People get ready

Idag har jag sovit över 12 timmar och skönt var det!:) Jag har varit ute på en timmes promenad och sedan åkt lite skridskor med Markus med. Inte illa!:) Det är så otroligt fin och varmt väder nu, galet!

Jag såg en reklam om jeansjackor. Måste införskaffa mig en sådan nu till sommaren!
Och imorgon ska jag och Emmy till Ikea. Mycket angenämt!


Kul söndag!

Idag har jag jobbat 8-18. Woohoo!;)

Sedan kom Emma, Emmy och Verran. Vi bakade en kladdkaka, åt Ballerina kladdkaka och åt glass!
Sedan har jag och Emma varit otroligt tjejiga och lekt med nagellack:)



Här skulle det vara en bild på mig och Verran.


If you leaving me I will be alone

Jag tror att varje person kan göra stor skillnad. Du är med och påverkar, kanske inte alla stora beslut där ute i världen. Men beslut som rör personerna i din omgivning. Ett beslut som kan förändra en hel framtid eller bara nått som förändrar den närliggande framtiden.

Jag kan inte föreställa mig ett liv utan just dig. Jag hade inte varit den personen jag är idag i alla fall. Jag skulle inte levt det liv jag lever idag. Tack för att du finns och jag vill att det ska förbli så. Så välj rätt beslut och fortsätt påverka människorna i din närhet.

Jag älskar dig


Heal the world


You are beautiful, no matter what thay say

Senaste tiden har jag lagt ner min energi på dåliga saker. T ex folk som inte vill sammanbeta och uppgifter som måste göras. Nu ska jag sluta lägga ner min energi på det och istället för att klaga se det positiva. Och försöka förstå varför folk gör som dem gör.

Idag har jag ont i ryggen, nacken och axlarna. Istället för att klaga ska jag vara tacksam, för att jag fick jobba igår.

Livet är inte rättvist, lika bra att vänja sig och göra det bästa av situationen.


Hello goodbye

Fakta 1 mitt virusprogram har slutat att gälla
Fakta 2 mitt word-program har slutat att gälla
Fakta 3 så lite tid och så mycket plugg
Fakta 4 jag har baka ett par goda muffins. Chokladmuffins med nougatmoussé. Kolla in receptet på (min gamla klasskompis) Fannys blogg.
Fakta 5 vi hörs när vi hörs!

Ha det bra så länge!:)
Ciao.

Att färga eller inte färga, det är frågan!

Jag har lust att färga mitt hår!
Vad tycker ni?



Förr då jag var liten hade jag röda slingor och så har jag även haft ljusare slingor. Har slängt i en lila aktig färg i sexan. För nått år sen blev det ännu en hemmafärgning i röd. Och svaret på eran fråga är ja det syns, det skimmrar. Och NEJ jag har inte svart hår! Det är mörk mörk brunt. Ni skulle nog se om jag färgade svart.

I alla fall nu har jag lust att fräga nån färg. Många i min klass har håll på att färga så jag har nog fått insperation av dem.
Men grejen är den att jag vill ju ha nått som ser bra ut. Asså nått som ändå är business ut. Och det är ju som nu jag måste färga för att kunna ha nån crazy färg. Sen blir man ju typ för gammal och då ser det bara sjukt ut om man kommer med rött hår typ.

Hjälp mig!


Fredag!



Idag är man ledig! Så helgen börjar redan nu:)


Torsdag

 Vi har haft kvällsöppet på skolan, viltafton. Vi bjöd denna eminenta meny:

Sparrissoppa med löjrom & mango

Gravad röding, serveras med pumpapurè, friterad quinoa, bondbönor & forellrom

Mjukstekt hjortytterfilè, serveras med lökringar, blomkålspurè, puylinser, shitakesvamp, confiterade plommon, viltsky & potatisf...ondant.

Rökt västerbottensost med lingonchutney

Hjortronsorbet med hjortronglass & chokladfondant

Jag gjorde den rökta osten och chutneyn samt sorbet, glass och chokladfondant.
Vi hade två gästkockar som var med och hjälpte oss.
Helt okej kväll, fast jag hade ju hellre velat vara i servicen;)


Love other drugs

Efter jobbet så var jag på bio med Emmy och Verran. Vi såg ''Love and other drugs'' med Jake Gyllenhaal och Anne Hathaway. En bra film!




Jamie är en slipad säljare inom den cyniska läkemedelsbranschen. Med sin charm och skärpa gör han succé och inget verkar stå i vägen för hans lysande karriär. Tills han möter Maggie, ett yrväder vars enda fokus ligger i att ta tillvara på allt vad livet har att erbjuda. Jamie blir förälskad men är han villig att ge upp sina drömmar för en kärlek som omöjligen kan ha en framtid?

Text lånad från SF.

Komedi/romantik
3/5


Tiderna kommer och gå men minnena dem består!

Det är så trevligt att träffa Linnea. Vi börjar alltid prata om en massa minnen.
Vi träffas inte så ofta, men försöker ses en gång på varje lov i alla fall. Det som är bra med henne är att det bara är att prata på som vanligt:) Har som sagt känt bruden i snart 13 år;)

Nå i alla fulla fall så gick Eclipse att se. Ettan är ju dock bäst som i dem flesta ''serie-filmerna''.
Nu ska jag sova! Jobb imorgon 11.00 tilll ca 18.30.

På återseende!:D


Long time no see

Det var ett tag sen sen sist. Jag har väl gjort det vanliga, skola, plugg och sett One tree hill.
Idag har jag även jobbat och lika så imorgon. Böt så jag ska jobba lite mer än 7 timmar imorgon istället för 3.
Sedan blir det bio med Emmy! Längtar!:)

Nå om vi håller oss till idag kanske? Jag tänkte slänga kappan mot vinden och inte se på Melodifestivalen. Jag tycker det är lite uttjatat nu för tiden.
Jag och Linnea ska istället se på Twilight, Eclips. Jag har inte sett den än för att jag fattar typ inte allt som händer. Så jag måste ha någon som förklarar:p Och ja Linnea är den perfekta personen till jobbet!:)
Det är även hon som jag sett Harry Potter filmerna med. Haha dock så har jag inte sett dem två senaste som kommit än. Kanske måste dra med Linnea på den idén med!:)


Did you hear about the Morgans? / Har du hört ryktet om Morgans?



Helt okej komdi med Sarah Jessica Parker och Hugh Grant.
De spelat ett separerat par som en kväll blir vittne till ett mord. Dem tvingas förflyttas till en liten stad, för att ingå ett vittnesskyddsprogram. De dem inte vet är att mördaren är dem hack i häl...
Undertiden paret är där så inser dem sina misstag dem gjort i deras förhållande. Och kanske kan kärleken finnas på nytt?

Komedi
3/5


RSS 2.0