Snart påsklov!

Yesyes imorgon är sista dagen i skolan. Vi ska vara i köket och ha buffé och det vill man ju inte missa heller:D Så tänkte jag fara till Kalix på skotercross men det utgår nog för min detl. Jag far nog till Kalix på långfredagen istället. Jag gillar att vara i Kalix med Emmy och hennes familj. Det är så mysigt och det är allid nått som dom sysslar med:)

Nå nu funderar jag på att städa mitt rum lite innan jag sticker iväg med bilen in till stan. Ska förbi Verran och sen kanske förbi Anton som fyller 20 år idag. STORT GRATTIS TILL HONOM!!!!


STORT GRATTIS TILL HONOM!!!!


Vuxen på riktigt?

Jag har hämtat ut mitt körkort nu!:D Helt jävla underbart!!!


Luleå by night:)



Uppe på Ormberget i Onsdags:)


Andra svängen!

Kom hem för en halvtimme sen. Så har vart ute sen halv nio till talv två. For först och plockade upp Markus, sedan blev det Porsön och hämta Emmy. Sedan var vi och upptäckte en ny del av Porsön. Så fick jag träffa Ciccis pojkvän med! Sedan hängde Cicci med på en tur. Vi drog till Skurholmen och plockade upp Sarararaunderbara. efter det drog vi raggen i stan och sedan for vi till Tess. Blev att vi satt i hennes lägga och pratade på om minnes tider.
Sedan skjutsade vi tillbaka Cicci till P-ön och drog till Donken! Där köpte vi McFlurry Lion delux. Mycket god och söt må jag säga. Det blev en tripp till grus, där vi träffade Henke tha man. Och efter det bar det av till Verran som dissade oss.
Skjusade hem Emmy, sedan Sara. Men så glömde Sara sin jävla väska så fick vända! Tur att man inte han allt för lång. Blev dock en snurr på Bergnäset med före det. Vid ett tiden for jag och Markus hem till byn. Och efter jag lämnat av Markus och var hemma var klockan halv två.


Första svängen

Hallå jag for till stan vid 19.15 och kom hem 23.20 dryg. Så har kört bil i ca 4 timmar! Yesyes har vart på roadtrip med bla, Tess, Sara, Anton, Markus, Veronica och Emmy!
Ja då kan man ju undra vart vi har vart, och det är i princip över hela Luleå. Uppe på Ormberget, Bergnäsetx2, Porsönx2, Kallkällanx2, Örnäsetx2, Lövskär, Hertsön, Centrum och Raggenx10100210101 ;) Så körde vi helt fel på Bergnäset haha! Och guh vad jag har fått vända och backa gode nice!

Nu måste jag sova. Jag ska upp klockan 6.15 imorgon!
Godnatt!


DÅ KÖÖÖÖR VI!

Underbar dag med KÖRKOOORT!!!

Oh yes idag tog jag det efterlängtade körkortet. Efter ett avklarat teoriprov och en kuggning så fixade jag de! SÅ JÄVLA UNDERBART!!!!!!
Nu ska jag diva iväg, vi ses ute på vägarna!:D


EMMY JAG ORKAR INTE!;)


Hey hey yeah yeah!

Fest, hos dig, ååååhå! Vi ska på fest hos dig!;)


Fredagkväll

Nå jag och Emmy satt hos henne och pratade lite igår då. Så sen var vi över och tittade på Adrian. Han bara grät då han satt i min och Emmys famn. Dagens ungar!;)
Nå sedan drog vi vidare mot Örarna. Där hade Sandra sällskap av en 4 åring som var helt sjövild. Haha jag blev trött bara utav att titta på hur hon hoppade runt;)
Nå sen gick vi på promenad och hittade på bus. Emmy är nu min och Sandras idol;) Haha!
Sedan satt vi inne och åt BJ, pratade en massa och hittade på mera bus. Men vid 1 tiden så var det slut på det roliga i Örarna.
Emmys far kom och plocka upp oss och skjutsade oss till Porsön, och sedan åkte vi med min far från Porsön till Alvik. Haha vi somnade väl dirr vi la huvudet på kudden. I alla fall jag;)


Fredagsmys

Är hos min älskade vän Emmy nu<3 Sedan bär det av till Örarna till Sandra och gänget:)
Just nu letar EM förtvivlat efter sitt svara linne. Ingen framgång hittills.
Nå ja vi hörs!

BEN & JERRY'S!!!!!



Fick denna smak av mamma och pappa. Har aldrig prövat den ska bli spännande. Ska nog se på lite film tillsammans med mina vänner Ben och Jerry;)


Torsdag

Idag for jag in till skolan så pratade Stina lite om serveringen inför lunchbuffén. Sedan for jag hem med 9.45 bussen. Inte illa må jag säga!
Nå jag har fått låna boken ''Om jag kunde drömma'' av Malin. Så ska banne mig läsa den nu! Så ska jag börja se One tree hill:)
Men frågan är om jag ska göra nått av det där just nu eller om jag ska städa rummet. Vad tycker ni?



FRIENDS FOR EVER!

Jag har just sett klart allra sista av Vänner. Åh det slutade helt bra, lite synd att det är slut nu:( Men nu har jag sett alla avsnitt i alla fall. Härligt!:)


Titanic i 3D!!!



Våren 2012 så kommer filmen Titanic ut i 3D! Detta sker i samband med att det är 100 år sedan Titanic sjönk.
Själv tycker jag detta kommer bli as jävla coolt! Vad tycker ni?:)


GB Glace genom tiderna:)



1967



1998




2009


GRATTIS MARKUS!

Idag fyller min bya vän Markus år!:D 19 stolta år:) Ett STORT grattis till honom!

För övrigt har jag bara 3 timmar kvar av mitt Vänner maraton. Sen är det fenito:( Hoppas det slutar bra, men det är ju 5 avsnitt så mycket hinner hända:)

Jag har kommit in i en icket-orka-blogga period tror jag. Nå jag slänger in ett inlägg här och då, ni ser ju:)
Godnatt!


Godmorgon!

Guh vad min blogg blivit trist på sistone. Jaja får väl se om man orkar ta tag i det eller inte. Den som lever får se. Men mina dagar består uti att jag gå i skola, har prov här och var, övningskör, är med mina vänner och ser på serien Vänner, för tillfället.




Grattis Emmy i efterskott! Klart du är värd en bild på min blogg:) Du är BÄST!


Nå igår så drog vi till Eggy vid 21. Så satt vi där och drack. Jag tänkte inte dricka men så fick jag dricka av Emmy och Fifi. Hehe vissa var ju redan på lyset då man kom till Eggy!
Nå sen lite efter 22 drog vi in till stan. Träffade Henke, så Emmy blev glad. Så drog vi till CLEO då dom öppnade vid 23. Jag träffade Tina!:D Mycket angenämt!
Jag och Fifi fick ut EM på dansgolvet, helt jävla otroligt!:D Hade massa som var efter oss där på golvet med. Jobbigt med sånna! Jaja bara gilla läget.

Haha redan vid 1 så blev vi trötta! Så vi drog väl till MAX redan vid halv 2 skulle jag tro. Jag tror aldrig jag gått från krogen så tidigt nån gång?! Nåja nån gång ska väl bli den första antar jag.
Jag var hemma redan 2.50(!) och somnade direkt jag la huvudet på kudden.



Idag skiner solen! Undra hur många grader det är ute? Nå jag borde ta med mig kameran ut och fota lite.


Sometimes you fail

Okej det brast. Men nu tar jag nya friska tag!

Ikväll ska jag ut på CLEO med Emmy, som för övrigt fyller år, och Fifi. Ska bli riktigt kul faktiskt. Det var gode länge sen jag var ut må jag säga. Synd att inte Sandra, Danne och Henke följer:( Eller ja Henke kanske vi ändå träffar, vi får väl se;)
Nu ska jag gå och fixa mig;)
ciao


Vi får se vart vägarna bär

Nu ger jag allt eller inget, jag har inget att förlora! Bära eller brista!


Jag behöver en kram!

Jag tvivlar på att detta kommer gå vägen.
FAN!
Orkar inte.
Vill inte.
Kan inte.
Dra mig baklänges.


Lördag kväll

300 kr rikare efter drygt 2 timmars arbete. Inte fy och ska må jag säga:) Nu ska jag gå och se Vänner och äta lite godis!
Vi får höras ciao!


En tripp till Örnäset

Jag och Eve kom till Veronica  vid halv 6. Så satt vi och chillade och babbla på. Sedan gick vi till Emmy. Där bjöds det på dagen-efter-pollykaka, haha! Den smakade bättre igår.
Nå vi körde anden i glaset. Haha vissa blev otroligt rädd, så undran är om dom kommer sova nå i natt?! Haha! Nå Jag kommer enligt anden få 3 barn, det återstår att se!:D

Nu ska jag läsa bloggar. Godnatt!


Boom boom pow

Jag har vart på stan i onsdags och i torsdag. Har köpt mig en svart söt liten väska och underbara underkläder!:) Underkläder är nått man alltid behöver för att inte tala om väskor;) Haha!
Igår var jag även förbi på Örnäset i Eggys lägenhet som Emmy fått låna under helgen. Vi bakade Pollykaka och såg på Sveriges värsta bilförare. Guh vilket löjligt program må jag säga. Nå men.

Idag har jag vart på en poromenad till Helmer's, där jag har lämnat ett litet cv. Mycket angenämt må jag säga!:) Ska till Örnäset ikväll med faktiskt. Men denna gång ska jag till Veronica. Fast jag tror jag ska gå förbi Emmy en sväng före kanske:)
Nå nu ska jag gå, ciao!


2 Mars 2010

Idag föddes Emmys lillebror Adrian! Klockan halv 11 vid lunchtid ungefär!:D Har sett en bild och det är ingen liten rackare det där. Men söt är han då, precis som Emmy!;)


Simon Baker



Som ni många vet gillar jag killar i kostym! Och Simon Baker är inte ett undantag heller. ;) Han är med i ´The mentalist, där han spelar Patrik Jane:)


Tulpan

Varför ska man längta tillbaka till något, som ändå inte var rätt?!


One more slice



Åh ja! Leila Lindholm kommer ut med en ny bok, där hon delar med sig av pizzaor, pasta och bakverk. Bilderna i boken är fotade i Italien!
Och 31 mars är hon tillbaka i rutan igen med ''Leila bakar''
LÄNGTAR!


Suck!

Fy fan inte kul att plugga bort ett lov!:( Men lika bra att plugga nu än när det är skola. Och yes jag ska ta igen all tid jag missar på påsklovet! You will see!;)


Nu kommer snart våren ( Träningsschema )

Jahapp då va det dags...





Beach 2010 närmar sig...





Jag tänkte dra igång ett ambitiöst träningsprogram
för att stolt kunna visa upp mig mycket slankare och
snyggare när sommaren kommer.





Jag tänkte först vänta till det blev lite varmare men
jag kände mig så taggad att börja direkt.
Hoppas det är fler som vill vara med.
Det är så skönt med lite stöttning ibland. 







OK, häng på nu .....






Skrolla ner....













































































     ÅSSÅ SCROLLAR VI UPP IGEN!
      Såja, det räcker för idag.

      Glöm inte att stretcha efteråt!


Rolig historia del 3

Min underbara flickvän och jag hade varit tillsammans i nästan 2 år när jag friade till henne och hon tackade ja.
Det fanns tyvärr ett litet problem! Problemet var hennes vackra och sexiga yngre syster. 22 år, bar alltid tajta, sexiga kläder och var oftast utan bh. Hon böjde sig ofta fram när hon var nära mig, och jag fick alltid se mer än jag än som kanske är lämpligt av hennes privata delar. Jag blev snabbt helt säker på att det var helt medvetet, hon gjorde det aldrig i närheten av någon annan.
En dag ringde lillasystern och bad mig komma över för att se över bröllopsinbjudningarna. Hon var ensam när jag kom dit, och hon viskade till mig att hon hade känslor och längtan för mig som hon inte kunde komma över. Hon sa att hon ville älska med mig bara en gång innan jag gifte mig och tillägnade mitt liv till hennes syster.
Jag var i chock, och kunde inte säga ett ord. Hon sa. Jag går upp till sovrummet, och om du vill ha en sista vild svängom, följ med upp och ta mig.
Jag var som förstenad när jag såg henne gå uppför trapporna. När hon kom ända upp drog hon av sig trosorna och kastade dem nedför trapporna mot mig. Jag stod där förstenad en kort stund, sen vände jag om och sprang rakt mot ytterdörren. Jag öppnade dörren och sprang vidare mot min bil.
Men gissa vad, hela min blivande familj stod där ute och klappade händerna.
Med tårar i ögonen kramade min styvfar mig och sa Vi är verkligen glada att du har klarat vårt lilla test... Vi kunde inte önska en bättre man till vår dotter. Välkommen till familjen!
Och sensmoralen i den här historien är: Förvara alltid dina kondomer i bilen. 


Rolig historia del 2


Tolv blivande präster hade studerat hårt i många år för att bli präster och nu stod de spritt språngande nakna i klosterträdgården inför det slutliga provet.
Framför dem stod en enormt sexig, storbystad, ung modell iförd minimala kläder.
Provet bestod av att den sexiga modellen skulle dansa framför prästkandidaterna som var och en hade en liten klocka fäst med en gummisnodd runt sitt könsorgan.
Hördes klockan hade man sumpat sin chans att bli präst eftersom man då inte var fri från syndiga tankar. Den oemotståndligt vackra modellen började dansa framför den första kandidaten men inte ett ljud hördes.
Hon fortsatte vidare till nästa, men inte ett ljud hördes där heller.
Hon dansade framför hela ledet, ner till näst siste man, utan att få en reaktion.
Men när hon började dansa för den siste prästkandidaten i ledet hördes först en liten ringning som växte och växte, tills klockan slutligen ringde och plingade så mycket att den föll till marken.
Den fruktansvärt generade unge mannen böjde sig snabbt framåt för att plocka upp klockan.
Då började de 11 andras klockor att ringa...

 


Nya tider kräver nya ordspråk....

Den man ligger med får bädda.

Den som tar, han har.

Det man inte minns, har inte hänt.

Det man inte vet, har man ingen aning om.

Det vi inte gör idag slipper vi göra om i morgon.

Förtala är silver, förtiga är guld.

Gammal kärlek kostar alltid.

Har man slagit yxan i båten får man ro som fan.

Liten stuga kallas ofta stort dass.    

Man måste kyssa många grodor innan man hittar sitt svin.

Den som bara kollar i backspegeln kör oftare i diket.

Den som dricker ensam har bara sig själv att fylla.

Den som gräver en grop åt andra får 88:50 i timmen.

Den som spar han har men inte roligt.

Det finns inga dumma frågor, bara dumma människor.

Det man inte har i huvudet får man ha mellan benen.

Det som inte tar död på en... får en i alla fall att må riktigt dåligt.

Det är med kärlek som med whisky, den tar slut.

Dåliga flickor är inte det sämsta.

Framtiden var bättre förr.

Friskt vågat, halva inne.

Först till skrivarkön får först skriva ut.

Hårt arbete lönar sig i framtiden, lathet lönar sig nu.

Ju fler kockar desto större fackförening.

Kvinnans list övergår när mannen får stånd.

Livet är hårt, men orättvist.

Man har inte roligare än man köper ut för.

Man lever bara en gång och många inte ens det.

Obeslutsamhet är nyckeln till flexibilitet.

Problem är till för att skjutas upp, för att sedan glömmas bort.

Ropa inte gay förrän du är inne i häcken.

Älska din nästa, men var diskret.

Även den starke får ta i när han skiter.

Även i de lugnaste vatten drunknar man.


Rolig historia del 1



En ung kille kommer in på apoteket för att köpa en kondom. Det är första gången han köper något sådant och han känner att han vill berätta varför för apotekaren.
"Jag skall hem till min flickvän på middag och träffa hennes familj för första gången ikväll och jag är nästan säker på att jag sedan kommer att tillbringa natten med henne!"
Precis när killen skall betala så ber han om en kondom till.
Han förklarar: "Min flickväns syster flörtar med mig ibland och jag är säker på att hon gillar mig. Kanske har jag tur även med henne i natt!"
Han tar upp plånboken men betalar för tre kondomer samtidigt som han återigen förklarar för apotekaren:
"Min flickväns mamma är väldigt ung och snygg och verkar ha ett gott öga till mig. Jag kan faktiskt ha möjlighet med henne i natt OCKSÅ!"
På kvällen då alla sitter samlade runt middagsbordet inleder de middagen med att be en bordsbön.
Efter bönen tar alla upp besticken utom den unge killen som fortsätter att be.
Efter några långa minuter knuffar flickvännen till honom och viskar: "Jag visste inte att du var religiös!"
Killen svarar: "Och jag visste inte att din pappa jobbar som apotekare!"

 


!!!

 JAG BÖRJAR BLI NERVÖS!


RSS 2.0