I fell in love with you suddenly

Idag har vi haft kvällsöppet i Novisen! Jag och Sebbe stod i baren och såg coola ut. Vi blandade lite dry martin, någon annan drink jag glömt namnet på, Irish coffe och alkoholfria drinkar. Det var rätt kul, var dock lite nervös i början. Men allvarligt talat så ser jag fram emot att vara i servisen nästa gång:)

Nå nu måste jag fixa väskan till imorgon, välja kläder och sedan sova. Bara för att man kommer hem från skolan vid halv tio betyder det inte att man ska upp kl sex. Haha men tur så är det fredag:)

En tripp till staden

Var på Make up stores klubbkväll. De bjöd på tårta, champange och saft!:) Det blev bara en sak på listan, och det var en conceler. Cover all mix dark heter den. Hoppas den funkar bra på mig:)
Sedan blev det en mascara för 210 kronor med. Får ångest då jag tänker på priset, så ska inte göra det!

Imorgon har vi kvällservering så ska till skolan vid 14.00:) Så blir lite fix och sånt innan!:D


Cover all mix dark



Drama mascara


Det blir aldrig som man tänkt sig

Idag så fick jag ett enormt utbrott på min mobil och min mobilladdare. Stod och skrek åt telefonen och jag tror aldrig jag vart så arg så jag har skrikit så mycket. Annars brukar jag kunna hålla tillbaka men inte nu. Tur som var så var jag själv hemma så ingen hörde mig. Jag blev nästan rädd för mig själv. Och det skulle ni med blivit om ni såg mig!

Nå mitt i all ilska så kom Markus och Emmy och knackade på min dörr. En trevlig överraskning och dom fick mig på bättre humör. Blev en tur till Ica så jag fick lite choklad. Sedan drog vi till berget och gick en promenad där.
Efter det drog vi till Kallviken och det blev en runda där med på en brygga. Och sedan till stan på Gültza och där blev det en sväng med:) Dagens promenad - check!

Blir att duscha imorgon på morgonen, för nu ska jag sova!
Godnatt!


I want some chocolate!

Någon som vill springa till Ica och köpa choklad till mig? Inte? Jag säger då det, dagens ungdomar!:P
Nej men jag har inte mycket att säga. I klassen försöker vi fixa klassfest och så.
Livet rullar på. Jag måste springa i duschen och sedan se massa inspelade program jag inte sett. Jag som bara vill ta det lugnt. Och inte stressa men det visade sig att jag ändå måste stressa.

Nå nya tag imorgon!:D Buffé och sedan Make up stores klubbkväll! TAGGA!!!:D


A beautiful world

Ja förresten mina pengar jag tjänade igår ska gå till smink!:D Make up store har ju klubbkväll på onsdag. Bli att fara dit en sväng med Emmy och Sandra!

I övrigt så blev jag inringd för jobb idag. Så mellan 15.00-18.00 är min position på Ica Sörbyhallen. Kom dit!:D


Oj blev längre än man trodde...

Jobbade ju på Frimurarna idag. Allt gick bra, jag fick vara hovmästarinna och behöver inte göra allt för mycket. Lättförtjänta pengar. Blev sex timmars jobb men jag fick lite extra betalt pga att jag fixat personal.
Sedan så skulle jag ju skjutsa hem Gustaf. Men blev att han fick köra och att vi var chaffis. Så ja vi slutade vid elva och jag kom in genom dörren typ halv tre!:D
Haha var runt en massa, typ Kvantumx2, Donken, Nordkalottenx2, Örnäset, Rutvik, Sunderbyn, Mjölkudden och sedan Tuna.
Vi hade så kul då vi drev med en klasskompis. Stackarn men vi hade som sagt as kul:p

Kvällen blev lyckad och nu ska jag sova.
Godnatt!


I loved you first

Ikväll ska jag jobba på Frimurarna med några ur klassen! Ni vet det är ju jag som fick i uppgift att fixa ihop lite personal:) ska bli spännande gillar det stället:)

Jag vet inte vad jag ska göra tills klockan är slagen dock. Men kommer nog på något bra! Sitter just nu med lite frukost, ovanligt för att vara mig. Min hals skriker efter att dricka upp mitt te nu!
Så höres!


Det är så synd att du är så söt

Gårdagen var fylld med skratt, rädsla, och spänning.
Killar vet hur dom ska göra för att skrämma mig ordentligt. Åkte bil med en viss person och åkte i skogen fort som tusan. Vi fastnade i sanden så blev bara ut och putta för min och Emmys del! Sedan trodde jag att vi skulle köra in i massa träd så jag tänkte ''nu kommer jag att dö''.
Sedan så skrämmde Gurra mig på skolan. Jag trodde att jag skulle hoppa ur skinnet! Haha!

Emmy har nog allt luskat ut lite information till mig med tydligen:P Hehe som sagt var den som väntar på nå gott.. väntar alltid för länge!


Snart så står jag där med!

Har just beställt studentmössan! Härlig att ha gjort det. Blev För och efternamn på framsidan och klass på baksidan. Så blev det en röd pärla och en guldig rand där uppe:)
Snart är man väl igång med att kika ut alla fina klänningar med!
Och jag vet inte hur vi ska göra, om vi ska på balen eller fara på en kryssning? Båda hade ju som vart trevligt.

Jäg längtar! Äntligen så är det min tur!


Upp och sen ner igen då

Igår fick jag veta för mycket.
Detta påverkade mitt humör idag. Så var lite frånvarande och kände mig sliten. Så då jag åkte bussen idag var den proppfull för det var gratis att åka. Så streakar bussen på påfarten till e4an. Blev bara att byta buss. Inte roligt!
Och ja dagen kunde bli värre! Vi var i köket och all mat på buffen tog slut. Så där stod vi i skiten och gjorde någon skitsallad och körde ut mindre bra mat. Nå sådana dagar ska ju vara nyttiga med har jag hört.

I alla fall så har vi provat studentmössor lite snabbt idag!:D Ska beställa den nu snart!:D Men det känns ändå så långt bort men ja:) Det känns bra!
Och vårat projekt arbete kommer komma igång nu snart. Vi är inne på nya banor igen men nu känner vi att vi vill och kan!:) Perfect!

Dock så vet jag inte hur nått kommer sluta. Det är väl det, precis då man nått toppen så bär det neråt igen. Det går förresten aldrig bra på två fronter heller. Om det inte är det ena så är det det andra. Och ja what to do?


Kompis det går bra nu!!!

Jag har precis skickat ut information om lördagens jobb på Frimurarna. Jag fick ansvar att samla ihop 10 st duktiga servitörer/servetriser. Och det är äntligen klart!
Jag känner att jag vet vad jag går för nu. Och jag har alltid tyckt att det har vart kul att planera och arrangera saker. Har haft någon tanke på att bli någon slags fixare. Kanske blir nästa Jennifer Lopez i Bröllopsfixaren?:)

Och ja what to say more? Man I'm on fire and I like it!


No new pictures in a while

Jag fick ju tillbaka min kamera i torsdags. Men direkt jag slår på den hemma så ser jag att dom inte alls lagat felet. Nej då har dom fixat nå annat så har jag ändå fått betala en jäka självrisk!
Nå nu är har jag skicka tillbaka den på lagning. Så hoppas dom gör rätt nu. Gör om, gör rätt!

Så kommer minst ta yttligare tre veckor innan jag kommer in med några nya bilder här.:(


Lagd röst ligger!

Då har man både jobbat och röstat idag. Jag velade in i det sista men sedan blev min röst lagd i den stora lådan.
Intressan att se vem som vinner. Det stå nog rätt lika mellan Socialdemokraterna och Moderatern:D Alltid kul då det blir jämt!
Nå får se om jag orkar vara uppe och se valvakan:) Hade som sagt varit kul.

Nå nu blir det i alla fall duschen och sen plugga lite:)

Over the big ocean

Idag har jag vart och jobbat i ca 6 timmar på Ica. Har inte jobbat på 3 veckor så jag kände mig lite nervös. När jag kom dit så fick jag med veta att det var ett nytt kassasystem. Tur som det var, så vara det bar en nyare version och allt utom 4 saker var sig likt.

Nu vet jag inte vad som händer ikväll. Men lär ju bli lugnt eftersom jag ska jobba imorgon med.
Det är ju hockey, Luleå -  Skellefteå, hemmamatch! Inte för att jag är ett dugg intresserad. Nå vi ser väl vad kvällen har att erbjuda:)

It's so fucking true!

Isn’t it ironic? We ignore the ones who adore us, adore the ones who ignore us, love the ones who hurt us, & hurt the ones that love us.

But insted should we, 
ignore the ones who ignore us, adore the one who adore us, love the one who love us, & don't try to hurt anyone.


Fredagsmys!<3

Bra! Vaknade 10 min innan jag skulle gå till bussen i morse. Lyckat!:)
Nå sak samma det jag tänkte säga var att ikväll ska jag mysa! Tog precis en välbehövligt varm dusch. Ska laga middag, potatisgratäng och fläskfilé. Sedan blir det att släcka ner, tända ljus, äta godis och se på Vänner. Underbart!

Ska ju upp och jobba imorgon. Så 8.45 bör jag infinna mig på jobbet!

Mys i höstens ruggväder

Som jag sa tidigare så är det regn och typ kolsvart ute. Jag sitter just nu inne i mitt rum med 8 ljus tända!:) Det fattas bara en stor kopp te eller varm choklad!:) Nu har jag även slagit på lite lugn musik, det är Samantha James. Så det är ju so mysigt:)
Ja det fattas en sak till ju, någon att ligga i sängen och mysa med! Men jag antar att man inte kan ha allt.
Jag får nöja mig med det jag har:)


Ja-haa

Det blev inte mycket plugg för min del idag. Kommer få ig på det där provet för jag orkar inte ens försöka plugga. Suck!
Nå jag och Emmy var på nyöppnade Max. Jag drack en mjölk och socker med kaffe;) Sedan forsökte vi hitta till kyrkogården. Det var ju inte det lättaste heller. For och virrade runt i kyrkbyn hur länge som hellst. Sedan när vi väl skulle hitta farmor och farfars grav så var det ju inte heller så enkelt. Dels för att det var mörkt och för att jag inte har vart dit på över ett år. Jag vet jag känner mig jätte dum men det är så det är. Jag är väl en känslokall människa...
Nå sedan så skulle vi ju tända ljusen men det blåste ju bara något. Så vi fick tända dom i bilen.
Sedan irrade vi runt i stan ett slag. Och jag hatar att köra i mörker och regn! Fy fan! Så är vår vindrutetorkare så dålig med så jag trodde seriöst då jag körde på nya gäddviksbron att jag skulle dö. Ändå körde jag bara typ 70-80 på den men fy fan.
Nu är jag i alla fall hemma i ett stycke:)


Do you wanna know me?

Idag blir det pluggdag med fröken Emmy Lerdin! Hon kommer hit så blir det att plugga teori för hennes det och jag ska plugga om tråkiga årtal i alkoholhandtering. Kul!
Nå sedan blir det väl att hitta på nå bus:)
Nu måste jag städa innan hon kommer!:)


Lång dag!

Idag har jag vart vaken från klockan 6 och vart igång lääänge!:) Skola från 8.15-17.00 och sen jobbat från 17.30-22.30! Det var riktigt kul att jobba på residenset!:) Det blev ett litet missöde men ingen större skada skedd.

Nu pratar jag med Emmy i telefon:) Och ska snart skicka iväg ett sms. Imorgon är jag ledig!:D Ska vara med Emmy då och man bör plugga.

I helgen blir det jobb ett par timmar.:)


In och rösta!

Gå in på denna sida och rösta på bidrag nr 43!:) Det är lärarummet på HR och jag kan säga det är inte stort och det ska rymmas minst 8 personer. Och det finns typ inte så bra belysning där heller. Eller inte då jag vart in dit i alla fall;)

Annars idag har jag nog inte så mycket att komma med tyvärr:(


Alkohol är överskattat!

Ja jag mötte upp Emmy på Konsum igår. Jag var så glad och pigg så det verkade som att jag druckigt, vilket jag icket gjort då. Nå vi kom till Tess och blev nästan attackerad av hennes nyckel:P
Haha blev att tagga upp ännu mer med 90-tals musik, piggelindrinkar och jag har aldrig. Jag körde för övrigt varannan vatten! Bra koncept tycker jag:)
Nå utgången kunde vart sååååå mycket bättre. Nå blev en cider i alla fall:) Och så träffade jag och Emmy en som vi gått tillsammans med i ettan! Riktigt kul!
Det blev efterfest i en otroligt fin lägenhet! Och Max levererade inte halv fem på morgonen tyvärr:/ Men dom i morse vid två tiden så gjorde dom!:D Haha

Eftersom jag icket har någon kamera än så har jag inga bilder. Kan försöka få nån bild från Tessan:)


11 September

GRATTIS TILL MIN BROR ERIK SOM FYLLER 23 ÅR IDAG!

I övrigt är det då 9 långa år sen World trade center kraschades. Kommer ihåg den dagen i mitt huvud. Jag satt hos min farmor och farfar i Antnäs så ringer telefonen. Så säger personen att ett flygplan har flygit in i ett av tornen, och att vi måste sätta på tv:n och se.
Vi gjorde ju det och då såg vi att ett till plan flög in i det andra tornet.

Jag kommer ihåg att jag blev rädd. Men jag kommer ihåg att jag blev mer rädd på julafton. Om det var så att dom inte hade hittat han Saddam Hussein. Jag trodde typ att han skulle komma och döda oss med. För att mamma sa att det skulle inte förvåna henne om det blev en ny attack snart. Eftersom någon där i America hade fått ett hotbrev eller va det var.

Fast det är klart när jag var liten vara jag rädd för det mesta hahah. Typ att jag skulle få galna kosjukan och dö. Och fågelinfluensan och ja gud vet vad mer:p
Nå man kan ju hoppas att jag tuffat till mig på senare år:)

Idag blir det att plugga en liiiiten skvätt. Sedan uppvakta min käre bror och sedan ska vi till Tess. Party party!:)


Väntan leder väl någonstans... eller?

Fredag och helg. Underbart! Hade nk på morgonen där vi gjorde massa frågor från boken. Sedan hade jag ett hål då gjorde jag klart frågorna. Jag kan säga att det är lätt värt att ha 80 min hål varje måndag och fredag, bara för att ha nk med Rickard!:D Han är så duktig och bra på att förklara. Och det behöver man ju när man pratar om alla jävla atomer, molekyler och joner!

Nå sedan serverades det spagetti och köttfärsås:D Blev att äta två gånger:) På alkoholhanteringen fick vi skriva över 3 sidor med anteckningar! Gissa om man blev less, en massa årtal och lagar om alkohol.
Jag och Malin blev klar med samhällsen med. Nu är det bara redovisningen kvar på måndag.

Ikväll har jag inte gjort någonting för att ens förtjäna middag men jag fick middag ändå:) Blev att jag påbörja en bok. Det är alltid trevligt:)
Så har jag pratat i telefon och planerat lite:)

 

Take my breath away

Idag har vi haft servering. Fick 3 2:or, med andra ord 3 bord där det var 2 personer vid varje bord.
Dock så hjälpte jag dom andra lite med:) Man kände sig lite ringrostig, menmen:)

Efter skolan så var jag och några till på ett uppdrag. Sedan blev det stan med Malin. Hittade 2 linnen, militärgrönt och beige:)


Hittade förresten detta inlägg om Coca cola:)

Visste du att Coca Cola fungerar utmärkt som:

  • Rost- och beläggningsborttagare. Lägg rostiga föremål i Coca Cola och låt dra en stund. Sedan är det bara att putsa bort rostet! En bränd kastrull rengörs lätt efter att man låtit drycken koka i kastrullen på svag värme någon timme.
  • Krydda. Coca Cola i matlagning är en hit! Den söta drycken gör sig jättebra i till exempel marinader eller att glasera julskinkan med!
  • Fönsterputs. Outspädd Cola fungerar jättebra att putsa glas med.
  • Skunk-odörborttagare. Har du blivit sprayad av en skunk försvinner mycket av lukten om du häller Cola över dig! Man kan även placera drycken blandat i en hink vatten för att minska stanken på drabbade platser.
  • Smärtlindring. Ett brännmanetstick lindras genom att låta Coca Cola rinna på det utsatta området.
  • Tvättmedel. Coca Cola i tvättmaskinen (tillsammans med vanligt tvättmedel) gör underverk för fläckiga och illaluktande kläder.
  • Bekämpningsmedel. En skål med Coca Cola i trädgården lurar till sig insekter och sniglar som sedan aldrig kommer upp igen...
  • Medicin. Att dricka avslagen Cola lindrar magsmärta, illamående och halsont.

Isn't it ironic?

Har glömt att säga två viktiga saker! Igår var jag och Emmy på våran första lägenhetsvisning! En mycket fin 3a med stooort förråd. dock så var utsikten över Storgatan och Smedjegatan. Inte så kul enligt mig.

Sedan har jag börja dricka kaffe?! Eller rättare sagt mjölk och socker med kaffe. Det är halva mjölk och halva kaffe, och massa socker. Det ska vara ljummet eller kallt:) Då är det gott!:D
Tänka sig det kanske blir människa av mig med!:D

Pluggar barteknik nu, Bar set-up. I varje bar så finns det ju ett sk batteri där man har vissa flaskor. Och dom där flaskorna ska vara i en viss ordning. Det är tolv flaskor bla vodka, rom, gin tequila mm.

För att byta ämne nu så har vi haft lunchbuffe idag. Fick vara ute i restaurangen igen. Och det går ju bara bättre och bättre!:D


Back to the 90's!

Har gjort en lista med lite 90-tals musik. Är nog inte klar än, men orkar inte mer nu! Jag som skulle gå och sova tidigt:( Nå tiden flyger iväg då man har roligt!

Nostalgitripp 90-talet


Amber sky

Jag har börjat lyssna på Samantha James, hon är riktigt bra:)
I övrigt ska jag nu sätta mig och snickra ihop en annan lista. Kika in senare så ska ni få se!

Annars så tror jag det blir en tidig kväll.


What to do?

Jag sitter i skolan nu nere på HR. Nu på morgonen har vi haft barteknik. Och nu har vi hål/lunch till 12.10! Samhälls och sedan har jag hål igen! Efter det väntar en nk lektion uppe på 7an. Suck.
Det bra är i alla fall att jag har gjort klar svenskan. Nu ska jag bara lästa om vin men det gör jag nog på nästa hål.


Where on the way did we lost the faith?

Idag vaknade man vid ett tiden. Har spenderat dagen åt att se en film, Valentine's day. Helt okej film med massa bra skådespelare!:)
Hade tänkt plugga idag men tror jag tar och gör det på mitt hål imorgon istället. Ikväll blir det nog att spaa och se Vänner istället:)

Tell me what you want

Blev att köpa hem lite mat till Verran. Pizza, sushi och ris med bambuskott och champinjoner.
Vi dansade loss till nostalgilåtar från 90 talet. Ska göra en lista sen!:D
Och det blev massa klädbyten som vanlig.

Vid elva tiden kom Emmy och sällskapade oss. Blev sökningar på snyggingar tex Peter Jihde, Chad, Leonardo Dicaprio mm.
Sedan skulle vi helt plötsligt på roadtrip. Det blev en sväng till stan och förbi Heroes. Vi satt ute mest. Otroligt trevligt. Träffade bla Tess och Anton helt ovetande. Det var riktigt kul!
Hoppas att man nästa helg kan ta sig en drink:)
Nu ska jag nog sova klockan är ju halv sex.
Godnatt!


Ps. Verran har tagit massa bilder. Kan lägga ut en senare:) ds.

I need Lov Love Love!

Jag har just sminkat mig. Det blev en höstlöv inspererad look.
Fick insperationen från Linda Hallberg i denna video för ett år sen eller mer:)

Nu är min energi tillbaka så ska dra till Verran snart:) Jag ska nog be henne fota sminket så får ni se:)


GRATTIS MOA!:)

Idag fyller söta och underbara Moa år! Grattis till henne!:)

I övrigt idag så har jag alagat champinjonsoppa till lunch. Och nattens sömn måste ha gjort mig ännu sömnigare för jag vet inte vart min energi har tagit vägen?!
Ska väl till Verran ikväll och hitta på något, får se vad det blir.

Jag saknar min kamera, hoppas den kommer tillbaka inom en snar framtid;)


Oh crap!

Denna video fick mig nästan gråta. Hon böjer bland annat sina fransar efter att hon har satt mascara. BIG NO! Det har man ju vetat sen stenåldern att fransarna då kan gå av!
Finns mer saker jag skulle rekomendera henne om, men det ska jag inte ta och skriva här.



Ännu ett svårt val

Ska jag fara och köpa godis, BJ eller chips och dipp?
Eller ska jag baka en kladdkaka eller ska man köpa nötter?


Trevlig helg!

Idag så har vi haft den första nkb lektionen. Skönt att man har Rickard som lärare. Han är så otroligt bra!:)
Och ja jag har sett fram emot denna kurs;) det är kanske inte så kul med kemi, atomer och sånt skit. Men denna kurs bygger till stor på människokroppen.
Ikväll blir det nog lite spa hemma och bara att chilla. Funderar på att fara till affären och köpa något gott:)

Jag tittade in på Valkompassen 2010, och jag har gjort några test.

Jag står närmast de Rödgröna partierna. Nu ska jag göra ett test vilket parti jag står närmast:)

Det blev visst Vänsterpartiet:)


I valet och kvalet

Idag precis som igår har vi haft öppet i restaurangen. Luleå kommun har hälsovecka. Och det innebär att alla som jobbar åt kommunen ska få möjlighet till att äta bättre kost och träna. För oss på hr betyder det att vi 3or har haft buffé.
Igår var jag och Gurra och tog hand om restaurangen. Sprang av fötterna nästan:P Men kul var det! 
Egentligen hade a-klassen fått vara ledig idag. Men b-klassen behövde låna in några a-are. Snäll som jag är så ställer man ju upp:) Idag har jag gjort grekisk sallad och rödbetssallad. Det fälldes många tårar när jag skivade lök med hehe.
Hur som haver så har vi fått mycket beröm av gäster och lärare. Alltid kul:D

Nu sitter jag har i valet och kvalet. Ska man sticka till storheden och köpa spa grejer och spa:a ikväll? Eller ska man spa:a imorgon? Eller ska man fara till badet efter skolan och spa:a där? Det finns ju bastu där!
Svårt val!


RSS 2.0