Året 2010!

Här är några bilder från 2010! Dock ej i ordning men sak samma:)



Såg då mina vänner tog balen och när andra gick studenten.


Ett av många projektarbeten.




En älskvärd parfym!


När jag fick körkort!!!!!!!


Lite norrsken hör norrbotten till;) En kväll ute med Verran.


Kocken Michael kom och lärde oss ett och annat på skolan:)


En underbar dag med picknick i maj med Emmy.


Jag sa farväl till min nokia 3310a.



Och även till Emma. Som tack och lov senare kom tillbaka från Skottland!


Det blev underbara sommarnätter! En av dom var då jag och Emmy
hade vart ute och ätit middag på Köpmannens och det var jag som bjussade.
Ett vad är ett vad;)


Jag fick se och höra Melissa Horn på Luleå Kalaset!


Klassen gjorde en trevlig studietrip.


Jag jobbade på Residenset.


Har sett alla säsonger av Vänner två varv under detta år!:)


Denna heting var någon jag spanade in i början av året!


Jag fick denna underbara sak av Emmy i födelsedags present!


Jag sommarjobbade på Helmers i Alvik.


Och jag fick extrajobb på Ica i Antnäs!


Jag köpte en ny mobil.


Fascinerande högt! Underbara dagar med Emmy på Seskis i slutet av sommaren.


Det var val år!


I got a haircut!


Gratis biljett till Idol.


Sedan har man ju gjort en massa annat med. Folk har fyllt år och det har ju firats. Man har varit kär och ledsen emellan åt. Vissa dagar har livet varit tuff och andra har man inget som kan trycka ner en!;)
Det jag gillar med 2010 är att jag har jobbat åt massa olika ställen och fått in en fot i branschen!:)


Gott nytt år alla!

Hoppas ni får ett trevligt avslut av 2010 och att ni får ett bra 2011!:)
Jag tackar för mig detta år.



How are you?

Blev en trevlig kväll med Emmy och Verran:) Vi snicksnackade och plattade håret, blev lite massage och pocorn ätande med:)
Sedan for vi till stan och drog driven på Max en sista gång för i år! Och nu är jag less på både Max och julmat! Så jag ser fram emot att få äta makaroner och korv och pulvermos och köttbullar:P Haha:)

Nå imorgon ska jag sooova och sen ha lite minispa:) Ser fram emot det! Blir nog en lugn nyårsafton jobbar dagen efter så. Men kanske kollar en och annan raket ändå:)


Tears in rain

Idag har jag jobbat nån timme. Sedan tog jag en promenad hem för att  inviga mina nya täckbyxor. Dom var klart godkända;) Haha!
Fy jag är typ trött jag tror att det är nå förkylning på gång. Ogilla skarpt!:(
Nå ikväll ska jag till Verran med Emmy. Så får se vad vi gör, säkert nå trevligt:)





För ett ögonblick

Idag har man åk en ny Renault clio! Har nämligen vart och provkört en sådan. Vi är på jakt efter en ny bil, för båda bilarna vi har kommer rasa inom kort;)
Nå annars har jag hittat ett par likadana serveringsskor som jag har. Nu kostade dom dock 199 kr istället för 799 kr. Men nu har man två i alla fall:)

Var förbi min kära vän Malin idag. Fick låna ett usb-minne med lite musik:) Så fick jag en julklapp med. Ett fotoalbum där det stod ''for things you remember and things you don't'', passar mig perfekt. Så fick jag några färgpennor med, så här ska pysslas!:)

Du har verkligen gett mig dubbla budskap! Nu antar jag att du valt din väg, i alla fall så har jag bestämt min väg. Och jag väljer att gå den vägen utan dig.


Emmy<3

Emmy du är det bästa jag har. Du hjälper mig allid, trots att du kanske inte tycker det.
Du finns där för mig och det betyder så otroligt mycket!
Du betyder så mycket för mig. Jag är glad att jag träffat dig.
Tack! <3


I can't see the light

allt är upp och ner
vridet och vänt
bak och fram


Det är lätt att lova men det är svårare att hålla det man lovat

Idag har jag bara jobbat 3 timmar. Blev att sitta i kassan hela tiden. Skönt att det vi är så många på att packa upp varor så det går så snabbt!:)

Sedan har jag bara läst och slöat, hur skönt som hellst! Och det ska jag fortsätta med nu. Skä nämligen se på One tree hill. Skönt att komma bort från denna konstiga verkligehet jag lever i emellanåt. :)

Söndag

Idag är allt lite vridet. Stan har öppet och det är söndag och rea. Det var inte det lättaste att hitta en parkering där inte.
Nå har köpt en data kabel till mobilen nu:) Men måste leta vidare efter hörlurar:)
Sen så hänge Verran hem till mig så trog vi hit Evelina med. Vi har bara chillat;) Och skrattat åt en konstig kille;)
Haha jaja nu ska jag sova!

Samsung s3370



Nu har jag återigen sagt farväl till min Nokia 3310a. Så nu har denna godbit kommit in i mitt liv. Får se hur länge den väljer att stanna vid min sida. Som ni många vet så har jag inte något bra förhållande till nya telefoner. Utan det brukar bli så att i slutändan så sitter jag där med min Nokia igen. Bättre lycka denna gång!:D

Kostade 742 kr på Onoff. Men jag kände att jag måste ha en försäkring för man vet aldrig vad som kan hända då  jag är i farten!;)
Måste dock köpa till en datakabel, nya hörlurar och sån där skyddsplast till skärmen:)

Nå i övrigt idag har jag vart med Cicci!:D Blev massa prat och bakade chokladbollar. Åt upp alla chokladbollarna med under tiden vi såg ''The green mile''. en otroligt bra film med bla Tom Hanks. Se den om ni inte sett den!


God Jul!

Hoppas ni alla har fått en trevlig julafton!:)


Emmy och Verran i mitt hjärta!

Guh så underbara vänner jag har! Vet inte vad jag har gjort för att förtjäna dem?! Jag älskar dem!
Har nämligen fått parfymen Hypnôse av märket Lancôme! Alla vet vi hur dyrt det är, fy fan dem är ju för söta!
Tack så hemskt mycket! Ni är bäst!

Förresten så fick jag en julklapp från jobbet med! Typ hur snällt som helst!:) Det var en vinflaska och ett paket lotter. Hoppas man vinner;)

Showergelé, parfym och body lotion!:D



Dan före dopparedan då!

Idag har jag jobbat 8.00 till 14.20:D Har nästan saknat jobbet lite! Haha men otroligt skönt att få vara ledig med!:D
Nå jag tror mig att klockan ska vara typ 21 men den är ju bara 18.25! Haha inte illa. Sitter och inväntar Emmy och Verran! Ska mysa lite och spela Wii.


I don't love the way you lie

En trevlig dag på stan med Cicci. Blev att köpa ännu mer underkläder och ett linne:)
Nå nu blir det att se One tree hill!:)


I will always be in a club with you in 1973

Idag så ska jag följa Cecilia på stan:) Ska bli trevligt och kommer nog vara smockat med folk skulle jag tro!
Nåja sedan ska jag väl hem och se OTH;) Har börjat se från säsong ett och tänkte det kan vara bra att se säsong två, som jag har haft i ett och ett halvt år utan att se;)

Jag orkar inte bry mig längre, det får gå som det går. Ödet får leda mig genom detta.


When you believe

Det blir aldrig som man planerat och det är så sant som det är sagt. Ändå så älskar jag att planera saker och ting. Lite stört jag vet;) Det är sådan jag är och om du inte gillar det så kan vi lika gärna säga adjö till varandra nu.


Grattis Emmy!

Först ska jag börja med att ge ett STORT grattis till Emmy, som klarade körkortet idag! Du är bäst och jag är så otroligt sttolt över dig!<3

Sedan måste jag försöka hitta lite julstämning. Jul om 4 dagar ju:s Hjälp! Ska försöka slå in lite julklappar så kanske jag hittar den?:)
Höres!


Jullov!

Hade bara en lektion idag och det var ovanligt många som kom. Amazing! Bra gjort HRRE3OR!:D
Vi gjorde lite inventering och så bara.
Har fåått veta vad man fick på nationella i svenska och vad man fick på serverings slutprovet. Känns bra:) Fick en uppgift över jul med i NK. Men hellre det än att ha lektion 15.40!

Blev stan med Elina och Malin. Sedan Träffade jag Verran och Emmy. Blev att handla alla julklappar klart och maxa på max;) Köpte lite kläder och hämtade ut mina nya brillor:) En otroligt trevlig dag på stan med mina kära vänner!:)

Nu ska jag bara fixa det sista på samhälls uppgiften sen är det bara att skicka in den. Så kanske man ska göra bort NK uppgiften så man ta jullov på riktigt!:)
Blir lite jobb under lovet med.


Give me a break!

Vilken klassfest! Blev mycket ''spottande'' denna gång:S Vete fan vad klassen håller på med vi håller inte tempot! Var hemma redan halv tre. Och då hade vi skjutsat folk med. Nejnej hörrni detta håller inte. Det blir nog inte klassfest på ett bra tag nu. Och är jag inte alls taggad på fest heller. Blir att jag tar på mig ansvaret att ta hand om alla som mår dåligt. Men ja emellanåt hade jag ju kul och dansade en massa!:) Har inte dansat på länge!

Nåja sitter med samhälls uppgiften nu om mänskliga rättigheter. Den ska vara inne imorgon senast kl 23.59. Bara att plugga vidare. Men ska väl snart slå på en film eller nå för att ta ett break. Har städat och pluggat hela dagen. Var tänkt att jag skulle vara med en viss person. Men ni vet det blir ju aldrig som planerat.
Aja bara skaka av sig de och ta nya tag!:)

Nu kör vi!

Hej jag drar på en sammankomst med klassen, dvs KLASSFEST!


Lalalala julbord!

Igår körde vi julbord på skolan för ca 250 pers. Det gick angenämt bra! Kul var det också och jag träffade flera jag kände! Bland annat en lågstadielärare jag hade i ettan och tvåan! Åh det var så trevligt att träffa henne!:D

Idag kör vi på igen och tar in 250 pers till! Hoppas vi ses bland borden;)


You can't see me

Veckorna flyter verkligen på fort! Liksom Lucia idag, har inte sett ett ända luciatåg dock. Och om mindre än två veckor är det liksom julafton!
Till helgen är jag äntligen ledig! Har inte haft en ledig helg på över en månad minst! Och så går man i skola på veckorna:S Men fy kan säga att helgens pass verkligen satt sina spår i kroppen. Haha, musklerna är helt ömma och trött är jag. Men det är bara att ladda om batterierna, för i veckan har vi julbord på skolan. två kvällar med minst 250 pers på varje. snacka om spring!

Nå jag taggar inför klassfesten på fredag! Var ju chaffis på förra så var med lite halvt där. Men nu är jag astaggad!:D Bara därför kommer det skita sig.;)

Nåja idag hade jag ett nk prov som blev svårare än vad jag trodde. Läraren hade tagit med massa frågor som vi inte hade gått igenom och så. Typ dööö! Men jag hade läst på om det i boken så kunde frågan ändå lite halv så där! Jag vet att jag klarade provet, men jag har liiiite högre krav på mig själv än att bara klara ett prov. Det är MVG som gäller!

Nå förresten detta är tillägnat till Malin;)

Mother fucker I'm awesome!!!
No you're not dude, don't lie.
I'm awesome!!!
I'm drivin' around in my mom's ride.
I'm awesome!!!


25 timmar!:)

Helgens jobb är nu avklarat! 25 timmar totalt blev det visst. Och nu är det bara fram med NK boken, tufft. Men som ni alla vet så försöker jag tänka positivt!;)


Tänk positivt!

Skola, jobb och plugga och mitt emellan allt det så ska man leva.
Det är bara att ta nya tag och tänka positivt!:)


Ledig!

Idag är man ledig, så här ska bakas!:D


Flickan från ovan



Denna film är riktigt bra. Den är hemsk och sorglig. Den är sina fina stunder med. Och den är faktiskt riktigt spännande med! Vissa stunder satt jag på nålar och tänkte ''men spring då, spring!''

Susie har precis blivit förälskad för första gången. Mitt i alla glädje så blir Susie mördad. Från himmelen ser hon hur hennes familj sörjer henne. Hon ser hur familjen faller sönder på grund av att mördaren inte hittas. Sucie får se när hennes lillasyster blir kär och får uppleva den första kyssen, något som Susie själv inte fick uppleva.

Gener: Drama/thriller
3/5


Remember me!



Se den! En otroligt bra film! Jag blev tagen redan första minuterna. Och ni som är storgråtare, jag kan garantera att ni kommer att gråta!

Den handlar om en Tyler som lever sitt eget liv. Hans kontakt med sin pappa har blivit mycket dålig efter en familjetragegi. Tyler lever för sin lilla syster och ser inte mycket ljus i vardagen. Detta förändras dock en dag då han träffar Ally. Saker och ting blir fel men kärleken blommar trots det. Men bakom varje hörn så lurar skuggorna...

Grene: Drama
4/5


Fredagsmys

Hade muntliga nationella i svenska idag då. Det var bara jag och Bea som körde så det var helt nice! Tror det gick bra trots att Moa skrämde upp mig lite:)

Efter skolan drog jag till Ica och förnyade mitt anställningsbevis. Så får jobba ända till Maj!:) Sen fick jag gå hem, det var inte lika kul dock.
Sedan har jag vart lite och handlat på storheden:)

Ikväll ska jag bara se filmen Remember me!


Shine!

Jag förstår mig inte på idioter som håller på att göra inbrott och vandalisera. Sov på natten eller för fan sitt inne och sticka en tröja för fan! Idioter är dom allihopa!

I alla fall så idag har jag vart luckchef. Var lite mesig i början men sedan fick klassen allt se den lite tuffare Linnea. Det är ju lite lustigt för ingen kan se mig som den som står och skriker och är arg eller bara bestämd.
Eller ja bestämd det tror jag dom har sett mig vara ändå, haha! Och höjt rösten har jag då gjort när dom inte vill lyssna på mig.
Nå i alla fall idag sa jag ord som ''rör du så dör du!'' och ''är det du eller jag som är luckchef?!''. Haha he var som kul när man väl kom in i det.

Annars idag har jag STÄDAT! Otroligt trist och så men med lite musik så gick det bra. Har dammtorkat, bytt ljus, rensat lite och ska bädda rent i sängen. Blev att jag tog en paus mitt i allt och fixade ögonbrynen! Haha lite stört;)

Ska ta mig en dusch och sen får vi väl se om det blir att fara ut på äventyr eller att kanske slå på en film.


I'm danceing by your side

Idag har vi vart i köket och preppat inför imorgon. Jag är på varmrätt fisk med Gurra och Tina. Så ska jag vara luckchef med. Kommer ju bli spännande! Haha ska stå och skrika på dom andra;) Haha!

Nå i alla fall så har jag hållt på med svenska nationella muntliga. Ska hålla ett tal om ''språkets makt och möjligheter'' kul ämne där... knappast!
Aja bara att skriva ett pm har tagit musten ur mig. Ska snart sova. För jag orkar inte plugga mer:S


Snart är det ju jul!:)


RSS 2.0