Heldag med Emmy

Ja idag då så träffade jag ju Emmy så där vi halv 11, när jag skulle klippa mig. Klippningen gick jätte bra och frisören var jätte snäll! Haha blev lite rädd där då hon skulle ta bort 15 cm på uppklippningen. Men det visade sig att det blev bra. Och jädrans så bra plattång hon hade! Det blev ju fasen rakt på direkten med bara ett svep! Själv får man sitta nöta med plattången i flera timmar;P
Nåja sen efter klippningen gick jag och EM till Pontus och kollade när Fifi tävlade. Det var svenskar, norskar, finnar och ryssar som tävlade mot varandra. Det var rätt nice!
Vid lunchtid så begav jag och Emmy oss till Porsön till Emmy. Vi åt lite lunch och nörda dator. Haha ja ni killar är som dom är:P
Sedan vid halv 4 så kom Emmys mamma och Johnny. Så då blev det storheden. Där var man i ett ex antal timmar hehe.
Vi for hem till Emmy igen och åt middag, såg melodifestivalen och myste på;)
En underbar dag!
Puss

Lördag den sista Februari

Nu ska hemlis nummer 1 avslöjas, trummvirvel, jag har klippt mig!!!:D Det blev inte precis som jag tänkt mig då jag gick dit men jag är nöjd. Det blev nog till och med bättre än förväntat:)
Emmy var med mig som moraliskt stöd.


Så vad tycker ni? Kommentera!
Puss

Bilder från fredags utflykten:D

Dag med Emmy<3

Isbana+Emmy+kamera=skoj?

Ja det är faktiskt sant, hade en hel kul dag med Emmy. Vi gick ju på isbanan och fick för oss att ta hopp-bilder. Haha sen så var jag smart och glömde att ta med mina täckbyxor. Tänkte stoppa ner dom i en påse men vart den tanken for vete tusan. Nåja klarade mig mer eller mindre utan dom i alla fall. Det var riktigt skönt väder ute och solen värmde faktiskt! Nå jag och Emmy gick så vi såg bergnäsbron. Då var vi ju precis vid Güylzaudden och såg att solen nyste på nå fina kullar där borta. Så vi gick dit! Haha lite spontant sådär:) Hahah fy fan så kul jag hade! Böt skor med Emmy så besteg jag ''berget'', läs kullen, i mjukisbyxor! Haha jag var bara lite kall och blöt när jag kom ner där ifrån. Men men fick ju riktigt bra bilder så vad gör man inte?!:D Haha Emmys nya namn är ''Karate kid''.
Eftersom min kamera inte hade så mycket batteri så fotade vi med Emmys kamera. Så nu håller hon på att skicka alla 140 (minst) bilder till mig på msn. Hade ju med min så fick nån bild.

Sen gick vi upp vid Kungs och gick förbi skolans bibblo. Där köpte jag varm choklad. Och det var så gott. Efter att ha bestigit ''berget'' så kände jag ju inte mina fingrar. Emmy fick ju fasen värma dom. Och leka mamma och hjälpa mig stänga jackan och ta på mig mina vantar! Haha så det kan gå.
Sen så hittade vi Sofie och Micke på Quality hotell. Så vi satt där och surrade och värmde upp oss. Sen gick vi vidare mot stan för att jag skulle köpa ett nytt lipsyl. Flizzan bet sönder det nya jag köpte igår:(
Har även köpt te:D Ska prova det sen ikväll. Så mysigt.
Sedan hittade vi Cicci så jag och hon gick och hyrde film tills söndag. Så nu har vi 5 filmer!:D

Nå jag skulle ju träffa Markus nu på kvällen. Orkar inte det, vill bara ta det lugnt. Men får inte tag i honom. Tänk om det hänt nått?! Åh nej, nu får jag sluta larva mig!

Kommer bilder på dagen snart!
Puss!


Fredag och ändrade planer

Nå nu ska jag, istället för att fara och simma, gå med Emmy på isvägen. Tänkte att det är så fint väder så varför inte ta vara på den stunden? Nå ska iväg snart.
Ciao

False lash

Nå var ju och handlade och fick mig ett lipsyl. Det innehåller tea tree olja och det lät ju rätt bra. Det är rätt kladdigt som ett läppglans. Men hoppas det funkar. Sen så fick jag mig en Vecko revyn tidning och lite choklad. Inte är jag bitter heller:P
Sitter och kollar i tidningen nu. Och det är reklam för Max Factors nya mascara False lash. Den verkar så jävla bra! Borsten är ju fasen stor och i sånt där gummi grejs. Ska nog köpa en sån sen då min nuvarande mascara är slut.

   

En torsdag med ögongodis

Nå sitter på skolan och väntar på bussen som går om 1.25 timme. Vet inte vad jag ska göra fram tills dess. Nu sitter jag i alla fall på bibblo. Hade just lite prat med Conny. Han säger att han kommer ig-varna oss på projekt och företagande. Jaha kul för oss. Fan jag vill fan i mig inte ha ig! Måste prata med dom andra hur dom vill göra.

Sen idag hade vi ingen idrott:( Men ni vet efter regn kommer solsken! Så vi skulle se på då dom spelade match i trippelboll. Fotboll, innebandy och vollyboll. Och jo då var 2:an där så jag fick nått gott att titta på:P Hehe
Sen så har jag sett honom igen. Med andra ord flera gånger idag:) Inte illa!:D


Idag på matten så var inte David där. Och jag behöver ju hjälp! Har inte börjat på veckansmål ens. Det är dock det jag behöver hjälp med.

Sen ikväll så ska jag fara och handla med mamma och pappa. Jag behöver ett nytt lipsyl:) Och imorgon har jag bara samhälls:) Sen ska jag nog simma lite. Får se vad som händer efter det.


Näsan rätt i böckerna

Ja idag har jag pluggat. Det är ju nästan så man är lite små stolt. Har gjort engelskan så jag ska nog kunna snacka lite imorgon på muntliga delen. Det är bara det att jag blir så jävla osäker på mig själv då det är muntligt och på engelska. Vågar knappt säga nå!:S
Sen gjorde jag även nå uppgifter från boken som man ska ha gjort tills nån gång. Och jag har räknat matte! Satt fasen mer än en timme. Det gick rätt bra, det var dock nått tal som jag ska fråga på. Men jag ligger fortfarande efter planeringen:( Menmen. Snart ska jag läsa lite i samhällsboken om politik.

Jo jag ska försöka trappa ner på datorsittandet. Men jag är rädd att det kommer bli mycket nu då vi har lov. Man sitter ju uppe halva natten och chattat och sån.
Men sen kom jag på en till bra sak! Under helgen ska jag ta sovmorgon. Men sen under lovet ska jag stiga upp si sådär halv 9 varje dag. Då hinner man ju göra en massa innan man kanske drar iväg med kompisarna. Är det inte smart?!:)
Sen så då det är skola ska jag bli som Emmy och lägga mig jätte tidigt eller ja kanske inte vid halv 9 men halv 10. Då är man ju lätt utvilad tills nästa dag.

Nåja vi får se om jag lyckas ro i land allt det här;) Nu ska jag läsa bloggar och sen politiken.
Puss

Onsdag en bra dag

Idag är det onsdag och jag vaknade nästan pigg och glad. Fast jag hade sovit i nästan 9 timmar vilje jag bara sova mera. Nåja kravlade mig upp ur sängen och sminkade och tog på mig kläder. Åt dock ingen frulle jag var inte hungrig så tänkte att jag skulle köpa nå i fiket på skolan.
Haha guh jag säger bara tur för killen som höll på att missa bussen i morse! Han sprang och såg att bussen for förbi honom, stannade upp och börja gå hemmåt igen. Så stannar bussen och väntar på honom, så han fick springa. Tur säger jag bara:)
Nå hade bara svenska där vi snackade om Nordiska och fornmedeltiden. Sen sa vår lärare att vi fick jobba hemma med att läsa. Så vi slapp gå på nästa svenska lektion. Så jag for hem och ska jobba matte hemma.
Tänka sig att man bara hade en lektion denna onsdag!:D Har inte haft en vettig hel onsdag på skolan på 3-4 veckor. Inte mig emot dock.
Nå har just ätit spagetti, köttbullar och sås. Det var då gott och jag blev mätt. Nu ska jag plugga engelska, matte och kolla på Moderaternas hemsida! Haha jo vi håller ju på i samhällsen om partierna, precis som i 9an. Inte det roligaste menmen.
Pusstjingeling


Starta upp tisdagen med bloggen!

Vaknade just! Och jag har fasen sovit i stort sett hela natten. Lät datorn vara på så jag kunde somna till lite musik:) Så nu på morgonen så var datorn . Det är därför jag bloggar. Annars så skulle jag inte orka eller vilja slå igång datorn.
Ska snart börja göra mig i ordning.
Haha vet ni jag har drömt helt konstiga drömmar. Jag och Sanna var på skolan och så kom Blondinbella dit! Hon höll nå föreläsning om en bok hon hade skrivit?! Sen så fick vi säga vad hon mer gjorde asså förutom att vara författare och blogga. Eller ja jag fick självklart den frågan. Så jag berättade så gott jag kunde.
Haha jag tror jag har nött hennes blogg lite för länge nu då jag börjar drömma om det med!
Nå sen så fick vi ju semlor med på skolan, i drömmen. Det får dom säkert idag med bara för att jag inte är där. Och jo sen när jag vara som grisigast om munnen så gick en skit söt kille förbi! Typiskt!
Nå nu ska jag gå.
Ha en underbar dag!

Emmy om det är förresten 2 i drömmen, om du fattar vad jag menar;)

Don't give up

Sluta aldrig hoppas
Sluta aldrig be
Sluta aldrig drömma
Under kan ju ske

Give me the power

Sitter här nu igen. Ville se på Plastikdrömmar men det går på 3an. Och av någon anledning funkar inte den kanalen nu:(
Nå har vikit servetter, serverat och inte mycket mer. Fan det har gått dåligt idag men vad gör man?! Man ska ju lära sig av sina misstag!
Funderar om man kommer somna inatt. Jag har ofta problem att sova när jag är här, fast jag är jätte trött. Vet inte varför. Nåja.

Va fan, nu passar det att skriva. Men inte då jag skriver till dig?! Du är ju fan för mycket!

Vissa människor blir man inte kloka på. Jaja det ska väl finnas sånna med tydligen:)
Puss

Måndag och Storforsen

Sitter här på hotellrummet nu. Har nada to do. Eller ja bör väl egentligen räkna matte och plugga engelska. Hm tråkigt
Fick veta en tråkig sak idag. Vet dock inte om den är sant. Ska kolla upp det innan jag gör ett move. Hoppas det inte stämmer för min skull. Men det brukar ju inte vara så. Jaja vi får se hur det går.
Jävlat onödigt inlägg men jag har ju tråkigt! Kanske man ska bekämpa mattetalen och engelskan innan det är försent.
Puss


Söndag

Idag har jag äntligen ställt mig i kö på Lulebo:) Sen har jag bara vart med Evelina och sett the Break up. Helt okej film och slutet var rätt vettigt. Nå såg nyss nå program med Filip och Fredrik. Dom träffade Shannen Doherty, som spelade Brenda i Beverly hills 90210. Gillar henne, hon spelar bra. Nå ska slå igång och se 90210 nu. Puss

Tack Emmy!

Idag sa ju Emmy att februari bara har 28 dagar. Det hade jag helt glömt bort! Så då hon sa att vi får studiebidraget på fredag blev jag överlycklig! Tack Emmy vad skulle jag göra utan dig?!
Puss<3

Benjamin Button

Filmen var jätte bra! Lite seg ibland men mycket bra. Jag har aldrig sett Brad Pitt som snygg men jag tror jag just ändrat mig. I den filmen då han ska spela den unga Benjamin, då är han het! Fick se han i en vit tröja och lite blondslingat hår. Jag satt ju och dräggla typ!;) Haha
Nå men filmen var ju sorlig. Eftersom Benjamin bara blev yngre och yngre, så fick han se alla som han älskade dö. Leva i en värld helt ensam.


Lördags bio<3

Ikväll blir de bio med Emmy. Vi har tyvärr inte fått tag på Elin:(
Men jag och Emmy ska i alla fall se Benjamin Buttons otroliga liv!:D
Kommer bli trevligt!
Puss

Sovmorgon

Hejsan jag vaknade för en halvtimme sen. Klockan 13.30 med andra ord. Duktigt att sova bort halva dagen.
Ikväll blir det bio med Emmy och kanske Elin!:)
Puss

L-word

Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som gjorde innan dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!


1. Vad heter du?
Linnea
2. Ett ord på fyra bokstäver:  Love
3. Flicknamn: Linn
4. Pojknamn: Linus
5. Yrke: Lastbilschaufför
6. Färg: Lila
7. Klädesplagg: Linne
8. Mat: Lasange
9. Sak i badrummet: -

10. Plats/stad: Los Angeles
11. En orsak att vara sen:  Luleå bussen krockade
12. Något man skriker: -
13. Film: Love actually
14. Något man dricker: Loka
15. Band: -
16. Djur:  Leopard
17. Gatunamn:  Lantingsvägen?

18. Bil: -
19. Sång:  Low - Coldplay
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Landhockey


I want you to want me


Fredag hela veckan

Ja dagen började ju bara fint. Smink och allt han jag på morgonen. Tänkte ta mina svart stövlar med klack men ångrade mig i sista sekund. Jag gillar dom, dom är grymt snygga. Men varje gång jag har på mig dom så går nått fel, det är som om dom ger mig otur. Haha! Nå körde på säkra kort med vanliga gympaskor;)
Hade körkorts teori. Såg en film och sen så gjorde vi nå frågor på internet. Ska ha förhör på några vägmärken vecka 12. Skriver upp det så jag kommer ihåg det.
Sen hade vi samhälls förhör. Jag tror i alla fall det inte gick helt åt helvete, men det vara konstiga frågor. Eller dom var ställda på ett konstigt sätt. Sen fick vi veta att vi ska jobba om de 7 olika partierna. Jag, Sanna och Camila ska ha om Moderaterna. Hade om dom i nian med. Sen ska vi ha redovisning, ett nutidskryss och en debatt. Asså allt detta har vi redan gjort i nian! Kom på nå vettigare istället! Jaja det är väl bättre än att läsa från en bok rakt upp och ner.
Sen fick jag åka hem med min morbror. Åt och packade och sen blev det att ta bussen. Träffade Emmy vid Shopping. Bytte jackan och köpte rakblad. Gjorde även en tiil hemlig sak;)
Sen for vi och simmade. Det blev bara 20 väldigt oseriösa längder. Haha jag och Emmy är inte så aktiva på fredagar och speciellt inte om vi är på skratthumör, som idag! Träffade Veronica sen, och hon ville att vi skulle simma ännu mera. Men både jag och Emmy var less på att bara simma. Så vi duscha, bastade och bytte om. Jag tog med mig en hårför så det skulle bli lättare att blåsa håret.
Sen gick jag och Emmy till stan och glodde runt innan min buss gick.

Väl hemma åt jag bara lite och sen for jag till Markus. Vi spelade Wii. Och jag ägde ut honom i bowling och boxning! Haha vissa kallar det nybörartur, andra kallar det skicklighet!;) Sen såg vi på Onskan. Den är ju grymt bra. Sen följde Markus mig en bit hem.


Torsdagslycklig!

Idag när jag kom hem från skolan var jag as trött! Kan vara pga simmningen på idrotten eller nå annat vet inte. Så skulle jag ju plugga. Hade inte mycket ork till det. Sen så ringde Emmy typ 3 ggr? Och det var ju sååå mycket mer intressantare än att plugga. Fan vi kom fram till en mängd bra grejjer!:D 2an och 3an!:D Jag e typ hur glad som hellst och känner mig på topp! Så imorgon ska jag dra på mig annat än mjukisbyxor! Och så har jag en valt en annan väska än datorväskan. Plattat håret har jag med hunnit och imorgon blir det att dra fram sminkväskan. Woohoo! Nå det jag inte har gjort är väl att plugga, jävla kommuner! Trist!:( Jaja ska slå av datorn och plugga och sen sova. Man vill ju se utvilad ut imorgon!:D
Ska fasen skärpa mig på alla plan nu! Nu måste jag ta mig fan börja skippa mjukbyxor och skärpa mig i skolan! Skita i vad alla tycker om mig. Jag ska fan klara detta! Wish me goog luck!:D
Puss godnatt alla underbara människor!<3


Love is in the air<3

* If they asked me, I could write a book. About how you walk, wisper and look.

Onsdag mitt i veckan

Idag så tänkte jag vara ''sjuk'' men fan jag pallade mig till skolan. Är förjävla stolt över mig själv! Nå hade bara svenska och en tipspromenad på 6 km! Fan det var ju typ -25 minst ute! Men jag och Sanna gick fasen hela. Ännu stoltare! Sen missade jag bussen så fick ta nästa. Satt bara och spelade kort med Sanna och Annelie.
Jag hade gjort upp ett schema i mitt huvud hur kvällen skulle spenderas. Men tro det eller ej, den planeringen sprack ju! Nå har bakat en kladdkaka och gjort samhällelsen mer eller mindre. Det var bara matten som kom risigt till. Får jobba som ett as imorgon på lektionen. Måste sluta vara så lat då det gäller skolan!
Just ja min mentor ringde och frågade hur jag trivdes på min praktik i Storforsen. Jag sa som det var, att jag älska att vara där. Jag trivs bland personalen och gästerna är hur trevliga som hellst. Jag vill ju bara lära mig mer och mer där. Men dom andra tjejerna verkar inte trivas, som det låter på dom. Men dom är ju på andra ställen. Det är synd att dom inte gillar ställerna för jag trivs ju. Nog om det
Har bad imorgon på idrotten. Skönt! Simmade ju inte idag nå. På fredag blir det med att simma med Emmy. Sen ska man hem och sen till Markus. Där ska man spela Wii för första gången! Spännande!
Sen på lrdag blir det heldag med sötnosen Emmy!<3
Puss godnatt

Det var länge sen jag laddade upp en bild här. Så jag laddar upp en passande bild nu. En bild gör livet roligare;)

En tisdag som glömdes bort

Några snabba ord om tisdagen. När jag började fick jag ett brev från Ciprian. Fattade ingenting först men sen fick jag se att det var dricks från kvällen före! Blev lite fundersam men ändå glad. Inte dåligt.
Sen så fick jag servera i lunchen och ta betalt, har lärt mig bar kassan ännu mer! Woohoo!
Fick sluta tidigare så jag kollade på Vänner och Melroce place. Nå sen så missade jag bussen hem så pappa fick komma och hämta mig.

Ett steg fram, två steg bak

Nu har jag äntligen slutat. Sitter här och ser på Plastikdrömmar på 3an. Det är rätt spännande och intressant. Fy fan ändrade mig just. Man fick se när dom opererar nån, det ser inte så fräscht ut:S Åhh nu blev det bilder på överflödig hud! Fy vad äckligt det såg ut.
Nå men har jobbat från 4 idag. Det har vart rätt bra. Har vikt en massa servetter och sen lärt mig kassan i baren. Eller ja lärt mig litegran i alla fall. Har dock gjort en massa små fel idag. Har känt tvivel på mig själv ena stundern, och andra stunden känt mig riktigt taggad. Menmen ska verkligen försöka lära mig så mycket som möjligt här! Måste fan ta och tuffa till mig lite! Men hur?!
Har just tagit ett bad. Har inte badat på flera år. Men ja jag gillar nog mer dusch:P Haha!
Oj fan måste göra klart en uppgift på samhällsen innan jag ska sova. Och se klart programmet. Sen ska jag sova. Ska börja jobba 7 imorgon.
Godnatt!<3


Måndag och snaaaart är det lov!:D

Okej lovet kanske är om 2 veckor men sak samma. Tiden kommer förhoppningsvis att gå fort.
For till skolan senare idag. Kommer bara ha engelska nån enstaka gång på måndagar. Ja ska tydligen klara B-kursen på egen hand, med endas 1 lektion i veckan. Ja visst lycka till säger jag bara.
Jag hade matte som första lektion då. Började på kapitel 3 med nå algebra och tjoffs. Typ potenser å sånt.
Jag är ju i Storforsen nu. Har fått ett rum längst ner. Solen lyser in genom fönstret och ger mig vårkänslor!
Annrs sitter jag bara och väntar att få börja jobba, klockan 4. Ska läsa igenom ett mail som jag fick igår av Linnea!:D Det var gode långt såg jag. Sen ska jag nog plugga samhälls och matte. Har nå läxförhör om kommuner i samhällsen på fredag. Sen så ska jag tydligen presentera nå nyheter på torsdagen med.
Jo på onsdag då har vi j friluftsdag om det inte nu är för kallt den här veckan med.
Näe nog för mig nu.
Take care!

En riktigt bra söndag!

Idag då jag vaknade så bakade jag klart kakorna. Det blev några syltkakor och kanelkakor. Goda blev dom båda. Har fått låna min farfars receptbok med. Han har tydligen inte lånat ut den till nån annan, så jag känner mig hedrad. Sen så var jag och övningskörde till Ica maxi och tillbaka. Måste börja köra mer. Idag fick jag väl nå ryck med att köra. Brukar få sånna ryck. Samma sak med baka och laga mat. Hehe:) Nå sen har jag sett på en film, Anna och kungen. Den var faktiskt rätt bra. Kan skriva om den sen men inte nu. Sen blev det One tree hill och Gossip girl.
Rebecka sa just att vi inte behöver gå på engelskan imorgon. Så har bara matte och sen bär det av till Storforsen. Måste packa. Sen ska jag kolla igenom receptboken och sen sova. En riktigt bra söndag med andra ord.
Godnatt!

Baka baka liten kaka!


Att veta eller att inte veta?



Här är en bild på jackan jag köpte igår.Vad tror ni, ser jag fin ut i den? Kommer jag att använda den? Det är ju en vår/höst jacka. Eller ska jag köpa en svart skinnjacka istället? Det hade vart väldigt bra om vad ni tycker så jag får lite perspektiv på det hela. Tack:)

En vanlig lördag i en påses liv.

Idag har jag vart till Sunderbyn sjukhus, för att hälsa på farfar. Pappa sa att dom ska bygga ut sjukhuset. Vaddå ännu större?! Jag går ju fan vilse redan nu. Där har man dock vart en del under sin livstid. Nog om de.
Sen for jag och pappa till Dollar store. Hittade en stor låda. Min nya minneslåda, den andra är proppfull;P Sen for vi runt på storheden och försökte hitta mammas present. Hon fyllde år förra fredagen och jag hade glömt att köpa tills dess. Nå blev i alla fall en blomma med en kruka till.
När jag kom hem så satt jag igång med att baka kakor, ur Leilaboken. Det blev White chocolate chip ginger cookies och Syltkakor. Mycket goda men bakade bara ut några syltkakor, resten får bli sen. Imorgon kanske jag bakar saffransskorpor. Låter inte det gott?
Sen så skulle jag se Tro, hopp och kärlek (Keeping faith). Men den hade jag ju sett men såg lite av den tills mamma skulle ha tven. Hon ser ju på Melodifestivalen Herreguh hur ids hon?
Jaja sen blir det ändå att se The perfect man, som jag med sett en gång tidigare. Nice. Efter det var det nån film med David Schwimmer. Han som spelar Ross i Vänner, ni vet?:) Kanske ser den, kanske inte.
Nu ska jag äta middag.
Puss!

Oooh... love hurts


Glad alla hjärtans dag!

Dock så tycker jag att den är rätt överskattad. Men asså nog är det säkert mysigt om man har nån speciell att dela den med. Men varför ska man just vara extra kärvänlig just denna dag? Vad hände med alla dom andra 364 dagarna om året då? Ska man bara var visa lite kärlek till den man gillar då? Jaja sak samma.
Dock så tycker jag inte att man ska supa ner sina sorger bara föra att denna dag existerar. Gå på en fest och träffa nytt härligt folk:)
Puss kram!


Mattenörden;)

Jag har ju fasen glömt att säga att jag fick G+ på mitt matte prov! Det var lite småfel på vissa tal, tyvärr. Men jag och David gick igeonom provet så nu vet jag vad jag gjorde fel. Han sa att om jag fortsätter i den här stilen kommer jag att klara B-kursen lätt!:D Woohoo!:D Happy!

Andra avenyn

Såg just Andra avenyn. Och Hästen kommer komma tillbaka i nästa avsnitt! Han är värsta gangseter som man hatar men vill ska ska vara med. Han har inte setts till sen sista avsnittet i första säsongen. Han gör fasen serien mer spännande!
Haha jag kommer ihåg när Kim skulle vara med på ett uppdrag som Hästen höll i. Dom skulle gräva ner nå människokroppar. Kim fick panik och sprang iväg genom skogen, mitt i natten. Så fick man höra Silent shout med The Knife. Han har väl en lång lista med folk han har mördat. Haha
Förresten vem vet nu kanske Jonte(?) ''Dildo'' Dillström, kommer tillbaka i serien med. Han dödade ju Angelica i sista avsnittet i första säsongen. Han skulle dock skjuta Tony, men siktade lite fel.
Ja ni det e bara vänta och se vad som händer!:D

Svenska filmer brukar inte vara så bra, men jag gillar Andra avenyn och Beck! Fast det är klart, svenska serier går ju faktiskt att se bättre, än svenska filmer.

Don't worry be happy!

Jag har fått tandvärk i en tand! Det är fan i mig inte bra! Har aldrig haft nå hål och jag hade tänkt fortsätta på den vägen. Hoppas det går över.
Ni får förresten se jackan imorgon orkar inte börja tjorva nu.
Nu ska jag nog se Andra avenyn och sen sova.
Godnatt folks!


Helgen?

Vad händer i helgen då?:)  Själv ska jag nog bara ta det lugnt och baka lite. Kanske träffa Markus, Evelina eller nån annan. Hade gärna viljat träffa Therese, det var ett tag sen sist. Får dock inte tag i henne;( Sen ska jag se tv. Haha:P Imorgon så är det Tro, hopp och kärlek och sedan The perfect man. Har sett den sista men det var länge sen. sen på söndag blir det att bänka sig framför One tree hill och Gossip girl.)
Hade dock vart kul att festa lite men vart ska jag hitta en fest med roliga männinskor? Säg till om ni vet nån!:D
Puss

Fredag den 13:de!

Woohoo har inte råkat ut för nått hemskt idag. I alla fall inte nå hemskare än vanligt. Hur har det gått för er då?:) 
Imorse somnade jag på bussen, det är så skönt! Om ni inte gjort det bör ni prova;) Nå sen hade vi körkortsteori. Det gick bara fint fint. Vi skulle se nån film men det funkade inte så bra. Så vi gick ingenom lite andra saker. Som att det är viktigt att vara tydlig med signaler och placering i trafiken. Sen fick vi göra nå vägmärkenuppgifter.
På samhällsen så såg vi film och fick nå häfte. sen fick vi sluta en halvtimma tidigare!:D Inte gör det mig nå. Så jag gick och åt med Linn och Sanna. Det var goda Polarbröd som serverades till maten.
Väl hemma så chillade jag bara till bussen avgick till stan. Lämnade tillbaka jackan, som jag köpte igår. Sen gick jag och provade andra jackor. Och jag hittade en för 698 kr. En svart kappa från H&M. Men jag hade fått nån 20% rabbat så den kostade bara 580 kr nått. Rätt nice ändå:)
Nå sen så har jag simmat med Veronica, 40 längder. Träffade Emma där med!:D Trevligt.
Nå nu sitter jag här hos Veronica, hon ser på Let's dance. Jag gillar inte det så värst. När jag kommer hem ska jag fota jackan så ni får se. Annars så har Veronica en lite bild, där jag även har på mig ett par skor som hon äger.


Bilder från gårdagen:)


Torsdagsvirrig!

Imorse var det ju fan -25 grader hemma och -30 i Älvsbyn! Hemskt!
Idag hade jag ju matteprov. Det var vissa saker jag inte kunde men dom sakerna jag kunde bäst var fan inte med på provet. Dåligt! Nåja det känns då som ett G i alla fall. Men alla vet ju då det känns som om det går bra på matteprov, så går det åt helvete! Nåja får veta resultatet imorgon.
Sen hade vi temadag om spelberoende. Trist menmen vad gör man. Slutade i alla fall vid halv 2, så han med bussen hem.
Har vart och handlat mat med M&P. Nå var in på HM med och köpte knästrumpor, svart skjorta (till servering) och en vårjacka. Men fan ska nog lämna tillbaka jackan. Den satt inte perfa och då satsar jag nog hellre på en svart skinnjacka:) Dock inte äkta skinn, det vill inte jag ha.
Har även köpt godis (bad!), hårinpackning, tvål och hårspray.
Nu är det förresten -8 grade här hemma. Vaddå att vädret har humörsvängningar?!:P

Take care!
Ciao<3

Kväll

Nå ska blogga lite innan jag går och sover. Men bloggen är lite seg, jobbigt. Nåja efter skolan blev det hem och sen på bussen in till stan. På bussen träffade jag Markus och Gunnar, dom skulle in och repa. Dom har ju spelning på fredag på Alviksskolan. Undra om man ska dra dit om man hinner hem. Det börjar kl 12.00, The Cowards!:D
Nå träffade Emmy och vi gick och letade en svart skjorta till mig. Hittade inte nån men ska kolla på storheden imorgon. Sen på HM hittade jag JACKAN. Ni vet jag blev ju jätte förälskad i en jacka där förr men köpte den inte. Har ångrat det 1000 gånger men nu hittade jag en likadan! Och det var bara en stl 34 kvar, det måste vara menat att jag ska ha den eller?! Jag la då undan den! Måste förhandla mig till den på nå sätt, har inte penga till den själv. Nå ni ska få se bild på den imorgon. Drog med kameran till stan men ids inte ladda in bilderna nu.
Hittade äntligen en bh. Så ja svart och tråkigt men bra. Nå sen gick jag och Emmy till Max och käkade. Kycklingmål med smältost. GOTT!
Sen så när Emmy hade farit hem så väntade jag på pappa. Och då träffade jag Sandra:D Skit kul att se henne! Så vi pratade en bra stung tills pappa kom.
Nu på kvällen har jag sett Top model och duschat.
Nu måste jag sova ska ju upp tidigt imorgon.
Godnatt

Är det onsdag idag eller va fan?

Jaha Sanna sa att det är onsdag idag, så tror på henne. Har ju knappt vart nå på skolan i veckan. Så e förrvirrad. Nu sitter jag och Sanna och nöter dator i väntan på att matten ska börja. Vi fick sluta tidigare från svenskan. Vi redovisade pjäser, vi hade Kung Oidipus. Kul! Haha. Men det var en grupp som hade en jätte kul pjäs. Den handlade om att det var några som skulle sexstrejka för att få slut på kriget. Den var mycket erotisk för att vara skriven för så länge sen. Hela klassen och läraren satt och skratta då dom redovisade. :D

Nå efter matte ska jag hem och sen till stan. Ska ringa och höra om Markus ska åka in till stan. Kan man sitta och surra med honom:) Det var fan längesen jag såg pojken:( 
Ska kolla på lite saker sen så blir det middag med Emmy. Får se vart det blir:)
Nu ska jag gå.
Ciao

Tisdag, och nu måste jag komma på andra rubriker än veckodagarna!

Ja då var man hemma i sitt blåtappelserade rum då. Igår när jag skulle sova, kunde jag inte sova. Så jag satte mig och skrev av mitt schema på ett nytt och frächt papper. Haha kul liv eller?:P Nå somnade tillslut men har vaknat av att det varit varmt.
Började i alla fall jobba 7.00!:) Har vart i restaurangen hela dagen (serveringen) med Siprian. Trevligtrevligt:) Har hjälpt i frukosten och lunchen och så. Jag tycker det även är roligt att diska på det där stället?! Herreguh håller på att bli som Emmy! Illa;P Sen så har vi vikt serveter och sett på Vänner. Nice! Jobbade till 16.00!
Har fått lära mig en ny grej idag!:D Att varje utlänsk turist som kommer och bor på hotell, i Sverigemåste fylla i ett lapp. Lappen hette självklart nått som jag glömt bort. Men asså jag visste inte att dom var tvungna fylla i en sån lapp. Har inte fått veta det då vi vart på Polar. Har inte ens sett gästerna fylla i en sån lapp. Men man får inte göra mycket då man är på Polar!
Jo idag så sa jag även till Lotta (chefen) att jag gärna kan jobba i helgen. Eftersom det är mycket folk behövde dom folk. Så jag erbjöd mig:) Det är bra att visa att man finns. Jag lämnade då i alla fall nummret:)
Åh förresten fick veta att friluftsdagen är inställd imogon, av någon anledning. Men jag var ju taggad! Så nu ska jag ha vanliga lektioner. Och på Torsdag hinner jag tyvärr ha matte innan temadagen börjar:( Men jag vet inte om provet blir imorgon eller på Torsdag eller på Måndag? Men ska höra med David imorgon på morgonen. För jag har hål så kan ju sitta och nöta matte ifall provet är imorgon.
Nu ska jag och packa upp och sen se Top Model 11.

Pusstjingeling!


Klar för dagen.

Då har jag jobbat klart för dagen! Har vart i receptionen och i serveringen. Har ju aldrig serverat utifrån menyer förr. Eller ja typ nån få gång bara. Så det var riktigt spännande! Och dessutom snackade gästerna engelska/tyska. Fan jag blir så nervös när jag ska snacka engelska:S Måste träna!
Nå Sanna kom och jobbade hon med, på kvällen. Lyx hon tjänar ju pengar på att vara här det gör ju inte jag:( Vill ha ett jobb! Hm jaja nu bör jag sova ska up 6.15 imorgon. Eller man kanske ska ta sig en kopp choklad innan man somnar. Jo det ska jag gå och fixa nu!
Godnatt!

Ny vecka, nya möjlighter!

Jo det är ju måndag idag:) Fan kunde nästan inte sova i natt. Låg och tänkte på allt från att praktisera till att klippa mig(?) Var ändå rätt pigg när jag väl vaknade imorse. For med bussen till Ä-byn. När jag kom fram visade sig att vi inte hade nån engelska min enda lektion idag. Så hade kunnat ta en senare buss. Menmen gick och snackade med lite lärare och så så nu är mitt schema ändrat igen. Herrejävlar nu tycker jag det inte ska ändras mera!
Sen så tog jag bussen till Storforsen. Så nu sitter jag här med en tom chokladmugg och njuter. Har fått ett dubbelrum men dusch. Älska!:) Det är nog värt att måsta åka buss hit ändå. För jag gillar verkligen att vara här. All personal är så trevliga och rummen är fina. Det finns saker att göra här, så man slipper gå och dra fötterna efter sig. Det fick man ju göra på Polar. Här lär man sig en massa roliga saker!:D
Jaja ska börja jobba kl 16.00, så fram tills dess ska jag räkna matte och duscha!:D Hehe. Jag har ju matteprov nästa vecka och ångesten som jag hade i torsdags, över att jag skulle få IG på provet, är helt bortblåst. Har börjat repetera kapitlet och Elin hjälpte mig ju igår. Så nu ska jag fan få MINST G på provet! Önska mig lycka till(A)

Imorgon ska jag jobba 7-16 som det ser ut nu. Så kommer ta bussen till Älvsbyn ca 16.40. Och då är jag där vid halv 6 så då kommer pappa och plockar upp mig. Sen så blir det väl Top Model och sängen.
På onsdag har vi bara en lektion och friluftsdag. Så jag och Sanna ska gå nån tipsrunda. Ja det ända bra med det är väl att man kan ha långkalsonger, mjukisbyxor och ev täckbyxor!:D Haha annars hatar jag att ha långkalsonger. Ev simma efter skolan om jag orkar.
Sen på torsdag så är det nån temadag, om droger och skit. Jaja ska väl på den då.
Fredag så ska jag nog simma efter skolan.
Haha där har ni veckans plan:P
Nu ska jag gå och räkna matte:p
Tjooflöjt<3

Söndag, slutet på veckan:(

Idag har jag vart med Elin på KH och pluggat. Hon hjälpte mig med några mattetal:) Haha vi började tjorva en massa men sen fick vi talen till det rätta.
Sen gick vi och fikade på BO's. Gott vare med. Dom har ju varm chocklad där! Det har jag aldrig vetat, och det var gott. Fan var ju typ snöstorm ute. Har ju inte vart ute på flera dagar. Haha och när jag var ute sist var det ju typ -6 grader, och nu är det typ -17! Haha jag fick som sagt en liten chock!
Nå sen gick vi och glodde igenom hyllorna på Hemmakväll. Men hyrde inte nått men hittade en massa filmer jag vill se.

Sitter här och packar. Ska ju upp till Storforsen imorgon efter engelskan. Fan jag är typ nervös. Hur kommer det sig?! Jaja så äre i alla fall.
Nu ska jag gå och se One tree hill, sen Gossip Girl och sen blir det packa och sova!
PUSS!


Shiet!

Jag har sett klart filmen nu. Och jag är väääääldigt sugen på att chatta med folk! Så kom igen skriv med mig!:D

Lördag och dagarna bara rinner iväg!

Idag så har jag bara vart hemma och slappat. Är frisk nu!:D Skönt. Nå har läst i Leilaboken och räknat massa mattetal! Woohoo! Jag har även pratat i telefon, sett tv och plattat håret, efter en varm och skön dusch. Nå jag började se The Notebook men nu kör jag en virus koll på datorn så kan inte se mera. Tur att man har två datorer:)
Men gahh så jag vill vara Allie i filmen. Eller överhuvudtaget leva på det där årtalet. Så fina kläder och inget var liksom som idag. Inga datoret, mobiler och sånt. Tänk så skönt ändå. Nog för att jag inte skulle kunna leva utan det men dom hade ju inge sånt så ja. Men bara nu när jag har en nokia 3310 så klarar jag mig. dock så skulle jag vilja ha lite musik på mobilen menmen. Jag kan´ju spela Snake om jag får tråkigt;)
Men tillbaka till filmen! Bara att Noah och Allies kärlek håller under alla år utan varandra. Och att bara hitta den man älskar i livet. Eller det är ju lätt att hitta någon som man gillar men svårare att hitta nån som gillar en tillbaka.

Just nu orkar jag inte tänka på killar. Mr Right kommer väl en vacker dag. Det är ju många som inte tror det. Men av någon anledning så tror jag det. Visst har jag med tvivlat men ändå så finns nått som håller mig tillbaka att tro på det. För vem har sagt att att jag inte har haft chansen att vara lite busig. Det har jag faktiskt, men inte med nån jag älskar. Och jag vill inte göra nått jag kommer att ångra.
Fast jag saknar att var kär! Det är en sån härlig känsla. Man kan varken äta eller sova man bara tänker på den man gillar. Man svävar på rosa moln!<3


Fredag 6/2

Idag fyller mamma år, så STORT GRATTIS till henne. Har dock inte hunnit köpa nått:S Men ska göra det sen.
Nå var hemma från skolan idag med. Har haft ont i halsen, magen, varit små trött och så har jag spagetti ben! Vet inte varför jag har spagetti ben, men det har jag.
Nå det blev som sagt ingen förändring på G idag. Får bli nästa vecka eller så.
Idag har jag faktiskt lyckas räkna lite matte:D Stolt! Haha:P Sen har jag läst i Leilas bok hela dagen. Sett lite Stolthet och fördom, med Colin Firth<3 Nå har några avsnitt kvar:)
Heheh pappa har köpt chips som jag ska smaka på sen. Gott ska de bli! Men fan jag har inte tränat på hela veckan! Inte ens idrott. Herrejävlar!:( Vill röra på mig!

Nu ska jag chatta vidare på msn och sen se nå film eller så.
Puss

Förändring på G!

Imorgon om jag är frisk så kanske det blir förändring på G. Annars blir det en annan dag. Men måste ju passa in för Emmy med;P Nu blir ni allt nyfikna hehe det var meningen.

Nu ska jag börja dra mig i säng.
God natt!

A piece of cake!




Woohoo fick den här Leilas A piece of cake, av mamma och pappa!
Har verkligen ingen aning om varför men nog blev jag glad:)
Ett stort Tack!

Torsdag

Idag har jag vart hemma från skolan. Känner att jag håller på att bli sjuk. Dessutom är allt helt fucked up i skolan så känner mig inte taggad heller. Nå men jag fryser och svettas om vart annat. Seg i hela kroppen och trött. Rätt skönt att vara sjuk och hemma ändå;) Nåja.
Idag har jag sett tv, försökt räkna matte och inte så mycket mera. Ska läsa lite bloggar sen se OTH:)
Blir nog att vara hemma imorgon med. Men får se.
Hejs

Bak bak på stora flak?:)

Jag och Emmy bakade ut Leilas A piece of cake<3 Det blev dumlemuffins och hallon cupecakes! Gott! Vi invigde vår nya muffinsplåtform:) Haha. Nå det gick rätt bra att baka förutom till dumlemuffinsarna. Hade inga formar i formen så det fastnade. Inte så kul:( Menmen gott blev det. Dock så ska man ha i 2 citroner på dubbel sats smet. Men vi körde 1 citron på dubbel smet. Och det smakade för mycket citron ändå! Så nästa gång blir det ½ citron på dubbel smet!;)

Sen så hade vi köpt nå färdig pasta med carbonara. Det var dock inte så gott men ätbart. Haha


Onsdag:)

Idag så var jag ledig. Så skönt! Nå skulle
ta bussen in till stan
Simma
Äta med Emmy
Handla med Emmy
Fara till mig och baka

Men det blev att jag missade bussen så fick ta en senare. Då blev det inge bad. Sen så gick jag och kollade på stan då min mentor ringer. Hon säger att jag ska få vara på Hotell Aveny och praktisera. Så hon tycker jag ska gå dit och presentera mig. Jag går dit men personen jag ska prata med är inte där så jag gick tillbaka senare. Men sen så träffade jag Emmy. Vi försökte lösa den eviga frågan, vart vi skulle äta. Det blev tillslut Åhlens. Jag var rätt nöjd med de jag åt men inte Emmy. Så sen så skulle jag tillbaka till hotellet och kolla om chefen hade kommit. Det hade hon inte men fick vänta där. Så efter det att jag väntat i ca 45 min så kom hon! Jag hade precis tänkt ge upp och gå där i från. Men ja visade sig att jag inte kunde vara där för kunde inte ta mig in med bussar i den tid hon ville och så. Nå sen ringde jag Kerran och hon pratade på. Jag och Emmy gick till Willys för att handla ingridienser till vårt bak. Hon hade bestämt vad vi skulle baka medans jag var på hotellet. Så vi klirra fisken med att handla allt sen dra till bussen en ny väg;) På bussen ringer Kerran ingen och säger att jag sak få vara på Storforsen och praktisera. Jag tycker det låter helt okej:)
Nå for hem till mig bakar och håller på. Bilder kommer i nästa inlägg!:D

Gillar och hatar

Jag kunde fan inte somna igår. Jag låg och tänkte på den där filmen hela tiden. Och den är ju inte särskilt läskig men det är ändå nån obehaglig känska med den. Den satte sig i hjärnan. Jag gillar sånna filmer för man kommer ihåg dom. Men asså jag hatar dom med för min fantasi blir så vild. Inte bra!
Men några regler jag har när jag ser skräckfilm är:
Se aldrig en skräckis själv
Se den inte precis innan man ska sova
Se den med någon man kan diskutera den med efteråt
Sov inte själv.

Hide and Seek



Såg just denna film. Satt på nålar hela filmen ut. Haha! Det var som inget så man blev jätterädd i stunder. Som det brukar vara i vanliga skräckisar. Det var mer att inte veta vem Charlie var som var det läskiga.


Tisdag

Finns inte så mycket att skriva om dagen. Har vart på Polar med Rebecka och Mange. Dom andra resturangarna var där med. Dom bakade och höll på. Haha Fiffi gjorde jätte små drömmar. Dom var dock jätte goda!:D Sen så har Kerran ringt till hotellen i Luleå idag. Så dom skulle höra av sig. Men nejnej dom lyssnar aldrig på ungdommar! Gah blir less!
På engelskan var vi bara 3 pers. Haha fult.
I bussen hem så pratade jag med Emmy. Ser nu att hon hör försökt få tag i mig. Viktigt var det tydligen med:S Hon sover dock nu så kan inte ringa. Hoppas inte nå har hänt?!:S Shiet blir så orolig över små saker. Det kanske var viktigt bra och inte viktigt dåligt? Hoppas det var viktigt bra, hoppashoppashoppas!

Det var bara en dröm

Hade en jätte  bra dröm inatt. Precis som alla drömmar är dom smått konstiga;) Blev inlåst i Strand med lite okänt folk. Sen blev det Teknikens hus helt plötsligt? Haha och Jonas läser Bamse haha! Ja ni men jag vill ha tillbaka känslan av drömmen. Så härlig känsla!<3

God Natt





Sov gott alla bloggläsare!<3

Vilken jävla dag!

Hojja vilken dag! Helt fucked up. Dagen börjar då med att jag ska ha engelska, hål, projektmetod, hål på över 3 timmar och sen hotellet 16-22. Sen så blir det att jag bara ska vara på hotellet 15-18.30, skönt!
Sen så säger Kerran att vi ska  sluta vara på hotellet i Älvsbyn. Istället ska vi försöka få praktikplats i Luleå. Det är bra! Men vi måste ringa till hotellen själv och då blir man inte så seriöst tagen. Så det är dåligt:( Men ska ringa några hotell imorgon med:)
Nå Kerrar har sagt att detta beror på att det inte finns nå gäster på hotellet. Nu på kvällen har man fått veta några andra anledningar. Så ja så massa saker har ändrats hit och dit och jag blir så less på allt. Älvsbyns gymnasie har verkligen ingen bra planering! Herreguh det är dagar som dessa man undrar om man ska byta tillbaka till Luleå igen.

Nå sen så få man veta att jag måste betala 400 spän för att få tillbaka min trasiga mobil! Det kan dom ju fan i mig glömma! Jag tycker då att jag bör få tillbaka den gratis. Men näe allt för att få pengar. Jävla bajs!
Nå sen säger mamma att det inte är nå 90210 på tv heller. Jag som har längtat hela dagen så är det inte. Men ska kolla upp den saken.

Nå jag visste redan igår att jag inte skulle till skolan. Det är ju helt weird dag. Till och med annat folk jag känner har haft en dålig dag idag. Även bad hair day. Näe nu ska jag gå och sova eller nått!


Ljuset i mörkret!

Woohoo dagen blir ändå lite bättre!:D Har fått veta att vi ska ha praktik 2 dar i veckan tills sommaren. Och det är inte alls i Älvsbyn heller utan LULEÅ!
Så nu gäller det bara få nån plats dära:)
GLADER!

Måndag och skola!

Fy fan jag vill inte vara här. Har i princip 2 timmar lektionen och över 3 timmars hål. Sen ska man vara på hotellet i ca några timmar. Först trodde jag att jag skulle vara där till 22 men tur som det är så verkar det inte bli så. Jaja ska nog räkna matte på hålet och läsa.
Jag längtar tills på onsdag. Då är jag ledig<3 Då ska jag nog kolla på underkläder, simma och beställa klippnings tid:) Sova lät ju inte helt fel heller.

Söndag!

Idag har jag vart med Evelina och badat. Vi var i Gammelstan och badade bubbelpool! Härligt där! Nå men jag gillar ändå Pontus. Det är mycket finare där trots att dom inte har nån bubbelpool.
Sen har Eve vart här och vi har lagat mat. Köttfärssås och pasta. Gottgott!
Nåja ska se film nu.
Puss!

Lördagen del 2

Jag gick till Cicci igår. Vi satt bara och lyssnade på musik och pratade. Vi ville verkligen göra nått men orkade inte. Vi tänkte gå till kiosken men den han stänga. Haha jaja till sist gick vi till mig vid 10. Vi tänkte baka men det blev att vi gjorde fruktsallad och åt glass till. Sen la vi oss och såg på Vänner!:) Dom är så härliga!


RSS 2.0