SUCK!

Måste göra nån jävla origentering på onsdag. Kommer virra bort mig!
Har helt slut pengar på mobilen, så kan inte snålringa heller.
F***N!


Shopping

Idag kom ju studiebidragen och jag var inte sent ute med att spendera pengarna!:) Det blir en sväng till Ericsson och fixa brynen och sedan köpte jag tre nagellack för 50 kr från Depend!:D Finns på Parelle:) Så det blev ett orange, lila med lite skimmer i och ett rosa. Sedan har jag och Emmy ätit lunchbuffé på Exotic. Åt för snabbt så börja må illa jätte fort, tyvärr. Nå tog mig ändå lite glass som efterrätt;)
Sedan har jag investerat en bh på Lindex och nå ''sandpapper'' som man kan raka benen med på Åhlens. Sist men inte minst ett par efterlängtade vita jeansleggings på H&M! Måste bara fixa nå hudfärgade trosor.
Nu ska jag frysa in mitt kontokort i frysen!;)




Dear John



Jag har just sett filmen Dear John. Såg nu att den har premiär i Sverige den 4 Juni.
Detta manuset är baserad på en bok med samma namn. Författaren heter Nicholas Sparks och han har även skrivit boken/manuset till A walk to remember och The notebook/Dagboken.
Jag gillar denna författare starkt. Måste kolla på bibblo om man kan låna dessa böcker, jag menar filmerna är ju hur bra som helst!:D

Denna film är berättelsen om John, som en dag träffar Savannah på stranden. Efter bara på två veckor blir dem kära i varandra. Och just då måste dem flytta ifrån varandra. Hon sak gå i skolan och han ska börja i armén. Ett helt år ska dem vara borta från varandra. Men den 11 september 2001 så förändras deras liv. John väljer att tjänstgöra i armén en längre tid.
Under tiden dem är borta från varandra så skriver dem brev till varandra. Efter ett tag så slutar John få brev från Savannah men en dag så dyker det upp ett brev...

4/5


Alla som inte dansar är våldtäcktsmän

Jag och Sanna for från mig vi åtta tiden på kvällen. Så drog vi till Örnäset och sen gick vi till kronan. Blev en promenad på en halv timme, dock hade vi kunnat ta en mycket snabbare väg. Hahah rätt åt oss. Och högklackat hade vi ju med.
Nå vi anlände till miss Brännholm vid nio tiden. Då blev det att dricka och se tv och prata. Malins kompisar Linnea och Frida var jätte trevliga!:D

Nå vid elva tiden drog vi till bussen. Haha vi gick den kortare sträckan då:P Bussen blev smockad, tur att vi fick en plats innan alla kom på. Så drog vi in på Cleo och träffade Bea i kön:)
Ner på Cleo var tempen hög, och ännu högre blev den då Timbuktu klev upp på scen, vid ett tiden!:) Dansade till hans låtar bla ''mammas gata''. Kvällen var kul fastän vi tappade bort varandra och det blev lite snefylla för vissa.
Men helt klart ett godkänt avslut på Cleo:)


Haha min bror och Timbuktu ser faktiskt lite lika ut!;)


CLEO!

Idag så taggar vi för utgång på CLEO! Ska bli skojig med Malin, Sanna, två till som Malin känner:) Har lite problem med att välja kläder som vanligt. Så lite mer som tjorva men vi ska vi se det på det positiva.
TAGGAR TAGGAR TAGGAR!!!


Spännande

Idag har mina kläder jag beställde från HM kommit. Ska fara och plocka upp paketet innan jag drar till bion:) Spännande!:D Undra om man kan ha på sig nått av de imorgon då man ska ut?

Så jävla skönt att ha gjort klart näringsläran. Vi redovisade idag, vart rätt jobbigt att lyssna för alla hade om samma änmen typ. KUL, NEJ! Nå gick väl som det gick nu väntar jag med spänning till nästa torsdag då vi ska ha betygsprat i ämnet.
Igår fick jag förresten veta NK betyget, och det var inte fy och skam sån tur var. Richard har vart en jätte bra lärare! Hoppas jag har honom i NK-B kursen med:)

Näe nu ska jag kirra på mig nå lyxiga kläder, fixa håret och kanske måla naglarna:)


Kika in här och skriv på vettja! Det har jag gjort:)


JA!

Nu är det bara att tagga uti ikväll, blir att  se Sex and the city 2 med Emmy och Verran!:)


Solat på en ö som heter Sun Tan;)

Idag har jag var med Emmy och solat solarium. Det var första gången för mig eftersom jag har haft lite typ cellskräck för dom där. Nå men nu är min sola-solarium-oskuld tagen. Det var rätt skönt faktiskt men började svettas lite i slutet. Kan tänka mig att det där är skönt på vintern!:)
Nå både jag och Emmy blev bruna, efter liksom första gången?! Coolt tycker jag.
Nu måste jag sova. HAr vart hos Emmy och sett film.
Godnatt

GRATTIS MARKUS!

Grattis Markus till Körkortet!:D Jag är så stolt över dig:)
Precis två månader efter mig hur coolt är inte de?!:)





Btw blev lite ledsen idag då jag läste att Kakhuset ska ta bloggpaus:( Men har hittat deras gamla blogg med så kommer njuta av att läsa gammla inlägg!:)


Kakhuset



Jag låg och tänkte på att Emmy tipsade mig om en blogg, nämligen Kakhuset.
Jag kikade in där just och vilken underbar blogg! Ger mig verkligen insperationen till att fara ut och resa. Den ger hopp om att hitta den stora kärleken!:)

Det är en blogg som drivs av Alixandra och Mattias, två svenskar som studerar i Australien. De är ett par med kärlek och passion för livet.
Åh jag blir typ kär bara av att läsa deras blogg!:D


Find the words in the picture, insted to say them outloud


Söndag

Fy fan har träningsvärk! Inte kul men då vet man att man har gjort nått nyttigt i alla fall:)
Idag har jag städat bilen. Det var jobbigt trodde inte det var så jobbigt. Nu ska jag be alla ta på sig plastpåsar på skorna, innan de sätter sig i bilen;) Haha!

Nej nu ska jag typ laga mat. Vad tror ni om pilaffris med ugnsbakad kyckling fyllda med vitllö och örter ost?:)

A cup of love / Feast of love - 2007




Detta är en romantisk drama film som även var sorglig.

Harry upptäcker hur kärleken påverkar stadens invånare. Paren lär sig älska med varandra, bedra varandra och finna den stora kärleken. Och om det visar sig vara rätt person så håller man fast vi den vad som än sker. De fem parens öden flätas samman i slutet. Detta får en att ta vara på varje minut och älska varandra varje sekund.

4 av 5 snacks.



Step up - 2006


Every second chance begins with a first step

Jag hittade filmen till slut i min filmrad. Så såg den i torsdags.

När Tyler (Channing Tatum) och hans två kompisar bryter sig in i en skola och vandaliserar, så blir dem upptäckta. Men Tyler tar på sig straffet och får samhällstjänst på den skolan. Till en början ska han hjälpa vaktmästaren men planerna ändras. Nora en elev på denna konstskola söker förtvivlat en tillfällig danspartnet. Hon får upp ögonen för Tyler som gillar att dansa street dans. Samtidigt söker Tyler en möjlighet att förändra sitt liv till de bättre.
Det är från den stunden man får uppleva gnistorna mellan dem båda. De må komma från olika världar men de delar samma dröm.

4 av 5 chips.


Statsmaran 2010


Idag bar Statsmaran av sin stapel. Det var tänkt att jag skulle gå själv med stavar. Målet var att ta sig runt milen på högst en timme och 40 minuter. Fast hellst ville jag ha en tid på 90 minuter.
Nå innan starten hittade jag Dandra (Sandra Ek), och Dandra skulle gå/springa maran. Men så föreslog hon att vi skulle gå tillsammans. Det tyckte jag lät riktigt bra.
Vid första vätskekontrollen som var efter tre kilometer så såg jag inget ljus i tunneln. Jag hade redan fått ont i shenhinnorna. Men väl i stan så knatade jag på. Blev skämmit då alla stod och stirra på en genom stan så blev att jag riktigt powerwalkade genom staden.
Vi kollade på klockan med jämna mellanrum. Sandra tyckte att tiden 90 min var nått att satsa på. När vi väl nådde målet igen på Porsön utanför Stil så var tiden slagen 01.36! Nå jag är rätt nöjd i alla fall.
Nått jag insett efteråt är att jag inte hade klarat få den tiden utan Dandra:) Hade gått på tiden 01.55 eller nått sånt skulle jag tro. Så TACK Dandra!:)


Fredag ger mig sommarkänslor!

Det blev att dra på picknick med älskade Emmy efter skolan!:D Vi tog cykeln och satte oss på en kulle på Porsön:) Vi käkade lite potatissallad och kall korv:) Det blev Emmys hemgjorda chokladbollar till efterrätt tillsammans med åsets första jordgubbar!:D ÄLSKA!Underbart gott må jag säga:) Vi satt i solen och njöt av värmen.
Blev lite bilder med:) Men vi tog de flesta bilderna med Emmy kamera. Gillar inte min kamera. Till och med den förra var bättre om den inte hade vart trasig.

Näe om man ska sova, sla springa Statsmaran om 10,5 timmar:P
Slänger in tre bilder:)







Fler bilder kommer då jag fått dom av Emmy. Ska påminna mig själv att installera PS på denna dator med:)


Jag är med och tävlar om en somrig goodiebag!:D



Nu pågår en tävling på Lindas sminkblogg som man självklart är med i! priset är en goodiebag fylld med Lindas sommarfavoriter. Vet dock inte vilka det är, men det låter som ett spännande pris. Klart man vill få chansen att vinna denna.
det är Linda Hallberg som bloggar för veckorevyn. En otroligt duktig tjej som gett mig så mycket kunskap och insperation om smink och hudvård.

Yee let's go!:)


Oh yes då kör vi!:D

Idag har vi då vart i köket med kocken Michael:D Det var gode kul fast vi var rätt många elever så blev inte så mycket att göra. 
Michael berättade lite om sig själv och så. Sedan berättade han om maten vi skulle laga. 3 rätters stod på menyn!:D Vi delade in oss i 3 grupper. Nå jag och Bea var i förrättsgruppen och vi gjorde en ugnsbakad kycklingbröst med västerbottenssås, vinegrett marinerade tomater och krutonger.
Kycklingen var lätt den godaste rätten idag och så enkel!:D




Till varmrätt serverades potatisbakelse med abborrefileér som var fyllda med kräftstjärtar(?) och nå mer som jag inte kommer ihåg. Sedan var det någon friterad grej på de. Så var det nån sprit sås till:D




Till dessert var det en chokladmoussé med kryddkokade päron och snickers.





By the way dom ska öppna the Body shop i Smedjan!:D Wiii!


Aha

Ojoj det har hänt massa sen sist! Eller jag har gjort en massa känns det som:D I lördags så var jag och Enmy på stan och brände upp massa pengar. Det blev en hightechlighter från MUS, ett nagellack från Viva la diva, ett linne och sockar från H&M, present till Dandra:) Och biobiljett till SEX AND THE CITY 2! Och ja just ja, fick mig ju en film med, Step up. Har hört att den är bra har itne sett den än. Faktum är att jag inte vet vart jag satt den?! Hmm...


Nagellack från Viva la diva nr 116 och hightechlighter från Make up store, Venus.



Fy satan så jag längtar! Det blir med Emmy och Verran denna film kommer ses!


Nå sak samma sedan i söndags så for jag och Emmy till Nemisel till Dandra. Där bjöds det på tacos, tårta och massa annat gott. Hon fyller nämligen år på onsdag:D
Blev att åka en cool gammal bil! Ni vet en sån där snygg lång, gammal och snygg bil!:D Haha jag vet inte nå märke eller årsmodell tyvärr:(


Mikael Björklund, årets kock 2000

Imorgon ska vi vara i köket tillsammans med årets kock 2000, Mikael Björklund!:D Känn på den! Fy satans så kul! Ska suga upp allt han säger som en svamp!:D


The Bounty hunter



Denna film såg vi igår. Den var riktigt bra och man fick sig ett par skratt:D

Den handlade om Milo som var en prisjägare. Han fick i uppdrag att hämta sin ex fru och köra henne till häktet. Han trodde det skulle bli en otroligt lätt match, vilket han trodde fel. Nicole försöker fly sin ex man. Och hon har fått nys om ett självmord som visa sig vara ett mord. Så mördaren är på jakt efter Nicole med.
Men mitt i filmen återminns gammal kärlek som inte rostar.


BIO!

Med miss Lerdin och fröken Brännström!:D


Grattis till mig i efterskott;)

Jag hade namnsdag igår:D
Nå igår var man ju ledig så sov till klockan 1:S Sedan gick jag på en en två timmars promenad! Kändes helt underbart!:D På kvällen åt jag grillad flintastek! Favoriten på sommaren:)
Förresten träffade Linnea på vägen när jag gick. Hon sa att det är bästa tiden nu. Det är varmt (20 plus grader), inga mygg:)
På kvällen drog jag och Emmy till Max, blev en turkiskpeppar glass, för min del. Vi såg förresten Gry Forssell;)
Sedan drog vi till Markus som för tillfället bor på Hertsön. Där bjöds det på te och kaffe. Blev lite gitarrspeland och så fick vi se på lite bilder.



Vi hämtade upp Verran och Angelica så drog vi till Lövskär. Sedan till Bergnäset och snurrade:) Jag får ngest då jag bara kör runt och slösar upp massa bensin:S Men vi fick se massa snygga hus!:D
När jag skjutsade hem Emmy sist så såg jag en jag känner som liftade. Tänkte att det var bättre att jag plockade upp henne än att någon äckel skulle göra det. Skjutsade hem henne och sedan drog jag hem! Var hemma halv 3 på natten.



Nu ska jag njuta av ännu en ledig dag. Ska dra till stan och spendera pengar med Emmy. Ikväll blir det bio med Verran:D


Lättförtjänta pengar i fickan!

Var och jobbade på Frimurarna idag. Det gick jätte bra, vi var 10 st från HR. Vi fick servera vin och förrätt, varmrätt och dessert. Till förrätt serverades creame ninon, en grön soppa. Till varmrätt serverades anka med ungsstekt potatis och balsamikosås. Och desserten var grillad ananas med ananasglass och nån romsås(?) :)
Lätt att jag vill jobba där igen:)


28 maj då smäller det!

Yesyes har köpt förköp till Cleo den 28de maj. Då¨har dom säsongsavslutning och Timbuktu kommer dit!:D Det kommer bli jag, Sanna, Malin, och Malins kompis och hennes kompis. Nå 5 pers i alla fall. Bea sku med dit:D
TAGGA!!!!




Är ledig imorgon och på fredag!:D Wonderful!:D Ska städa rummet och rensa i garderoben som ser ut som fan. Så ska jag inviga mina gåstavar och se massa film på datorn. Och så måste jag skriva lite näringslära om jag nu ska kirra mvg, hoppas hoppas hoppas! Sen ska man väl försöka träffa nå folk med!:D

The ugly truth



Nu har jag sett denna film med! Guh den där sidan jag hittat är inte bra för mig;)

Denna film handlar om tv-producenten Abby. Hon är en vacker kvinna som är singel, i jakten på att mr. Right. Hon blir regällt chockad då hennes chef parar ihop henne med Mike. Han är en hårdpackad kille som bara går Abby på nerverna, till en början...


17 again!

Har just sett filmen 17 again med Zac Efron och Matthew Perry. Den var rätt bra faktisk, lätt sedd. Inte så mycket tänka och så.
 

Mike, 37, är inte nöjd med livet. Han har jobbat 18 år på samma arbetsplats utan att befordras, han är nyskild och han har knappt någon kontakt med sina barn. Livet har inte riktigt blivit som han tänkt sig. Annat var det i high school då Mike var stjärnan i basketlaget och killen som fick dejta skolans snyggaste tjejer.

En sen kväll när Mike är på väg hem i regnet ser han vaktmästaren från high school stå vid räcket på en bro. När han stannar bilen försvinner mannen och i sin iver att finna honom trillar Mike över räcket. Han vaknar upp nästa dag hos sin kompis Ned, och upptäcker han att han inte längre är sig själv. Han har förvandlats till en gänglig 17-åring igen.
Text från Wikipedia.




Är det bara jag som tycker Matthew Perry ser bra ut?!:D


Crossen


Lördag

Nu sitter jag här hos Markus i Långnäs:) Vi har druckit lite kaffe/te. Så har vi vart ute och fotat lite. Och jag har fått åka cross. Haha jag kom på att jag har kört cross för typ flera år sen, i Verrans stuga:D Hahs kännpå den;)
Nå men kommer väl upp lite bilder sen ikväll.

Jag gjorde american pancakes till frunch, utan matyoghurt eller filmjölk. Det blev helt okej. Jag smaksatte dom med vaniljsocker, kolasås och chokladsås. Hehe;:)
Är fortfarande förkyld:(


I shoppingtagen!:D



Denna har jag velat ha länge. Men den har vart slut på affärerna tyvärr:( 99 kr:)


En sådan här kjol har jag med i svart. Så en vit är ju ett måste. Gillar den enormt:) Kostar bara 49.50  kr.



Har ett par sånna här svarta men vill ha ett par vita. Kostar endast 99 kr!:D


Allt är från H&M:)
Haha blev mycket vitt, men det är det sommaren är till för:)


T-day

Titta så sött!:D

Igår trodde jag seriöst febern skulle komma. Men jag tog en ibumetin så det gick bort. Så jag mådde bara bra när jag for till skolan med Åsa i morse. Sen på Näringsläran börjar jag frysa och svettas om vart annat. Drack två stycken 50 cl flaskor med vatten! Och nu har jag precis druckit en till. Jag dricker för lite vatten i vanliga fall med dock.
Nå men for hem och stack till Helmer's. Fick steka lite fläsk. Det sprätte fett så trodde jag skulle få massa brännmärken på armen. Sedan fick jag tjorva en massa med en maskin som jag skulle ha till att tärna potatis. Hade typ gått fortare att tärna för hand:S Nå sen blev det att råsteka den lite.
Sedan så åt vi lunch, stekt palt, och så bröd och så tog jag lite ananas. Tror det var färsk ananas till och med. Asgott!:D

Nå men nu sitter jag här och skriver medans jag lyssnar på frän musik;)
Ikväll ska jag inte göra nått. Bara vila tror jag:) Hade dock viljat inviga mina nya stavar jag köpte i måndags. Men tror inte jag vill gå ut och anstränga mig. Vill inte ligga med feber hela helgen!


Avatar

Jag såg Avatar igår då:) Sandra var snäll och lånade den till mig.
Okej den var ca 2 timmar och 35 minuter! Jag blev nästan lite less där ett tag:S Den blev lite uttjatad. Men jag tror att det där är en film som jag måste se en gång till för att tycka den är sådär super bra.
Men det är rätt coolt att dom har kunna fixa miljön i Pandora så där vacker!

Handlingen har man ju sett förr. Men den var helt okej:) Som sagt lite för lång enligt mig men funkar.
3,5/5 popcorn


Usch!

Blä har fallit offer för en förkylning. Sitter och inväntar febern, för den kommer typ vara här imorgon, säkert. Känns som om alla baskilusker har invarderat min hjärna och ska spränga det som finns där inne.
Nå håller er uppdaterade om min börda senare;)


It's over



Nu är du ett minne blott.


Bak bilder!








Det tog mig 3 gånger innan jag tyckte den här var kul!;)



Polisen meddelar att man gripit några av Usama bin Ladens släktingar.

De personer som nu sitter i säkert förvar är Usamas mor Marme Laden och de två bröderna Choko Laden och Remou Laden.
I lördags kväll tillfångatogs även hans syster Pina co Laden.
Nu spanar man efter hans kusin Sal Laden och hans senile farfar Var Fan Var Det Jag La den.


Bak med miss Emmy Lerdin!:)

Jag och Emmy har vart på Kvantum och handlat ingredienser till vårt bak:) Det blir cupcakes med ballerina och digistive smulor i. Så blir det en frosting med kaksmulor:) Sedan ska vi även göra en cupcakes sort med marsán sås i. Med en choklad frostníng på:)

Så snart kommer Verran med:) Så hade jag och Emmy planerat in en lång promenad här i Alvik:)


Valborg 2010

Hejsan! Nå det har ju hunnit vara Valborg 2010. Och den spenderade man hos Tessan i byn. Inget slår dock förra årets Valborg men ja.
Nå for dit vid 17 tiden. Började fixa oss och tjorva på. Sara skulle ju ha kommit men blev inte så. Så det blev bara jag, Tess, Anton, Rebecka och Evelina. Eller senare mot natten kom Emma med:)
Nå vi grillade på elgrillen inomhus. Bara för att vädret sög. Usch!
Nå maten blev god:)
Det blev lite watermelon och många snapps. Haha vi dansade och försökte hålla igång. Men jag och Tess blev trött redan vid 23 tiden! Haha! Men vi gick inte och la oss förrens vid 2 tiden. Nå men jag och Anton stod på en stubbe och härjade med;) Så lärde han mig breakdance och jag hade en ovanligt röd tunga;)
Ja that was that! En trevlig fest med trevliga människor:)


RSS 2.0