30 September



Idag är det 9 år sedan min mormor dog. Så ville bara säga att jag saknar henne och tänker på henne<3

Vila i frid<3


Onsdag

Idag så har vi fått lite information om APU. Jag vet verkligen inte vart jag ska vara men det finns en lista på ställen man kan vara på. Det gillar jag(Y) Men jag är en sån där som är försiktig men jag står ju som inte och bara hänger. så jag tror det kommer gå bra. ska fråga Stina om man kanske kan få vara lite i servera lite under APU:n med. För det tycker jag är rätt nice:)

Sen så har jag vart rätt seg idag. Så jävla förkyld nu. Blev så anfådd av att gå i en trappa i skolan och då är det fan illa! Har skrattat en massa idag och det tar ju verkligen på krafterna.
Så har jag och Malin vart där dom sänder radio och intervjuat några människor. Det gick bara bra:) Malin fick ställa frågorna för jag var så hes.

Nåja sedan har jag bokat om massa körlektioner och vart med Emmy. Sedan haft sista teorikursen idag. Allt gick bra där med. Eller ja det var en sak som var lite pinsam men det ska jag inte dra upp nu.

Imorgon är jag ledig. Ska ju egentligen ha orgenteringsdag men jag är för förkyld för att ens tänka tanken på att vara ute i skogen och leta kontroller. Så jag ska göra den där skiten sen då jag är frisk och kan springa.


Idol:)

Nu ska jag sätta mig och se på Idol:) Och så tror jag ska äta en macka och dricka te till det. Visst låter det super?;)


Vuxenpoäng

Idag var jag och Emmy på banken och lekte vuxen igen. denna gång belönades vi med bulla:) Haha:)

Sedan har vi vart i köket idag och lagat lasagne, crêpes med champinjonstuvning, ungsstekta äpplen, sockerkaka och vaniljsås. Och allt detta så att gluten och laktosintoleranta klan äta utav det. fast vi fick äta allt själv denna gång. Och det gillar vi!:D



Gammal bild från 1an;)


Bilder från sminkpartyt förra måndagen:)


Vackra med och utan spackel;)



Close up


Jag gillar mina vänner!:)


Rensar tankarna

Nu sitter jag och dunkar musik för fullt. är helt själv hemma vilket är mycket ovanligt och skönt! Det brukar alltid vara nån hemma, antingen min bror eller hunden. Men nu är det bara jag, helt ensam och själv! Tror inte detta har skett på de senaste 4 åren.
Förr var jag dock mycket själv hemma. fast då var det inte lika kul.

Nåja sitter här och funderar lite på livet.


Jag och min förjävla dumma stolthet:@

''Så här är det Linnea. Oavsett vad som händer så tycker jag du är en fin människa . Du verkar av vad jag upplevt som en människa med hjärtat på rätta stället. Det är mycket värt''

Tack och jag ska fundera på det du sa.

Kärlek är komplicerat:/


Plugg stund nu!


Näringslära, teori, NK och Svenska!



Fryser man så fryser man. Så jag drog på mig duntofflerna! Jag vet man är så het i dom;)


Återberättande stund:)

Jo i Lördag så for jag ju på spelningen. Det var knappt nå folk men det förstår man. Om man blandar vior och hårdrock så vad får man förvänta sig? Ja men Markus band spelade bra ändå:) Dock kanske inte min musik men helt okej ändå:) Träffade Robin där så satt och hängde med honom:) Sedan bar det hemmåt.

Igår alltså söndag, så spenderade jag dagen framför tv:n. Och hm så kom Linnea och så såg vi klart 2 Harry Potter filmer. Vi hade maraton i våras och han inte se klart alla filmerna. Så nu tog vi tag i oss själva och fixade det. Dock så är jag inget stort fan av HP. Men tänkte kan ju vara kul att ha sett filmerna ändå.
Jag gillar mer drama och kärleks filmer(A)


Hudvårdsprodukter till ansiktet

Jag köpte ju hudvårdsprodukter i Torsdags. Jag har hunnit prova dom nu. Och dom är jätte härliga att använda! J
Det är en rengöringsgel som man ska löddra upp och massera in i ansiktet. Den tar bort smink och de med:) Den ska man använda morgon och kväll. Används på fuktad hud.

Sedan så var det en peeling produkt som var så skön! Det var små små korn som man masserar in i ansiktet. Dom river inte upp huden som vissa andra produkter gör. Utan bara river löst så att döda hudceller försvinner. Denna produkt använder man 1-2 gånger i veckan på fuktig hud.

Och sist och ja minst med, så var det en återfuktnings cream. Den försvinner fort in i huden så det inte blir ett lager på huden. Men man känner ändå att huden är återfuktad. Riktigt hälig att använda på morgon som på kvällen!


Det tar ca 1-2 månader innan huden hinner bli bättre med produkterna. Första tiden så kommer huden bara bli värre för att den måste vänja sig med produkterna. Det gäller att ha tålamod!
Sen kommer allt bli bättre:)
Mina produkter är från Aco, och är för normal/mixad hy och är oparfymerade. Men dom finns även med parfym men då ska man köpa dom var för sig. Dessa var i ett kitt för 199 kr på Apoteket.

 


Uppdatering uppraggning på G!

Det kostar bara 50 kr nu och det spelas Cornelis Vreeswijk låtar. Markus band ''Vertution'' är gästband och spelar vid 22.15 tiden. Och dom spelar då hårdrock. Hm konstigt val att blanda Cornelis låtar och hårdrock:s

Hör av dig om du vill gå med mig!:)


Monopolkväll!

Jo igår så blev det Monopol för hela slanten! Härligt gäng vi var må jag säga, jag, Tess, Veronica, Anton och Peter! Fy vad vi skrattade och bluffade. Haha vi satt från 7 till halv 11 och spelade. Så 3½ timme! Man var ju som lite less där i slutet. Men asså pengarna på banken var slut så man kunde inte få nå pengar då man gick i mål. Så rikast vann. Och det var ju Tess som vanligt. Men jag kom i alla fall 3a:) Så inte sist:)


Uppraggning på G!

Jag behöver någon att gå med imorgon på Lillan. Min käre vän Markus och hans band ska spela. Det kostar 100 kr inträde och man kan tydligen äta och dricka lite vin. Markus och hans band spelar typ hårdrock men det finns annan musik också. Det är insläpp klockan 8 och allt börjar klockan 9:)

Hör av dig om du vill hänga med lilla mig!:)


Fredagsmys:)

Idag så hade jag ju tänk fara på Cleo. Men har typ ingen att gå med. så ska till Tess istället. Där väntar ett parti Monopol med Tess, Anton, Veronica, Sara och kanske Rebecka. Jag ska köpa lite smått och gott på vägen dit:)
Sitter och inväntar Veronica nu medans jag lyssnar på Kings of Leon.<3

Idag har jag även köpt en tröja:) En spets tröja i svart. Skit snygg!:) Ska nog dra på mig den innan jag far iväg till Ersnäs:)


Torsdag och teater med min vän Emmy Ladin;)

Idag så när jag kom till skolan så satt jag och Anton och fixade näringslära uppgiften i sista minuten. Och sen så lämnade jag in min uppgift på lektionen. Men läraren typ sa att man ska göra hemläxa hemma. Vad har det för betydelse vart man gör läxan, bara man har gjort den liksom?! Det är ju nog med att vi får läxa för fan!

Nåja vi var i köket och fixade pocherad lax med vitvinssås, potatis och till efterrätt hallon parfait. Tror ni vi fick smaka eller? Svaret är nej, som vanligt. Nå men det gick bra att jobba med Bea och Jens. Jag tycker jag har kommit rätt bra in i klassen ändå. Jag är ju med alla tjejerna nu så:)

Sedan så fick vi ännu en läxa i näringsläran. Läraren ger oss alltid läxor i det jävla ämnet. Hon tycker livet är slött utan läxor. Men hallå det är väl nog med att man går i skolan?!

Efter det hade jag körlektion med Emma. Det var första gången jag körde med henne. Det gick väl rätt okej. Dock så vet jag inte om jag kommer få körkort under de kommande 1000 åren. Nå men det går frammåt sakta men ja säkert.

Sen for jag på stan och kollade på smink och hudvårds produkter. Köpte nå rengöringskit från Aco. Så ska prova det nu ikväll. Spännande! Träffade Therese en stund. Det var ett tag sen vi träffades på tu man hand. Så det var kul!:)




Sedan så har jag vart och lämnat igen min mobiltelefon. Jag köpte ju en ny förra fredagen, i söndags började den tjorva. Och i tisdags så fick jag en ny och redan på onsdagen började den tjorva. Så idag gav jag upp, gick och lämna tillbaka skiten och tog tillbaka pengarna. Men fick vara på dom två olika The phone house affärerna i en dryg timme för att fixa allt. Hojja drygt! Men det var ju bra att dom hjälpte mig så jag fick tillbka mina pengar.:)

Sedan var jag och Emmy på teater. Vi serverade ju på premiären av Måsen. Så fick vi ju pengar och så fick vi tydligen fribiljetter. Och man tackar inte nej till gratis saker i första taget;) Emmy Lerdin som hon heter bokade biljetter. Men på biljetten står det Emmy Ladin haha.

Nåja föreställningen var helt okej. Kanske inte något jag själv skulle betala 200 kronor för. Den slutade helt hemskt med. Så ska inte saker sluta. Det ska sluta bra ju!:) Men så är inte livet, tyvärr:(


























Onsdag

Idag efterskolan så hängde jag med Emmy, Emma och Sara. Vi var och åt, diskuterade religion och skrattde. Si sådär en vanlig dag med girlsen.
Jag vet inte vad jag vill säga med det här inlägget egentligen.
Äsch hej då!:)


Tisdag

Jo idag har vi ju vart i köket då. Så lagade vi kåldolmar. Det gör man av bla vitkål, blandsfärs och grötris. Det var ett lite piller göra att få ihop dom till fina dolmar höhö. Nåja jag jobbade med Sam och det gick rätt bra. Vi var otroligt snabba. Och efter lunchen hade vi kalkylräkning. Hojja inte kul! Hjärnan var rätt seg.

Nåja senare så gick jag, Bea och Tina in till stan och kollade runt lite. sedan lämnade Tina oss och jag och bea drog oss till The phone house.. igen. Nå denna gång fick jag en ny mobil. Dock undrar jag om dom säljer den gammla. För hon gjorde den som ny asså, satt på skyddsplast på skärmen och tjoffs. Jag fick till och med behålla alla sakerna till min mobil, asså laddare och till och med kartongen där mobilens nummer står. Så nå lurt var det ju med det där. Men vad ska man göra?

Nåja nu ska man lägga sig och smsa ett tag och sen sova.
Puss!


Sminkparty

Jo var ju där borta på sminkparty då. Så var Evelina med! Hel skoj, så det var jag, Eve och Sara:) Vi fick lägga en fin bas och sedan lägga ögonskugga och rouge och tjosan. Riktigt kul! Har ingen super bra bild men kan visa den jag har.


Här ser vi dålila skugga, två olika. Och en ljusare skugga uppe mot ögonbrynet. Det är lagt en mattare skugga över hela ögonlocket och upp mot globlinjen. Sedan en glitterr skugga på locket. Mascara på fransarna.



Kan bli så:)



Här är rubbet på! Rouge och på läppnarna så är det läpppenna, läppstift och läppglans! Dety blev rätt nice:)


Måndag

Idag hade jag idrott så for in till skolan. Vi hade nå uppvärming och spelade nå spel med en freesbee:) Det var rätt trevligt att vara ute i det fina höstvädret. Och tanken slog mig att man aldrig går på promenad runt Güylza mer än då man  har idrott. Varför tar man inte en liten promenad på man ändå har hål?

Sedan så åt jag med Sara, eller jag åt inte. Det var ju leverbiff och blodpudding. Fy fan! Så jag drack ett glas mjölk och ett glas vatten och pratade med Sara. Sedan tog jag bussen hem. Skönt som fa! satt och pratade med Åsa. Och vi har gjort planer för helgen alla redan;)

Nu ska jag gå och äta lite nudlar tror jag. Sen blir det att plugga lite. Och sen ikväll ska jag fara och höra om min telefon, vad jag ska göra med den. Och efterdet så är det sminkpary igen;) Denna gång med sminkprodukter!:D


Jävla tur man har, INTE!

Igår så började min mobil tjorva. Och sen så skulle jag bränna ner lite bilder så funkade inte cd-brännaren!:@ Och som grädde på moset så är det nå fel med min mp3 med! Det va fasen Simons söta sms där på kvällen som räddade dagen!:)

Helgen

Helgen har spenderas med Veronica. Har även jobbat en sväng och tjänat pengar på teatern. Har tjockat mig i godis och massa skit hojja. Nå jag är för irriterad på min mobil som inte funkar. Så ja jag pallar inte att skriva just nu.


DRA MIG BAKLÄNGES!

Fy fan bra att jag har sån tur med mina mobiler då!! Två dagar och den tjorvar redan. Så ska man ladda ner någon uppdatering som inte ens finns till min mobiltyp!
DRA MIG BAKLÄNGES!

Tack!

Tack söta lilla Moa, för att du skickade några låtar med Kings of Leon. Du är GULD värd! Inte bara för detta utan för du alltid kommer med goda råd<3


Detta är söt Moa!<3


Foki:)

Kolla in på Foki.se, rätt rolig blogg:) En tjej som är från Umeå. Gillar Hello Kitty och laddar upp massa skumma,  undliga och roliga saker:)


Fredagsmys!:)

Idag så träffade jag Emmy och hade jag nk labb. Kul! Sedan hade vi bara svenska som ja var si sådär.
Nåja sedan hade jag en körlektion som gick fint fint!:D Och efter det gick jag och köpte en ny mobil!:D Sony ericsson w395 är nu min. Jag och Emmy satte oss på KH och startade upp den. Nice!

Ikväll blir det en kopp te och kanske lite cheesecake. Det blir att se klart The Notebook och sen se Sex and the City. Har även lust att se The green mile men kommer inte orka det ikväll.

Puss ciao<3


En sån här mobil har jag köpt.. Fast med orange istället för lila. Och orange på knapparna


Vilken Torsdag!

Idag vaknade jag klockn 7! Bussen går typ 15-20 över. Det vara bara att dra på sig kläderna och gå till bussen. Men man hade önskat att man vaknade senare så man missade bussen just idag. För då jag kom till skolan hade vi redovisning i Näringsläran! Hade jag tränat på det eller?! NEJ!
Haha Emmy drog med lite smink till skolan. för jag kände mig och såg fördjävlig ut. Men guh jag hade fått ett sött sms från en viss Simon. Det gjorde mig verkligen glad och fick mig att orka stå ut med dagen.

Ja på Näringsläran sög vi allihopa men Anki tycker vi var duktiga. Min inlämningsuppgift var något saftigare än vissa andras. Typ överambisös!

sedan gick jag till bibblo och hittade Emma där. Vi pluggade teori ihp och sedan åt vi lunch. Sedan divade jag iväg till min körlektion. allt gick bra där. Blev äntligen godkänd på hela 5an, backning, parkering och vändning. Skönt!
dock så ska min lärare sluta så har en sista lektion med henne imorgon. Sedan måste jag byta lärare:(

Ja sedan gick jag till bibblo igen och pluggade lite med Emma. Och efter det gick jag in på Åhlens. Där har jag inte vart på år och dar. Var i butiken skitlänge och bara på nedre plan. Provade några kjolar och kollade på sminket och så.
Sedan kom Emmy Pemmy och joinade mig. Vi gick och kollade på en mobil jag ska köpa imorgon! Bestämnde mig för att jag vill ha den idag.
Sedan gick vi till H&M där jag köte 2 kjolar. Hade beslutångest, men ska lämna tillbaka en imorgon. Men den jag ska ha är svart/mörkgrå(?) och är kort i modellen.

Sedan då jag kom hem så pluggade jag teori, for till Storheden och handlade mat. Och sen hem och plugga igen. Och nu ska jag snart sova.

Haha jag klantade mig idag. Gick upp för en trappa på Kungs då. Så snubblade jag! sen då jag som reste mig så tappade jag mobilen. Haha stod och stirra argt på den innan jag tog upp den. Haha!
Och förresten gissa om vi fick läxa i näringsläran. Svaret är Ja! Alltid läxa i det där trista ämnet. Hoja!

En sån här mobil ska jag köpa imorgn. Fast med orange istället för lila. Och orange på knapparna.


Vart är alla läsare?!

Halloj! Vart har alla mina underbara läsare försvunnit? Diagramet visar sträck rakt ner, och så vill man inte att det ska vara. Och inte lämnar ni nått spår efter er heller:(

Nåja idag så har jag haft samhälls och NK. Haha NK är så roligt. Läraren är så härligt och rolig. Precis som Jocke, NO läraren på Bergs. Tänka sig att ett ämne kan bli bra om man bara har en bra lärare. Kommer ihåg i 9an hade vi en NO lärare som sööög! Eller ja, eller jo hon sög. Men henne skrämde vår klass bort rätt fort.

Nåja sedan gick jag på banken med Emmy. Och sedan mötte vi upp Emma. Dom hängde med mig och åt på Max. Och sedan följde Emma mig till körskolan. Där hade jag ett teoripass om bilen och försäkringar.

Nu har jag precis renskrivit Näringsläran till imorgon. Ska bara finjustera den lite sedan är det klart!;)


Köket!:D

Idag försov jag mig tur att man bara skulle vara i köket för då slapp man sminka och fixa sig. Så idag har filéea rödspetta, en plattfisk. Man får ut 4 filéer av de. så kolade vi buljong på benen. Sedan gjode vi fiskgratäng av fisken med pommes duschse (stavning?). Och så gjorde vi en sås av skyn och buljongen. Gott!:D

Sedan idag har jag laddat mobilen med pengar. Så nu har jag gratis sms!:D Varning för sms-terrning;)
Nåja efter skolan har jag pluggat. Är klar med näringsläran, ska bara renskriva på datorn. Sen har jkag var och övingskört lite.
Nu ska jag gå och se på snygga Patric Jane i The Mentalist!;)
Ciao!


''Sminkparty''

Idag på idrotten jobbade vi med puls. Fick ta arbetspuls och maxpuls. Rätt kul så kommer nog ha träningsvärk imorgon! Gooodie!:D
Sedan hade jag slutat men hade ju en körlektion kl 14.00. Så jag åt luch två gånger. En gång med Tina och Bea och den andra gången med Emmy, Eggy och Elin.
Sedan gick jag och fixade att jag har nya fräscha kockkläder imorgon och frågade Anki om en grejj till näringsläran. Sedan blev det bibblo och hittade Emma där. Och sedan pluggade jag teori. Eve kom och joinade mig där ett tag. Jag var dock inte så social, utan fokuserade på pluggandet.

Sedan hade jag körlektion där vi for och körde på Hertsön tror jag. Det gäller verkligen att gasa upp fort, och då menar jag fort! Allt gick då bra annars, jag lever så att säga:)
sedan for jag hem och åt middag och pluggade. Hahah åkte buss in till stan till ''Sminkpartyt''. Så tog jag med böckerna och pluggade på bussen. Dert kallar jag effektivitet!:D

Själva ''Sminkpartyt'' var rätt trevligt. Det presenteras produkter av märket Mary Kay. Men det är inte bara smink, utan även hudvård. Produkterna är rätt dyra eller ja ca 300 kr. Men ja dom funkar säkert. Men jag vill inte lägga ner så mycket pengar, då det finns billigare märken.
Men det var riktigt kul ändå!:D

Fan nu ska jag snart sova. Ska ju upp halv 7 imorgon! Ska bara höra ''Use somebody''.

Puss och kram


Slö söndag

Usch jag gillar inte Söndagar, för att det är dagen före Måndag. Och man hittar aldrig på nått kul på Söndagar heller. Idag har jag ängnat dagen åt att fara runt och kolla på några mobiler och datorer. Köet lite bil och sett tv. Nu på kvällen har jag pluggat och snart ska jag sova.
När jag började detta inlägg hade jag nått jag ville skriva om. Men nu är den lusten borta.

Vissa människor irriterar mig!


Kvällspromenad

Jag och Markus var ute och gick. Gick väl ca 40 minuter i alla fall tror jag:) Tur att han drog med mig, för det var riktigt skönt. Men hatar att gå i mörkret, men nu gick jag i alla fall inte själv. Och det var stjärnklart!:D Härligt!:) Markus såg till och med ett stjärnfall!

Nåja nu blir det film!:D The notebook/Dagboken:)


Markus nya hårfärg:)


Use somebody by Kings of Leon


Sex is on fire by Kings of Leon


You, your sex is on fire

Jag gick ju och la mig där vid halv 10 igår. Och jag sov till 11 idag! Trött?
Nåja idag har jag vart till stan med Cicci. Hon hittade en massa snygga kläder. Själv hittar jag inget, som satt bra på mig. Det såg bättre ut på galljen så att säga;)
Men det är som sagt alltid kul att träffa Cicci! Vi ses så sällan nu för tiden. Förr då vi gick i 5an och 6an var jag med henne varje dag! Och då menar jag verkligen varje dag! Nu är jag glad om jag får se henne 1 gång varannan månad.

Nåja snart ska jag äta. Och sedan kommer Markus vid 7 tiden. Och då ska det bli en förändrig, jag ska färga håret på honom. Hoppas jag köpte rätt färg till honom bara.

Fan näringsläran ligger här brevid mig och plågar mig. Fan jag har inte gjort klart det än. Dock så ska det vara klart först på torsdag. Men då har jag två kapitel i körkortsboken, som jag inte ens har tittat på. Det ska bara klart till onsdag. Hojja!


And it was all yellow

Jag är helt slut på energi. Har pluggat lite och nu är jag fan i mig trött. Ska nog gå och tvätta bort sminket och borsta tänderna och sedan sova. Men jag hade velat tända mina ljus i rummet och se hur mysigt dom lyser upp. Men får nog göra det imorgon kväll istället.
Godnatt


Fredagen den 11 september

Idag är det fredag igen! Fy va härligt. Idag fyller mion bror 22 år så ska gratta honom ikväll. Kommer massa folk och så blir det fika:) Hehe det gillar vi!
Nåja nu ska jag gå och äta lunch innan jag beger mig till skolan. Har bara svenska idag som förra fredagen. Men nästa fredag har jag NK labb och svenska.

Ja vad ska man annars göra i helgen? Hm pratade med Cicci igår om att hitta på nått. Blir väl i så fall på lördag, för hennes syrra fyller år idag med!:D Men jag tror inte blir så länge att hänga med henne, för hon ska vara med sin pojkvän. Och Emmy är i Kalix, och Tess ska vara med Anton. Simon är i Pite och firar hans brors födelsedag, så kan inte vara med honom heller:( Fan så många som fyller år!:)

Är det någon som vill hitta på nått med mig i helgen?!


Haha!


Tack för finkänsligheten Therese!

tess säger:
okej, för tänkte om jag ska åka dit, har inte du tid att komma dit då bara en 10 min så får du en kram och pengar för flaskan

Linnea | säger:
asså det var ju det där tjatet om den där flaskan

tess säger:
SÅG DU INTE FINKÄNSLAN I DE DÄR?! jag la ju in en kram också

Linnea | säger:
''så får du en kram och pengar för flaskan''


JAAA JAG ÄR LIIIIIITE HYPER!

Nå nu har jag vart och kört min sista lektion i Norrbottens håla, Älvsbyn. Det gick rätt bra för nu tränade vi på lite andra grejjer än vad jag gör i Luleå. Jag tränar på att parkera och sånt dära skojsigt!:)

Sedan fick jag träffa en liiiten söt vovve:) Han hette Bigger(?) tror jag:)  Nåjå har lite för mycket enerig nu känner jag:) Jag var ju typ skit trött där före körlektionen men det har visst vänt nu!
Funderar på att ta mig en promenad eller renskriva den del jag gjort klart i Näringsläran. Vad tycker ni?


GAAAAAH!

Fan jag blir så jävla helvetes less! Fan jag kommer ingen jävla stanns med körningen! Fan jag kommer typ ha körkort då jag är 100 år. Och på den dagen jag får körkort så kommer jag typ dö av en hjärtinfarkt eller nå.

Jag har fan jävla äckel ångest över att fara och köra min sista lektion nu i Älvsbyn. Kommer typ bryta ihop av minsta lilla känns det som.
Åh dra mig baklänges!


Torsdag

Nu har jag slutat skolan och sitter och väntar på min körlektion som är 11.25. Så det är ett tag kvar! Sitter och kollar runt på internet och snart ska jag nog gå och plugga lite.

Förresten någon som vill äta lunch med mig?:)
Puss


Jomenvisst!

Idag så hade jag inte alls NK där vid halv 11, utan samhälls. Vi fick göra massa sammanbetsövningar och lära känna varandra lite mera.
Sen var det lunch och ett lååångt hål. Gick till HR och umgicks med 3:orna.
Sen hade jag NK! Lite små dryg lektion men det funkade. Vi babblar om DNA och gener och så. Mycket repetion från 9an där.
Sedan så slutade jag och då var Emmy så guillig och väntade på mig. Så vi gick till stan och hittade Veronica. Så sedan joinade vi min broder och åt en bit mat.

Sedan blev det körskolan och massa teori. Denna gång om lansvägskörning. Fan jag ligger tydligen efter med dom där frågorna man ska göra. Så får jobba ikapp till nästa gång.
Sedan hängde jag med mamma och pappa och köpa present till min bror. Och tanka:D

Förresten det är ju 11 september på Fredag. Alltså 8(?) år sedan terrorattacken mot World trade center, skedde. 8 jävla år stämmer det?? Det är ju hemskt:O


Skolan

Nu sitter jag Sara här nere på HR och nördar dator. Jag har NK om 20 minuter. Nå jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Men jo den där mascaran lär ju inte ens gå att lämna tillbaka. Det stod på kvittot att man inte fick byta kosmetikvaror. Så vill hellst inte dumförklara mig själv. Så ska nog gå och köpa en ny sen.

Nåja nu ska jag gå och göra nått annat. Pussciao!

 

 



Diffrent


Tisdags otur

Idag har vi vart i köket och styckat kyckling. Sedan gjorde vi sky av benen och kycklinggryta va köttet. Fan så gott riset blev, pilaffris!
Förresten köpte en mascara idag. Så köpte jag fel färg!:( Så ska kolla om man kan lämna tillbaka den, mest troligt inte. Och den kostade ändå 131 kr! Fan så arg jag var på mig själv då jag märkt att jag köpt fel färg!
Har btw pluggat näringslära idag. Tummen upp!
Nu ska jag sova. Puss godnatt!

20 saker killar bara måste veta om oss tjejer :)

1.Var aldrig rädd att ta första steget, tjejer gillar det!

2.Svara alltid på sms.

3. Säg aldrig nej när hon vill pussa dig framför dina kompisar.Om dom skrattar är det för att dom är avundsjuka.

4. Var inte rädd att röra henne om du vill. Om hon är tillsammans med dig är det för att hon vill vara med dig.

5.Var aldrig otrogen. Det kanske verkar som att "ingen får reda på det" men tjejer berättar allt för varandra om allt. Hon kommer få reda på allt tillslut, och då ligger du risigt till.

6.Missa aldrig ett tillfälle att berätta för henne hur vacker hon är.

7.Om hon slår dig hårt, så förtjänar du det.

8. Se alltid till så att hon kommer hem säkert så ofta du kan.Om du släpper av henne någonstans, följ med henne ända till dörren.Om du inte släpper av henne, ring henne och se till att hon kommit hem säkert.

9. Om en kille får henne att känna sig obehaglig, är det din plikt att slå ner honom,eller åtminstone snacka med tönten.

10. Om du står med henne och pratar med någon av dina tjejkompisar,tryck henne närmare mot dig så hon känner att det är hon som är i centrum.

11. Följ med på en tjejfilm lite då och då.Hon bryr sig inte om du tycker om den eller inte, det betyder bara mycket att du följde med.

12. Lyssna alltid på vad hon har att säga. Det betyder mer än du tror.

13. Bli inte tokig när hon PMS:ar. Det är inte äckligt och det får henne att känna sig jätteledsen, så var förstående.

14. Om ni har blivit ett officiellt par och du ska presentera henne för dina kompisar,är det jävligt bäst för dig att du presenterar henne som din flickvän.

15. Stressa inte upp dig över vart ni ska gå, om ni ska på dejt.Hon vill egentligen bara vara med dig.

16. Om hon säger att hon har ont någonstans, massera försiktigt utan att hon säger till dig.

17. Om du inte älskar henne, så var inte tillsammans med henne, vänta inte med det och låt henne inte upptäcka det. Det kommer bara göra mer ont om du drar ut på det.

18. Tjejer är ömtåliga.Även om ni skojbråkar/brottas var väldigt försiktig.

19. Memorera hennes födelsedag för guds skull!- Ditt liv kan bli förstört

20. När ni har varit tillsammans ett tag, tänk på att hon verkligen litar på dig. När du har en flickvän som verkligen litar på dig, har du ett mycket större ansvar, privilegium och kontroll än du tror. Det flesta killar skulle mörda för att få sån kontroll och det kan förstöras på en nanosekund.


Måndag

Jo idag hade jag idrott på schemat! Så vi fick gå en rask promenad, jag pratade med Tina som vart på festen i Lördags. Så vi pratade lite om det och sen så skulle vi leka kull. Haha så fick man gå ihop armkrok två och två. Det var lite lurigt. Sedan var det brännboll med antingen tennisboll, fotboll eller freesbee som gällde. Riktigt kul må jag säga. Det var alldeles för länge sen jag rörde på mig! Hojja.

Nåja sen så gick vi och åt, så träffade jag Sara i matkön. Så vi åt allihopa där och sen drog jag med Bea, Tina och Sandra in till stan. Dom skulle med bussar hem och chilla tills dom hade lektion vid 4.
Själv hade jag körlektion där vi klockan 2. Så jag gick och pluggade lite på KH. Eve kom och joinade mig dessutom.

Sedan hade jag körning och det gick väl la bra.
Sedan for jag hem och då jag går till bussen så ser jag Anton och Tess vara där och vänta på bussen. Så sitter och surrar med dom och så kommer MG dit. Har inte pratat med honom sen festen tror jag? Nå det var ju som trevligt att se han där med. Och så träffade vi Lucia, som för övrigt fyller år idag! Grattis till henne!:D

Hemma så åt jag och så har jag hjälpt min kära mor att placera ut massa tavlor. Så snart ska dom sitta uppe på våra väggar! Kommer bli fint.
Sedan har jag vart på en promenad och övingskört. Så belönade jag mig själv med en Magnum mandel glass:)

Där har ni min dag!:D


Bild à al Emmy


Menat kannibal 6/2 2008

EM: Undra hur vårt kött smakar, typ stekt människokött?! (Stort smile)
L: Tänk att vara sån där.. eh taliban! Heter det så förresten?
EM: Joo taliban ja!
EM och L skrattar!
EM: Jag menar kaliban.
L: Jo kaliban!
EM: Jonas visst heter de kaliban då man äter människor?
Jonas : Kaniban
Elin: Kannibal heter det! Människa som äter människa.


Vacket från barndomen


Haha detta ritade jag då jag var liten. 

Den där första till vänster är gjort av någon mall, som ni säkert ser. Den är lite fulare än alla andra;) 
Sedan är det nå annat där.
Och sedan där nere är det en katt. Det finns tydligen en berättelse som man berättar då man ritar den, höh.
Haha den längst ner till höger är ett otroligt vackert självporträtt!


LÖRDAG 5 September 2009

Jo igår så blev det ju en roadtrip upp till Finland;) For vid 11 på morgonen då. Riktigt trevligt gäng att fara med! Jag, Markus, Åsa och Simon, Åsa kille;) Mycket trevligt! Vi hade allsång i bilen mellan rökpauserna och ömkörningarna. Det gick gode fort där på vägen ibland;) Hehe:)
Nåja vi var då på Alko en sväng och köpte Red Cat och Salmiak. Båda är en nyhet för mig men har bara smakat Red Cat ännu. Den var god men lite söt.
Nåja sen blev det Citymarket med och lite små affärer i Sverige. Käkade på Frasses där man fick varm chocklad alt. kaffe på köpet. Det gillar vi!;) Åsa joinade mig med chokladen sån tur var.

Nå sedan bar det av till Kamelunge. Där så hälsade vi på Simons mor och så skulle Åsa tatuera sig där. Hon tatuerade in ''Åsa'' på handleden i jätte snygg stil! Fy fan så synggt det blev! Och han var ju grymt duktig på att tatuera.

Nåja sedan for vi in i Råne och sedan till Luleå. Sedan for vi hem till Alvik/Antnäs. Haha det blev riktigt trevligt där i slutet då vi alla sjöng och tjoade.




Sedan när man kom hem så vara bara börja fixa sig, och då var klockan vid 9 på kvällen. Jo för då vet ni, då vare fest i Antnäs. Så det vara bara att dra på sminket och sticka till Antnäs. Först for jag till Åsa, där hon och Simon var. Så sen gick vi dit vart festen var.
Och tror ni inte jag känner igen en röst då vi närmar oss stället. Jo för fan det var ju Simon som stod och pratade i telefon! Hel nice!
Okej nu blev det många Simon här. Men Simon är Simon jag träffade i Fredags.
Nåja nå men vi gick in då med Simon och så. det var mycket snefylla där redan då. Vilket inte var så bra. Nåja. Nå så jag umgicks med Simon, Åsa och Simon då under de få timmar vi var där på festen.
Nå det var då trevligt så länge Simon var där. Men precis innan han for så fuckade festen ur. Så ja vi hade ingen lust att vara kvar heller då vi inte kände så många. Eller asså vi kände ju dom men inte så jävla bra. Träffade en tjej från klassen som var på G! Helt härligt att hon hade hittat sig dit, hehe.

Nåja sen så gick vi till skolan och pratade om lite allt möjligt. Smsade med Simon som hade farit till stan då. Sen for jag hem. Hehe och då blev jag hungrig och ställde mig och stekte några potatisbullar/potatisburgare, och pratade med Emmy. Och där avrundade jag den helroliga lördagen.


Dags för fredagsmys!:)

Nå nu har jag vart i stan. Det blev ju sol och så:D Mycket bra!:D
Jag var med Emmy, Evelina och Sara innan jag träffade Simon, där vid 5 tiden. Vi gick och fikade på Roasters. Köpte en stor varm choklad, som Simon tyckte var större än mig;) Haha och nej jag är inte så vuxen så jag dricker kaffe.
Sedan gick vi och satte oss i fotöljerna på KH och pratade. Fick en blick över att jag inte känner honom så bra. Men det vill jag då ändra på! Vad tycker du Simon?
Jag hade då jätte trevligt:)

Nu ska jag gå och äta lite middag och sen se någon bra film och äta godis!:)


Fredag hela veckan lång!;)

Idag så hade man ju sovmorgon till 12.45. Men jag steg upp klockan 8 och duschade. Sedan så sminkade och fixade man håret. Sådär vackert då det SPÖREGNAR! Dra åt fanders!
Nå for med bussen vid 11 och sen så gick jag till Statiol med Evelina i regnet. Och sedan tillbaka till skolan och åt med Sara, Emmy och Evelina.
Sedan hade jag en liten svenska lektion då man fick sluta tidigare. Så nu sitter jag här nere på HR med Emmy och skrattar.
Ska vara med Simon där vid 5 tiden och fika. Så ska ringa tha gäng och be dom komma hit och spendera lite tid med oss HR:ARE;)
Ciao!


Just stop before things get to complicaded


Linnea tipsar: Vanilj te!:)



Detta vanilj te från Lipton var en nyhet för mig tills idag. Sitter och dricker det nu och det är jätte gott!:D
Det har en smak av vanilj då så klart, och är inte så starkt. Jag tycker det har en lugnande effekt och smak. Och precis som alla andra teer ska det stå ett tag och ta smak och med en svätt mjölk så blir det extra fylligt!:D

Testa detta te, jag rekomenderar det!:)


Linnea testar: Eye fix



Igår köpte jag denna lilla sak från Face Stockholm. Det är en Eye fix, som man ska lägga på ögonlocket, före man lägger ögonskugga. Fixen gör att skuggan ligger som den ska opch inte smälter ihop i vecket under dagen.
Denna kostar 210 kr. Men finns i en mer flytande konsistens hos Make up store och även Lumene.
Så jag ska kolla om denna verkligen funkar imorgon!:D


Torsdag:)

Idag hade jag näringslära, då vi gjorde frukost. Jag och Sebbe gjorde filtallrik med linfrö, kanel, havregryn, äpple och banan i. Plus ett glas mjölk och två hårdbrödmackor! Vi ska sedan skriva och berätta vilka näringämnen som finns i den maten och så. Nog om det.

Sedan slutade jag, men hade körlektion 11.25. Så gick till bibblo och pluggade lite teori och sedan gick jag till Örnen, där Veronica var. Hängde där innan jag gick till Ninas. Där så skulle jag köra med Maria som jag redan kört med i Älvsbyn. Så det var bra! Nå vi for och snurra lite på Bergnäset och så.

Sedan for jag hem och åt, pluggade och powernapade. Sedan var det bara iväg igen! Denna  gång till Älvsbyn och ha ännu en körlektion. Denna lektionen var lite jobbig för jag var trött och jag märkte att jag gjorde massa fel. Men jag fick prova fickparkera! Det var lite läskigt!

Nu när jag kom hem så har jag ätit, exprimenterat med lite sminkningar och valt ut morgondagens kläder. Och pratat med Emmy i telefon;)

Och nu blir det nog en kopp te!
CIAO!


Tack för tipset!

Det finnsvisst en föregående film till The whole ten yards.
Den heter The whole nine yards, så den ska jag försöka hyra.
Tack för tipset Nutz!


The memory keeper's daughter



Året är 1964. En mörk och stormig vinter natt så kör dr. David Henry sin fru till sjukhuset. Hon är på väg att föda. Hon föder två barn en pojke och en flicka. Men David för bort flickan, för att han dölja för sin fru, att deras nyfödda flicka har Downs syndrom.
Han överlämnar flickan till en sköterska och klipper alla band, så han kan fokusera på sin fru och nyfödda son.
Men åren går och flickan växer upp till en vacker ung kvinna mendans David inser att resten av hans familj slås i splittror.

En mycket bra film och jag rekomenderar den starkt! 4 av 5 är den lätt värd!:D


The whole ten yards



Denna film är lite små rolig. Det är Bruce Willis, Matthew Perry och Amanda Peet som spelar huvudrollerna. Den handlar om att Jimmy (Bruce) som är en föredetta yrkesmördare, som dragit sig tillbaka med sin fru Jill (Amanda). Men så en dag så knackar det på dörren och Jimmys vän på dörren, Oz (Matthew). Oz är panikslagen och behöver hjälp att rädda sin fru från maffian.


Onsdag

Tjennare nu sitter jag på bibblo och väntar på att NK lektionen ska börja 13.35. Inte så kul men sedan efter lektionen ska jag in till stan och shoppa smink i väntan på att jag ska på teorikursen.
Nåja bloggen har ju vart rätt seg på sistone, så har inte orka blogga nå. Men inte så mycket har heller hänt så ja.
Idag är det ju onsdag och snart är det fredag!:) Då ska jag ut på stan och ta en fika med Simon. Spännande!:)

Pussciao!


RSS 2.0