Tralala torsdag

Dagen började med att jag for med bilen och hämtade upp Åsa. Så drog vi till skolan. Där hade vi näringslära.
Nå sen drog jag hem och sminkade mig. Sedan stack jag med cykeln till Helmer's och jobba. allt gick bara bra där. Fick skära fläskfilé och sen sätta köttet på spett. Det blev en hel skania back! Och det tog två timmar!:P

Nå sen så for jag hem och sov en snabbis:P Efter det hämtade jag upp Tessan i byn. Så for vi till Dollar store och storheden. Blev muffinsformar, american pie muggar och tvål:)

Sedan på kvällen eller vid 20.40 så for jag på en lång promenad. Det var lite kallt så vantar på nästa gång!:D nå var hemma 21.55:) Det var förresten skönt med att värma kroppen med en dusch efteråt:D

Nu ska jag läsa bloggar och sen sova.


Onsdagen som gick på flyt

Dagen började med att jag vaknade från en halvt som halvt mardröm. Sedan hoppade man in i duschen och efter det drog man på lite smink. Det blev en svart sotning:)
Sedan till skolan där man skulle redovisa ett arbete om ''arbetstider och unga i arbetet'' med Malin. Det tycker jag gick bra men vi får se vad läraren tycket om det.
Sedan hade jag och Malin en till redovisning i samhällsen. Dock så var den redovisningen bara för läraren. Och då berättade vi om ''Luleå som miljöstad''. Det var det vi satt och snickrade ihop igår efter skolan. Vi gjorde ju en Powerpoint presentation till ämnet med. Så det gick bara bra!:) Riktigt skönt att ha dom sakerna överstökade!
Nu ska vi bara ha börjat läsa en självbiografi till på fredag. Jag har börjat med en bok som heter ''ut ur mörkret'' Har bara kommit ca 100 sidor av 500. Men den verkar bra!:)
Sedan nästa vecka har jag och Sandra en NK redovisning om ''supernovor och svarta hål''. Och idag på lektionen så satt vi och gjorde en powerpoint till de arbetet med:) Gode nice!

Nu har jag kirrat lite med jobbet i sommar. Så det ska lösa sig att jag kan fara på bröllop i Ängenholm!:D Vad ska jag ha på mig då?!

Förresten fick åka på Malins pakethållare till stan idag!:D

Vad ska man göra ikväll måntro? Se en film hade inte vart fel:)


Bara för att!

Hej idag har vi vart och serverat gäster. Fick hjälpa Lina medans jag väntade på att mitt bord skulle komma. Nå men allt gick bra och vi hade flyt må jag säga.
Nå efter skolan satt jag och Malin kvar på HR och pluggade! Satt i säkert 2 timmar minst! Woho!:D
Jag har förresten fått jobb i sommar, på Helmer's här i Alvik. Det är en restaurang:)
Nå måste sova nu ciao.

Bara för att...





Blah blah blah

Nu ska jag gå och ta en dusch och så ska jag raka benen! Sen smörja in hela kroppen och lägga mig under täcket och se film! Så ska jag njuta av några digistivekex med mjukost.:D Låter underbart i mina öron. I alla fall bättre än joggingturen jag nyss hade. Gick äckligt segt idag, tyvärr.
Nå klart man tar till vara på alla minuterna av söndagarna!


Söndag

Idag har jag vart in till stan och pluggat med Malin på KH. Vi blev klara med arbetsmiljön så nu ska den bara redovisas på onsdag. Skönt! Sedan försökte vi plugga samhäll som med ska vara klart och redovisas på onsdag. Det lutar åt hej-ig på den fronten tyvärr. Nå vi ska försöka fixa det på tisdag efter skolan.

Sedan for vi förbi Sanna hos hennes syster på Örnäset. Skulle lämna hennes present. Efter det skjutsade jag Malin hem. Haha klart jag var extra noga med allt jag gjorde. Malin är ju under upplärning;) Haha! Sån tur var hittade jag med ut från Kronan.

For förbi Ica i Antnäs på vägen hem. Höll inte på att hitta Digistivekexen. Jag var till och med på väg att gå ut ur butiken när jag fick syn på dem. Så blev det en gräslöksost till de!:D Ville ha den jag och Emmy hade i fredags, men den fanns inte. Det var soltorkad tomat typ.

Nu ska jag äta och sedan väntar en joggingrunda om det inte börjar regna vill säga. Lär bara ta det lugnt ikväll:D


Long time no see

Ska se A walk to remember. Har inte sett den på över ett år! Förr såg jag den tusen gånger om, kunde typ den utantill. Så nu ska jag se den igen:)



Den handlar om en kille som är lite stökig av sig. Så blir han fasttagen av polisen. Rektorn fixar så att killen som heter Landon måste gå med i skolans teatergrupp, som straff. Där träffar han Jamie, en tjej som har stora drömmar och lite tid. Efter ett tag så blir Landon kär i henne och det gör allt bara ännu svårare...

Detta är en enormt bra film! Det är en gråtfilm som alla bör se innan dom dör. 10 av 10 helt klart!:)


Alla tycker vi olika!

Haha jag och Emmy satt och prata. Så frågade hon om jag bara gillade kostym nissar. Haha bara för att jag gillar killar i kostym?!:D Haha så idag när jag var på stan med Sanna virrpanna, så såg jag en affisch med Joel Kinnaman för Urban Look på MQ. Höll på att dö!:D Den killen är ju nog snygg i alla Johan Falk filmerna, så nu i kostym!!! Aaah!:D HOTHOTHOT!



Så kolla hans blick! Och ja jag såg att han hade backslick men nog är han het i det. Allvarligt talat det skulle inte förvåna mig om jag flyttar söder ut. Tänk så många snyggingar det finns där neråt!:D Ja visst nog är det väl hett om en kille skruvar i bilen och allt det där. Men man vill ju inte att han älskar bilen mer.
Haha en av mina vänner ville flytta upp till Kiruna sa hon. Haha det är där hennes killar finns. Hon är en som vill ha killar med arbetsbyxor, så ska dom hellst vara bonde med!:D Haha hon är som en liten skogsmulle!:D
Ja tänka sig så olika smak vi har:)


What a beautiful day



Jag satte och sminkade mig. Det blev en blandning av blått, lila, rosa/orange skimmer och grönt. Har märk om man doppar penseln i lite vatten och sen tar ögonskugga, så syns färgen mer. Det är ett hett tips till er alla sminkare!:D


Balklänning!:)

Jag säljer min balklänning. Kika här!


Vänner studion!:D

Kolla in detta!


Look at that hunk!



Detta är då MQ's nya modell, Joel Kinnaman! Han är ju med i Snabba cash och Johan Falk. Nog är han gode het:) Tänk att se dessa affischer uppe på stan!:D Inte illa må jag säga!:D

Bild lånad från Lily:)


Redovisning+intervju=torsdag

Idag hade man en redovisning på sin enda lektion, näringslära. Allt gick bara bra. sedan for jag med min mor till storheden och kollade lite:D
Sedan for man då hem och fixa ett CV. Och jag var så duktig och tog en joggingrunda med! Inte illa, för att vara mig:D
Fixade sig sedan och drog till Amber hotell, på en intervju. Så får se vem av oss, jag, Tina eller Sandra som får jobbet där!:) 33.3% chans har man ju;)
Sedan drog jag till storheden igen och handlade mat. Blev en vecko revyn tidning och godis och bananer bla!:D

Har fått helg. Eller har snarare tagit det. Jag och Sandra ska jobba hemma med vårt arbete!;)



Hey, let fell in love


Denna bjuder jag på!:D


Kolla så coolt! Jag tycker det ser ut som om mina ögonfransar är silverfärgade:)


Blev gode nöjd med ögonfransarna idag!:D Haha Det där lät ju lite ytligt men whatever. Ni som känner mig vet attt jag inte är sån:)


Måndag

Idag så var jag ute och jogga på idrotten. Malin cyklade brevid mig och puschade på mig. Skönt att ha fått det gjort i alla fall. Sedan gjorde Mirjam en inbakad fläta på mig, inte fel inte!:D
Nå men Stina var borta på serveringen. Så klassen var så bäst att vi satte oss och putsade glas och bestik till imorgon. Och vek servetter! Det kallar jag i alla fall lite självinstenativ!:D Plus till oss!
Efter skolan gick jag och lånade en bok som heter ''Ut ur mörkret'' på 500 nånting sidor. Kan skriva om den sen!:D
Så har jag sytt upp mina jeans jag köpte i NOVEMBER nu!:D Better late than never;)


Sweet dreams<3


Roadtrip!:D

Kom just in genom dörren efter att ha vart på roadtrip med Therese Johansson! Vi började vid 2 tiden och nu är jag hemma vid 22! Haha! Har vart överallt känns det som:) Typ hos mig, hos henne, hälsat på massa folk man inte sett på länge. Tex Emma och så Viktor! Och honom har jag inte sett sen jag fyllde år i Juli!
For till Norrfjärden köpte batteri och choklad. Det blev en sväng till Öjebyn med! Tutade på lite folk och for runt och virra runt;) Haha! Sedan for vi till Porsön och pratade strunt med en miss
Emmy Lerdin !:D

Jag har haft en underbar dag/kväll med Tess och det var inte igår vi hade så här kul tillsammans. Det var ett tag sen vi sågs bara vi. Så nu tog vi igen massa tid:) Och fy fan vad vi har skrattat! Helt sjukt:) Och lyssnat på nostalgimusik<3
Tåls att göras om må jag säga:)


Galet kul i fredags!

Började dagen med en dusch. Så sminkade jag ögonen i blått, jag tycker det är riktigt snyggt!:D Man ser nästan att jag har bruna ögon då!;) Haha!
Så var man i skolan och hade NK, där jag och Sandra forskar om svarta hål och supernovor. Så hade vi svenska där vi avslutade ämnet upplysningen.
Sedan gick jag med brudarna in till stan. Så mötte jag upp Emmy och Fifi!:D dom åt glass på MAX. Så träffade vi ännu fler av Emmys kompisar. Gick runt med dom på stan. Hittade en väska på Diva. En Adidas väska som var på 50% rea! Så priset blev ynka 249 kr!:D Och ja jag hade ju mitt presentkort hemma. Så jag och Emmy drog till mig lite spontant. Jag åt middag och sen drog vi in till stan för att köpa väskan:D


Linnea!


Haha så skulle vi hämta Emmys cykel, skulle få in den i bilen. Det gick inte så bra. allt slutade med en massa skratt, en avbruten grej som jag trodde var spaken till att he ner sätet, och att cykeln blev kvar i stan.
Så skjutsade jag hem Emmy till Porsön så for jag och plockade upp Anton istället. Vi satt och kollade in skolkatalogen, dock en grymt gammal en. Sen for vi och kidnappade Markus! Efter det drog vi till Donken och överraskade Therese på jobbet. Så sen då hon slutade for hon med oss:)


Emmy!

Vi drog till Konsum och köpte Coca cola och chirre. Cola har jag inte druckit på flera veckor!:D Sjukt gott var det.
Blev att vi skjutsade hem Markus och plockade upp Emmy igen. Så fick jag och Emmy ett skrattutbrott! Haha!:D
Nå sedan drog vi till Brass och Emmy fick träffa Henke.












   
                                                                                          En vacker eld!


Vi lämnade Anton och Tess hos Tess ett tag. Så jag och Emmy drog till Ormberget!:D Riktigt mysigt!:D Haha sedan plumpade vi i snön på väg tillbaka till bilen. Haha massa skratt och nå killar som såg oss måste trott vi var galna. Men vi fick snö i skorna! Typ en hemsk känsla! Haha fy fan!


Våra fina skor!

Sedan drog vi in till stan och träffade Henke, Erik och Johanna. Blev inte så länge, innan vi for och hämtade Anton. Jag skjutsade hem Emmy och Anton till Porsön. Praktiskt då båda bor där;) Sen drog jag hem. Vad hemma vid 1 tror jag.


Staden sett från Ormberget! 

 


It's hurts, but I now it's worth it!

TRÄNINGSVÄRK!!!!!!


Fy fan vad duktig jag är!:)

Har vart och joggat 30 minuter idag. Dock stannade jag var och var annan minut men what ever! När jag kom hem gjorde jag 100 situps och lyfte ett havregrynspaket för att träna upp armarna, haha!
Nå då var premiär joggen gjord!:D
Ni som känner mig vet att jag aldrig tränar, jag gillar inte ens att träna. Eller beror väl på vad man tränar och hur. Nå men jag har hör att det är bra att träna, jag vet inte det är nått rykte som går antar jag;) Om inte annat en trend som man självklart hakar på, av medias tryck;)

En sommar så var jag och joggade flera gånger i vecka, fy fan det var tider de! Men nu ska jag verkligen försöka hålla igång hela sommaren med. Och för att inte tala om vintern. Och till hösten så har jag inte nå mer idrott så då MÅSTE jag köpa gym-/simkort!:D

Nå nu ska jag se på Beverly Hills 90210! Har precis startat ett maraton på den serien har 6 säsonger. Men gillar bara dom 5 första;) Har inte ens sett hela 6 säsongen, eller ja lite på tv.

Ha det bra!:) Ciao!


Dagens skämt!:D



Jag: Om det är 10% lutning då blir det ju...
Emmy: 90% backe!
Haha svaret jag sökte var att det blir längre bromssträcka;)


If today was your last day, and tomorrow was too late.


Ge mig sommar!!!


Lördag

Daen började med att jag blev väckt av min hund. Inte roligt! Sedan har jag fixat mig och städat bilen liiiite!:) Det blev en sväng för att plocka upp Therese och Emmy! Så for vi till mig och drack te, åt hembakat bröd och hemgjord kladdkaka. Sedan blev det massa prat och spelande på min mobil. Hehe sneak i högst hugg;)
Så blev jag påminnd om lite dåliga saker som jag gärna kunnat stå över. Fy fan alltså va omoget egentligen!
Nå skit samma hör ju till det förflutna. Men som vi alla vet så kommer de förflutna ikapp oss.
Sedan bar det in till stan och driva runt. For runt och åt ostbågar haha:p
 


Twilight och New moon!





Jag och Linnea såg både Twiligt och New moon ikväll. Jag tyckte nästan New moon var lite väl spicead! Menmen helt okej. Vill faktiskt se nästa film:) Men om det är nån biohitt vet jag inte. Klarar mig nog med att vänta:)


Vad vore livet utan lite spänning?

Idag så har jag vart med Linnea. Vi drog med lite fika och gick upp till Långberget aka berget. Tog typ 40 min att ta sig upp, pga av att man sjönk ner i snön. TUR ATT MAN HADE TÄCKISAR! Väl uppe satt vi och njöt av den fina utsikten och fikade. Sedan bar det av hem igen tog dock bara 20-30 minuter. Haha!

Hemma hos mig så gick jag lös  på hennes hår. Blev att jag plattade, tuperade och volymastrade det. Hett!:D
Sedan sminkade hon mig i färgglada färger;)

Efter det så for vi med bilen till henne. Vi tänkte först gå men skulle ha med min dator. Så tänkte vi att vi ändå fått motion idag.
Så hon henne åt vi jätte god paj och sallad. Sedan sminkade jag henne. Så prövade vi lite kläder och tog lite bilder;)
 
Tur att jag hade bilen! Hade inte orkat gå hem:P





Älskade dom där skorna!!!:D


Onsdags bak

Idag har jag bakat bröd. Först grahams bullar och sedan Focaccia och sedan så baguetter. Fast baguetterna ska jäsa över natten så imorgon ska jag baka ut dom.:D
Nu snart ska jag dra mig till Porsön och plocka upp den där Emmy;) Sedan drar vi vidare till Örarna!:D


Michael Weatherly






Denna heting Michael Weatherly är med i Navy CIS och spelar Tony Dinozzo. Är han inte snygg så säg och i kostym med!!!!


Ångest!

Har  ångest som fan! Köpt alldeles för mycket grejjer och kört upp en halv tank på två dagar!:S


Måndag som är Söndag

Nå jag har städat lite i mitt rum. Mycket angenämt! Har tagit ut min kista ur rummet. Guh den är fylld med minnen inte lik;) Ser lite tomt utan den men någon gång ska man lämna det förflutna bakom sig;)

Nå för övrigt sitter jag och inväntar brudarna Veronica och Evelina. Vete fan vad vi ska göra men. Jag har lust att äta tacos till middag! Så kanske drar en sväng till affären:)


Home again

Så nu är jag hemma från Kalix. Har haft det underbart där. Bastat, festat, sovit, ätit gott och kört bil:D He e int illa!;) Nu ser jag emot en vecka med fart och fläckt;) Ska njuta av lovet var enda sekund! Dessutom så har jag körkort nu, så kommer leva loppan:D


And we did it again!:D

Nå jag drog ju till Kalix igår. Det blev en underbar bastu och sedan förfest! Där dracks det redcat, minttu, choklad, läsk, och smirnoff mm. Så blev det att röka cigarr. Haha fy fan säger jag bara, ingen höjdare. Tur är väl det, må jag väl säga.
Sedan blev det utgång på Valhall! Där var det röj. Det dracks briska, baccardi breezer watermelon mm. Haha gissa om jag fick röd tunga?! Ja klart jag fick! Haha så dansade vi och ägde ut alla, eller ja nästan i alla fall;)
Sedan bar det av till Frasses aka FRA. Jag och Emmy köpte inget vilket lönade sig ändå. Vi blev bjudna på pommes stips:D
Sedan bar det hemåt i en taxi.

Så kan en kväll vara här i Kalix. Speciellt om man är med Emmy aka EM, Sofie aka Fifi, Andreas aka kocken och Simon aka Jasse!:D WONDERFUL!


Påsklov!

Underbart med Påsklov nu!:D


RSS 2.0