Just one day

Idag har jag vart hemma från skolan. Har städat hela rummet! Och så har jag handlat och tagit en lång dusch. Med hårinpackning och så kom rakade jag benen med:) Underbart!:)


Jag måste bara få skrya lite för jag är så stolt!:D



Jag tyckte det gick skit på det där provet! Kom ju massa frågor som jag inte kunde svaret på. Och allt var bajs. Men ja tydligen inte allt. :D


Halkbanan

Idag har jag då gjort halkbanan. Super fint väder med storm och snö! Det var dock kul fast man inte såg allt hela tiden. Vi fick tvärnita vid en kon så skulle vi gissa hur lång bromsträckan blev med och utan ABS-bromsar. Sedan skulle vi tvärnita och styra undan ett hinder med och utan ABS. Så fick vi prova sladda med fram- och bakhjulsdriven bil. Riktigt kul!:)

Så gick ju mina glasögon sönder. Mitt på näsan precis som i filmer. Så det var tejp som gällde! Haha fy fan va fult! Tur att dom är så bra på Klarsynt. Få en exakt likadan båge imorgon så är det bara att stoppa in mina glas i den bågen. Och det kostar mig inte ett öre tack och lov!:)


Imorgon gäller det!

Jag är nervös inför imorgon. Jag ska köra runt med tre andra elever och en lärare till eller från Kalix! Kommer typ bli dåligt väder med. Nå önska mig lycka till!:)


Måndag den 25 Januari 2010

Jag höll på att skriva 2009 i rubriken. Tänka sig att jag inte vänt om mig än!:)
Nå idag har jag haft en liten dejt med Sara på bussen till skolan. Då fick jag veta att hon kanske måste flytta tillbaka till Mörön! Den där jävla urskogen! Det finns typ inget där! det är 1 mil till hennes närmaste kompis typ. Jag som hade sett fram emot att få ha hon i Ersnäs, 6-8 km från mig. Perfekt cykelavstånd under sommarens härliga dagar. Nej tydligen inte.

Nå sedan hade vi idrott. Nå lacross grejs, det var lite kul faktiskt. Ingen var överdrivet bra och det gillar jag:P
Sedan gick jag och åt med Tina och Bea. Kebab och mos! Helt okej må jag säga. Så kom Emmy, Sara och Sandra och joinade oss. Very nice! Vi pratade på om livets problem och shampoo.
Vi kom fram till att Sandra ska bli värsta matchmaking personen, som fixar ihop folk. Emmy ska bli psykologen som alla vill prata med om sina förhållanden. Och jag blir bröllopfixaren!:D Haha!

Sedan gick jag på stan med Evelina ett kort tag. Efter det hade jaag körlektion med Gunnar. Det gick väl si sådär som vanligt. Efter lektionen satt jag med teorin och var typ sjukt nervös. Nästan så jag mådde illa:S Det var lite läskigt.
Nå var nervös över att jag hade mörker/omkörnings övningen idag. Så den hade jag med Daniel. Och jag kände hon som jag skulle köra om. alltså man far två bilar från trafikskolan. Så turas man om att kör man om varandra. Riktigt kul faktiskt! Inget att vara nervös för egentligen:)

Efter mörker/omkörnings övningen så gick jag till stan. där mötte jag upp veronica och Sara på BO's. Vi pratade ett tag innan vi gick och mötte Therese och Anton. Emmy avlöste Veronica och vi gick och åt/fikade på Sub och company. Det blev varma baguetter med kyckling, bakad potatis med kyckling och chokladmuffins, festis och lingondricka!:) Gott var det då:)

Jag hade då trevligt. Jag hoppas dom andra hade det med!:)


:D!


Jag och Emmy:)



Emmy volymmastrade och lockade mitt hår med plattången igår:) Shiet snyggt!:D


Hallå

Vi vaknade relativt tidigt idag! Typ halv 11-11. Så fixade vi lite mat och såg lite tv. Sedan skjusade vi hem flickorna och så övningskörde jag lite:)
Nu sitter jag här på mitt rum och har tråkigt. Det känns som om jag inte tagit vara på helgen, fullt ut. Men hur gör man sånt nu för tiden?
Nå vet inte vad som händer ikväll heller:(


Fredag

Började skolan 12.45 och var på lektionen ca 30 min innan vi fick gå. Idé att fara till skolan typ. Gick på stan med Sandra och Bea ett tag. Sen så mötte jag upp Sara och Evelina. Vi kollade på jeans på JC och Jeanstreminalen. Hittade ett par på JT för 500 kr, ska köpa dom:)

Sedan kom Emmy till stan och vi gick på Coop. Köpte middag och dricka:) Sedan for vi hem till mig och chilla.
Sara kom senare:) Emmy har fixat mitt hår! Genom att volymmat rötterna och locka med plattången:)
Nu vill barnen sova så jag måste väl dra:)


Jag dör!!!

Jag ligger här i sängen med Emmy och har skrattanfall! Nu snart kommer Sara till oss och då ska vi ha trekant:P Hejdå så länge:)


*Mys!

Nu sitter jag här med mina vänner Ben och Jerry! Vi ska avnjuta favorit filmen The Holiday tillsammans:)



Mina vänner Ben and Jerry!




Thee Holiday!


Nagellacket Dolly från MUS



Det ljusblåa lacket heter Dolly och är från Make up store. Slog till då det bara kostade 60 kr. Annars så kostar dom 130 kr!
Det gula lacket kommer från märket Kiss. Kostade endast 15 kr på Cubus.
Men det är bara en smal pensel så den är till för att dekorera naglarna.


Ett möte med en gammal vän

Åh igår var det verkligen en dag med blandade känslor!:D Skratta så jag börja gråta tillsammans med Emmy:) Såg en helt underbar söt och gullig bild på Emmy.
Så var jag irriterad och hade inre stress över nk provet. Får se hur det gick. Sen så for jag till Elin! Söta Elin von Flygare som jag kallar henne:) Har inte varit med henne sen maj typ? Så nu tog vi igen lite tid genom att baka choklad muffins, en grymt god kycklingsallad. Och så såg vi nån löjlig film som ändå var helt söt:)

Idag var det min tur att försova mig! Så jag fick gå till bussen osminkad och o-äten;) Jag lyckades dessutom he sönder en parfymflaska, så nu får jag inte ut nå parfym ur den:s

Emmy gjorde min dag igen! Börja skratta så jag börja gråta. Kommer dock inte ihåg varför. Vänta ska fråga emmy nu! Eller jag kom på! Skrattade åt hennes tantvantar! Haha fy så sött!:D
Nå jag har lämnat tillbaka den svarta koftan jag köpte förra fredagen. Så nu har jag pengar. Så lämnade jag lämnade jag tillbaka ett mobilbatteri som knasade. Gick och köpte ett nytt på Tekninkmagasinet.

Så har jag köpt ett gult nagellack!:) Fast det var en jätte tunn pensel på den. Så man kan bara dekorera naglarna med den. Men man bör ju kunna ta en annan pensel, om man vill måla helga nageln?
Nå men nu sitter jag och målar naglarna blåa med det lacket jag köpte igår:) Vem vert det kanske blir nån gul dekoration på naglarna ändå;)


Nytt i nagellackslådan!;)



Köpte ett nytt nagellack på MUS idag. Kostade 60 kr jämnfört med annars så går dom på 130 kr! Så nu ska jag måla naglarna!:)
Ciao


Skolan!

Jag sitter på skolan nu och har samhälls. Jag ska få göra en förfjupningsuppgift eftersom jag typ gjort halva kursen när jag gick i Älvsbyn.
Sitter och är sååå hungrig! Pytt i panna är det till lunch!:D Och sedan har jag ett långt hål. Då ska jag plugga till nk provet. Hoppas det går bra!:) Sedan ska jag ut på vägarna och efter det bär det av till Elin!:D
Gode nice ändå!:) Nu ska jag smsa Emmy och höra om hon vill äta lunch med mig:D
Ciao!


Day 'n' night

Nå blev inte så länge hos Tess. När jag kom dit så kollade vi på tv och pratade. Riktigt trevlig att träffa Markus igen!:) Så bjöd Anton på Smirnoff så det blef att shotta lite:) Sedan så följde jag Markus till bussen. En sträcka på 20 min. det var kul att ta igen lite tid med honom. Så väntade jag tills bussen gick och sedan gick jag tillbaka till Tess. När jag kom dit hade Anton blivit på lyset. Så skulle han diskutera massa stora frågor om religion, lumpen och en massa. Haha fy fan! Jag och Tess American pie 2 som gick på tv medan han pratade på där.
Sedan vid midnatt for jag hem och sov. :)


Fredag!

Idag så var man bara i skolan och så. Var och åt med Sara, Tess och Anton. Skrattade så jag börja gråta!:D Haha!

Efter skolan gick jag på stan med Sandra och Tina från min klass då. Så shoppade dom smink! Åh va sugen jag med blev på det. Men jag köpte en kofta på H&M för 249 kr. Så nu är jag pank! Men snygg var den och värd pengarna!:)

Nå ska plugga lite NK innan jag far till Ersnäs vid halv 9. Det blir att träffa Tess, Anton och Markus!:) Ska bli skoj!:D

Sup och svälj, trevlig helg!


Torsdagkväll

Målar fransk maikyr. Äntligen har man blivit bättre på detta efter tre år!:D Har äntligen läst klart 30 sidor ekologi. Nu förstår jag hur växthuseffekten påverkar oss, genom att läsa om kolets kretslopp:P Haha patetisk jag är ibland;)
Kanske man ska dra igenom anteckningarna och de med ett varv. Nå ska lästa lite bloggar innan!:D Och måla klart naglarna!
Sitter och lyssnar på Michael Jackson, vilket var ett tag sen sist:)


Dra henne baklänges!

Jag måste ju förnya mitt legg. Så i måndags skulle jag gå till en fotograf och ta en bild till de då. Så gick jag från skolan till den som var vid busstation. Så hade dom stängt ner den helt. Så tänkte jag att jag går till den som ligger mitt emot Cantarellen. Gick dit och det visade sig att dom hade stängt på måndagar! Typ irriterande!
Nå gick dit i onsdags och fotade mig och blev rätt bra och så. Kostade 160 kr för 4 småbilder.
 Sedan gick jag på banken och skulle göra ett nytt kost där då som förut. Så säger dom att man ska göra det på Skatteverket nu mera.

Så idag gick jag till Skatteverket. Så säger hon i receptionenisten att man ska betala in vad kortet kostar på en bank. Jag fick gå till Forex och betala 400 kr för det nya kortet och 35 kr bara för att få betala in skiten.
Gick tillbaka till Skatteverket och så¨var det en ny kvinna som man fick hjälp av. Så frågar hon om jag är svensk medborgare, liksom ja? Då säger hon att jag hade kunna göra detta hos polisen i stället. Men då jag redan betalat in så gjorde dom ett undantag.
Fick gå in i nått rum där hon mätte mig. Vad fan har det att göra med id-kortet liksom?:S Sedan fick jag ta en ny jävla bild! Fan den sög så in i helvete med! Såg ut som en slickad katt! Så har man gått och kastat ut 160 spänn på nå andra kort man inte får använda. Bara för att jävla Skatteverket måste fota själva!

Sedan skulle jag fylla i en blankett. Det stod att jag skulle skriva mitt fullständiga förnamn. då tänkte jag om mellannamnet med skulle stå där. Så säger kvinnan att mellannamnet är ett efternamn. Öh va fan?! Mellannamn är väl inget efternamn utan ett mellan namn?! Höll på att få psykbryt på henne! Så kollade hon upp mitt namn i datorn och säget att mitt mellannamn är ett förnamn. Och att jag ska skriva det där vart förnamnet ska stå. asså dra henne baklänges!
Sedan var jag tvungen fråga henne om jag då ska skriva mitt efternamn där det står ''mellannamn och efternamn''. Då säger hon ''ja om ditt efternamn är ett efternamn''. Asså hallå hur jävla irriterande var honin te?! Antagligen är mitt efternamn ett efternamn?!

Åh blir så irriterad! Så mitt nya legg kommer bli as jävla fult!


Söndag med Sanna

Har kommit hem från att ha vart med Sanna. Har inte träffat henne som vi fick sommarlov typ. Så vi tyckte det var på tiden att ses!:) Vi satt hos hennes syster och såg film. Och så slog vi ihop våra kloka HR hjärnor och lagade spagetti och korv! Haha!

Nå ska försöka sova. Skola imorgon och jag känner mig bara stressad just nu!:S


Avatar vs Pocahontas

Jag har inte sett storfilmen Avatar än. Men om de är lik Pocahontas så vill jag lätt se den!:D

Läs detta och avgör själv!:)


Fredagsmyspys:)

Idag då jag vaknade så gick jag och tog en lång härlig dusch. Med ansiktsmask, hårinpackning, rakhyveln kom fram så som peelingen. Tummen upp!:) Sedan så var det vart i hela huset då man kom ut från duschen med.

Nå sedan på kvällen for jag och bowla med Sara, Ben och Becka på Tuna. Började bra för mig, sedan gick det utför. Haha jag och Rebecka kom delad andra plats! Sara den jäveln vann. Men jag fick i alla fall en strike! Woohoo!:)
Sedan skulle vi gå till McDonalds och köpa glass. Men då vi nästan nått vårt mål så möter vi Amanda, Rebeckas syrra. Och hon säger att vi måste gå till bussen om vi ska hinna med bussen som går från stan och hem. Haha vi missade buseen från mjölkudden med typ 1 minut! Vi såg den till och med!
så det var bara gå till Konsum och hänga där! Förresten det var kallt att gå! Man frös om öronen! Och Sara och Ben sprang typ! Jag orkade inte springa och jag orkade inte pinna på i deras takt heller. Fan så går det om man har korta ben! Nå Becka var snäll och gick med mig:)



Tog en buss till stan så skulle vi kuta till busstationen så ser vi bussen vi skulle med hem fara! Nå det var tydligen sista bussen hem dessutom. Haha! så det var bara ringa efter skjus hem. Medans vi väntade på skjusen så gick till Asian kitchen. Där åt vi friterade bananer med glass och drack kinesiskt te. Teet smakade som hö luktar. Haha en mild smak av det. Nå det var en upplevelse i sig!:)


Friterade bananer med glass!:D



Kinesiskt te!:)


Vem är du i ''Sex and the city''?





Göt testet här!


Don't say a word

Jag är så less nu så jag orkar knappt skriva nå. Har massa godis som jag inte är sugen på. Jag är sugen på popcorn. så hade vi en påse som blev knas i micron så det var bara slänga den. Dra mig baklänges!

Vart på stan med Linnea i kylan, -34 grader här i byn. Köpte nå ansikts tvägg grej, en toupé kam som är antistatisk och så en kopp te på Mat och prat. Och godis som jag nu gett bort.
Bye!


GRACE 5 JANUARI 2010!!!!

Vi for till Saras moster vid åtta tiden. Så satt vi och sjöng karoke där och taggade. Sen vid halv tio så for vi till stan och mötte upp Cicci och Emmy. Så öppnade Grace några minuter över tio, och det var kallt!

Nå vi dansade en massa men mina skor tog typ död på mig. Emmy fick ta hand om en full kompis. Haha fast hon vill ändå inte dansa så. Kanske var lika bra att slippa bara sitta. Nå sedan vid två tiden så drog vi till Max. Och gode gott det var med ett Greenmål!:D
Sedan fick min far vara chaffis. Så vi var hemma vid fyra. Somnade pang på rödbetan;)



Sara och Ben:)



Jag och Emmy:)



Rebecka och Cecilia:)


Snart utgång!:D

Nu sitter vi hos mig och väntar på att få fara ut. For till Rebecka redan klockan 12. Då så sminkade amanda oss. Och gode snyggt det blev!;) Sen for vi till mig så har jag fixat frillan:P så har vi lagat lite mat. Nu sitter vi bara och väntar på att tiden ska gå.
Så ska vi ut med emmy och Cicci sedan!:D


LYCKORUS

Det var inte igår man fick ett lyckorus. Hade många sånna rus i sommras. Men nu fick jag ett:D
Jag känner mig så glad just nu:) Har underbara vänner som jag älskar:D Så ska man ut på krogen imorgon med Sara, Rebecka, Emmy och Ben! Alla dom är så söta och snälla!:D
Och när jag ser att Emmy och Sara pratar om några killar dom gillar, så skiner dom upp. Åh det är så kul att se det!:) Se dom så glada, det gör mig glad! Längtar tills man själv skiner upp bara man hör den man gillar namn! den dagen kommer väl. Men just nu bryr jag mig inte.
 Och ja jag känner mig bara lite uppåt nu!:D
Puss på er:D


Parteeey!



GRACE PÅ TISDAG!
Med Rebecka, Sara, Ben och Emmy!


Mörkt då man går in och mörkt då man går ut

Jo Sara, Ben och Rebecka kom tillslut vid 7 tiden! Så lagade vi tacolasangnen. Det blev riktigt gott!
Sedan så gick vi och såg film. Det blev ''The hottie and the nottie'' och ''She's the man''. Och så åt vi ost och kex, lite godis och chips.
Sedan slutade vi se film vid 12 så sa doma att dom skulle börja rulla hem. Men vid 2 tiden så skjusade vi hem Rebecka så hängde jag med till Ersnäs. Sara åt lite och så satt vi och pratade. Vi somnade väl vid 4?

så idag vaknade vi typ halv 2! Hoja så såg vi tv. Och åt lite frukost. Så satt vi och pratade i Saras säng. Haha sara blev gode glad då hon fick ett sms av en viss person!:D Jag blev också glad och jag och Sara satt och var extremt girly över det. Haha Ben måste ju trott vi var helt cp:p

Sedan rullade vi till Rebecka. Där låg vi på varandra och hade skrattde. Haha! Gissa vem som låg underst? Jo jag! Haha!:)


Inväntar middagsgästerna:)

Jag sitter och väntar på mina middagsgäster. Dom sku va här halv sex och nu ä klockan tjugo i sju! Hahah sånt man får räkna med då Sara är med i bilden;) Jag borde lärt mig vid det här laget;)
Nå vi ska laga tacolasangne så har jag gjort en regäll fräsh sallad till det!:) Gött!
Sedan ska vi se film och äta kex och ost med vindruvor.
Ha det bra så länge!:)


YEEES!

JAG HAR FIXAT SPOTIFY!!!!! :D


2 Januari!

Nu idag fyller bloggen 1 år! Det måste ju firas på nått sätt!:D Tips?:D


010110 Nytt år nya möjligheter!

Idag vaknade jag till liv vid 12. Satt och pratade med Ben och Åsa tills dom andra vaknade. Så fikade vi och såg lite på nån film med Will Smith. Sedan kom min far och plockade upp oss, så¨for vi förbi Porsön och hämta mina grejjer jag lämnade där igår.
Sedan skjusade vi hem folket. Jag for hem och böt och till varmare kläder och begav mig till Markus! En promenad på 4 km inte illa dagen till ära. Har bara vart där hela kvällen och haft trevligt:)

Gott nytt år i efterskott!

Igår sista dagen på 2009 så for jag först till Emmy vid halv sex tiden. så gick vi på Ica och handlade inför vår middag. Det blev kycklinfiléer fyllda med en ost med soltorkade tomater. så lindade man in filéerna i bacon så in i ugnen. Till det serverades klyftpotatis med skal. Till efterrätt blev det chokladmousse, halvfabrikat. Hemma gjord är så mycket godare!

Så under middagen ringer Sara och frågar om jag ska med ut på Cleo. Men jag hade ju planerat att vara i byn med Markus. Men efter många om och men så lyckas jag komma mig ut på Cleo ändå! Jag var ju taggad som fan så! Och fy fan så kul det var!!!

Var med Sara, Ben och Rebecka. Mycket trevligt att fira in det nya året med dom! 2010 here we come!
Så det blev en massa dansande och prövade även nya saker. Tex Tequila, som bara brännde ner för strupen! Men nog funkar det alltid!

Sen for vi till Skurholmen och köpte French hot dog. Det var ännu en ny upplevelse för mig. Och det var gott det med!:) Så for vi och sov hos Saras moster.


RSS 2.0