Lördag

Började dagen med att vakna upp helt kallsvettig, fy fan vilken konstig dröm jag hade:S
Nå for in till stan, själv. Det sög rätt rejält! Nå köpte sex stycken muggar jag velat ha i hundra år typ. Ska spara dom tills den dagen jag flyttar.
Förresten hittar ju ingenting nu för tiden. Alla butiker har ju gjort om och bytt lokaler. Blir typ bara förvirrad:S

Stötte på några trevliga människor idag dock:) Men sedan ringde Cicci och räddade mig från att dö. Så vi tittade in på Ur och penn, hon köpte en klocka, fast det var jag som skulle ha en klocka;)
Sedan tog vi igen lite prat över en lunch på Mat och prat:)

Väl hemma så har jag sett på Vänner och vart på promenad med Markus och vovvarna. Sista gången jag träffar Markus innan han sticker in i lumpen på måndag. Minst tre månader innan man ser honom nästa gång.:( Nå får försöka överleva.
Det kom förresten en rejäl regnskur då vi gick men solen var framme. Det var rätt mysigt faktiskt!:D
Så såg vi två regnbågar. Otroligt fina dom är!

Förresten filmen från igår hette ''Firewall''.


Fredag, och det vill säga äntligen helg!

Blev en tur till Bea under kvällen. Vi trillade in på Konsum minuterna innan dem stängde.
Sandra och Nicke kom och sa lite fler ord än ''hej''. Med sig hade dem taxen Tess.
Det blev lite kortspelande och massa prat. Det såg och även sovs en film som jag icke vet namnet på. Sk dock ta reda på denna viktiga information, snarast! Harrison Ford hade dock en roll i denna mycket godkända film.

På vägen hem fick jag denna afton ha helljusen tända. Himmlen har blivit mörk nu för tiden. Värre blir det till vintern. Suck! Nå men himmlen var sådär mellanblå och det var nästan fullmåne! så låg det ett fluffit moln precis så det täckte nedredelen av månen. Precis som man ser i alla sagoböcker! Vackert!

Förresten under filmen hörde jag att min mobil spelade en vacker signal. Ett missat samtal från en gammal bekant visade sig efter att kollat upp nummret på hitta.se.
Ringde upp men kom till en vackert mobilsvar. Jag kan nog gissa vad saken gällde i alla fulla fall!

Nä bäst att få lite sömn, drar nog till staden imorgon och shoppar! Fick ju en trevlig summa i lön förra helgen!;)
Godnatt.


Jäklar!

Har blivit erbjuden TVÅ jobb idag. Ett är den 7de och det är typ att servera på ett brölloop. Men vi får se om jag orkar och om kanske Ica ringer. Då måste jag ju jobba där.
Sedan så ska jag kanske få lite extrajobb under hösten med att kläma löja.
Det känns härligt att vara eftertraktad!;)

Världen är inte allt för stor ibland

Insåg just att en jag jobbar med är mamma till min kompis kusiner;) Tänka sig att världen är liten ibland:)
Nå hur som haver, har inte mycket att berätta. Orkar inte sitta värst mycket vid datorn.
Dagarna rullar på segt, men säkert. Upp, jobba, hem, se vänner och sova.
Nå har en dag kvar tills det är helg och sen en vecka kvar. Sen får jag förhoppningsvis lite sommarlov innan skolan börjar.

Nu ska jag kila!
Puss!



Tack för alla gratulationer!

Nå jag hade en jätte bra dag i lördags! Och jag fick jättefina presenter av alla. Fick bla alla Vänner säsonger och den där ögonskugge paletten jag ville ha! Mina vänner och min familj är så underbara!

Blev en tur på färjan med trevligt sällskap. Vädret var toppen och maten var toppen! Vi drog hem till mig där det vankades presentöppning och en promenad till berget. Där uppe blev det grillning och mys under filtar.:)
Vi drog till mig vid 3 tiden och då la sig några och sova men vi andra dansade runt till musik!
Underbar dag med andra ord. Kom i säng vid 6 tiden på¨söndag morgon!:)


Paketöppning av ett stort paket från Emmy!


I detta stora paket vad denna lilla men dock så underbara present!:)


Man får lov att gratulera!

För det är ingen vanlig dag,
för det är Linneas födelsedag!
Hurra, hurra, hurra!


Sista dagen som 18 åring!!!

Denna sista dag som 18 åring har bestått av 12 timmar och 40 miunters jobb!
Allt har väl gått i alla fall. På morgonen så var teet inte varmt så fick rycka in och koka upp det igen. Men det gick bara bra med det. Sedan vid lunchens slut så skulle jag byta rulle i kassan. Men så var det fel rulle och det tjorvaade. Såg inget ljus då. Efter många telefonsamtal och letande så ringde Lina och räddade min dag!
FÖRRESTEN! Jag fick rosa rosor och en tårta av Kristina (chefen) och Eva som är i köket idag. Har råkat nämna att jag fyller år i morgon. Jätte gulliga dom var!:D

På Ica gick det bra med. Fick börja direkt med kassan. Och det var fredag vilket betyder grymt mycket folk!  Efter tre veckors uppehåll så kännde jag mig både nervös och ringrostig. Men med hjälp och med kunder som hade tålamod så gick allt bara bra!
Jag måste säga att det är som kul att jobba på Ica, fast tiden går ändå sakta där.:)

Efter jobbet for jag hem och åt lite, har ingen matlust längre. Man äter på Helmers och är mätt resten av dagenr, i princip. Sedan drog jag in till stan med bilen. For och solade! Satan i gatan så skönt det var!
Sedan for jag och tankade och plockade upp Emmy. Vi for en sväng till Kvantum och kvälls handlade innan dom precis stängde.
Träffade Markus eller så kallade MG där med. Blev att prata lite. Alltid kul att träffa folk man inte sett på ett tag.

Nej nu ska jag ladda batterierna för imorgon smäller det!:)


Emma, vi kommer att sakna dig!

Jag fick detta sms av älskade Emma idag! ''Nu åker jag till Glasgow. Ha det bra i Sverige och ta hand om er. Kram Emma:-)''

Hon ska till Skottland i ett år som au pair. Jag kommer sakna henne!
Emma om du läser det här, så ha det underbart bra! Lev och njut av landet. Haha och om du skulle hitta en kille som inte är gay eller självmordsbenägen så dra hem han hit till Sverige! :D


Killar är av en annan art

Blev en solning med Emmy. Eller ja vi tog en dubbelhytt men vi fick sola en i taget ändå. För Emmy stoppade in sina pengar så började ju hennes solarium. Så skulle jag stoppa in mina tior i mitt solarium. Men då fastnade första tian! Så medans Emmy solade fick jag stå och fö loss min första tia. Fick lös den och sen fick jag sola med mina tre andra tior när Emmy dock var klar.
Jag duschade och peelade kroppen innan jag for så färgen sitter bättre. Och nog fick jag färg alltid;)

Sedan drog jag förbi Tess lite snabbt. Och sen drog jag och Emmy till coop. Köpte fika som vi skulle ha med till Markus. Men då vi kommer dit så ska han bort. Dessa karlar!

Blev ett liten mission för mig och Emmy sen med;) Mohaha!:D
Sedan när jag kom till Antnäs så skulle jag tanka. Fick stå i säkert en kvart för att automaten kronglade! Tillslut gick det.
Nu måste jag sova!
Och svaret är ja, jag har vart så irriterad på det manliga könet idag, var av rubriken.


I dagarna vankas det för kalas

Ja för ett par år sedan var det barnkalas som skulle fixas. Fiskedamm hit och ballonger dit. Åren har nu gått och det där med att fiska upp godis har man nu vuxit ifrån.
Nu i dagarna så planerar jag en liten tillställning. Vete fan hur det ska sluta. Blir färjan och äta:)

Nå men i alla fall på lördag så fyller man då 19 år. Jag vet inte vad jag ska tycka? Känner mig ung men samtidigt gammal.

Nå i alla fall så står bland annat detta på min önskelista:



Denna smink palett från Stinamarkan.



Denna body scrub från The bodyshop.

ACO FACE Scrubcreme
Denna hade varit trevligt att få. Finns på Apoteket och det är en ansikts scrub från Aco.



Om jag inte får denna så köper jag den själv! Vänner-boxen!:D


Road tripp

Det blev en kvälls road tripp med min käre vän Markus! Vi drog till Alviksskolan, Seletsbruk och stan sedan Måttsund. Vi har pratat en massa, det är så trevligt att prata med honom. :)
Nå blev en tripp på 3 timmar.
Nu ska jag sova!

Ska försöka ladda upp en bild om det går.     Godnatt!
Gammal bild från 2006.
En grymt vacker bild!


Måndag

Blev en relativt lugn dag på jobbet. Dock kom två eftersläntar efter stängning så fick fixa lite mat till dem.
Nå så har jag pratat med Jocke på Ica så ska fara och jobba på fredag och på måndag.

Sedan ahr jag spenderart kvällen med Markus och Sara. Markus skjusade mig till Mörön. Så blev det lite kaffe hos Sara för hans del. Sedan drog vi till Alvik.
Jag och Sara satt på skolgården och pratade en massa.
Guh den kvinnan har jag inte varit med sen... mars/april? Blev att ta igen lite i alla svängar;)


Söndag, en sann vilodag

Idag är det söndag och jag är ledig!:D Underbart må jag säga. Blev en lång sovmorgon och sedan bar det in till stan. där mötte jag upp Verran och köpte ett knallgult nagellack! Yes I like it very much!:)

Nu sitter jag och Verran i våran hammock och känslan är underbar!:D


Spendera mer tid åt dem som bryr sig!

Den senaste tiden har jag dragit alla killar efter en kant. Det är bara för att jag varit så less och irriterad på några. Jag vet att alla killar inte är så.
Men jag blir så less på att man aldrig ska hitta någon som man kan bygga upp någonting med. Ibland känns det som om man är osynlig och när man väl syns så är det för att den killen inte tänker med sin hjärna utan en annan kroppsdel. Så jag säger nej tack till det!

Nå men finns det någon prince charming där ute? Det är ju den frågan man ställer sig. Och jag tycker de flesta killar inte alls är några gentlemän nu för tiden? Vart har killarna, som följer en tjej till dörren och kysser henne god natt, tagit vägen? Och inte tala om alla personer som inte skakar hand?! Okej visst jag skakar inte alltid hand med folk. Men nog är det mycket trevligare om man gör det!

Nå men saken är den jag tror ändå på ödet. Att det finns någon för alla, frågan är ju bara när?
Rätt ofta då jag ''misslyckas'' på kärleksfronten så tänker jag ''men jag har ju klara mig så här långt utan någon, nog klarar jag mig''. Och jag är ju ändå inte helt ensam här i världen.
Jag har mina underbara vänner och familj! Jag känner just nu i skrivande stund att det bara är skönt att slippa anpassa sig efter någon annan. Och jag har ju alltid sagt att mina vänner går före pojkvnner. Det tycker jag verkligen. Men det är väl lätt att säga då man inte är i något föhållande?

Detta är vad jag tycker just nu. Imorgon kan jag vara less på karlar igen och klaga:P Men det finns många svin fär ute. Men håll fast i dem som verkligen bryr sig om dig!


Leva loppan!

Efter bion så träffade jag Emmy på Dollar store parkeringen för en pratstund. Hon hade slutat jobbet och hade cykeln. Istället för att den trötta Emmy skulle cykla den sista biten hem, så packade jag in cykeln i bilen och körde hem na.
Vi stod på Porsön och snicksnacka lite. Åt godis jag hade kvar från bion med. Haha Emmy blev helt glad då jag bjöd på godis. Det var så kul att se henne, min trötta och hårt arbetade kvinna, så glad, så jag gav henne resten av mitt godis. Skönt att få de ur världen;)


Knight and day



Jane träffar Roy på flygplatsen då båda ska till Boston. Hon faller för hans charm och de hamnar till sist på samma plan. Men saker och ting blir inte som Jane tänkt sig. Roy är en agent som har enligt många hamnat på fel sida av lagen. Jane blir indragen i en härva med farliga vapen och missförstånd.

Helt klart sevärd film enlig mig!:)
3/5


Biobesök!

Ikväll blir det biobesök med en viss Malin Brännholm. Vi har inte träffats sen vi slutade skolan i mitten av Juni. Så det kommer bli ett kärt återseende!
Vi ska se filmen Knight & day med Cameron Diaz och Tom Cruise.
Nå filmern är inte förrens 21.15, så det är ett tag kvar. Ska dock träffa Mallan i stan 20.45. Då blir det att kanske gå till Hemmakväll och köpa sig en påse godis eller om man ska ha popcorn på bion? Nå vi ser ju!

Men frågan är var jag ska hitta på tills klockan är slagen 20.25?


Kommer sammanfattning om den senare:)

Undra om man ska dra till Emmy efteråt då hon slutat jobba:)


17 Juli 2010

Idag hade jag kunnat vart på mitt första bröllop. Men paret gick tyvärr skilada vägar.
Så det blev jobb istället, ensam.
Blev ändå sex timmars jobb och gästerna stannade och åt lunchbufe i ca 45 minuter. Tänka sig att det finns saker att göra.

Nå men skulle lämna in min kamera för den har fått en fläck. Det är väl nå damm eller nått som farit in i kameran. Men man fick inte låna någon kamera under tiden den var på lagning. Så jag ska stå ut med fläcken tills då sommaren är över. Är inte lika viktigt att ha kameran då.
Får ta och samla energi så jag kan redigera bort fläcken som blir på bilderna i ps.

Okej, vad nu då? Lördagkväll, vad händer?
Tips är välkomna!:)


If I were a boy

''A boy gives a girl 10 roses, 9 real and 1 fake.
And he says to the girl that he'll love her,
until the last one dies.''


I torsdags...


...satt jag återigen i Norra och njöt av solen!


Denna gång med Emmy:)


Vi for förbi Verran som jut kommit hem från stugan. Där blev det ett parti vänd tia och byggande av korthus. Blev även lite planering och tjejsnack.

En härlig kväll. Och jag såg en stor fet råtta springa över vägen! Blää!


Hemskt!

I detta blogginlägg läste jag om en 5 årig flicka som blivit gravid! Hlet sjukt! Hon hade kommit i puberteten redan som litet barn! Stackare!
Hennes son trodde att hon var hans storasyster.


Skenet bedrar!

Ska nog dra in till staden snart och träffa min UNDERBARA vän, Emmy Lerdin!:)


Var man på ruta ett igen då eller?

Har vart in till stan med Cicci! Det blev Maxmat som avnjöts vid Norra. Vädret var sol till växlande molninghet och blåst. Det var tänkt ett litet dopp men dessa tankar blåste bort.


Ett stycke Cicci!:)


Ett stycke Linnea.



Fötter och vatten.


Jag i Ciccis brillor!


Love this picture!:)



Alltså jag blir galen! Jag hatar att vänta och nu kanske till och jag har väntat för länge? Frågan är ju om jag får svar eller om man är tillbaka på ruta ett?
Man ska aldrig ha några förväntningar på karlar!


Men varför?!

Sitter här och väntar och väntar.
Men som vi alla vet, den som väntar på nånting gott, väntar alltid för länge!
Jag som tycker jag väntat nog länge, suck.


Bilder från måndagskväll!

Jag och Evelina drog in till stan och köpte glass. Sedan träffade vi upp en kompis till Eve. Hon hete Sandra och var jätte trevlig.
Vi gick ner till Norra hamn och mös i solen. Vattnet såg riktigt lockande ut! Så jag och Sandra badade åtminstone fötterna och benen där.
Och jag inte hur många gånger jag ångrade att jag lämnade kameran i bilen!




Sedan gick vi till bilen och körde till Gültza. Det var mest för att få ta kameran med. Så mötte vi upp Tess på Gültza. Där blev det mer badning av fötter och ben för min del. Sandra badade:) Jag skulle haft bikini med mig! Då jävlar hade jag tagit mitt första och mest troligt enda dopp för i år. :)



Sedan skjusade jag hem Eve. Så tog vi lite bilder vid deras badplats. Blev fina bilder!







Sedan kom jag hem vid halv 12. Men kunde inte somna förrens vid 1 tiden. OCh jag hade öppet fönstret och jag hörde barn som vara ute och skrattade och lekte den tiden på dygnet?! Okej visst det är ju sommar men de är ju ändå barn som bör sova den tiden. Jag borde ju ha sovit med!


GODMORGON!!!

Jag somnade inte förens vid ett i natt. Har precis vaknat och ätit frulle. Och jag har ingen aning om varför jag har på datorn:S
Nu ska jag fixa mig och pysa till jobbet.
Ha en underbar dag alla:)

Welcome back myself!

Igår sa Emmy att jag på sista tiden hade vart trött och tråkig. detta tog jag till mig regällt och nu hoppas jag att jag snart är tillbaka i mina gamla vanor. Jag är ju inte en person som går och är sur. Jag är ju som en solstråle:)

Nå har vart ute med Evelina. Men jag tror att jag bloggar mer om detta imorgon. Då kommer även lite bilder!:)
Jag skulle bara in och kolla mailen på fb;) Nu ska jag sova.
Godnatt!:D


Bara 4 veckor kvar!:D

Idag cyklade jag till jobbet på bara två minuter. Redan då kände jag att det kunde bli en bra dag. Och dagen har varit riktigt lugn och trevlig. Jag tog cykeln och cyklade hem vid halv tre.

Väl hemma så har jag tagit en liten dusch och nu har man även nyrakade ben!:D Underbar känsla!
Nu väntar jag på att Evelina ska komma hit. Vi får se vad för bus vi hittar på;)

Ovanligt att jag orkar göra något efter jobbet:S
Imorgon ska jag vara chaffis, spännande;)
Ha en fortsatt bra dag!


En liten bild dagen till ära:)
Jag gillar den!


Lördag 10 Juli 2010, en sommarkväll att minnas!

Jag och Emmy var och åt på Köpmannens kök, där vi båda har vart på praktik. Trerätters middagen blev en fyrarätters!
Vi började med en otroligt Grekisk sallad med lite citron vatten. Efter det bar det av med en Pasta Frigo med frikadeller och stark tomatsås. Till detta avnjöts en cider. Men jag orkade verkligen inte äta upp allt, och jag har dåligt samvete för det, för maten var verkligen god!
När Zebb kom ut med varmrätten sa han att vi skulle få en överraskning till efterrätten. Och och Emmy tänkte att vi skulle får ett flarn till det eller nå.
Så kom Zebb sedan ut med en chokladmoussé och en havtorns shot. Fy satan va gott det var! :D det gjorde min kväll!:)
Efter det så fick vi våra riktiga desserter. Jag tog en vaniljglass med hjortron och Emmy tog en Gino.
Alltså alla som jobbar där är så grymt trevliga! Gillar det där stället:) Gå dit, det är mysigt och trevligt!



Under middagen kom jag och Emmy på alla saker vi måste lära oss. Typ dricka kaffe, öl, äta oliver och inte lämna mat på tallriken! Haha!

Innan vi gick hem i det fina varma vädret så gick vi genom staden. Underbar stämning och fint vid Norra hamn. Där slog jag och min vapendragare Emmy oss ner ett slag. Tittade på solnedgången och pratade strunt.



Sedan gick vi hem till Emmy på Porsön. Vi gick genom kyrkogården och disskuterade massa viktiga frågor. Om vi vill begravas eller krimeras, donera organ eller inte och om vi kommer få grått eller vitt hår när vi blir gammla.



Väl hemma hos Emmy så läste jag ännu ett uppiggande mail och sedan gick vi i princip och sov.

När vi vaknade kring halv 10 så har vi ätit frulle på Emmys vernda:) Mysigt!


Våga och vinn, bära eller brista!

Idag på jobbet har jag vart en liten olycksfågel, ovanligt klumpig. Råkade tappa ett helt bleck med lax som skulle ut. Och det var inte pga av värmen jag tappade, som jag trodde det skulle bero på, men nej det var för jag hade dåligt grepp och skulle precis byta grepp.
Sedan lyckades jag göra så kaffet svämade över med hahah och ska tillägga att det är en kaffemaskin! Haha lyckat!:)

Nå drog till stan på kavaj-jakt efter jobbet. Hittade inte en kavaj men hittade massa annat. Som en svart väska, beiget nagellack och en svart transparant sjorta:)
Lånade en film på Ica med, The proposal:) Rätt bra!

Nå imorgons ska jag och Emmy ut och äta på Köpmannens! Nice!:)

Avskedsfest hos Emma

Igår var vi då på avskedsfest hos Emma. Vi lagade till en kycklingsallad, pratade och hämtade några gamla minnen ur våra hjärnor. Blev påminnda av hur underbara vänner man har med ett klassiskt blidspel.
Och bara för att vi är vi så spelade vi enligt tradition Twister!:D
Kommer sakna Emma nu då hon far till Skottland i ett år! Även om vi inte ses så ofta så försvinner som sagt möjligheten nu.



Emma och Tess


Emma och jag


Cicci och Emma


Klart det ska spelas Twister!


Tess lekte konstnär


En mycket god sallad med all fetaost i botten :s


Jag köpte några jordgubbar:)


Jag visade mina skills;) Dock hade ju all mat runnit av
tallriken där om det vart mat på den :s


Torsdagsmys

Har varit på avskedsfest hos Emma. Bilder och mer text kommer sen:)


Jobb

Jobbat ett helpass på Helmers idag. Det är ju inte lite jag ska komma ihåg heller. Ja men det kommer väl gå bra ändå:)
Har haft mina nya skor hela dagen, det kan jag säga att känns i fötterna.
Nå hoppas att alla har det bra och njuter av sommaren! Jobba inte ihäl er!
Puss!


And it was a saturday night fever

Har spenderat dagen med att sova och sen in till staden. Blev Biltema och köpa en cykelkorg för endast 40 kr!!! Den ska jag ha på sidan av bakhjuet på min nya gammla cykel:)
I stan blev det åter igen jakt på serveringsskor. Hittade ett par på Intersport i storlek 35,5! Haha skrattretande må jag säga. Men de satt som en smäck:) 800 kr dock men värt det.
Hittade några fler linnen från Cubus med. Så nu har jag linnen i blått, gult, rosa, korall, rött, marinblått, grått, svart, vitt och grönt. Har dock flera linnen i svart och vitt.
Men linnena på Cubus kostade endast 49 kr/st, klart ett värt köp!:)
Hittade en tröja/känning/tunika med för 49 kr i svart.

Kvällen har jag spenderat hos Verran. Vi lagade tacos, åt några tuggor och sedan var vi i princip mätta:D Haha!:)
Sedan har vi bara prövat hennes kläder som vanligt och pratat och skrattat.


Trubbel i paradiset / Couples Retreat



Detta är en otroligt bra film!:D

Fyra par åker till Eden som är en tropisk vacker ö. väl på plats märker tre av paren att obligatorisk patterapi gäller. Dem möts av problem som deim inte trodde dem hade, lust och åtrå som legat gömd en längre tid och av rädslor för att misslyckas med deras äktenskap.

Komedi 4/5


Rosa naglar med svarta sträck!






It's complicated



Sen Djävulen bär Prada så har jag verkligen fått upp ögonen för Meryl Streep. Denna film var otroligt bra enligt mig. Komplicerad och fantastisk!

Jane och Jaka var ett gift par en gång i tiden. Men i tio långa år så har dom vart skilda. Jane har äntligen hittat sig själv efter en tid förrvirring och förtvivlan efter seperationen.
Men när Jake och Jane gör en gemensam resa till New York så tänd gnistan mellan dem igen!
Jake är gift med en ung kvinna, Jane blir hans älskarinna, och det var just en älskarinna som gjorde att det tog slut mellan dem för första gången. Jane är nu kvinnan hon själv en gång hatat och nu njuter hon av att vara Jakes älskarinna.

Jane slits mellan Jakes kamp att få tillbaka henne och en ny kärlek, Adam. Hennes arkitekt som ska bygga hennes dröm kök, det blir bara mer och mer invecklat och komplicerat.

Drama/komedi 4/5!


Management


Jag gillar filmer med Jennifer Aniston! Här är ännu en!

Filmen handlar om Mike som hjälper sina föräldrar att sköta ett motell. en dag kommer en gäst han sent ska glömma, Sue.
Det finns en viss spänning mellan dem redan från första ögonblick! Men det är inte förrän då Sue ska fara saker och ting börjar hända.
Mike är galet kär i Sue och hon är förlovad. Trots det så letar Mike upp Sue gång på gång för att fånga sin drömtjej!

Komedi 3/5


Jag jublar åter igen!:D

Nu har jag fått min efterlängtade helg! Så jävla skönt!
Håller på att måla naglarna lite. Måste ju passa på de tre dagarna man kan ha det:)

Hade sovmorgon idag, otroligt skönt! Så var det min sista upplärnings dag på Ica. Satt i kassan i ca två timmar. Gick rätt bra och har fått in någolunda flyt i alla fall. Bara det att man ska komma ihåg alla koder! Shiet!
Nå lånade en film medm trubbel i paradiset.
Nu ska jag fortsätta måla på här!
Ciao!:)


FRIENDS - THE MOVIE?!



Jag har hört ett rykte om att tv-serien Friends/Vänner ska bli en långfilm. I sånna fall kommer filmen ha premiär 2011, hur underbart låter inte detta?!
Jag hoppas med spänning och tycker detta är ett briljant förslag!:)


RSS 2.0