Ovanför molnen så här himmelen oskyldigt blå

Jag låg och smsade med Gustaf i natt. Konstant i 2½ timme! Men trevligt var det, kan säga att jag saknat det.

Idag hade vi bara projektarbete. Vi har mailat hotellen och fått svar från ett redan. Känns otroligt kul att vi äntligen är på gång!:)
Sedan har jag bara vart på stan. Köp lite julklappar och prövat massa kläder. Var med Malin, Elina och Emmy otroligt trevligt:)

Nej om man ska försöka städa lite?
Ciao!


I can see it in your eyes

Såg just finalen i Ensam mamma söker. Jag blev så glad då en av mammorna fick sin drömprins! Men sen så visade dom lite av ett extra avsnitt, som sänd imorgon. Så sa hon att hon inte längre är ihop med honom! Åh jag blir ju ledsen!:(
Jag känner att jag måste se det där extra avsnittet imorgon!

Vid ditt namn står ett namn till

Jaha börjar dagen med en välbehövd sovmorgon!:) Smink och lite kläder på kroppen sen dra till skolan. Hade barteknik och prov i drinktyper.
Sedan har jag och Mallis vart på lite ärenden och stan. Blev att dra Max och sedan möta upp Emmy.
Nu sitter jag åter på skolan och väntar på att min lektion ska börja 15.40! Ska försöka ta tag i lite skolarbete.

Ciao!


When I see your face, it's not a thing I whould change

Jobbade som ett tok igår. Först Ica 11-17 sedan Elit 17.30-00.20 så efter det var jag ju pigg som fan så jag gick till Heroes. Hittade Peter och Therese där! Så blev att vara där till 3 inatt. Blev lite cider och en shot.
Var hemma vid halv 4 så jag somnade direkt!
Så var det bara upp och jobba på Ica igen efter några timmars sömn!

Och nästa helg blir det nästan samma visa. Jobb, julfest med jobbet, sova och sen upp och jobba igen!
Aja så är ju livet ibland:) Nu ska jag försöka ta igen lite blogginlägg jag inte hunnit läsa under veckans gång!


En lugn fredag

Idag har jag haft en trevlig fredag:) Skolan var rätt chill, fick träffa Mallan som vart sjuk de senaste dagarna. Så he var som awesome att träffa henne;)
Sedan har jag valt ett par bågar så nu ska man bara vänta på att glasen ska komma!:) Saftigt pris på glasögon men what to do? Se måste man ju som!:)

Sedan idag gick jag på stan med Mallan, EM och Verran. Dom två sistnämnda och jag gick och fikade på Bo's. Alltid trevligt, var as länge sen jag var ute och tog en fika! Verran var tvungen gå rätt fort tyvärr. Men jag och Emmy satt kvar ett bra tag. Flera han typ komma och gå! Aja det var bara trevligt att ta igen lite tid med henne. Vi har ju inte setts på typ... en och en halv vecka?!

Sedan gick vi lite på stan. Och jag var tydligen inte den sista som inte visste att Bik Bok hade bytt lokal! Haha. Och när i hela friden tog Åhlens bort sitt cafe?! Haha bra att man hänger med i svängarna!;)

Så till middag har jag ätit plankstek med oxfilé. Men jag tycker det där var lite överskattat? Oxfilé så dyrt, då går det ju lika bra med fläskfilé tycker jag:) Haha:)

Nåja nu ska jag se lite serier.
Jobb imorgon hela dagen och natten!
Tjing!


A place with no name

Prövar ut glassögon, spännande!:)

Idag bestämmde jag och Mallan att vi ska gå balen! Fasen så nice!!!!:)


Torsdag!

Serveringsprovet avklarad och lönen har kommit in som den ska. Nu är det bara ställa om och plugga vidare inför nästa uppgift. Och i helgen väntar en massa jobb, inte bara på ett ställe utan två!
Bara börja tagga upp med hjälp av en godispåse!:)

Ledig

Idag har man vart ledig!:D Så har haft lite mini spa, pluggat och spelat Nintendo 64!;) Mamma har fixat och donat så nu har vi lite julit hemma:) Angenämt!
Ska på personalmöte ikväll på Ica. Spännande!:)


Crap!

En dag i stress. Nej men har massa saker i skolan och jag känner mig så otaggad. Jobb och massa annat med:S Så lite tid och så mycket man måste och vill göra! Och ändå sitter jag här. Bäst att jag tar vara på sekunderna!:)


Söndag

Idag har jag jobbat mellan 11.00-18.15. Och nu väntar plugg. Kul kväll!
Höres!


I'm crazy but you like it

Igår gick jag och la mig före tio. Sedan vet jag att Emmy ringde och hon sa nått som hade hänt på jobbet. Kommer inte ihåg vad det var dock. Och då hon ringde var klockan typ tjugo i elva eller nå. Haha!
I alla fall så har jag sovit till klockan nio i morse! Efter elva timmars sömn tycker man ju att man bör vara pigg men jag var ändå trött när jag vaknade.

Det blev några timmars jobb denna lördag. Och kommer inte var ledig nån helg på en månad frammåt. Så har jag skola och ev jobb på veckorna med! Kul liv!
Okej jag ska inte klaga det finns ju dom som inte har nått jobb.

Nu ska jag försöka plugga om inte kvällen erbjuder nått annat;)



Tired



Seg dag. Bea, Sandra och jag tog en powernap i vilorummet på skolan. Skönt!:)
Nå har inget vettigt att skriva för stunden.
Höres!


Det kanske blev en omväg men vad spelar sånt för roll?

Idag hade vi hr3or ett litet studiebesök i Kalix på BD fisk och i Luleå på Nylens Hugossons. Man kan säga att dagen har vart helt underbar. Och jag trodde det skulle bli en skit dag.
Många av mina frågetecken har även löst idag och jag fick faktiskt en positiv överraskning med. I alla fall så jag tror inte jag har skrattat så mycket som jag gjort idag, på riktigt länge. Kan säga att det behövdes! Tack alla underbara!



En vacker bild tagen då vi var på Nylens;) Min underbara klass och lärare!


Jo visst, med tiden kommer sanningen fram

Idag skrev vi Svenska nationella. Jag skev om kroppspråket och dess betydelse. Nå i alla fall så hade jag en underbar dag med Malin på stan. Vi gick på HM och provade klänningar och blev kär i en kavaj. Malin, du måste köpa den!!!!!
Haha så skulle jag bjuda Mallan på mat så funkade inte kortet! Haha så Malin fick bjuda mig istället. Pinsamt! Haha! Nåja:)

Annars idag har jag bara provat ut kläder ur min garderob. Så sitter just nu en rosa klänning och min kavaj. Kan säga att den klädselnm, lite te och mackor och Ensam mamma söker fick mig på bättre humör!:)
Aja om man kanske ska försöka få en tidig kväll:)
God kväll.


Malin detta är för dig!;)

Utmaning!

Regler:
Det här är svårare än du tror!
- Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom.
- Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
- Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
- Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med 
samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
- Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!

Lycka till!

1. Vad heter du: Linnea
2. Ett ord på fyra bokstäver: Lime
3. Flicknamn: Lina
4. Pojknamn: Liam
5. Yrke: Lärare
6. Färg: Lila
7. Klädesplagg: Linne
8. Mat: Lasange!
9. Sak i badrummet: Lavendeltvål
10. Plats/stad: LULEÅ!
11. En orsak att vara sen: ''Läkaren''
12. Något man skriker: LOOOOOV!
13. Film: Love acually
14. Något man dricker: Loka
15. Band: Las ketchup
16. Djur: Lo
17. Bil: Lamborghini
18. Sång: Längesen
19. Aktivitet med mer än en deltagare: Limbo
20. Känsla: Less

Jag utmanar den som vill.

JAG TOG EN KULA FÖR DIG OCH FICK EN SMULA TILLBAK

IDIOT!


Allt kändes så bra...

Allt kändes så bra,
allt gick med oss!
Vi fann varandra 
men vad händer nu
med att du tvekar?


I made it!

Idag innan jag skulle fara och jobba på Elit så var jag sjuktligt nervös. Dels för att jag skulle servera med fat, dels för att jag var tvungen att köra trehandsgreppet och dels för att jag hört lite hårda ord om chefen där.
Jag ville bara dö. Men jag bet i det sura äpplet och det visade sig att det äpplet inte var så surt ändå. Det var snarare sött!:D

Det gick rätt bra att severa:) Dock så blev vi ont om folk så vi fick ringa in Tina från klassen. Och jag kan säga man blir mindre nervös när man har någon man känner vid sin sida.
I alla fall chefen var ju hur trevlig som hellst och allt var jätte bra!:) Har dock ont i armarna nu! Men sånt får man ta.
Vi hade ca 200 pers om inte mer som skulle äta förrätt, varmrätt och dessert:) Det var en firma fest och haha jag kände en av gästerna!:) Så det var lite kul med.
Nå ibland kan man ha så fel. Men jag är glad att jag blev possitivt berörd av denna kväll än att jag inte alls gillade det.:)

Nu ska jag se Ensam mamma söker!
Godnatt!:)


Idol

Platserna vi hade igår var verkligen dåliga. Dom hade stolar som stod på golvet och scenen var inte upphöjd. Så jag och Johanna såg typ inget. Platserna längst bak på läktarna, som förövrigt var dom billigaste platserna,där såg man ju hela scenen. Så platserna var under all kretik ska jag säga er.
Sedan så vare väl helt okej. Alla som gillar Olle, förlåt, men han sjöng inte alls bra. Bättre lycka nästa gång kanske? Dock så tyckte jag Elin var bra men hon fick ju lämna Idol tyvärr.

Det blev mycket dötid att slå ihjäl igår med. Men det fanns lite tävlingar och sånt man kunde roa sig med. Det var ju bra det i alla fall. Så nu kommer jag till kvällens höjdpunkt! Vi fick goodiebags!:D Haha en påse med olika Läkerol sorter och en påse med en penna, block och en mössa. Mössan är otroligt stor dock, haha!

Just ja insläppet var rätt dåligt med. Ni vet alla ska ju knuffas. Så småbarnen klämdes ju. Alltså man kan ju inte ha ett sånt system?! Sjukt!
Aja så vare i alla fall. Jag somnade direkt jag kom hem i alla fall;) Och smart som jag var så glömde jag kameran hemma, haha!


Idolerna med Andreas Karlsson i spetsen!


Idol ikväll då!

Dagen har vart helt okej. Förutom slutet på skolan men ja.
I alla fall idag ska ju jag och Johanna på IDOL! Har kollar på bilder på idolerna i alla fall, så vet hur dom ser ut i alla fall. Det blev många i alla fall i den där meningen:P
Nå men ska fara om en timme typ. Dom öppnar ju dörrarna 17.30 och det lär vara kö!!!! Så ja kommer väl dessutom vara hemma vid 12 om jag har tur;)
Ciao!

Skaldjursafton!

Hade kvällsservering ikväll då. Det var kaos emellanåt men allt löste sig till det bästa!:D Jag hade inte en bra serveringsdag idag. Tjorvat som fan och jag vet inte själv ens. Nå men bara ta revansch!:)
Sova nu och ta nya tag imorgon!:)


Tack Emmy!

Jag och Emmy pratade imorse i telefon.
Guldvärt!
Saknar henne<3


Jag har vunnit!

Idag då jag kom hem från skolan så väntade två brev på mig. Det ena var bilderna jag beställde i Söndags. Fudjidirekt ni ha underbara leverans tider!<3
Sedan var det ett kuvert med mitt namn och en luleå kommun stämpel. I brevet var en Idol-biljett! Fattade ingenting, vem skickade den till lilla mig?!
I glädjen och förrvirringen så ringde jag Malin. Så kom hon fram till att vi var med i en tävling på LTU, där man kunde vinna Idol-biljetter. Så jag är alltså en vinnare i denna tävling! Helt, som Malin brukar säga, awsome!
Dock har jag bara sett Luleå auditionen denna säsong. Men känner att jag måste kolla vilka som egentligen är med så man vet vad man ska gilla;)
Fick även veta att Johanna i min klass med vunnit. Så kommer gå med henne tack och lov!

Nå jag måste plugga. Hade tänkt belöna mig själv med en film sen. Men just nu känner jag att jag inte har någon ro till att plugga. Tankarna kommer vandra iväg på annat håll. Och jag vill pyssla med mina nya bilder.
Nej nu får jag skärpa mig och ta mig i kragen och plugga!

Förresten jag och Malin var med i tidningen idag igen. Nsd is the shiet:)




En bild från i Måndags. Då snön kommit.
Och det inte var snöoväder som idag.


Spotify Premium

Här finns en länk till hur man kan skaffa Spotify Premium gratis. Det är bara att klicka på länken och sätta igång!:)


Min egen kärleksaffär

Somnade tillslut efter många om och men. Blev nattsamtal och lite mat;)
Nå idag på skolan har vi kokat levande hummrar. Rätt coolt att dom är svarta så blir dom knall röda!:D
Idag har vi även tagit oss en regäl bit på vårt projekt arbete som vi ändrat typ tusen gånger!:P But now we are on right track;)
Jag har även vart duktig och pluggat idag. Nu känns det som att man har lite bättre koll på vad som måste göras. Så jäkla skönt.

Nu är klockan 22.22 önska nått!;)
Godnatt!


When you feel so tied but you can't sleep

Jag kan  inte sova! Suck what to do?!


Lev dagen som om det vore din sista

Det blev en dag med Verran istället. Och var med Fanny, en gammal klasskompis med. Träffade henne när jag väntade på bussen till stan så skulle vi båda byta buss i stan till Örnäset. Så spenderade lite tid med henne. Otroligt trevligt må jag säga!:)

Jag och Verran träffade älskade Emmy med. Så vi surrade en stund. Alltid trevligt, även om samtalsämnet gjorde mig arg till öronen. Hade jag haft en kartong ägg för en stund sen hade jag kastat dom på första bästa.
Men nu är all den ilskan som bortblåst. Snacka om humörsvängningar man har då:S

Man ska uppskatta det man har.


Kartlägg gärna ditt liv...

...men gör det med en blyertspenna.


Born to be my baby!

Jag längtar tills imorgon!
Om man kanske ska gå och lägga sig så tiden går fortare?
Du finns i mina tankar<3


What do you got?

Jag sitter och lyssnar på Bon Jovi's samlings album. Damn good det ska vara då!:D
Annars idag har jag inte gjort för mycket. Blev en vända till stan och fönstershoppat på Ö&B, Akademibokhandeln och Classes. Måste överföra lite pengar så man man köpa lite pysselgrejer!:)
Nå håller på att göra en liten beställning med bilder också. Så hoppas jag får dom i veckan, det blir 100 bilder. Men alla är inte mina denna gång.

Nåja ikväll ska jag väl ta en dusch och sen se någon film nu när man har tid.
Imorgon ska jag vara med Gustaf, äntligen!:) Hehe.


Petter i mitt hjärta!

Petter har ju hängt med ända sen 98. Men det är först nu jag insett hur bra han egentligen är!
Jag bara älskar låtarna ''Längesen'' och ''Logiskt''.


Gammal kärlek rostar aldrig



Det blev en lång natt för mig och Verran. Vi började pyssla med lite bilder och album. Måste verkligen införskaffa lite nya pysselgrejer.
Förr i tiden så var det enda jag gjorde var att pyssla. Typ med trolldeg, cenitlera, filttyg och andra tyger, brodera, rita, klistra och allt möjligt!
Jag fattar inte att jag har tappat bort min fantasi på vägen in i vuxenlivet. För vem säger att man måste sluta bara för att man blir vuxen?
Nej nu ska det bli ändring på detta! Det där gjorde att jag kopplade av och min fantasi var bättre än den är nu!
Dessutom kan man göra otroligt fina presenter att ge bort med.
Så måste till stan och införskaffa mig guld och silver pennor och massa annat!:D


Fredag i mitt hjärta!

Den här dagen är bra! Har haft lite spa hemma. Fixat håret och denna dag är en perfekt hårdag. Körde på att platta och volymastra:)
Bra sminkdag är det också! En vardagssotning med RÖDA läppar! Åh självkänslan är på TOPP!:D
Det som fattas skulle vara att jag fick vara med Mr X!:D Måste nog ringa honom i alla fall och bara prata lite:)


Fredag och vad ska man göra?

Jag hade ju tänkt fara och simma men frågan är om jag orkar det? Eller det är snarare jobbigare att fara iväg än att simma.
Orkade inte ens se klart filmen igår kväll. Har sovit över 10 timmar i natt. Och skönt vare!:D

Ring om ni vill hitta på nått!:)

What's on your mind?

Nå jobbade dock mina timma på Ica. Fick veta att jag får fortsätta efter årets slut med. Vilket känns otroligt skönt att veta!:)
Blev att fara in till stan och handla mat. Haha jag har spenderat den mesta tiden i matäffärer idag;)
Nåja jag passade på att införskaffa mig Sez and the city 2 som kom ut för någon dag sen. Såg den på bio men då var den inte bäst. Men jag hade nog lite för höga förhoppningar på den då. Tror nog den blir bättre nu då jag ser den:)

I övrigt så är jag grymt trött. Imorgon funderar jag på att fara och simma men vi får se:)


Godmorgon godmorgon!

Jag har redan hunnit med lite inredningstips, sminka mig och klä mig. Och klockan är inte ens nio än!
Nåja idag blir det jobb 10.00-17.00.
Förresten jag hade ett mycket trevlig samtal igår/inatt.:D

Fånga dagen och lev i nuet.


Möte med en gammal vän

Idag så har jag vart med en gammal vän, Linnea. Vi lärde känna varandra redan på lågstadiet och på den vägen är det. Hon bor nu mera i Piteå men vi träffas minst en gång varje lov!:) Det brukar inte bli att vi gör så mycket när vi träffas dock.
Idag bakade vi en kladdkaka som blev mycket kladdig! Så hade vi Ice age maraton:)


Tusen gånger om

Blev jobb i 6 timmar på Ica. Sedan for jag till Verran:) Har ätit New York kyckling, dvs friterad kyckling i kryddig sötsursås och jordnötter. Gottgott:D
Vi satt mest och pratade och skrattade hos Verran. Trevligt att träffa alla:D

Idag har jag pratat en massa med Malin från klassen med. Haha härlig tjej och vilka problem vi har haft;) Tur som det var så löste sig dessa problem mot kvällskvisten.

Du har inte en aning, att jag tänker på dig precis just nu!<3


Skönt med ledighet:)

Måndag och jag är ledig! Känns otroligt skönt att ha höstlov! Haha tänkte skriva jullov men det hade blivit lite fel tror jag. Men i alla fall så är det ju första November idag! Tiden går minsan fort!
Nå idag har jag cyklat till Ica och köpt ingredienser för mat och bak. Håller på att baka grahamsbröd och kanske lite kola. Ska laga champinjonsoppa till middag<3

Jag blir lite less på att inte ha någon fungerande tvättmaskin. Den vi hade gick ju sönder. Så köpte vi en ny en vecka senare. Vi hinner tvätta tre tvättar med den och nu är den trasig med. Och folket som ska laga den har inte ring än! Så har vart utan tvättmaskin i två veckorn snart1 Okej jag vet vilket i-landsproblem. Ja men det är fortfarande jobbigt.

Nå imorgon ska vi i alla fall till Verran. Blir ett helg gäng och det kommer bli trevligt!:)


RSS 2.0