Onsdag

Idag så hade jag min sista lektion med Emma. Sedan blir det en ny lärare igen. Men jag tror det blir bra, eller jag hoppas på att det blir bra!
Sedan har jag vart på stan med Emmy, som kommit till Luleå. Så gick vi och kollade lite. Så for Emmy hem till Porsön en snabbis. Medans så gick jag och tog en fika med Grönlund på Åhlens. Det var trevligt att träffa honom. Blev prata om väder (typiskt för oss svenskar), filmer, små barn, renovering och mycket mer.
Så sen efter vi vart in på Classes så skilldes vi åt. Jag mötte upp Emmy igen och tog bussen hem. Haha emmy börja prata om en viss person på bussen, så jag glömde trycka där vart vi skulle av. Haha så vi fick gå från nästa hållplats haha!

Nå vi gjorde inte allt för mycket, åt middag, satt och pratade. Så tog vi en promenad med Markus. Vi skulle möta Markus typ halvvägs. Men vi fick gå nästan 3/4 innan vi mötte honom. Typiskt honom!:) Så gick vi till skolan och var där, så sen hem till mig och satt på vår bro och pratade.
Sen så drog Markus så började den svåra delen. att förklara för Emmys pappa vart jag bodde. Alltså det är rätt lätt att hitta hit. Men han hade farit för långt, så allt blev fel. och ni vet jag kan inte vart gatorna ligger här i byn. Så då han sa att han var på ex ''Pålvägen'' så fattade jag nada!
Haha men han hittade då hit tillslut. så fick jag en julklapp av Emmy. Haha! ett rött, genomskinligt, nokia 331oa skal! Haha såklart böt jag skal dirr! Haha inte snyggt då det är transparant haha men fan gode coolt ändå. Haha!:D


Nyårslöften?

Man kanske ska börja fundra på nyårslöften?
 Inte för att jag brukar hålla dom särskilt bra. Brukar oftast glömma bort dem med:P Haha!
Nå men har ni några löften än?:)


men varfööööör?!

Fan nu har jag pratat innan jag ens har tänkt, Nu måste jag lösa denna situation på bästa möjliga sätt. Suckelisucksuck.


Godkväll

Sitter just nu i min säng, intressant eller hur?!;) Nå idag har jag vart på körskolan och pluggat teori. så har jag bokat in några nya körningar. Så hon jag kör med nu ska tydligen sluta efter nyår, så blir att få en ny lärare igen. Men jag tror det blir bra den här gången! Jag hoppas på det i alla fall.

Nå sedan blev det stan med Veronica, Evelina och Sara. Tess skulle med dykit upp men hon sov den rackaren. Blev lite mat på Dagoberts och nå stenar man ska ha i ansiktet. Så kollade jag upp var piercingen skulle kosta. den gick på 300 kr och man gör hålen samtidigt. Låter ändå vettit, fast det gör ont:S
Så hittade jag ett par skor som kostade 400kr men har ju bara 400 kr, eller hade. Nå inga skor idag tyvärr.

Sedan for Eve hem, Sara for på dejt och Veronica och jag for till hojna. Så hängde vi där och underhöll oss med skratt. En massa skratt från min sida:P
Vi sminkade oss och åt kex och ost.
Förresten i morse hade jag en grön mix på ögonskuggan, kände mig riktigt snygg faktiskt. Sen hos Veronican provade jag en typ av sotning.

Förresten jag ska nog ändå ut på Cleo på nyår. Kommer nog inte hitta nå bättre. Men då är frågan vad ska man ha på sig?! Tips?


Sminkning på G:)

Det blev att prova sminket jag fick av Veronica, nu på kvällssidan. detta blev resultatet:)


Inte på blogg humör

Nej om jag bloggar nu kommer det bara bli klagomål. Och det vi´ll jag inte utsätta er för.:)
Ciao

Hittade nått att göra i alla fall:D

Jag kom på att jag bara hade sett halva säsongen av ''Ensam mamma söker''. Haha nu skrattar Emmy då hon läser detta;)

Vad ska man göra då ingen är inne?

Nå sitter och underhåller mig med att läsa bloggar. Ingen är ju inne denna tiden på dygnet:(
Nåja blev paff då Emmy hade skrivit i sin blogg. Så har läst lite i bloggen vad hon har skrivit förr och så. Så hittade jag detta inlägg. Sweet:)

Och jo Emmy hade med skrivit i sin blogg varaför man ska blogga då det finns telefon. Haha jag bloggar för att fylla upp dagarna med nått:P Men det är ju även grymt kul att gå tillbaka senare och kolla vad man skrivit. Och vad man tyckte och sånt. Men jag skrivet inte allt i min blogg. Jag säger faktiskt det mesta i telefon faktiskt:) Men ja jag har även en bok där jag skriver de som är lite mer privat och personlig. Så en blogg handlar om att skapa minnen och att inte bli för privat men ändå fylla upp dagarna med någonting. Haha ful mening men ni fattar:P

En mycket trevlig kväll!:D

Det blev att vi for och plockade upp Sara innan det begav sig till Evelina. Sara vågade åka fast det var jag som körde och hon levde då vi kom till Eve i alla fall.
Först blev det lite julklapps öppning. Jag fick ett ettui med 48 ögonskuggor. Inte illa!;) Så fick jag 3 par örhängen, och dom var mycket fina:)
Sedan satte vi oss till bords för att fika. Det bjöds på glögg, julmust, pepparkakor, knäck, Marianne trygglar, saffrans längd och mandelmasse godisar:) Inte illa man blev då redigt mätt!
Vi förflyttade oss upp på Eves upp. Där blev det att ligga alla 5 i sängen och prata. Ja ni vet sånt där snack om killar. ;)
Vi ville se film, så vi slog igång nyaste filmen av American pie, the book of love. Riktigt söt och ja lika sjuk som dom andra filmerna. Haha vi som skulle se julfilmer:P De tycker vi representerar julen:P Haha:) Det blev att trycka mer fika och dessutom ost och kex:)
Då filmen var slut blev det ännu mer snack om killar, träning, kläder mm. Sedan blev det att städa och fara hem:)

Jag har då haft en mycket trevlig kväll! Har verkligen saknat dom där kvällarna då dert bara är vi tjejer. Detta måste göras om igen snart!:D

(Bilder kommer kanske imorgon)


Efterlängtade Lördag!

Nu sitter jag här med min dator i köket!:D Yes tro det eller ej:P Jag har en låååång internetkabel men sedan ska vi fixa trådlöst:) Me Like:D
Jag ska snart förbereda för middagen. Jag blev ju så sugen på hemgjord fiskgratäng igår kväll. Så idag står det på menyn!:D Med Pommes Duchesse vilket är potatsismos;)

Ikväll ska vi till Evelina:D Julmys! Jag tar med mig lite hemgjorda godbitar. Så man kan säga att det är ett litet knytkalas:) Så ska vi äta upp oss en massa och se julfilmer:) MYS!


God fortsättning

Är det bara jag som tycker det låter fult? Haha nåja hur som hellst, sitter på min nys laptop. Har msn igång, sitter vid tv:n och har mobilen i högsta hugg brevid mig:P
Nå några av mina vänner skulle ut idag, men jag är verkligen inte taggad för det. Imorgon blir det julmys hos Evelina:)

Idag har jag köpt en rosa läppenna. Skit snyggt Grymt bra de dagarna man inte vill fokuera på ögonen, utan på läpparna. Så fick jag en ''false lash'' mascara igår. Den funkade bra tycket jag:D Goodie:D


OH MY GOSH!!!! :D:D:D


God Jul!

Hoppas ni alla får en fin julafton!:D


Bara så ni vet...

...så vill jag ha en Industrial piercing nu!:D

Dan före dopparedan!:D

Idag har jag vart på körskolan och gjört lite teori. Det gick bara fintfint!
Sedan blev det en shoppingrunda på stan med Veronica:) Blev lite julklappar och ett linne och en fin bh. Mye nice mye nice:)
Sedan har jag slagit in julklapparna, koka knäck och gjort Marianne tryfflar.
Nå nu ska jag se på film eller nått sånt!:D


Christmas time

Det blev att jag klädde granen. Imorgon får resten bli. Fast ska först på plugga teori på körskolan och sen stan och fixa det sista inför julen.
Förresten idag har jag sett Coca Cola reklamen. Fast det var ju samma som förra julen:/ Lite trist att dom inte gjort en ny med den budgeten dom bör ha!


Julklappar:D



Ett stycke julgran:)


Things to do:)

Okej nu är julklapparna inslagna. Ska köpa den sista imorgon, det är till min far. Vet dock inte vad det blir än:P Tips?
Nu är frågan om jag ska koka knäck,klä julgranen eller göra Marianne tryfflar?


Hela Sverige bakar;)

Jo kan man nog säga:) Har gjort godbitar med mandelmassa doppat i choklad och smaksatt med olika smaker. Snart ska jag kanske göra Marianne tryfflar:) Men jag måst ju fixa med knäcken med och klä granen! Nå men jag tror jag ska slå in lite julklappar först:)

Har föresten träningsvärk i hela kroppen idag!;) Härligt!:D


Och ja jag pratar i telefon medans jag bakar:P Det gäller att ha många järn i elden vettni;)


YES!

Jag har lyckas fixa en header hit till bloggen!:D Helt själv eller ja men några intruktioner från en sida. Men ändå;)Dock så är det bara en vanlig bild än så länge. Var inte planerat att jag skulle lyckas. Men nu till veckan får jag ta och fixa en personligare header:)

Jag tackar och bugar för all hjälp jag fått från den här bloggen!


Vlad studio

Vlad studio har lyckas än en gång beröra mitt hjärta med söta bilder!:)








Kolla in bilderna här!:)


Nu har jag jullov!:D

Idag på idrotten hade vi val. Jag gick på ''Julgympan'' Det var ett pass där man typ stäna styrka och koordination medans så spelades jumusik. Vissa låtar var dock lite remixade för att det skulle bli nå tempo:)
Nå det var riktigt kul att få röra sig! haha fast jag sög ju på koordinationen;)
Sen for jag och gjorde lite teori innan körlektionen. Det snöade ju grymt mycket då! Jobbigt.Sedan satt jag med teorin en timme efter lektionen med.:)

Kom hem och sedan for vi till min bror en sväng. Skulle lämna lite grejjer. Och nu sitter jag här:) Jag lyssnade på Eminem men fick pausa för Katajamaa tvingade mig lyssna på en låt;) Det låter väl si sådär om man inte lyssnar på texen så funkar det ju:) ''killing me killing you'' såååå bra hoooost:P

Imorgon blir det julbak, klä granen, slå in julklappar:) MYS!



Tävla med Emilies Skafferi och vinn en bok med recept på muffinsar:)

 

Här hittar ni länken till tävligen. Bloggen hanlar om mat och bak:) Riktigt kul och det verkade vara roliga och enkla recept:)
Klart man är med och tävlar!:)


Söndagen den 20 december!:)

Tjoohoo sitter hos Veronica:) Vi har inte gjort allt för mycket:) Kom typ hit vid nio så:) Före det så var jag, Emmy och Sandra hos Eggy. Vi köpte hem kinamat och for och överraskade Eggy. Fast hon stod och lagade mat då vi kom. Nåja den maten får hon allt sprat till imorgon!:D

Sista skoldagen imorgon då:) Ska fråga om jag får veta hur jag ligger till i idrotten:) Hade vart kul att veta:)
Och imorgon kväll ska julkänslorna plockas fram på riktigt:) Då blir det att klä granen:) PÅ tisdag ska jag julbaka:) Det blir att koka knäck, göra marsipangodis med olika smaksättningar och Mariannegodisar tillgjorda på ett speciellt sätt:)
Julkul!


Taken

 



Nu på kvällen har jag sett denna film Taken. Blev rekomenderad av en klasskompis att se den. Grymt bra!

Den föredetta CIA-agenten Bryan får sig en smärre chock då han ringer sin 17-årige dotter Kim som är på semester i Paris tillsammans med väninnan Amanda. Medan far och dotter talar bryter sig plötsligt iskalla människohandlare in på hotellet och kidnappar de båda kvinnorna. De albanska gangstrarna får dock mer motstånd än vad de räknat med. Bryan är inte en man att leka med och han sätter in hela sin arsenal av effektiva och dödliga knep i kampen att fi nna Kim och Amanda och straffa deras kidnappare. Bryan har dock bara fyra dygn på sig att hitta fl ickorna innan de blir sålda till prostitution i ett främmande land och försvinner för alltid. En kapplöpning mot tiden har börjat...

(Text lånand från Lovefilm).

 


Lördag

Hoja känner att jag inte var på strålande humör då jag vaknade. Vilket inte händer ofta. Nå jag ramlade i trappen med och gjorde illa mig. Aj som fan. Så så drog Flizzan omkull mig ute, jävla hund!;)
Annars idag har jag hjälpt min bror att flytta. Så har bärt massa möbler och grejer. Mye nice!:)

En godnattsaga från Emmy och Sandra:)

Det var en gång en Linnea som ville hitta sin perfekta prins. Men hon kunde inte hitta honom varken under sängen eller i klädskåpet. Men en dag när Linnea gick hem från skolan, så var han plötsligt där. Mitt framför hennes ögon! Lång och ståtlig på sin vita Alviks gris. Men det fanns ett litet problem.......


Han hade fel hårfärg, fel ögonfärg, fel kroppshållning och defenitivt för håriga vader. Men bakom grisen hade han en banderoll där det stod ''Linnea Bäckström''
Linnea insåg då att prinsen vid namn Karl Bildt var funnen. Han var ju trots allt en romantisk Alvisk riddare.


Men efter 10 minuter kom byns snygging, Robert Larsson, som på en flygande säng (från Liko). Men enda felet var..... Han var 100% gay, så Linnea hade ingen chans. Men Linnea gav inte upp hoppet! efter 5 års raggande på båda 2, så flyttade alla 3 ihop i ett slott. Linnea fick då en snäll pojkvän och en snygg pojkvän.


Hon kunde nu välja vilken utav killarna hon skulle vilja ta med sig, på det olika aktiviteterna som dom stötte på i resten utav deras liv!


Haha gode bra godnattsaga;) Dock så somnade jag inte.

Dålig humor?;)

Har du någon gång funderat över om din mamma pussat dig godnatt, efter det att din pappa blivit avsugen? Nu gör du det eller hur?! Nu är det din tur att förstöra någon annans dag:)


Inget fredagsmys!

Vilken dag! Dagen började med att man klev upp kvart i sju och fixa frulle, kläder, smink och frillan. Då man sitter och äter frulle inser man att det kommer vara den enda tiden på dagen som är riktigt lugn och skön bara för sig själv.

Så åker man buss till stan. Sitter på bibblo ett tag innan man ger sig ut på vägarna. Det går väl si sådär. Hatar att det inte går bra! Nåja bara torka sina tårar och rulla vidare på dagen;)
Sedan äter man och Sitter och småpratar med några från klassen och så stöter jag på Sara. Vi pratar lite och så innan jag ska bege mig på NK lektion. På NK så är läraren så snäll som låter oss se film, istället för trista uppgifter. Fast filmen hade man redan sett, eftersom det är en dokumentär om jordens klimat och den gjlobala uppvärmningen. Nå sitter och smsar mig igenom lektionen;)

Jag följer Emmy till matsalen och hänger där. Vi pratar om hennes planer inför kvällen vilket är Cleo. Hade gärna gått jag med om det inte vore för att jag skulle jobba. Nå sen beger jag mig till HR för att skriva ett svenskaprov. Jag skrev på allt men de sista frågorna var om filmen Othello som vi sett. Men jag tyckte filmen inte var så jävla bra så jag vet inte hur bra jag satte mig in i den. Så jag fick kanske inte ut de bästa svaren på de två sista frågorna. Och det var dom man kunde få högt betyg på. Så jag är lite bitter för att jag inte får högt betyg på det där provet. Då jag verkligen vill ha MVG i svenskan.

Nå hinner inte sörja över det, för att jag ska iväg och jobba. Så kommer till Nordkalotten vid tre ungefär. Det var dessutom min sista dag där idag. Känns trist då man just nu börjat lära sig stället. Fixade lite småtjaffs och sånt i början tills dom andra dök upp. Då började vi fixa iordning lokalen där julbordet skulle vara. Vi hade över 300 pers idag!:D Gode nice. Det blev att man plockade tallrikar, glas, flaskor och sånt.
Så måste jag bara inflika att vi åt en underbar middag gjord av Krille med kärlek;) Det var sån där pasta som ser ut som riskorn (har glömt namnet på dom tyvärr) och nån köttgryta med färska champinjoner. Fy fan va gott!

Nå sedan i pausen vid nio åt vi julbord, tog barqa en skål gröt idag. Sedan fixade vi lite i ranceringen. Efter det var det dax att börja röja. Och det gick gode fort för vi sammarbetade och vi var rött många. Sedan satt vi och avnjöt var sin julmust!:) Gode nice!:)
Sedan for några till hem och då var väl klockan typ elva. Så vi andra började flytta stolar och duka upp glas. Sedan vid tolv så slutade jag.

Jag fick förresten mitt betyg idag asså från praktiken. Det var väl rätt förväntade omdömmen. Lite lägre än det jag vill ha men det är ingen förvåning. Jag är inte speciellt erfaren i köket. Och jag har hört många gånger att jag måste ''tuffa'' till mig. Frågan är bara när jag ska göra det?

Nåja nu blev det ett långt inlägg. Men jag kände att jag var tvungen varva ner lite. Kommer inte bli nån sovmorgon heller. Ska upp och hjälpa min bror att flytta till hans nyrenoverade lägenhet. Fy fan så fusk! Nåja kommer kännas skumt utan homom i huset.

Ciao<3


Onsdag

Idag har jag försökt plugga, vilket inte gått så bra:) Sedan har jag jobbat i servisen idag. Riktigt kul faktiskt:) Nå jag måste försöka plugga nu igen. Men Får återkomma då jag har mer tid.
Take care!:)


Måndag

Idag så skulle jag har körlektion. Men så ringer hon jag kör med på morgonen, precis innan jag skulle till bussen. Så säger hon att hon är sjuk. Jag tänkte ''yes!'' .
Så på idrotten hade vi avslappning. Gissa om det var skönt! Vissa somnade ju:P
Sedan hängde jag på stan med Evelina och Sara:)
Gode nice:)


Bilder:D


Emmy i full karriär!:)



Glasyr



Alla våra delar:D



Mitt hus!:)



Mitt hus!:)



Mitt hus!:)



Mina paket!:)




Mitt hjärta!:)



Mitt hjärta!:)



Emmys hus!:)



Emmys hus!:)



Emmys hus!:)



Emmys paket!:)




Emmys hjärta!:)



Emmys hjärta!:)



Emmys hjärta!:)



Emmys hjärta!:)



En blyg Emmy:)




Fredag och Lördag

Jo igår så kom ju Emmy till mig för att baka pepparkakshus, se idol och sova över. Nå tog rätt länge innan vi fick ut mallarna från datorn. Och sen var vi tvungen laga tacos innan vi började med bygget. Så vid 6-7 tiden började vi kavla ut den goda pepparkaksdegen. Sedan tog vi en paus och såg Idol. Så sen byggde vi igen och sen så var det Idol igen. Åh mja Erik tyckte jag skulle vinna:) Nog tycker jag att Calle med är bra:)

Efter Idol så började vi med att dekorera våra delar till huset. Vi satt uppe till typ 3(?!) och fixade med det. Fy fan så kul det var!
Sen vid så låg vi och pratade innan vi somnade vid 4-5 tiden.

Nå imorse så vaknade jag av att telefonen ringde. Tror ni jag han svara eller? Nej! Nå så sen såg jag på klockan artt den var nästan halv 2. Gissa om jag fick lite ångest?!
Jag och Emmy klev upp och lagade tacopaj och sen fortsatte vi dekorera husen. Så sen skulle vi klistra ihop husen med smält socker. Det var lite knepigt:P Men det gick tillslut. Sen dekorerade vi ännu mer:P

Sedan städade vi och så skjusade vi hem Emmy till Porsön. Så såg vi att det var stjärnklart:) Fy fan jag och Emmy ska någon kväll då det är stjärnklart ligga och kolla på stjärnorna. Fatta mysigt!

Nå sen så skulle jag köra. Så for vi till Kvantum fy fan vilken bilkö. Hade ju vart HKY tror jag? Nå sen då vi for där efeter norrahamnen så blev jag stoppad av polisen. Så fick jag blåsa och allt. Både jag och pappa klarade oss och fick fara hem, sån tur var:)


Lördag!

Nu ska jag och Emmy bygga ihop våra pepparkakshus:D Eller i alla fall försöka:D


FREDAGSMYS!:)

IDAG SKA JAG OCH EMMY BAKA PEPPARKAKSHUS OCH KOKA KNÄCK! SEDAN STÅR IDOLFINALEN PÅ SCHEMAT! SKOJSIGT SÅ IN I HELVET!:)


For en sväng till Piteå stad:)

Idag var jag och Veronica då till Piteå:) Vi hade trevligt där:) Jag hittade lite julklappar och ett par leggings. Jo ni vet jag har ju ett par glansiga leggings i trekvarts längd. Dom köpte jag ju i sthlm i sommras. Så tänkte jag köpa ett par likadana i längdre form, men jag var så seg så det blev inte av. Vilket jag ångrat.
Så idag då jag är på Gina tricot i Piteå, så ser jag nå glansiga leggings. Så visade det sig vara precis sånna jag ville ha, och i min storlek! Typ ett under! Det var ju liksom i sommras dom där såldes. Så jag köpte dom direkt!:)

Nå sedan så träffade vi Veronicas kusin och hennes kompis med. Riktigt trevligt att få sitta och prata med dom ett tag:)
Och sen då jag och Veronica skulle åka buss hem så var det nå killar som typ stirrade mer än lagomt på oss. Hel skumt!

Sedan nu på kvällen har jag shoppat lite julklappar på Cdon. Och sedan sett på Cast away med familjen. Helt okej film med Tom Hanks!:)



Leggings från Gina tricot.


PITE IDAG! :D

Idag ska jag och Veronica fara till Pite, den mysiga staden. Vi ska julshoppa lite:) Mycket trevligt! Fasen jag gillar pitebor dom är så jäklarns trevliga!:D
Höres!:)


Död, dödare, dödast!

Jag är trött! Jag hade inte tackat nej till en hemmakväll med Idol. Menmen nu sitter jag här och inväntar Veronica. Så ska vi till Tess vid 7 tiden. Där ska vi grilla och festa lite:)
Nå nu är jag ensam hemma och sitter och lyssnar på lite radio:)
Nu orkar jag inte skriva mer.
Ciao!


Jag är bara tvungen!:D


Wham!



Jag gillar verkligen den här låten!


December månad!

Guh igår då jag vaknade så blev jag så glad då jag såg att det var snö ute. Och det var inte så lite heller:) Så snön kom precis till December månad!:D Det gillar vi starkt!

Idag fick jag sovmorgon till åtta:) Sedan så har man jobbat hårt hela dagen. Idag började vi med julborden så det var full rulle hela dagen:) Och nästa vecka ska jag även få jobba nån kväll, så man får se hur det går till under nått julbord. Och v51 så ska jag vara i ute i restaurangen:)

Nu sitter jag här och lyssnar på lite julmusik och försöker få in lite julkänsla:) Och Marcus dricker julmust hemma hos sig, fusk som fan!

Imorgon ska jag köpa en chokladkalender och julmust!:)


Britney Spears


RSS 2.0