Movie time:D

Idag har jag jobbat. Sedan drog jag på stan med Emmy. Kollade på skor till serveringen. Men slutade med att jag kom hem med två linnen istället;)
Sedan tog jag min nya gammla cykel till Ica och köpte Ballerina kladdkaka och hyrde en film. Filmen är med Jennifer Aniston kommer en kort handlig sen.


Vi är på gång, vi är laddade!

Måndag måndag måndag. Ge mig fredag fredag fredag!:)

Nå har vart på Helmers som vanligt och lärt mig en massa nytt. Kommer ju få sköta hela serveringen själv på luchen några veckor framöver. Så nu suger man in all information som en svamp!

På Ica har jag även spenderat några timmar idag. Fick sitta en stund i kassan och träna på den. Har börja lära mig koderna lite bättre nu! De grejer som inte har strckkoder har en kod man ska knappra in i kassan. Tex frukt, grönsaker och lösgodis mm. Det går sakta men säkert framåt:)
Här suger man med in all information man får som en svamp.

Stod och pratade med Emma och Rebecka lite efter jag slutade jobba. Trevligt att se dom igen:)


Ute på äventyr!

Under kvällen så har jag vart ute på äventyr med fröken Lerdin. Vi har vart till Björksgatan, Bergnäset, Gäddvik, massa småvägar, Lerbäcken, Kronan stan och Porsön.
Vi har även träffat Sandra från klassen och hinnit äta på Max:)

Seriöst kolla på det här klippet! Jag blir fan rädd!


Second place is the first loser

För ett år sedan ingick jag och, min kompanjon och vapendragare, Emmy Lerdin ett vad. Om man förlorade det vadet skulle förloraren bjuda vinnaren på en 3-rätters middag på en tjusig restaurang. Nej det är inte billigt att förlora och vi tyckte att det skulle svida lite. Tänken var ju trots allt att vinna eller åtminstone komma på delad förstaplats.



Nu är det så att vadet har gått ut idag, eller vi skrev 24-25 juni. Och gissa vad, jag förlorade! Och i dagens läge så hinner jag inte fixa det så jag kommer på delad plats till imorgon heller.
Detta kan jag säga svider! Tur att man fått LÖN idag!:D

Jag och den lycklige vinnaren Emmy ska gå ut och äta på Köpmannens kök. Där har vi båda haft praktik, haha bra med ombyte eller hur;)
Nå vi har redan kommit underfund med vad vi ska äta:)

Förrätt
Grekisk sallad med vitlöksbröd

Varmrätt
Pasta Frigo, frikadeller i kryddig tomatsås & färsk pasta

Dessert
Viktors vaniljglass med syltade hjortron

Gino, klassikern med varm frukt under ett täcke av vit choklad

Läs hela menyn här!

Till detta ska jag bjuda Emmy på en cider eller annan dryck:)
Detta kalas kommer kosta mig ca 645 kr. Men inte är jag bitter inte! Tro mig detta blev billigt! Emmy du fattar vinkeln där;)

Jag ser i fram den 10 Juli då vi ska njuta av denna otroliga middag.


Jag och Emmy för TVÅ år sedan!:)


Efterlängtad ledighet!

Försov mig idag och det har allt satt sina spår. Har stressat runt och vart klumpig. Har tappat ut massa grejer och så med. Dock fick jag lära mig lite kassa på Helmers. Och det gick i alla fall bra!:D 
Nu är jag i alla fall ledig tills på måndag klockan 7.00.
Skönt!

Nä nu ska jag försöka hitta nå att ha på mig och dra in mot staden.
På återseende!:)


Tisdag

Idag har jag på haft ett seriöst prat med chefen på Helmers. Haha det där lät hårt, nej men skrev lite papper och så bara:)
Efter lunchen på H drog jag till Ica. Där packade jag upp lite varor och satt i kassan för första gången. Joakim visa hur man gjorde och hjälpte mig. Jag fick ta ett par kunder med. Allt gick underbart bra! Trodde inte det skulle vara så lätt som det var!:D Det gillar vi!
Nå har fått hem ett häfte med regler och sånt från Ica, som jag ska läsa igenom. Har läst någon sida men ska spara resten till senare.

Nu ska jag kika.
Ciao!


4252


Lördag!

Har vart och jobbat lite, skulle ut med en catering. Allt gick bra tills jag råkade låsa nu mig. Men det lyckades lösa sig sån tur är:)

Grattis till min kusin Lovisa, som fyller 14 år idag!


Relationstips

Jag fick en förfrågan av en att skriva relationstips här i bloggen. Jag gillar att hjälpa människor med dessa problem. Så jag kan ge det några försök.

Till att börja med Mattias, jag tror du måste hitta ett mycket bättre sätt att bjuda ut tjejer på. Försök lura in frågan i ett ämne. Prata om saker som hänt sen du såg den där tjejen och säg att ni borde träffas över en fika och prata ikapp de gångna åren. På så sätt kan ni byta nummer och bestämma ett datum när ni båda kan.

Dock så vet jag inte vad du ville ha för svar på frågan ''Alltså vad är det med dagens kvinnor? Tips?''. Vi är precis som ni bara lite mer svårförtade;) Haha nej men tjejer gillar inte killar som är påflugna. Vi gillar charmiga killar som är mogna och kan vara en man. Så läg på charmen och tänk över det du säger, och bjud ut dröm tjejen!


Torsdag

Denna dag har gått fort jämnfört med resten av dagarna som vart denna vecka. Var rätt kul på Helmers idag, har gjort piroger och bakat bröd mm.
Sedan vid två drog jag till Ica sörbyhallen, spännande! Fick kläder och har packat upp varor hela dagen. Rätt chill och kul ändå:P Så nu vet jag vart vissa saker är i alla fall!:)
Imorgon ska jag börja lära mig kassan. Hur nu det ska sluta:s

PÅ kvällskvisten fick jag överraskande besök av Emmy och Sandra!:D Jätte trevligt! Fick bensinpengar och en vinöppnare! Väl behövligt må jag säga. Någon som har en oäppnad vinare, säg till!:D

Nu ska jag sova, kommer sova som en stock:)
Börjar nio imorgon, så lite sovmorgon blir det i alla fall.
Godnatt!


Tävling:)




På Amanda Rosendes blogg kan man nu tävla och förhoppningsvis vinna den matta 88 paletten. Ni vet att jag vill ha den så klart jag är med och tävlar!:)


JA!

Jag lämnade in en ansökan om extrajobb på Ica för någon vecka sen. I fredags så ringde dom och ville träffa mig så for dit i måndags efter jobbet. Det var en intervju på 5 minuter, dock en bra sådan. Kortaste intervjuen av alla jag vart med om;)

Idag då jag var på stan med Emmy och Evelina så ringer dom då från Ica. en av cheferna säger att jag fått jobbet! Fy fan så nice! Så börjar jobba där redan imorgon efter jag vart på Helmers!:D

Life's wonderful sometimes<3


Mys:)



Godis och två filmer:) Det är filmerna Fool's gold och Sysrar i jeans, andra sommaren:)


Spännande!:)

Idag började man jobba 7.00 på Helmer's. Var lite segt att stiga upp men det gick:)
Har gjort lasagne och donat med lite annat:) Kommer jobba på förmiddagen nu, 7.00-12.00. Och på fredagar så är det 9.00-14.00 tills vecka 27 då jag börjar heltid, 7.00-15.00.
Idag slutade jag 13.00 och jag trodde jag skulle sluta 15.00 så jag blev bara glad:) sedan var det hem och fixa sig och dra på intervju på Ica. Det tog ca FEM minuter! Kortaste intervjun jag vart på. Men det verkade bra och dom skulle höra av sig:) Hoppas!:D

Jag är sugen på godis!:)







Jobbat på Tapachula

Guh blev inringd på morgonen att jobba under kvällen på Tapachula. Har aldrig jobbat där förr heller. Det var jag och en till, som aldrig hade serverat förr, som som fick sköta restaurangen. I köket var det tre som jobbade.
Asså det var seriöst kaos! Guh hemskt med långa väntetider och alla blev missnöjda.

Nå det är bara att ta nya tag!:D Men ska bli skönt att sova:)


Ge mig!!!!

88 Matt

Detta är en palett med 88 matta ögonskuggor. Finns i skimmer och naturell också men jag villl ha den matta. Har suktat efter den här ett bra tag nu och antagligen lär jag få sukta ännu mer efter den:( Fan att man inte tar studenten eller på nå sätt gör nå så man kan få en liten present. Nå den finns att köpa här!


Sena efterlängtade nätter!

Nu är jag just inkommen från kvällens bravader. Blev en sväng till Evelina där det bjöds på chokladkaka med jordgubbar och grädde. Sedan somnade jag där mitt i allt med;)
Sedan blev det att fara och skjutsa massa folk!:D

Bilder från dagen kommer senare så håll utkik!


Fullt upp!:D

Har just kommit hem från dagens festligheter. Först springa på stan och köpa blommor, sedan se då Markus sprang ut!:D Sedan mötte jag upp Emmys föräldrar och såg då min stor flicka sprang ut! STOLT som fan är jag över henne och Sandra! Nå hade inte vart fel att skrika sig hes och gå på äcklig champangefrukost.
Nå nästa år, då jävlar! Har redan börjat planera och tagga!:D

Sedan följde jag med Emmys famil på stan och hem till dem. Blev mat och skratt med underbart sällskap. Jag gillar att spendera tid med den där familjen! Och Självklart älskar jag att spendera tid med Emmy!:D Åh jag är så häääääääääääääääääääääääääääääääääär stolt över henne! Och hon lyckades ju kamma hem TVÅ stipendium! Dra på trissor;)

Nå nu ska jag dra vidare mot Evelina och hälsa henne grattis till studenten med!:D Inatt ska jag skjutsa hem en full Emmy och en Full Sandra!:)


Sommarlov

Ja nu har man då sommarlov. Känns det skönt? Just nu känner jag mig bara less tyvärr. Jag hade gärna vart en av alla som firar att sommarlovet äntligen kommit. Men jag är inte på humör för detta. Har insett att jag mest troligt kommer jobba hela sommaren så där försvann mitt sommarlov. Och så är det en sak till som ligger och skaver på min hjärna, men tror inte jag tar det här.
Guh vilken klagoblogg detta blev.  Måste bättra på detta.

Kan berätta att jag har gjort så jag får ett samlat betygsdokument hem efter midsommar. Ska bli skoj att se över sina betyg. Sedan har vi vart med klassen på Oliver och ätit lunchbuffé. Helt ok!:D
Efter skolan hängde jag med Malin, Gurra och Anton från klassen. Haha det blev också en massa byten med nummer:)

Sedan hoppade jag på bussen hem tillsammans med Bea, från klassen. Hon är ju ihop med Joel från byn;) Sedan drog jag till Joel och umgicks med dem, så kom Markus med!:) Så solade vi och badade bubbelpool!:D Det var härligt och ger ju en underbara känslor!:D

Balen för Grans!:D

Igår var jag och kollade på balen för alla Granselever. Det var ju speciellt Cicci, Rebecka och Bea jag hade i kikaren. Jag blev nog chockad då Cicci sa att hon skulle gå balen. Det är inte riktigt det man tänker sig av henne. Men jag tycker det var bra att hon gjorde de!:D
Sedan blev jag förvånade igen! Hon kliver ut ur en läcker gammal raggarbil, tillsammans med hennes pojkvän! Jag trodde seriöst inte hon skulle få med honom eftersom jag bara antagit att han har fullt upp på LTU. Åh asså jag blev så glad över att se henne, så blev jag glad att hon gick med hennes pojkvän, och så var hon så vacker i sin balklänning! Jag må säga jag fällde en tår! Ni som känner mig vet att jag aldrig gråter. Nå det är en annan historia.
Sedan dök Bea och Becka upp i en stor bil. Åh dom var så fina med! Och Bea har endast få gånger sett den bruden i smink, så nu var hon jätte fint sminkad med en jätte fin blå klänning!
Och Rebecka var så söt hon med. Hon hade en blå klänning med och var jätte fin i håret!:)


Bea, Cicci och Becka<3

Man får verkligen lust att gå på balen ändå! Vi får se hur det blir med allt det är sen. :)


Män, karlar och killar!

Jag blir så jävla arg! asså om ni inte vill läsa ett klago inlägg så sluta läs nu. Asså vad fan har hänt med dagens alla killar?! Okej kanske inte alla killar men typ 90% känns det som är idioter!
Hur kan man gå från att vilja starta ett äktenskap till att inte ens hälsa på sin föredetta tjej på mindre än TRE månader?! Asså om ni bara visste hur arg jag blir! Du har sårat en av mina vänner och jag gillar verkligen inte dig för det. Nu har jag bara hört historien från ena sidan med som det ser ut nu, så ser det inte ljust ut!

Och ni killar som bara uttnyttjar dagen tjejer, till er vill jag bara fråga VARFÖR?! Har ni inget annat än er själva att tänka på? Det handlar inte bara om sexuella saker utan i allmänhet. Jag menar ändå alla faller ju för smicker så varför uttnyttja en på det sättet?
Jag blir bara så irriterad och samtidigt helt confused!

Nej killar ska vara gentlemän och inge ohyra som far och klättrar på en!
PUNKT SLUT.


Långa nätter...

Jag hade precis vaknat i natt när telefonen ringde. I nattmössan svarar jag, ett lite segt hallå. Så är det Gurra i min klass som undra vilken tid vi börjar idag. Hade verkligen lust att bara säga *piiiip*. Haha ja och sen så började han prata om massa annat. Typ att jag inte kunde ligga och sova halv 12 på natten och sånt. Ja men tror ni inte att jag bara blev piggare och piggare under samtaletsgång? Och yes han blev ju bara tröttare och tröttare! Fy fan jag tvingade honom att prata med mig bara för att han ringt och väckt mig! Så ja vid si sådär ett så lät jag honom sova. Haha!:D
Nå själv kunde jag verkligen inte sova. Så jag börja plocka upp lite grejer och sedan spelade jag Harpan. JAG KLARADE UT DEN för första gången på denna bärbara dator!:D Haha! Sedan spelade jag nå demospel på datorn. Men så vid tre tiden så fick jag inte spela nå mer för jag hade spelat ut demo versionen. Nå då fick jag bannemig försöka sova!


Vaknade efter tre timmars sömn och fixade mig och åt en macka sen drog jag till skolan. Vi har bara städat i köket idag. Lugnt:) Haha fast kan ju säga att både jag och Gustaf var liiite trötta!
Så har jag och Mallan intervjuvat Stina. Haha Stina är ju en härlig lärare! Typ berättar massa dumma saker hon gjorde då hon var ung och hur kul hon hade. Hon är mer som en vän än en lärare:)

Nå sedan vare bara att dra hem till Gurra och hjälpa honom med en NK uppgift. Eller ja jag vetefan hur mycket hjälp jag var egentligen. Låt typ och sov i hans säng;) Haha!
Nu blir det att återigen tagga upp sommarkänslan!:D
GYLLENE TIDER!



Bara för att...

Detta vill jag minnas länge, för lär inte höra det ofta!:D


Kärlek på menyn



Den här filmen handlar om Kate som är en framgångs kock på en restaurang. Hennes liv blir annolunda då hennes systerdotten måste komma och bo hos henne. Samtidigt så börjar en ny kock, Nick, på restaurangen som Kate tål. Men sakta men säkert förändras saker och ting....

3/5


Nattbloggen

God natt! Sitter här i natten och bloggar i brist på annat. Väntar på att nagellacket ska torka så man kan sova sen:) har bara målaat en ljus rosa ton, hade lust att göra nå crazy men fantasin försvann:S Nå ska införskaffa mig ett mörkrosa lack sen:)

Vettni jag har blivit görkyld igen:S Perfekt såhär till sista veckan i skolan! Nå kan dock inte fatta att det är sista veckan?! Året har gått så fort! Dock så ska jag säga er att jag är så otroligt glad att jag böt till Luleå igen! Fy fan ett år till i Älvsyn hade jag inte klarat av. Märkte ju bara hur mina betyg blev på de kurser jag hade där. Fy fan nej här känns allt bara bra! Jag känner mig trygg och då går ju såklart betygen upp!:D Det gillar vi!:D Okej jag är väl en pluggis som alla säger men jag vill verkligen kunna söka in på nått sen, om jag känner för det.

Nå sak samma. Vi har ju snart sommarlov! Dock så kommer jag joba typ hela sommaren tror jag? Så ja får se hur mycket lov jag får:s Hmm...
I alla fall så är jag ledig nu på måndag. Sen på tisdag ska vi städa köket och prata betyg. Onsdagen kommer väl bestå utav betygsprat och så. Ska till Pite på kvällen och se då CICCI går balen!:D Wonderful! Var prat om att gå ut på Kafelino med tjejerna i klassen med. Får se hur det blir med de, om manhaar råd osv.
På torsdag ska vi äta lunchbuffé på Oliver's med klassen och mentorerna:) Kommer bli trevligt. Sedan har man ju SOMMARLOV!:D

På fredagen ska man ju dock in till skolan och se då alla tar studenten:)


Yummie:)

Har just avnjutit en smoothie med hallon, blåbär naturell yoghurt och is. Bild kommer kanske senare. Nu jag och Verran och Eve hoppa vidare;)


Bal video

Se den här bal videon samtidigt som ni lyssna på den här låten:)

Bal bilder!:D












Balen 2010:)

Nå har vart in till stan med Cicci och Markus och kollat på balen. Väl på plats hittade vi upp Emmy, Therese och Anton. Sedan tappade jag och Emmy bort alla andra haha. Vi stod längs fram och kollade på alla fina par som kom i tjusiga bilar och vackra blåsor.
Haha emmy började ångra att hon själv inte gick balen nu ikväll. Det är ju som sagt once in a lifetime.
Själv började jag fundera på att också gå den då jag går ut. Vår klass tänker ju skippa balen och dra på en kryssning istället. Vi får se hur allt blir av.
Men hade ju var kul att gå på balen om man kände nån. Jag känner ju inga 92or. Så ja men beror väl på vem man gå med också. Tänk så mysigt att gå med sin pojkvän! Om man nu hade nån det vill säga;)
Fast jag och Emmy kom på värsta grejjen! Att om jag nu ska gå balen, och inte har pojkvän, så ska jag gå med henne. Så ska vi be Sandra skjutsa oss i deras raggarbil! Så kommer vi där i våra heta och vackra balklänningar. Både jag och Emmy vill ha en klänning som Bell har i Skönheten och odjuret. Den är ju så GUL och fin!:D
Men jag vill inte ha en lång klänning, det är så jobbigt att ha en sån. Jag hade ju de förra året när jag gick balen med Viktor.
På det sättet vill jag inte gå balen, för förra året kände jag bara Viktor och det var ju som inte så kul. Asså hade ju var roligare om man kände fler:) Men vi får ju se hur allt slutar, det är ju ett år kvar så att säga:)


Ut ur mörkret



Boken handlar om Linda som är 40 år. Hon bor i England med sin man och deras två barn. De har en bra och stabil ekonomi och lever i ett vackert hus med en ateljé. Men Linda känner sig jagad. Hon får minnesglimtar om en rävpäls och drömmer mardrömmar om en mörkhåring man.
Tillslut så ser Linda det som att självmord är den enda utvägen.
Hon läggs in på psyket efter att försökt begå självmord. Där träffar hon den snälle och förstående psykologen Dr. Royston. Tillsammans gör de en resan in i Lindas förflutna. Linda får käpma för att inte begå självmord och hon får kämpa med sina känslor.
Det finns en hemlighet djupt begravd i hennes inre. En hemlighet som ingen vet finns gömd där, inte ens hon själv. En hemlighet som hon som litet barn lovade att aldrig berätta för någon.

Detta är en självbiografi om Linda Caine. Jag tycker den var lite seg i början men då man väl kom in i den 507 sidor långa boken så gick det bra att läsa. Den var spännande men lite väl lång. Man får uppleva alla sorters känslor i den, sorg och rädsla och även jakten om att bli jagad som Linda ständigt känner. Men boken innehåller även glädje och hopp om en framtid.
En bok att rekomendera i alla fall!:)


Ehm..

Jag och Emmy gjorde ett misslyckat förskök i att baka en tårta. Vilka hrrare vi är då. Nå vi hade kul på köpet i alla fall;)

Nu vill jag bara läsa Kakhusets blogg men måste läsa ut min bok till imorgon. Har 60 sidor kvar! Jag vet vad jag kommer göra natten till ända.
Kanske kommer lite boktips imorgon:)
Take care!

Ännu en goodiebag på G!

Här är en länk till smink Lindas tävling där man kan vinna en goodiebag:)



Bilden är från Lindas blogg!:) Wish me luck:)


JAAA!!!

Jag klarade näringsläran!!!


Zebra slyle



Inte världens bästa men gode nice ändå!:D


I made it!

Så då har man gjort den där origenteringen! Fy fan 1 timme och 45 min var vi ute i skogen och letade 9 kontroller:P Haha nå vi fick oss dagens motion och ett par myggbett:) Helt ok ändå:)

Grattis Malin till körkortet!:D Jag är så stolt över dig!


Hur man kan raka benen



Detta är en rakvante gjord av typ sandpapper(?) som kan kan raka benen med. Man gör cirkulerande rörelser på torr hud. Om man vill ha ett bra resultat så får man göra detta noga. Benen blir vita av dammet från det översta hudlagret typ. Efter man gjort detta och fått bort allt hår ska man fukta benen med en fuktig handduk eller duscha av dom. Sedan är det bara att smörja in med en lotion. Man kan använda sandpapprena flera långer om. Kommer från Silkmit och jag köpte tre vantar för 40 kr på Åhlens. Har sett andra varianter.

Detta tar sin lilla tid men det funkar faktiskt! Jag tror det passar perfekt då man är på resande fot. Men jag tror inte man bör ha allt för mycket hår på benen om man ska använda dessa.




En vanlig enkel rakhyvel från Venus äger jag med. Bladen håller otroligt länge enligt mig. Fungerar bra och är behändig. Här gäller gräsmatte-tekniken, att raka ett ''sträck'' och sedan ett till sträck som är i mitten på det förra sträcket och halva på en ny bit. Haha fattar ni?
Det jag tycker är lite krongligt är att man måste ha blöta ben och massa tvål/balsam/eller raklödder. Och att man måste stå i vår lilla dusch. Men Emmy har sagt att det är smart att raka benen då man ligger i badkaret. Ska prova nästa gång jag badar vilket lär bli om hundra år;)
Rakhyveln rekomenderar jag! Kör på en sådan här som man byter blad på eller engångs rakhyvlar som man ändå kan använda flera gånger.




Jag har ju faktiskt en epilator med! Denna ska rycker upp hårstråna med roten. Det gör att håret inte växer ut på ca nån månad. Denna är bra kan göra lite ont för vissa. Men det ta en sån jävla tid enligt mig! Men visst är bra under sommarmånaderna och då man har lite att göra;)




Sånna här krämer som man smörjer på benen och sen ''drar'' man lös håret som lossnat av krämen. Asså jag tycker man kan få hålla på i timmar för att få bort allt hår! Rekomenderar inte detta! Finns även med nån svamp som man ska skrubba bort de lösa håret med. Verran sa att hon fick skrubba länge.

Vax har jag inte ens provat.Jag tror det gör ont men måste nästan prova det:) Men det känns som om man måste ha flera remsor för att täcka upp hela benet? Någon som vet nått om detta tipsa gärna:)

Nå hitills så ligger rakhyveln mig närmas om benen;)

Godmorgon Sverige!

Någon vänlig själ har laddat min mobil med pengar!:D Har ju mina aningar om vem det kan vara men är verkligen inte säkert.
Tack! Du har gjort min dag:)


RSS 2.0