Ut ur mörkret



Boken handlar om Linda som är 40 år. Hon bor i England med sin man och deras två barn. De har en bra och stabil ekonomi och lever i ett vackert hus med en ateljé. Men Linda känner sig jagad. Hon får minnesglimtar om en rävpäls och drömmer mardrömmar om en mörkhåring man.
Tillslut så ser Linda det som att självmord är den enda utvägen.
Hon läggs in på psyket efter att försökt begå självmord. Där träffar hon den snälle och förstående psykologen Dr. Royston. Tillsammans gör de en resan in i Lindas förflutna. Linda får käpma för att inte begå självmord och hon får kämpa med sina känslor.
Det finns en hemlighet djupt begravd i hennes inre. En hemlighet som ingen vet finns gömd där, inte ens hon själv. En hemlighet som hon som litet barn lovade att aldrig berätta för någon.

Detta är en självbiografi om Linda Caine. Jag tycker den var lite seg i början men då man väl kom in i den 507 sidor långa boken så gick det bra att läsa. Den var spännande men lite väl lång. Man får uppleva alla sorters känslor i den, sorg och rädsla och även jakten om att bli jagad som Linda ständigt känner. Men boken innehåller även glädje och hopp om en framtid.
En bok att rekomendera i alla fall!:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0