicks med Emmy. Trevligt! Oförglömligt!
I Oktober var jag tvungen köpa en ny mobil, en Samsung U600.
Under månaderna November och December så fick jag sova på hotell. Först i Stroforsen, det var fasen det bästa! Hade så grymt kul där med Linn, Sanna, Anton mm. Jag vill tillbaka!
Sen bar det av till Hotell Jokkmokk, där jag tyckte tiden gick seeegt! Nåja allt slutade bra, fick även extra jobba där ju! Den kvällen är ju inte helt oförglömlig heller.
December har vart en månad där jag har sprättat alla mina pengar på julklappar till mina nära och kära. Klart värt det! Det var en jul där man fick parfymer, presentkort, volymaster, epilator och choklad. Även en säsong One tree hill!
Sen ett nyår med Tess som är mysigt som vanligt. Fyllt med skratt och skoj.

Nyår

Nu sitter jag inne på bdb och laddar upp bilder över nyår. Som jag för övrit spenderade med söttess! Nå kika in på min bdb och kolla in bilderna http://bluecircle.bilddagboken.se/. Nå vi såg lite film och åt god tacos! Sen så körde vi några raketer vid tolvslaget. Somade väl vid 2-3.
Vi vaknade vid klockan 16.00! Hoja och då skulle jag hem. Nå vi han med att skratta lagomt mycket ändå;)

''Han får skylla sig själv. Ingen vill ju vara med honom. Han har tydligen skrämt iväg alla, med att vara sig själv'' ... skratt!  / Tess

Då var det dags!

Woohoo Linnea har skaffat en blogg! Ja ni läser rätt! Haha ja det var Emmy som kom på namnet PeaNea:P Nå måste försöka mig första


RSS 2.0