Söndag

Idag har jag jobbat några timmar på kära Ica:)
Sedan har jag panikpluggat. Bra att man sparar allt till sista stund. Tur att det inte är världens viktigaste prov, det är typ bara ett läxförhör.

Måste bara nämna att jag gillar vattenkastanjerna i woxpåsarna. Och idag hittade jag äntligen vattenkastanjer i burk! Typ kärlek hoppas jag!:) Blir att smaka dom till veckan:)

Sitter och lyssnar på Michael Jackssons skiva ''Michael'' och den är gode bra. Som vanligt så levererar Jacksson!:)
Nå ciao!


Tjabba hej!

Denna lördag har jag hunnit vara och jobba nångra timma på teatern, servera lite dryck. Nu håller jag på att baka lite kakor. Chokladkakor får se hur dom blir har aldrig gjort dom förr. Om dom blir bra kan jag skriva receptet här sen:)
Sedan har jag en tanke på att kanske gå ut och skotta lite snö eller ta en promenad. Får se om det förblir en tanke eller inte. Men man säger ju att det det är tanken som räknas!:D

Igår var jag ch brännde pengar. Köpte ett par ljusa jeans leggings och en grå stickad tröja. Det blev även lite hemmakväll-godis och maxmat. Så passade jag på att fynda en gul ögonskugga för 10 kr!:D Just ja ett par strumpbyxor hängde på hem med.

På kvällen blev det att fara ut med Markus till stan. Så träffade vi upp Benne och sen kom Emmy med också. Slutade kvällen med Emmy och Verran! Haha:)
Träffade på polisen också!:)

Nå nu ska jag kolla till min kaksmet!
Ciao:)


Torsdag

Det händer inte mycket just nu. Går i skolan, pluggar, jobbar och ser på One tree hill!:D
Imorgon ska jag på stan och bränna lite av lönen:) Tummen upp för det:)



Tisdag!

Det har vart underbart väder idag, synd bara att man vart inne i skolan.
I alla fall nu sitter jag och ser på One tree hill och sen blir det The mentalist!<3


Tjejkväll!

Idag har jag vart på promenad i det fina vädret. Kommer bilder på det sen.
Nu sitter jag här med Emmy, Sara och Verran. Vi har ätit tacos med kyckling och nu sitter vi här och är extremt tjejiga. Byter kläder och sminkar oss och fixar håret. Ska försöka fota lite sen.
Ciao!:)


Colin Firth!



Om ni inte har sett Stolthet och fördom med Colin Firth så måste ni se den. Det är 6 avsnitt.
Den är så mycket bättre än den korta versionen med Kiera knightley.


Rajraj fredagkväll

Idag har jag inte gjort nå skoj på skolan. Men jag har köpt te/thé/té (vet inte hur jag ska stavas?). Det blev två olika sorter Rooibos jordgubb havtorn och Sommar dröm med smultron och grädde! Köpta på The-shoppen i Smedjan.
Så ikväll ska jag dricka te och se film. Om jag hittar nån kul film annars tror jag att jag ska slå på nått avsnitt av One tree hill säsong 2.



Det blir denna kära serie istället!:D


Tidsresenärens hustru



I denna film är Rachel McAdams (The notebook) och Eric Bana (Troja) med. Det är en film som handlar om Henry som reser i tiden mot sin vilja. Han blir förälskad i Clare och träffar henne för första gången då hon bara är 6 år gammal. Men det är först senare efter många möten och flera år efteråt dem blir förälskade i varandra.

Dem njuter av tiden dem har tillsammans trots att dem vet att Henry kan försvinna när som helst. Trots avstånden mellan dem vissa stunder och tragiska situationer så älskar Clare och Henry varandra mer än allt annat på jorden.

Gener: Drama
4/5


Blir tokig!

Mina sömnrutiner är helt rubbade! Jag brukar gå och sova vid 22 tiden och sova till ja 6 på morgonen.
Men senaste veckorna har vi ju haft lov och så men har inte vänt på dygnet förrän i slutet på lovet?!
Ja så nu sitter jag här med 5 timmars sömn varje natt om jag har tur. Så jobbig!

Och i kväll så gick jag och la mig 21.30! Yes tänkte jag äntligen en tidig kväll. Men lyckan blev kort för vid 23 tiden så ringde telefonen. Och efter det kunde jag inte somna om! Åh jag som sov så gott, men jag får väl skylla mig själv som inte slår av telefonen eller ljudet på natten.
¨
Suck... Och nu är jag hungrig med.
Dessutom ska jag upp halv 6!! Ska på Ica på första hjälpen utbildning och ska vara där halv 7. Och ja efter det skolan då. Segt kommer typ somna under utbildningen eller typ på bussen till skolan. Så jag åker för långt, hamnar ute på universitetet istället. Haha vilken syn!:)

Nej nu ska jag gå ner och äta och sen försöka sova!
Hoppas ni sover gott!


Hmm...

Idag har jag mått någolunda bra. Har haft tanken på att fara till skolan imorgon med men nu verkar febern smyga sig på igen...
Får se hur det blir imorgon!


Inte roligt!

Istället för att jobba  och tjäna pengar denna helg, så ligger jag här med förkylning och feber!
Har provat shotta lite vodka, knaprar på mediciner hit och dit. Det vill inte hjälpa! Inte nog med det så ska man blöda näsblod med jämnan med.

Nå jag rekomenderar er att se Soraya M. Hemsk med bra!


Bäst att börja spara pengar nu!

Idag köpte jag en adapter till min mobil så nu kan jag ha vilka hörlurar jag vill. Så blev det att jag köpte ett par nya lurar med. Allt passade perfekt, plus TVÅ års garanti!:) Tummen upp för Teknikmagasinet.

Sen gick jag på H&M och köpte en skjorta och ett par leggings. Är sjukt stolt över att jag hittade ett par leggings som är neutrala men ändå har nån detalj.


199 kr


129 kr!
Tur att man hade presentkort!<3


Good morning!

Vaknade klockan 5 pigg! Fy fan sovit 4 timmar bara. Nå har ätit frukost med pappa och läst tidningen. Nu är jag även sminkad och påklädd redo för att hoppa på bussen om 20 min!
Går i skolan till 10-11 tiden idag. Sedan har jag planerat att gå på H&M och köpa en skjorta eller två!;)
Hoppas ni får en bra dag.
Tjing!


Sanna ord!

 

Den som vill dig något, kommer till dig.
Den som bryr sig om dig, hör av sig till dig.
Den som saknar dig, tänker på dig.
Den som vill ditt bästa, rådgiver dig.
Den som brinner för dig, finns alltid för dig.
...Den som älskar dig, lämnar dig aldrig.

Måndag back in schoool

Idag vaknade jag klockan 7 och kunde inte sova mer! Kul då man har sovmorgon och allt. Nå fixade lite god frukost med te! Inte precis nått jag gör i vanliga fall, då blir det om ens nå en macka och mjölk.

Nå kom till skolan och fick veta att man är ledig imorgon och på torsdag. Perfekt!:D
Åt lunch med Elina och Sara! He var ett bra tag sen jag såg Sara så det var på tiden!¨
Sedan på hålet kom Emmy och sneaka lite skolmat. Och jag passade på att äta igen. Så drog vi med Verran till storheden. :D

Sedan hade man lite NK och slutade efter det och då vara klockan 17! Nåha pluggat lite och socialiserat med familj och släkt.


Snart sommar snart sommar snart sommar snart sommar snart sommar snart sommar!


Sena nätter

Mjaha kan inte sova och upp till skolan ska man ju sen. Tur att man börjar med sovmorgon i alla fall.:)
Idag har jag inte gjort nå speciellt bara vart hemma och slöat. Så otroligt skönt!
Lagat champinjonsoppa med krutonger till middag, duschat och spaat. Fixat håret och satt upp en tavelhylla. Och bytt lampor i min taklampa, fy nu lyser det minnsan i mitt rum. 5 st 15w lampor, så har jag en sån där Ikea lampa som alla andra har. Den har jag två lampor i och så har jag en sänglampa. Jag märker att jag har svårt att skriva lampor för det blir lapor så måste ändra varje gång ju! I alla fall nu bör jag se att sminka mig på morgonen i alla fall!:D

Kul inlägg jag vet! Om lampor:P Nå ska surfa vidare i cyberspace!
På återseende!


The last song


Nu har jag äntligen sett denna film! Otroligt bra må jag säga.
Handlar om Ronnie som har svårt att öppna sig och lita på folk. Under en sommar är hon och hennes bror på besök hos deras pappa. Där vantrivs Ronnie till en början men hon börjar gilla det så småning om.
Hon träffar Will som har en familj som lever ett annat liv än Ronnie själv.
Det är en film om kärlek, svek, vänskap och rädslan om att förlora någon man gillar. Den är baserad på favoritern Nicholas Sparks bok med samma namn.
Även han som skrivit ''The notebook'', ''Dear John'' och ''A walk to remember'' mm.
Se den!

Gener: drama.
4/5


Home sweet home!

Då var man hemma efter ett 10 timmars jobbpass på Elite. Har gått bra och har lärt än en gång lärt känna nya människor. Nå nu ska det bli skönt att sova!:)


Jobbat på residenset!

Idag var det jobbigt att stiga upp! Nå blev några timmar på residenset. Den årliga fikabufféen. Så har plockat disk och fyllt påtår:) Hamnade på bild hit och dit. Så har man pratat lite med landshövdingen och fikat!:)
Jätte trevligt!:)

Nu ska jag försöka att inte somna! Så ska försöka sysselsätta mig med nått kul:)


Magnus Weideskog

Magnus Weideskog är en kille som jag fått upp ögonen för nu på senare. Lyssna på honom här!


Monopol

Drar iväg till grannbyn och spelar ett parti Monopol med folket!:)


Du lät henne komma närmre men hon var inte vackrare än mig

Idag fick jag det svart på vitt, du är en idiot. Jag kan förlåta men inte glömma. Nå egentligen finns det inte så mycket att älta. Ska gå vidare med mitt liv. Jag har inte tid att sörja en idiot som du. Nu känner jag mig fri och jag har allvarligt talat saknat friheten.
Jag lämnar dig kvar i 2010, det var då allt började och det var då det slutade.
Adjö!


IDIOT!

Du är en idiot! Tro fan inte att jag kommer glömma detta!
idiot!idiot!idiot!idiot!idiot!idiot!idiot!idiot!idiot!idiot!idiot!idiot!idiot!
idiot!idiot!idiot!idiot!idiot!idiot!idiot!idiot!idiot!idiot!idiot!idiot!idiot!idiot!idiot!idiot!idiot!idiot!idiot!
idiot!idiot!idiot!idiot!idiot!idiot!idiot!idiot!idiot!idiot!idiot!idiot!idiot!idiot!idiot!idiot!

När det förflutna hinner ikapp

Det var flera år sen nu, men du har fortfarande en stark påverkan på mig. Jag har förlåtit men inte glömt. Trots att jag kommit över dig tusen gånger om så är det fortfarande jobbigt att träffa dig och att prata med dig när jag väl måste. Dock så är jag glad för din skull, att du hittat rätt här i livet. Tänka sig att efter alla dessa år så finns du kvar i mina tankar trots det du gjorde mot mig. Att jag skriver dem här raderna om dig, att jag ger dig utrymme, det är inte rätt på något sätt.
Men det är dem fina minnena av dig jag sparar närmast mitt hjärta. Det är tiden som jag fick spendera med dig som jag, hitills under mitt liv, var som lyckligast. Du gav mig glädje och lärde mig så mycket om livet.
Tack för den underbara tiden!


1/1-11 11.11

Jag välkommnar dig 2011. Jag hoppas att detta år ska bli ett år att minnas med stor glädje! Några höjdpunkter vet jag är balen och studenten. Och så fyller jag 20 i år med:)

Nå ett nytt år med nya möjligheter och framför allt nya tag!


RSS 2.0