For me it's happens all the time

Okej jag är lite förrvirrad just nu. Tänkarna far fram och tillbaka. Jag trodde att det var denna dag jag skulle jubla. Och visst gör jag men är det för att jag är egocentrisk eller gör jag det av välmening?
What to do?!


En sen sommardag i augusti

Igår blev det att shoppa till med Sara. Blev underbara underkläder i svart. Sedan blev det ett eldrött diadem. eftermiddagen bjöd på en bit mat på Dagobert med:)
Vi hittade Tess och Anton på Tasty. Vi gick in ioch fick oss ett par goda skratt. Kan säga att det var dagens!:P

Sedan så tappade Sara bort sin mobil. Efter många här och var och många samtal hit och dit så hittades mobilen. På en liten parkbänk hade den slagit sig till ro en stund.

Nåja det var gårdagen det. Idag har jag haft fullt upp på jobbet. Imorgon lika så. Nu ska jag njuta av kvällens erbjudande, dvs se på Vänner;)

Förresten har ju lämnat in min kamera nu. Får se hur länge det tar innan man får tillbaka den:)
Så har jag precis sneakpengar på mobilen. Så ring mig, för jag ringer inte dig!;)


Jag var gammal men du var äldre

Jag sitter just nu och lyssnar på Petter och Veronica Maggios låt ''längesen''. Men jag gillar inte piprösten i början. Men annars så verkar den rätt bra. Påminner mig om de gammla tiderna då jag lyssnade på svensk hiphop. Dock så var det mest b-rappare då men saksamma:)

Idag har vi lagat mat med ettorna. Eller jag och två till fick stå i diskrummet hela dagen. Och det kanske inte var så kul. Men jag såg att mina klasskompisar njöt över att få bossa över ettorna;)
Det var tur att jag slapp denna dag då jag gick i ettan. Då hade dom inte infört denna dag, utan att vi började med schemat en dag tidigare.

Jag hostar så att mina organ snart kommer komma upp. Jobbigt ska fixa hostmedicin ikväll! Jag ska även lämna in min kamera hade jag tänkt.


What if?

Åh jag gillar icket att vara förkyld! Skulle inte förvåna mig om jag har feber imorgon med.

Nå men vad har jag att skriva här då? Jag fick min lön idag, inte illa:P Fast jag var på stan redan i måndags och köpte två par jeansleggings:) Det kalaset kostade mig bara 300 kr:)

Hm jag har verkligen inge mer att säga. Ni kan få se mitt schema:)



Fast jag har barteknik där på måndag morgon med. Sedan så har jag nk lektionen senare på måndag och tidigare på fredag. Så där nk:n ligger på schemat nu kommer jag få hål. Men det gör inte mig någonting. För jag kommer ha en jätte bra lärare!:)

Solen har smygit ut ur bild

Jag har fallit offer för en förkylning.


Det är mörkt snart, jag vet

Det är höst och det är kallt. Och löven faller ner.
Hösten är verkligen en tråkig årstid. Allt som blommat och blivit vackert under sommaren bara vissnar.
Sedan kommer en ännu kallare vinter. Och då försvinner alla spår av de vackra som var under sommar månaderna.
Jag kanske gör som björnarna och lägger mig och sover tills våren är här igen.
Eller så kan jag följa med fåglarna till varmare vackrare länder.
Jag vill bara se blommorna blomma igen.
Det är bara det jag vill.


Sommaren 2010

Då var helgens jobb avklarat! Blir jobb igen på tisdag och sedan nästa helg.
Imorgon börjar skolan igen. Vart for sommaren iväg? Kan ju verkligen säga att jag missat den då jag jobbat nästan varje dag. Jag är dock glad att jag har fått jobba hela sommaren.
Har försökt njuta när jag vart ledig i alla fall:)

Några bilder från sommaren!




Riktigt goda och dyra jordgubbar avnjöts på en picknick med Emmy.


Fick säga hej då till en god vän.


Och även av en till.




Man njöt av solen i norra.


Fick en otroligt bra födelsedag!


Jag fick se och lyssna på underbara Melissa Horn!


Håret blev kortare.


Krogen av öppen även för oss denna sommarkväll




Jag fick se dessa stora vindkraftverk på en ö i havet


Det blev två dopp under hela sommaren. Dessa gjordes då det dessutom nästan var slut på bad säsongen.


Ikea


Jag och Emmy åt en dyr fyrarätters middag!


Underbara nätter!


Det är en saga för god för att vara sann

Det blev jobb denna fredag. Trodde jag skulle få vara ledig, men man säger ju inte nej till lite extra pengar.
Kommer jobba i helgen med. Och på måndag börjar skolan, suck!

Nåja imorgon efter jobbet ska jag hänga och slänga med Em, Mackan, och Benne.
Godnatt!


Jag och min käre vän Emmy, hos Tessan förra lördagen:)


I en norrländskby

Idag har jag avverkat ett par timmar på Ica. Tiden har gått rätt fort idag, och jag fick veta att jag får jobba i helgen med. Trevligt:D

Ikväll ska jag vara med Linnea. Vi brukar ses en gång på varje lov:P Haha. Vi ska se lite Star wars!


Här kommer några bilder från veckan!


Ett hööööögt vindkraftverk!


Jag i träsket.




Vi köpte över ett kilo godis!


Lite fika och värmeljus inhandlades på Ikea.


Home sweet home

Nu är jag hemma från Emmys stuga. Det var riktigt trevlig där. Vi fick besök av Emmys kusin Betty och Sofie och Andreas kom förbi med. Det har bastats och jag har har tagit sommarens första dopp. Det blev faktiskt två hela dopp till och med!:) Lär ju bli de enda doppen med för i sommar;P

Jag och Emmy har vart på utflykt på ön. Vi var till några vindkraftverk. Fy satan så stora! grymt coolt må jag säga. Blev rätt farscinerad:) Det ska ju upp några sånna där i Piteå med.

Vi har vart på Ikea och köpt värmeljus och massa mer. Bilder kan jag bjuda på sedan när jag hevat in dem i datorn och fått dem av Emmy.

Nu ska jag se ett avsnitt Vänner och sedan ska jag sova i min underbara säng!
Imorgon blir det jobb 8.30-14.00.

På återseende!:)


Viva la... skogen?

Nu drar jag och min vapendragare Emmy iväg till hennes stuga. Det kommer även bli en tripp till Haparanda!
Vi ses på onsdag!


And I wounder if I ever cross your mind

Nu taggar vi om från nattens festligheter och börjat tagga på semester dagar. Jag och emmy packar för fullt nu! Vi ska ju nämligen till hennes stuga imorgon.
Nu undrar ni kanske vart denna stuga ligger och det ska ja förklara. Man far på en väg sedan på en större väg och efter det så svänger man in på en mindre väg. Detta är sanning!:)

I alla fulla fall så lyssnas det nu på topplistan på spotten. Det har tvättas kläder, hängs kläder, dammsugits, vädrats och packats. Nu snart är allt packat och klart, som det ska va!:P


We no speak americano!

Igår drog jag då till Emmy vid 19 tiden på kvällen. Hon fixade min frilla, det blev volymastrat, tuperat och massa dustit! Ni kan ju förstå att min hår var big! Haha! Nå vi började gå in till stan redan vid 20.45. Och ja vi var väl hos Tess vid 22.10! Men då tog vi ju ut pengar med. Haha okej ja vi går sakta. Men det är nice och gå där och prata med Emmy. Denna gång blev det killar, framtida pojkvänner, hur vi kommer bli då vi är vuxna med mera.

Vi lurade Tess med. Vid 22.00 var vi vid skolan, så ringde Tess. Hon undrade vart vi var så sa vi att vi skulle börja gå från Porsön då. Haha och ja vi skulle vart hos henne tio. Så Sedan då vi fem munuter efter detta samtal var vid hennes dörr blev hon gode suprised!:D

Väl hos Tess så lyckades Sara ge oss ett gott skratt igen. Hon tyckte Rebecka skulle passa i skallat hår! Hahaha! Hon är både bra på svenska och engelska den tjejen... eller så inte;)

Vi drog och satt på Corner och sedan blev det Heroes. Och på Heroes lyckades vi göra ett dansgolv!:) Fy fan det var en rätt kul kväll.
Men ibland tycker man att vissa bör förstå när man ger en tydlig diss. Men icket.


Grattis Therese!;)


Yesterday is a diffrent day

Gårdagen spenderades tillsammans med min käre vän Markus. Vi tog en trevlig promenad, satt på skolan och pratade. Det är ett rätt trevligt ställe att vara på och prata på. Kära Alviksskolan;) Haha!
Nå sedan åt vi godis och spelade The Sims! Alltså första versionen, helt galet jag satt ända till halv 2 inatt!
Jag känner att jag måste avinstallera det där lika fort som jag installerade de. För att jag känner att annars kommer jag bli beroende av det, som förr i tiden.
Det är ju nog med att jag har Vännermaraton på kvällarna!

Ikväll blir det krogen! Tess fyller ju år imorgon så vid midnatt blir det väl halvgalet;)
Nu ska jag börja fixa mig lite.:)


Den hänger runt min arm

Dagen har spenderats på stan men underbara Emmy. Blev besök på bla banken, optikern och en smyckes- och urbutik. Det inhandlades en klocka i silver! Verry niiiice!

Sedan har jag och Emmy planerat inför tripen till hennes stuga. Vi ger oss av på måndag och förfäntas vara borta tills på onsdag. Det ska inköpas en exklusiv meny som består av pulvermos och köttbullar bla:)
Vi ska på IKEA med!!!:D
Jag är taggad till att få resa bort en skvätt. Skönt med semester ett par dagar. Så då ska jag ta sommarens första dopp med:)


I love the way you lie

Blev inge stan idag. Känner att jag inte orkar nått. Har försökt städa lite i alla fall:)
Funderar dock på att följa med och handla lite mat i kväll. Jag tycker inte vi har nå kul att äta. Så nu får jag ju hitta nå jagf själv vill ha. Man hittar massa spännande saker som folk köper då man sitter i kassan på ICA.

Jag måste köpa lite fler diadem. För jag blir bara irriterad på mitt hår. Kan inte sätta upp allt hår för att överhåret är för kort så räcker inte bak till svansen. Suck!
Annars så gillar jag längden på övriga håret:)
Kanske blir stan imorgon, vi får se:)


I love you so much more tonight, more than yesterday


Före. Om man plattade det blev det till armbågen;)


Efter då!


Där rök ca 2 dm!


Men det är lugnt för jag fick en hund på köpet;)


Fönstret är öppet och dörren står på glänt

Idag glömde jag ställa klockan, smartis! Tur att min kära mamma var hemma och kunde väcka mig. Dock hade jag bara 40 min på att göra mig klar. Så jag orkade inte sminka mig eller fixa håret. Jag lagade fattiga riddare för jag var så hungrig.

Sedan blev det att köra in till stan. Och jag for lite sent hemifrån så var det ju inte lätt att hitta en parkeringsplats heller. Och mitt i all stress så ringer Jocke från Ica. Han kallar in mig för jobb mellan 13-16. Klart man ställer upp.
Nå till slut hittar jag en parkering utanför strand, si sådär tio minuter i elva.

Det var bara in på Trudes och klippa sig då. Eftersom jag inte precis visste vad jag ville ha så blev det typ som förr. En bit nedanför axlarna och uppklippt. Luggen är med uppklippt och är i vägen!
Jag vet inte blev väl si sådär nöjd, men nästa gång ska jag säga att hon inte ska ta så mycket på luggen.
Det är så irriterande då den är i ansiktet.

Sedan skulle jag ju förbi Porsön med för att Emmy skulle låna en sak. Men sedan var det raka spåret hem.
Tog cykeln till Ica. det var gode nice att cykla i det fina vädret!:D
Blev att sitta i kassan hela tiden, som vanligt.

Nu har jag tappat all min ork, ska nog spendera lite tid med mina sex vänner. Det vill säga Monica, Chandler, Rachel, Ross, Phoebe och Joey!:D


Tisdagen då!

Det var gode jobbigt att stiga upp i morse. Vissa undrar varför jag ens steg upp, men jag hade Ica jobb. Det var bara att palla sig upp och jobba.
Imorgon ska jag med tvingas stiga upp med alarmet, men det är värt de! Blir att fara till stan och klippa sig!:) Det har man inte gjort sen januari tror jag?
Så nu gäller det! Frågan är bara hur man ska klippa sig? Några tips?

Jag hade tänkt att baka en kladdkaka men nu tappade jag all ork. Får se om orken kommer och knackar på dörren senare eller.
Lär bli en tidig kväll, tyvärr.


Angenämt

Sitter här med Emmy!:D Idag har vi skrämt skiten ur folk och samlat vuxenpoäng.
Sedan har jag fått hem min kavaj från HM.




Blir jobb imorgon på Ica!
Ciao!:)

Det är inte mig du ser


Melissa Horn

Kvällen blev helt okej ändå. Jag njöt av att få lyssna på Melissa.
Hittade några att vara med. En trevlig kväll så att säga.


I valet och kvalet

Hur ska jag göra? Jag har fått en biljett till LK ikväll. Alltså ja va kul men jag har inte någon att gå med. Eller folk finns det ju alltid men ingen som vill se Melissa Horn som jag vill se. Hur ska jag göra? Ska jag gå själv och se henne eller? I och för sig jag hade ju ändå tänkt sitta i hamnen och lyssna på henne själv. Så spelar väl ingen roll om jag är själv eller inte?
Känns bara lite trist att vara själv då det är festival.

Nå det får bli som det blir!:)


Äntligen!

Nu har jag avverkat åtta veckors jobbande! från tidiga mornar till sena kvällar. Känns riktigt skönt må jag säga! Nu ska jag njuta av att vara ledig tills skolan börjar ingen. Sen så är det bara tuta och köra på.
Dock så kanske det blir någon jobbdag här framöver med det gör ju inte för mycket.

Underbar känsla!<3

Ska försöka ladda upp en bild om det går.     Godnatt!


På andra sidan jorden, på andra sidan stan

Ikväll blir det Luleå Kalaset trots allt. Det är ju gratis. Ska fara med min vapendragare Emmy. Kommer bli angenämt!:D Vi kommer träffa upp bla Verran med!:D
Hur som haver så lyssnar jag nu på Melissa Horn och taggar upp tills på lördag då hon spelar på LK. Ska ragga upp någon som vill sitta i Norra hamn och lyssna med mig. Orkar inte betala in mig. Hoppas det är fint väder då med:)

Imorgon är min sista jobbdag på Helmers! Skönt med lite ledighet efter det!:) Dock så blir det Ica jobb imorgon kväll.


Ljuden utanför fönstret

HAr fått nya tidern nu på Helmers 11-15. Det vill säga bara fyra timmar per dag. Det är ju dock bara den här veckan ut. Men jag hade ju som räknat med att få jobba heltid hela vecka så jag ändå fick lite mer pengar. Nåja.
Har vart på Ica idag dock! Satt i kassan tre timmar i sträck. Sedan fick jag kika lite bakom charken och så.
Nå på fredag blir det i alla fall mer Ica jobb!

Nu ska jag se Vänner.
Godnatt!


S-s-söndag!

Tja! Inatt drömde jag att jag var med i ett fotbollslag. Vilket i det bara i sig är helskumt. Nå för att göra denna historia ännu sjukare så var mitt lag på scen och dansade med Spice girls! det sjöngs ''Wannabe''. Och under scenen var en pool där publiken var! Självklart hoppade Spice girls tjejerna och jag och en annan från laget i poolen!


RSS 2.0