Vintertid

Förresten nu fuknar ju min klocka här i bloggen med. Eller det var ju på vintertid då vi hade sommartid. Men nu stämmer det ju när vi trällt om klockan.
Har helt glömt bort vart man ändrar tiden på blogg-klockan. Men det problemet får jag lösa sen då sommartiden ska in!;)


Nya Adidas tröjan!:D


Vem sa att söndagar inte kan vara stressande?

Böt bort mina 3 timmars jobb mot 8 timmar. En stressig dag på jobbet har det vart med. Suck. Är äntligen hemma:) Blir att chilla är dock trött. Blir det en tidig kväll mon tro?


Den som väntar på nå gott väntar alltid för länge

Kommer du ihåg då du sa att ''den som väntar på nå gott väntar aldig för länge''. Jag kommer ihåg att jag sa emot dig. För enligt mig så väntar man alltid för länge. Du sa att jag hade fel och jag sa att du skulle bevisa du hade rätt.
Ikväll så hade jag rätt och du hade fel. Enligt mig så är det nog dags att du bevisar att du hade rätt. För jag ser inte det alls. Bevisa att du talar sanning om du vill hålla dig kvar i mitt synfält.
För annars så suddas du bara ut mer och mer.


Lördags mys

Idag har jag vart i Piteå. Hittade en Adidas tröja som är röd och en halsduk. En sån där halsduk som är runt och som man trär över huvudet. Den är svart och mjuk:)

Nåja nu sitter jag hos Verran och chillar. Angelica sitter och plattar håret på Verran:) Nostalgitripp 90-talet-listan är på;)

Nåja ska kolla vidare på nätet. Imorgon blir det jobb!:)

Äntligen lite ledighet

Igår hade vi fatservering på skolan. Det gick väl bra det kan ju som alltid gå bättre. Men det var första gången så.
Går dagen bestod av pluggande.

I alla fall idag har vi fått lov!:D Äntligen!:D Har införskaffat mig en Ben & Jerrys och tidningen Cosmopolitan:)
Nå nu ska jag läsa bloggar, se Vänner och äta!;)


En fartfylld onsdag!

Har vart i köket idag, jag och Jens bakade bröd och syltrutor. Vi låg bra till tills alla gäser kom. Alla kom precis på en gång! Det var inte väntat så alla låg i skiten. Men bara för att vi är bäst så räddade vi situationen:)
Är förreten med i dagens Kuriren;) Jag, Gustaf och Malin och det är inte precis nån liten bild heller. Det börjar bli ofta nu, för ofta!

Nå blev inringd till jobb idag med. Så stressade till jobbet men befann mig bakom kassan prick klockan 15.00 då mitt pass började!;)
Så har jobbat på en vardagkväll. Så mycket mer chill än på helgen!:)
Nå jag måste plugga nu:( Så sitter jag och väntar på ett litet samtal från en viss person med;)
Aja bara sätta sig med nk-boken nu då!

Ciiiiiiiiao;)


Allt var svävande men nu ser jag klart

Idag har jag vart på öppethus på LTU med Malin och Gurra. Vi gick på EN föreläsning, haha! Nå jag vi fick gratis mat, godis, lypsy och en isskrapa bland annat. Jag måste ändå medge att jag har det det trevligt med mina kära vänner:) Kanske inte världens givande dag men bättre att gå i skolan i åtta timmar i alla fall.

Sedan när jag släppt av Gustaf vid bussen till stan så knallade jag till Emmy. Hon packade sitt pick och pack så drog vi och simmade på Pontus. Det blev 50 längder plus pauser på ca 1 timme! Bra för att vara mig;)
Nej jag måste verkligen ta tag i mig själv och börja simma igen! Måste bara införskaffa mig en ny bikini, och alla vet ju att det är säsong för det nu ja...not!

Nåja ska plugga och sedan se Navy CIS. Sedan ska jag soooova!!!:)
Tjing!


Your smile makes me happy

Du gör mig glad
och det glädjer mig
att jag glädjer dig med;)


Just the way you look

Suck hade precis skrivit ett inlägg så stänger datorn av sig, precis innan jag hinner trycka på publiticera knappen.
Nå jag skrev bara att det var segt att stiga upp idag. Hade gärna vart ledig men klarade ändå av att jobba mitt korta pass på 3 timmar.
Resten av dagen så ska jag bara ta det lugnt och äta lite frukt:)
Ciaociao!


I feel that's love is in the air

Jag hade en otroligt trevlig kväll igår. Alltid trevligt att få prata av sig med sina vänner:)
Sedan hade jag ett mycket trevligt samtal med en liten pojke tidigare under kvällen. Och jag tror inte jag kunde sluta le efter det samtalet;)

Idag ska jag jobba några timmar på Frimurarna med några från klassen:) Ska bli kul!
Sedan ikväll blir det att chilla för ikväll blir det Ica jobb!

Kolla in denna sida! Hon gör helt galet grymma smycken på mat/bakverk!:)


Snart fredag!

Idag så har jag vart helt dagvild. Trodde att det var onsdag och blev helt överlycklig då Bea sa att det var fredag imorgon!:) Haha! Sedan imorse halkade jag så gjorde illa knäet. Men jag skakade av mig smärtan. Och när jag kom till skolan var allt glömt och förglömt. Men när jag gick till bussen för att ta mig hem nu på eftermiddagen så började det värka igen. Undra om man kanske måste linda knäet?

Nå blev lite tröstshopping på stan. Tre linnen från Cubus, alskar dom! Har flera andra färger sen förrut. Så nu har man en regäll stapel med linnen i garderoben!:D

Vi i klassen har en lista på Spotyfi där vi ska lägga in lite låtar, så vi har lite musik som alla gillar på nästa klassfest. Och fåse i skrivande stund är vi uppe i 280 låtar. Dvs 18 timmar musik!:D Alltså gissa om jag är taggad inför nästa klassfest!!! Hoppas vi har en på lovet och att jag inte ska jobba dagen efter;)
Så hoppas jag att jag inte behöver vara chaffis för på denna fest vill jag gärna vara med lite med. Kändes som om man missade rätt mycket då man var chaffis.
Nå väl jag är TAGGAD!:)


Jag vill vinna!

Min kära vän Linn håller i en tävling på sin blogg. Man kan vinna en kalender som man själv får designa:)
Jag är med och tävlar och därför så för att öka chanserna för att vinna så ska man länka till denna tävling.
Så är här länken till Linns tävling!

Förresten Linn vi måste ta och ses någon dag!;)

Så snurra min jord igen

Måndag och med det menas barteknik på morgonen. En lektion där vi skrev prov, skrev nå annat papper och mest av allt pratade om klassfesten! Haha Stina sa att vi skulle lägga ner pratet om det men vi började om med det hela tiden:)

Sedan drog vi på ett ärande och sedan fick jag springa till en buss hem. Så nu sitter jag här hemma, ska in till skolan sen igen. Men nu ska jag äta och städa:)


A picture of you and me

Istället för att sitta hemma och ruttna bort, så drog jag till Emmy. Väl där gjorde vi inget och tillslut blev vi så rastlösa. Så vi ringde Verran och Sandra. Det visade sig att i alla fall Verran ville svara i telefonen och att hon vara på Porsön. Så vi mötten upp jentan och drog till Max.
Jag och Emmy drack mjölk och socker med smak av kaffe haha;) 
Nå men jag måste sova nu!


I saw a star and I was thinking of you

Idag blev det bara 3 timmars jobb. Skönt! Det har vart lugnt i kassan så jag har hunnit med fixa med lite lampor med. Det finns ju en hel jungel av glödlampor! Det finns klara, matta, runda, spettsiga, päronformade, stor fattning, liten fattning, 40 watt, 15 watt mm! Helt galet!

Det blev en promenad hem med:)
Nu ska jag göra nå annat:)


Bumpy Ride!

Vilken trevlig klassfest!:D Det måste göras om snart!
Blev att kasta lite pil, pricka-en-boll-i-muggar-med-öl-i-tävling a mot b. A klassen vann så klart!;)
Blev att chaffa runt alla så kanske inte var allt för mycket på festen men då jag var där så var det kul!:)
Man får veta ganska mycket spännande då man kör ett gäng med grabbar, haha!:D

Jag var hemma klockan tre i natt. Och somnade halv 4 och sov ca 5 timmar. Sedan har jag jobbat i ca 8 timmar. Nu är kroppen död!:)
Chilla nu!


Cupcakes jag, Mallan och Elina gjorde igår:)


I'm going to a party!

KLASSFEST!!!! :D


En lektion och nu helg

Hade bara nk labb idag. Det var en rätt kul labb där vi skulle se hur potatis förändrades i saltvatten. Den krymper och blir mjukare.
Nu sitter jag och väntar på att Malin och Elina ska sluta. Om typ hundra år, eller snarare vid 11.
Sedan ska vi till Malin och baka cupcakes:)

Ikväll blir det klassfest och så ska man vara chaffis:)
Spännande:)


Just the way you are - Bruno Mars


Klassfest imorgon då!

Äntligen ska vi ha en klassfest! Känner mig rätt taggad trots att jag inte ska dricka och vara chaffis. Ska bli kul att göra nå med klassen utanför skolan:)
Ska försöka att inte komma hem allt för sent. För jag jobbar 10.30-18.15 på lördag!:)


Vinprovning tisdagen till ära

Blev vinprovning med Petter denna tisdag morgon. Det var inte så gott, men efter ett tag så vänjde man sig mer. Och tillsammans med mat så blir det även bättre:)
Nå det var rätt kul att lära sig av en ung och snygg sommelier:)

Sedan har jag vart på teater nu på kvällen med klassen. Det var en pjäs om främlingsfientlighet. Man fick se bilder från andra världskriget och så. Fick ont i magen då man tänkte på koncentrationslägrena då:S

Nå i alla fall min mobil är dum! Tjorvar då man ska ladda den. Sist fick jag ju världens utbrott. Men nu blir det väl mer eller mindre jakt på en ny. :)


I wanna hold you in my arms

Idag då man slitit sig upp ur sängen och kom till skolan så fick man veta att läraren var sjuk! Irriterande, eller hon var hemma med vård av sjukt barn. Suck!
Nå jag och Bea drog till henne och pluggade nk och såg tv. Sedan drog vi en lunch på Max! Greenmål for the winner!:D
Hade sedan samhälls och efter det hål. Där försökte vi plugga nk. Vi fick även texthäftena till nationella i svenska. Och kan säga det är inte att leka med. Typ as tjockt!
Nå sedan hade vi nk prov och det kändes som om det gick bra i alla fall:) Får veta imorgon.
Sedan lyssnade vi på genomgån om celler.

Imorgon har jag skola i ca 3 timmar. Sedan får man fara hem en sväng. Så ska vi på teater på kvällen istället. Blir nog nice!:)


Fresh!:)

Har njutit av ett bad. jag lyssnade lite på Melissas ord samtidigt. Körde på en massa skum och ansiktsmask. Underbart! Rakade benen och har smörjt in hela kroppen, nu känner man sig underbart fräsh!:)


Vad du än trodde, så trodde du fel

Vinkvällen var väl okej. Det var kul att träffa alla men jag kunde inte slappna av och njuta. Tyvärr, har dock insett hur mycket mer jag uppskattar spontankvällar!:)
Nej hur som hellst sov hos Verran. Skönt var det att sova!:)

Idag har jag bara hängt med Verran, krattat på gården och gjort mise an place på middagen.
Blir nog en sväng till Markus ikväll:)

Förresten har fått tillbaka min kamera. Och den verkar funka. Nu måste jag dock köpa ett nytt minneskort. För mitt minne har glömt vart jag lagt det det. Typiskt!

Du kunde ha hanterat allt på ett mycket mognare sätt.


Jag saknar mitt långa hår!


Med mina tjejor<3

Ikväll blir det lite vin, ost, kex och vindruvor som avnjuts tillsammans med tjejorna! Kommer bli i staden och kommer säger gå ut på stan. Vi taggar för en magisk kväll:)


En suverän kväll

Det var en bra kväll trots några missöden. Men alla gör vi fel ibland, det är ju mänskligt.
Jag är trots allt nöjd med kvällen!:D


En underbar torsdag

Ikväll har vi HRRARE kvällsöppet i Novisen. Temat är Ortens mat, med närproducerad mat och så. Vi serverar bland annat lamm i olika varianter.
Känner på mig att det kommer bli en bra kväll. Ni får hålla utkik i tidningen efter oss imorgon. För pressen kommer att komma!;)
Nå vi kommer regera!:)


En dag med slitna ungdomar

Och dessa ungdomar är mina klasskompisar. Idag var både a och b klassen i köket. Det har styckas lamm och putsats köttbitar. Alla har vart helt trött så skulle vi lyssna på en från norrmejerier. Jobbigt! Det enda bra var att vi fick chokladmjölk:)

Nej nu ska jag försöka fixa till mig. Sedan ska vi dra och gratta Evelina:)

In my head it's only you now

Vad ska man säga? Allt rullar på som vanligt. Jag lever och har NK prov på fredag, inte kul!
Nå får återkomma då jag har nå vettit att skriva.


Hard working woman!

Mina 3 timmar på Ica blev 8½ timmar i slutaändan. Tungt!:)
Nåja måste plugga och sen ska jag gå och sova tidigt!:)


Lördagsmys!

Det har vart full rulle! Igår glömde jag helt bort min kod till mitt kontokort! Har dock kommit på den nu igen efter att jag letat upp koden bland massa papper. Som jag säger så har jag nog redan altzheimers!
Nåja idag har jag jobbat ca 8 timmar på Ica. Tungt, faktiskt! Vid 5 tiden kom massa folk! Sedan blev det lugnt.
Imorgon blir det med jobb men bara 3 timmar!:) Skönt!
Nu ska jag se Vänner som jag inte gjort på flera veckor:s
Så ska jag äta en muffins eller ett winerbröd;)

På återseende!:)


You are my sweetest downfall

Äntligen helg! Dock så blir det jobb även denna helg. Nåja bara tänka att det är pengar och inte tid.
Ikväll så ska jag vara med Verran och kanske några fler. Kanske blir en tripp till stan med:)

Var just nera och gjorde en Kaffe Karlsson till min kära mor!:) Den består av Cointreau ev Bailys och kaffe och en klick grädde:)


RSS 2.0