You're welcome!:)


http://www.tackfilm.se/?id=1267390181448RA11


Pluggpluggplugg!

Nu är det slutspurten som gäller! Man vill ju inte falla på mållinjen:)


When you feel so tired but you can't sleep

Jag hade precis somnat så ringer söta Emmy och väcker mig. Vi har pratat om lite allt möjlig och nu är jag pigg! Och inte nog med det jag tror jag har fått åldersnojja! Seriöst snart har man körkort och i år fyller man 19 år. Lite obegliprigt. Vissa säger att man ser bäst ut då man är i 20 års åldern. Och vi är snart där! Fy fan jag känner att jag vill vara liten och stor på samma gång!
Och hallå killar blir ju i prencip bara snyggare med åren fan va fuskigt! Hoja jag vill inte bli gammal:S0 Samtidigt känner jag att jag inte har gjort allt jag vill göra innan jag fyller 20 år än. Okej jag har ett och ett halvt år kvar sant. Men tiden går ju fort! Det är väl vid 21 man ska börja bli mogen och de med. Ttp börja dricka kaffe, fy fan.
Guh jag vill inte bli gammal helt själv. 

Okej nu ska jag fokusera på det bra som händer. Och det går jävligt bra nu kompis! Emmy ska få en bror, Linnea ska gifta sig och jag har förhoppningsvis körkort snart!:D Vi har lov och en bekant har fixat sig ett jobb. Inte illa när man tänker efter. Hoppas det håller i sig.
Nu ska jag säga adjö för mig och försöka sova.
Godnatt!


En tripp till Ica!

Ska gå till Ica och se vad dom har att erbjuda!:D Ska dra med min mp3 som jag inte har använt på jätte länge. Den har en massa gammla låtar. Se upp trafikanter, här kommer en dansande Nea på vägen!;)


En sak till...

... igår fick jag för andra gången i mitt liv köra en sprillans ny BMW! Fan man kommer sakna dom där bilarna då man slutar på körskolan:(


En söt ej vit klänning

Har hittat en fin klänning som passar till bröllopet. Eftersom man inte får ha vitt så är ju denna lite rosa. Shiet jag har aldrig vart på bröllop. Inte ens då mina kusiner gift sig, aldrig blivit bjuden så vitt jag vet. Jag har alltid tänkt att första gången jag kommer få gå på bröllop är då mina kompisar gifter sig. Eller möjligtvis så får jag gå på mitt eget om jag hittar någon att gifta mig med, de vill säga.

Nå här är klänningen i alla fall.



Den är från Nelly och kostar 589 kr!


Inte nog med det...

...En kompis till mig ska gifta sig!!!!:D


Torsdagen den 25 Februari 2010 - En dag då allt hände!



Shiet villken dag! Haft ett prov, varit vittne till ett brott och haft utbildningskontroll!!! Nu har jag lov! JAG KÄNNER MIG SÅ HAPPY!:D



New stuff:)


Svart kofta från H&M 199 kr!

Unicef bag by Sonia Rykiel
En väska för 29.50. 30% av priser går till barn i Indien.
Det är bra att hjälpa även det lilla man kan!

Sedan köpte jag två mössor från Indiska med. En marinblå och en svart.


Tisdagen 23 Februari 2010

 

Idag fyller Beatrice i min klass år. GRATTIS BEA!:) Vi har varit och spelat minigolf med klassen. Det var rätt kul. Vi var tre i varje lag, och Malin vann i vårat lag med 62 poäng. Själv fick jag 72 poäng och en hole in one på ''Bergnäsbron''. Yey!:D
Sedan gick jag och Malin från Golfgarden till stan. Ca 20 min tog det och det var inte så fasligt kallt ändå. Det var ändå många som gick ca 1/3 av vägen för att åka buss till stan! Haha jaja:)
Jag hittade en kofta på H&M Som jag funderar på att köpa, den är svart lite längdre med fickor. Hade ju som vart bra kostade 199 kr. Inte så farligt eller?:)

Hoja måste plugga lite samhälls inför provet imorgon. Blä!


Minigolf a al Sandra:)



Flizzan<3



Neutrogena



Visibly clear 2-in-1 wash & mask

Detta är en produkt som man kan ha som ansiktstvätt och ansiktsmask. Som tvätt ska den användas två gånger dagligen. Den avlägsnar smuts, fett och orenheter. Den motverkar även uppkomsten av finnar.
Som mask så används den två gånger i veckan. Då rengör den på djupet genom att ta bort överflödig olja från huden och öppna porerna.




Visibly clear blackhead eliminating toner

Detta är ett ansiktsvatten som är speciellt framtaget för att förebygga och ta bort pormaskar. Den går långt ner för att ta bort smuts och olja som sitter i porerna, de orenheter som kan leda till pormaskar. Används två gånger om dagen.




Visibly clear oil-free moisturiser

Detta är en lotion som går lätt in i huden. Den förebygger att huden inte producerar mer fett som gör att huden blir glansig och vilket även kan leda till finnar. Den ger en fräch finish på in tvätt. Ska användas dagligen.


Jag har just börjat med dessa produkter. Och det är ju klart att det tar ett tag att göra sig klar på morgonen och på kvällen. Men jag tror att det är klart värt den där extra tiden det tar för att få en ren och fräch hy! det är inge svårt att använda produkterna heller. Men dom är anpassade till normar/fet hy. Så någon som är torr i hyn bör inte använda dessa. Men det kan ju vara så att man har blandhy, torr/fet. Då man man tex använda dessa produkter och sedan på det ställen man är torr använda en fetare lotion.
Jag får återkomma om resultat och omdömme om produkterna senare då jag använt dom ett tag!


Ansiktstvätt från Neutrogena!



Den första tuben är ska man använa morgon och kväll. Den avlägsnar smuts och finnar. Man kan ska även ha den som ansiktsmask 2 gånger i veckan.
Ansiktsvattnet tar bort den feta hinnan på huden. använs morgon och kväll.
Sist men inte minst en återfuktande lotion. Den används för att huden inte ska tro att den är för tor så den börjar blida mer fett, vilket ger finnar och pormaskar.

Så nu ska vi se hur dessa funkar! Hör av mig!:)


I am because we are

Guh när jag vaknade i morse hade jag fortfarande värsta volymen i håret! I <3 volymaster+dust it+tupéering!:)
Nå jag har vart ut och kört en sväng och nu bör jag plugga. Men orkar inte det så ska läsa bloggar och sen börja med lite middag. Vad tro ni om kokos och chili panerad fisk med potatismos/pure?:)
Sedan blir det Vänner hela natten lång!:D




Underbara fredag!

Började ju skolan 12.45, underbart. Skrev klart mitt cv och fick låna de säsongerna av Vänner jag inte sett av Fredrik. Tack Grönlund!:D
Sedan var jag och Emmy på stan och kikade lite. Handlade mat och godis:)så lagade vi en helt underbar middag! Klyftpotatis och grillspett med sweet chili sås och en majskolv. Majkolven var trist. Jag trodde de skulle gå lika lätt att äta den som i Kalle Anka på julafton:( Besvikelsen var total!:(
Nå godiset vägde upp det dåliga:) Jag och Emmy låg i sängen och käkade godis. Haha!
Sedan började vi fixa med varandras hår som vanlig:)
Nu har hon dock farit hem, så nu ska jag ta min godispåse och se Vänner!<3





Dagar för många nyttig- och onyttigheter!:D

Lånat från miracledrug.webblogg.se, klicka direk på länken för att komma till inlägget.

TEMADAGAR 2010

16/2
FET-tisdagen (semla-dagen)
16/2 Internationella pannkaksdagen (satan, det missade jag!)
25/3 Våffeldagen
11/5 Negerbollens dag
1/6 Mjölkens dag
6/6 Fruktens dag
6/6 Färskpotatisens dag
19/8 Surströmmingspremiären
5/9 Svampens dag
15/9 Fetaostens dag
30/9 Skolmjölkens dag
3/10 Gräddtårtans dag
4/10 Kanelbullens dag
12/10 Äggets dag
15/10 Måltidens dag
5/11 Lutfiskens dag
7/11 Kladdkakans dag
14/11 Ostkakans dag
9/12 Pepparkakans dag


Här är en annan länk till en annan sida med årets alla temadagar!

Small talk från Bed Head TIGI!:D

Äntligen så har jag köpt Small talk. Har velat ha den över ett halvår men har aldrigt fått för mig att köpa den fram tills idag!


Beskrivning från Bangerhead.se 3 i 1: leave-in balsam, styling och finishing. Vårdar och ger fukt, sväller hårstrået för att det skall bli tjockare och fylligare. Värmeaktiverande med medium stadga som ger en naturlig, mjuk känsla till håret. Skyddar mot värme.



Bilder:)

FÖRE








EFTER



Det är i princip likadan frisyr som då jag klippte mig sist. Där är jag i huvudstaden och hade just klipp mig inne på Bobby's!:)


Miss my friends

Jag saknar att spendera kvällarna med att kolla på Vänner! Är det inte någon som har säsong 5 att låna ut till mig? Snälla!(A)


Idag och igår:)

Igår (tisdag) var vi i köket. Jag och Jens stod för förrätterna som var räk- och laxröra på kavring och örtsallad. Sjukt gott ska jag säga er! Till varmrätt så var det pocherad lax och en köttgryta. Efterrätten hade jag gett förslag på, det var ananaspaj med kolagrädde toppad med citronmeliss. Riktigt god, fast kolasåsen var godare innan man blandade den med grädden. Så gör kolasås och ha glass till, ett hett tips!:D

Idag (onsdag) så såg vi på nån trist film på arbetsmiljön. Svensk var den med!:S Sedan hade vi ingen samhälls för läraren var sjuk. Så vi åt och jag och Malin gick in till stan. Följde med henne till banken och sen kollade vi på några affärer.
Sedan hade jag ju bokat klipptid på Satch, det nya stället nere i Shopping. Blev rätt nöjd, dock inte någon stor förändring. Hon tog bort det nötta i alla fall och det känns grymt skönt! Bilder kommer senare.

Har haft NK, gjort klart arbetet om Vattenkraft. Så missade jag bussen med en minut, så nu har jag fått vänta på bibblo i en timme. Har impuls lånat två böcker, ''Oktober'' och ''Stolthet och fördom''. Vetefan om jag har tid att läsa nån av dom, då båda var rätt tjocka. Får se.
Ska hem och plugga till näringsläran imorgon, kul...

Ha det bra! Ciao


Måndagen med lite sol i kanten

Idag så var jag till tandläkaren igen och tog bort lite tandsten. Sedan hade vi idrott där vi körde spinning. Fy fan tungt! Men ändå kul:)
Sedan var vi i köket och preppade inför imorgon. Jag och Jens ska göra en räk- och laxröra med kavring och örtsallad:)
Efter skolan har jah påbörjat energiarbetet som ska in på onsdag.
Nu pratar jag med Emmy(ovanligt) ;)
Nog för mig!
Ciao


Lördagsmys

Jag orkade inte baka en morotskaka, utan jag installerade en dvd till en tv istället;) Sedan såg jag ett avsnitt Vänner. Och efter det kom Verran och Eve:) Så stannade Veronicas föräldrar på middag det var fullt hus med två hundar;)
Haha vi satt och såg gammla klipp på Grynet! Hahaha fy fan vad hon ägde!:D Veronica for hem vid 8-9? Så bänkade jag och Evelina framför tv:n med chips och chokladhjärtan och såg Vänner!:D


Lördagen

Blev att jag åt frulle framför tv:n. Simpson blev det till alla ära;) Sedan har jag vart och övningskört i flera timmar. Och nu ikväll kommer Evelina och Veronica:) Får se vad vi hittar på:)
Jag funderar på om jag ska gå och baka en morotskaka med limeglasyr?:) Fast lite middag hade vart bra att trycka i sig innan brudarna kommer:)


Godmorgon Bloggen!:D

Och godmorgon till dig som läser bloggen:)
Igår var jag ju hos Emmy. Jag somnade i hennes säng ett par minuter med! Haha och skönt var det, Men sedan väckte EM mig och då var det bara stiga upp och gå till bussen.
Och guh vad bussen var fullproppad! Inte konstigt att den var så sen! Och chaffören fick stanna på varje hållplats och öppna dörrarna för att släppa in luft.
Väl i stan gick vi runt i väntan på min skjuts och Emmy sky ju träffa Henke;) Jag var hemma vid halv ett och somnade så fort jag la huvudet mot kudden!
så ringde Emmy vid kvart i 4 och vi pratade 45 minuter innan vi la på och la oss och sov igen! Vaknade nu vid tio tiden på lördags morgonen:)

Frågan är vad som händer idag?


FREDAG!

Idag så var jag hos tandläkaren typ en halvtimme.Ska dit igen på måndag. Men missade precis bussen så jag orkade inte vänta i 40 min. Gick in till stan! Fy fan va kallt det var!
Sen gick jag och fick hejälp av Peter och skriva ett cv. Haha fy fan vad jag skattade då jag var där. Haha Peter har ju helt kul humor precis som Tess!:)

Sedan kom jag försent till NK:n med men sak samma. Vi gjorde nå labbar om energi. Trist menmen. Sen var jag och Sandra och åt lite mat. Efter det hade vi en kort svenska lektion där vi skulle skriva cv:n! Haha men jag ska bara förbättra det jag och Peter skrev. Men grejjen är ju att jag och Peter skrev ett cv som passar till alla arbetsplatser. Men man får ju försöka lägga till lite om tjänsten man söker. Om det är tex en restaurand så får man skriva att man har serverings och kökskunskaper, och så vidare:)

Sedan hängde jag med Bea och Joel på stan ett tag. Sen kom Evelina och Sara. Vi gick runt och kollade här och var. Jag var svin trött. Sen for Eve och jag och Sara gick på Asian kitchen och åt. Emmy kom och joinade oss. Blev det vanliga, friterad kyckling och ris med sötsur sås och vatten!<3

Nu sitter jag hos Emmy och kollar på då hon fixar sig. Hon ska nämligen på krogen och slå klackarna i taket med Henke!;) Jag orkar fan inte gå ut, är pank och trött!

Tjoflöjt!:D


@ Skolan

Hejsan hoppsan! Sitter här på skolan med Malin. Har slutat för längesen men jag kan inte fara hem för jag har körlektion klockan ett. Nå jag och Malin har vart på bibblo och kollat igenom hyllorna lite smått. Sedan har vi ätit lite makaronilånda med:)
Imorse på näringsläran fick vi räkna ut hur många sockerbitar det är i olika livsmedel. I 1.5 liter Coca cola är det 50 sockerbitar?! Och i ca 50g geléhallon är det 8 sockerbitar. Men guh det är typ sjukt mycket socker i youghurt med:( Snyft:'(

Nå sen idag ska jag hem och finslipa novellen. Sedan kanske jag följer med och handlar lite mat med:) Och imorgon missar jag en sovmorgon också:( Ska till tandläkaren 8.40! Och jag börjar skolan 11.15. Men jag ska förbi Tess och Peter där vi tio tiden i alla fall:)
Hörs senare kanske!:D


Y e s !

Fan va nice! Har fått hjälp av Martin Wiklund med novellen. Nu är den svinit bra!:D Imorgon ska jag finslipa den men nu är den så gott som klar:)

Idag har jag hängt med Malin hela dagen i princip och vi har haft trevligt på lektionerna och hålet. Näe nu ska jag gå och få min skönhetssömn!:)


Bajs

Asså jag försöker sitta här och skriva min novell som ska vara inne på fredag. Det går åt jävla helvete! Jag låg vaken inatt och hade massa idéer. Men nu låter alla så trista och gråa. Så ja jag har verkligen skrivhäfta så att säga. Det har fan i mig aldrig annars hänt mig! Fy fan!
Jag har försöklt börja med NK arbetet men då jag läste på papprena jag skrivit ut fattade jag noll. Så jag och Malin ska hjälpas åt med de på onsdag.
Och Peter ska hjälpa mig skriva ett skitbra CV på fredag!:) Så jag känner att jag inte kan göra nått men jag får ändå ångest över allt! Åhh shiet. Jobbigt.

Nå idag på idrotten hade vi mjuk tennis. Så förde vi 4a och 4a. Så då man missa bollen mick alla fyra göra armhävningar, situps eller springa runt planen. Vi fick göra allt det där flera gånger;) Haha men det var gode coolt att se alla fyra i gruppen gå ner på alla fyra och göra armhävningar samtidigt! :)
Sedan var vi i köket idag med och preppa inför imorgon. Jag och Bea ska göra förrätten som är ''Ostgratineradsoppa med krutonger'' och en portion ''champinjonsoppa''. Nice!:D Känner mig taggad!:) Haha Mattias råka kalla mig Lena! Haha nå kärt barn ha många namn!:)
Sedan hade jag körlektion och efter det satt jag och gjorde lite teori.



Från Grace under jullovet:)


Spontan kväll på Heroes!

Och bus blev det! Jag och Emmy lämnade småbarnen och drog ut på Heroes med Sara, Micha och Johan! Hade rätt kul faktiskt. Hade fin utsikt haha! Och så träffade jag Peter som jobbade som vakt.
Sedan innan vi for hem där klockan 3 på natten träffade vi Henke och hans vän. Det gjorde väl Emmys lördag helt perfekt!;)


Grattis mamma!:D

Idag har jag vart en vända till stan och leta efter en present till min mor:) Hon fyller ju år idag! Man får ta och gratulera!:D
Träffade min kusin på stan med. Haha höll inte på att känna igen henne! Var typ ett halvår sen jag såg henne sist! Och hon har då vuxit, haha. Ja snart är hon en riktigt stor slalomåkare, då kan man känna sig riktigt stolt. Det var ju nämligen jag som lånade ut mina slalomskidor till henne. Så hon har mig att tacka!:D

Nå nu ligger jag här hos Verran och inväntar Emmelie och Emmy:D Sen blir det att hitta på bus!:D


Cat5 - I'm too sexy

Jag målade naglarna med ett gult lack. Men fast jag har underlack och två varv gult så är det inte täckande:( Så kanske ska sattsa på ett annat mer täckande. Men det är väl bara Viva la diva som har gult? Så ska köpa ett sånt och prova:)
Sedan har jag fixat med lite bilder. Har gjort typ ett schrapbook album:) Fast jag är inte så avancerad så kör på bilder och lite texter:)

Detta är en låt som väcker minnen!


Snart är våren här!:D

Idag sken solen och jag fick lite vår känslor alla redan!:D Men tänk då man kan vara ute i solen och det ändå är lite kallt men inte för kallt. Så smälter snön här och där:) Mysigt!

Idag är jag ledig och jag har bakat en kladdkaka och min mor har bakat vaniljbullar!:D Nå jag vet inte vad som händer ikväll:) Eller min bror kommer hem ett tag så ska vi väl fira min mor som egentligen fyller år imorgon. Och nej jag har inte köpt nått än men ska imorgon;)
Tjia nu ska jag väl gå och göra nå annat:) Ciao!


Are you chasing your dreams or are your dreams chasing you?

Det var ju som sagt ett bra tag sen jag bloggade ordentligt! Nå har haft fullt upp med pluggande och körnig och allt sånt. Nu är det torsdagkväll och jag har fått helg! Skönt! Imorgon ska jag baka lite gran. Så måste jag kanske masa mig in till stan och köpa en present till min mor som fyller år på lördag:) Fårse hur det blir med det;)

Jag sitter här och lyssnar på Owl city!:D Han gör gode bra låter må jag säga:) Har lust att se Avatar! VBar ju lite skeptisk där i början men alla säger ju att den är galet bra. Och den påminner tydligen lite om Pocahontas med! Och Disneyfan som man är, så gillar man ju det!:)

Nå jag tror jag ska gå och äta nått. Haha jag skulle ju sitta och skriva på min novell men det gick ju som det gick:P


1 Februari 2010!

Hello där köp blåbär!:) Och de tycke jag tydligen var kul. Illa!;)
Nå i fredags var jag och simmade 1 km och skönt var det!:D Sen bastade jag, Sara, Veronica och Therese. Typ bastade flera timmar kändes det som:D
Efter det for vi till Max. Där sätter jag punkt för den meningen. Sen blev det att fara hem till Veronica på Örnäset. Blev skräckfilm! Emmy hade skrämt upp migg och sagt att den var hemsk. Satt ihopkrupen mot Sara. Men det var bara två gånger på hela filmen jag blev rädd. Den var knasig den där filmen! The strengers hette den.


Idag har jag haft idrott. Cirkelträ'ning med en pilates boll. Var inte så jobbigt men det kommer väl imorgon. Så startade vi en ny kökskurs med Mattias!:) Ska bli spännande. Nu under kvällen har jag suttit och komponerat ihop en meny som vi fick i läxa. Så nu ska jag bara börja med den där jävla novellen och näringsläran. Brukar aldrig ha problem med att skriva noveller men nu har jag det!:S Hemskt!

Hade körlektion idag med och det går fasen framåt!;)
Ciao!


RSS 2.0