LK

Idag ska jag med Emmy och Elin på LK. Hoppas det blir bättre än igår! Annars går jag och super ner mig i nån bar. Fast det ska jag ju ändå:P Haha!

Näe nu måste jag gå och duscha och ringa Elin. Vet inte ens vilka kläder jag ska ha på mig:S

5/15

Idag har vart en rätt slapp dag. Alla har väl vart lite sega efter gårdagen. Vår ledare var med seg, hon hade tydligen jobbat där i nån bar. Så hon hade bara sovit 3 timmar.
Nåja jag och Linnea började med att blocka upp lövhögar.
Haha sen på lunchen cyklade jag fort hem för jag var så jävla pissnödig.
Idag så fick jag, Markus, Linnea och Joel jobba tillsammas. Det var rätt kul!
Sedan på andra rasten började jag prata med Åsa, Emelie och Emma. Och Emma är ju riktigt trevlig! Det är ju Tommys tjej. Så sen så kom Tommy dit. Jag visste seriöst inte om jag skulle säga hej eller inte. Det blev att jag inte gjorde det. Blev inge bra läge.
Nåja det kändes inte så skumt, vilket är bra!!


LK - torsdagen

Ja asså det var ju inte mycket till gratis festival må jag säga. Typ dåliga artister förutom Skaburbian. Och no feeling hade vi heller. Ja men man får ju vad man betalar för som sagt.
Nå det blev ändrat dom jag gick med. Det blev Tess, Anton, Marie och Saara. Men Markus kom inte:/ Hade velat träffa honom,
Träffade Moa och Agnes precis då jag skulle hem. Otur, hoppas man ser dom idag!

Hoppas det blir med ös ikväll!


Anton och Tess



Marie


LK LK LK - LuleåKalaset!<3

Idag är den första dagen på LK!:D Nice! Ska dit med Tess, Anton, Markus och Marie. Ska bli svinit kul. Ska försöka träffa Saara och Cicci kanske.

Nu ska jag gå och fixa mig.
Puss!


Marie och Therese förra året på LK<3

4/15

Idag ahr det vart typ minst 25 grader! Shieet man fick typ byta till shorts och he banden från lionnet och bhn ner så man fick lite färg där banden är. Sen då drog man upp det så att magen och ryggen kunde få se solen med. Rätt skönt.
Vi fick lite fler små raster idag bara för att det var så varmt. Hoppas vädret håller i sig till kvällen. Har ju hört att det ska bli regn. Och sen så dödade vi en spindel idag med, så ja.


Life is a bitch and then you die

Dessa ord har jag haft på hjärnan hela dagen. Har ingen aning varför. För så är det ju inte. Kanske tänker på den personen som sa de? Vem vet?!

3/15

Idag så har vi bara rensat sly igen. Men nu är det slut på det!:D Idag har jag jobbat lite med Markus och Joel. Vi pratade på och skrattade om allt och inget. Sen så har det inte hänt så mycket på jobbet.

Efter jobbet så for jag hem och duscha sedan bar det in till stan. Där köpte jag LK biljett!:D Så på fredag ska man med Emmy. Men redan imorgon ska jag gå med Tess, Anton och så får vi se om Markus hänger på, hoppas det!:D
Sedan då jag ändå var på KH så gick jag på bibblo. Tog ett tag att hitta en bra bok. Tog till slut Sex and the City. Ska bli kul att läsa den, man är ju van att se det.
Jag köpte även ett par byxor och Green mål på Max. Det du Emmy!;)



2/14

Guh ja idag gick det lite bättre att jobba. Rensade dock sly idag igen, ska göra det imorgon med men sen är de över. Idag mort slutet så fick alla tjejer jobba tillsammans. Det var rätt trevligt.

Seriöst orkar inte blogga. Mår illa och är trött. Har btw vart och planerat lite inför jobbet på Lördag. Ag och Rebecka ska ju hjälpa till och servera på ett bröllop. Typ duka fram och duka av och diska mm.
Så ni har jag koll på vad som gäller.

Sedan har jag sett 2 avsnitt One tree hill på säsong 2. Pratat med Saara och Tess i telefon.

Godnatt!

Jobb 1/14

Hojja så segt det var att stiga upp imorse. Men det var bara att slita sig upp och cykla till jobbet. Jobbet som är parkarbete i Antnäs. Hade god lust att ''säga upp'' mig. Men ja, det ska jag inte göra.
Nå vi rensade bara sly idag. Det blev varmare under dagen typ sol och allt.
Vi är en grupp på 15 pers, rätt stor enligt mig. Ja det är liksom Markus och Linnea jag som känner. Dom andra har man har väl sett typ på Bergs nån gång.

Sen så när jag kom hem så duschade jag och sen kom min farbror, hans fru och min kusin över. Fick en presen, ett presentkort på DIva. JAg ska nog köpa en Adidaströjja.

Nu ser jag på extramaterialet till OTH första säsongen. Så imorgon ska jag börja se andra säsongen!:D
Sen ska jag sova!
Puss


OTH

Imorgon börjar jag på kommunjobbet.. Med Markus och Linnea och säkert fler:P Höhö inte kul menmen. Jag bör sova snart!

Ser sista avsnittet av OTH säsong 1. Det är riktigt känsloladdat på många plan.
Frågan är om jag ska se exta materialet ikväll eller sen.
Jag måste ju tacka Markus igen att han gav mig andra säsongen, Tack!


FEST HOS MIG!

Det var ju fest hos mig. Ska dra det kortfattat. Veronica, Tess, Anton och Markus kom ju tidigare så jag fixade medans dom var här. Sen så började folk droppa in från 7 och frammåt. Det var bara några som drack och ja det gick ju som det gick för vissa;) Höhöh!
Nå det blev tyvärr lite splittringar. 2 grupper, inomhus folket och utomhus folket. Jag varvade mellan båda men höll mig mest utomhus.

Nåja hade då ändå rätt trevligt! Fick ju presenter och jag fick bla andra säsongen av One Tree Hill av Markus (MG)! TACK!
Vi gick och la oss halv 4 typ:P

Väntar

Nu sitter jag bara och väntar på att tiden ska gå så jag kan dammsuga det sista och hoppa in i duschen. Veronica kommer hit vid 5 tiden och Therese, Anton och Markus kommer vid halv 6. Sedan så kommer alla andra vid 8. Så måste stressa runt i huset medan jag ska underhålla VTAM:P

Vill fixa mig nu! Nu nu nu!

Lördag!:D

Idag så steg jag och Emmy upp halv 7! Hon skulle ju till Kalix och jobba. Så ja vi fikade och sen hjälpte hon sin mormor bada Hero. Han är så söt:D
Så gick vi till hennes buss. Så sa vi farväl så kom pappa och mamma och hämtade mig så for vi och handlade på Ica maxi. Köpte cider:P

Sedan har jag städat så har ont i ryggen. Men nu ska jag gå och städa resten av huset!

Förresten påminn mig om att jag ska berätta vad jag låg och tänkte klockan 5 i morse!
Puss

Utgång som ja slutade så ja...

Hehe jag och Emmy for ju och åt på BBB igår. Så hon som serverar oss är min föredetta klasskompis Paulina. Blev lite chockad av att se henne där. Nåja maten var goood!:D Så blev det som sagt en vitchokladsoppa till efterrätt som var gooood. Jag var så mätt så jag knappt kunde gå.
Sen när vi väl skulle dra vidare och vandra runt på stan såg jag Julia med! Hehealltid trevligt att se dom.
Nå jag och Emmy vandrade runt på stan för att smälta maten. Vi gick till statoil och jag köpte cigg. Han i kassan var så trevlig! Så här löd vår korta pratstund:

J - ''Ett packet rött Level''
K1 - ''Jaha får jag se på ditt leg lite?''
J - ''Mmm''
K1 - ''Jaha få se det här datumet är ju...''
J - ''Idag''
K1- ''Haha ja. Ja men då får jag säga grattis!''
Så dyker en annan kassa kille upp och säger:
K2 - ''Är det någon som fyller år?!''
J -  ''Ja hehe''
K2 - '' Ja men då får man gratulera!''
J - ''Haha ja tack då''

Härliga grabbar det där!


Sedan gick vi och köade på BBB. Så då vi kom fram så frågade Emmy om det var åldersgräns 18 eller 20 år. Och ordningsvakten bah ''23 år!''
Haha tror ni vi skämdes! Haha Sen blev vi lite depp då alla andra ställen var stängda eller medelåldern var 100+. Så vi orkade inte gå in nånstans.

Istället gick vi hem mot Porsön och mötte upp Tess och Anton. så gick vi alla hem och pratade efter vägen. Sedan sov jag och Emmy skafötters i hennes 90s säng.

Presenter

Några av er undrar ju vad jag har fått i present. Och nu ska jag berätta om det.

- Jag fick ju en kamera innan jag for till Sthlm av mamma och pappa. Sedan idag fick jag 3 st badlakan av dom med.
- Min bror ska betala min Michael Jackson skiva, så den har jag fått av honom med andra ord.
- Linnea skickade ju upp ett armband, ett läppstift och en ansisktmask på posten. Så det har jag med fått.
- Sen fick jag 300 kr av min morbror och hans sambo.
- Emmy säger ju att hon ska bjuda mig på middag ikväll så det är väl bara ge med sig. Men jag betalar för efterrätten Emmy!

That's it!;)


Kärlek till den skivan!<3

Idag

Isdag var ag ju in till stan en snabbis med. Letade och fann det jag skulle ha, ett svart diadem med en rosett. Ska ha den på mig ikväll och imorgon tror jag.
Sen så skulle jag noppa ögonbrynen med. Så jag var in på Make up store men dom hade inga lediga tider idag. Och jag orkade vänta i stan till halv 2 då dom hade en ledig tid på Face Stockholm. Så det blev Kicks. Dom var väldigt dyra, 150 kr! MUS tar bara 80 kr och det tycker jag är nogg! Ja fy fan om man ska vara fin, får börsen lida pin.

Sedan var jag in på banken med. Det var massa folk där. Det var nummer 212 då jag kom och jag fick nummer 237! Lönehelg kallas det.
Sen så har jag fixat läsk och snacks till festen. Så hade jag så lust att visa upp legget för någon men hittade inget kul att köpa. Nåja ska ju använda det ikväll!;)

Hur känns det?!

Jo ni vet då man fyller år så frågar ju alla hur det känns. Och om man säger att det känns precis som vanligt, då är man tråkigt. Om man säger nu då man fyllt 18 år, att det känns skit bra. Så tolkar folk det på fel sätt tycker jag. Fast beror väl på vem det är och hur man är som person.
Men jag ska vara ärlig! Jag tycker det känns förjävligt bra! Äntligen kan man bara ta ett glas vid middagen utan att någon ska bry sig. Jag är dock ingen stor drickare.
Sen så nu då man är 18 år så spelar ju allt man gör roll. Typ förr så var allt man gjorde oseriöst men nu är det seriöst.
Dock så om man gör misstag nu kan det gå åt skogen.
Nu anses man ju som ''vuxen'' så nu får man inte vara ung och dum mera.
Jag som knappt har vart ung och dum:S Fan och nu är det nästan försent! Nu måste jag fan börja leva!
Som
Anton sa nu har man levt i princip 1/4 av sitt liv. Läskigt

GRATTIS TILL MIG!

NU ÄR JAG 18 ÅR LOSERS!;)

Dock så är klockan bara 6.32 på morgonen. Jag vaknade klockan 5 och kunde inte somna om. Jag lär ju ta en powernap under dagen. Jag bör i alla fall göra det för att orka med hela dagen och natten:)

Idag ska ju Nea Pea Piff och Emmy Pemmy Puff och äta på BBB! Sen kommer Elin Pelin och joinar oss med ut på krogen.
Får för helvete inte glöma legget idag. Haha aldrig man vart så stolt över sitt legg som nu;)


17 år

Detta kommer bli mitt sista inlägg som 17 åring. Ska fatta mig kort för jag ska lägga mig och läsa. Men Imorgon är man vuxen, tydligen.
Nu ska ska jag avnjuta min cider, min sista cider som 17 åring!

Vi hörs imorgon men då är jag inte den är är idag, då är jag 18 år!
Pussciao<3



Mys!



Imorgon ska man ju ut på krogen!:D Men före det så ska jag och Emmy ut och äta på BBB! Haha vi dras till båtar verkar det som;) Så säger Emmy att hon ska bjuda mig bara för att jag fyller år. Hmm vi får se om jag går med på det. Jag SKA då betala efterrätten!

Sen så vet jag inte vart vi hamnar. Men Elin ska då med ut:) Sedan ska jag sova hos Emmy. Men måste hem tidigt på Lördagen och fixa till festen.


En present i förskott

Jag fick brev idag på posten. Från Linnea i Ängelholm:) Så hon hade skickat med en ansiktsmask, tre armband och ett läppstift. Jag tackar och bugar!:D


Fägen på stiftet var typ korall:D

Torsdag

Idag så vaknade jag av att telefonen ringde, men jag han inte svara:/ Kunde inte somna om så jag gick ner och dunka musik och läste.
Sen fixade jag med högtalarna. Så de så THERESE! Höhö hon har tjatat på mig hela veckan att jag ska fixa det.
Sedan har jag målat naglarna och läst och pratat i telefon, bäddat rent i sängen, och dammsugit. Hade en riktigt intresant pratstund med Cicci i fon. Sedan ringde Emmy,  och jag ringde Elin och Tess efter det. Mycket prat i telefon.

Nåja vi har gäster här som ska sova över och dom ska sova i rummet brevid mig. Så jag måste vara tystare än vanligt i natt. Men ska nog bara ligga och läsa sen. Ska läsa lite bloggar och sen stänga ner datorn.

IMORGON FYLLER JAG 18 JÄVLA ÅR!
Tiden har varvat mellan att gå fort och sakta. När man var mindre bävade jag för vad som skulle hända nu när jag var 18 år. Nu vet jag bävar jag istället för då jag blir äldre. Gammal och rynkig är nog ingen hitt hos mig.


Godmorgon

Ja nu är klockan 2.38 och jag fixade just håret. Tuperade och volymmastrade det.
Asså VARFÖR har ingen tidigare presenterat mig för toupekam och saltvattenspray?!
Det är ju super! Mitt hår är så glansligt så det går knappt att tupera utan ett medel. Och saltvattensprayen funkar perfa!:D Och det kostar bara 45 kr!
Jag gillar verkligen den där kammen med! Ett bra fynd för endast 20 kr på Åhlens! Färgen är ju inte helt fel heller;)
Dessa två saker är nått ja rekomenderar starkt!:D

Det är väl bara tacka Emmy som tipsade mig om dessa saker! Puss på dig!<3



Oh shiet!:D

Bara 1 dag kvar! :O :D


JAG ÄLSKAR PITEÅ!

Idag i Pite så hittade jag jag klänningen till festen. Och en skinnjacka!:D Klänningen är chockrosa och jag tänkte köpa den tidigare men gjorde inte det. Men nu är den inköpt!:D
Och skinnjackan hittade jag på Cubus! Uppfyllde mina krav med så tvekade inte en sekund.

Jag och Linnea åt baguett på Subland och det var helt okej. Fast nu känner jag att jag är lite hungrig. Kanske ska ta mig nått att äta? Får bli så!:D

Jag tyckte det blev coolt ihop.



Älskade klänning!





Skinnjacka<3

Nu...

... sitter jag och väntar på att Linnea ska dyka upp. Sen så ska vi till Antnäs och hoppa på bussen mot destination Piteå!:D

Höhöh asså ni vet vissa kläder måste man ju som ''gå in''. Precis som med skor. Nu har jag på mig min bh jag köpte i huvudstaden och den skaver lite. Men det går väl till sig efter ett par gånger och tvättar.:D
Jag blir alltid så glad då jag hittar underkläder i min storlek och det jag gillar:D

Sitter och lyssnar på MJ men jag bör nog stänga av datorn snart.
Nåja ni får ha en bra bra så hörs vi sen!

Planerat morgondagen:)

Imorgon onsdag så ska jag till Piteå med Linnea. Eller före jag far så ska jag måla byrån och sen duscha. Men sen då bär det iväg med bussen. Då ska jag fan hitta en fin klänning jag kan ha på lördag!:D Woohoo!

Imorgon fyller min far år:D Och då skulle min farmor med fylllt år om hon levt:) Och mammas kompisar fyller år då och Emmys kompis. Och ja säkert många fler;)
Grattis i förskott till dom!:D

Vill ha!:D


En hår produkt från Tigi för ca 250 kr. Den är väremskyddande och ger håret volym och gör det tjockare.
En Adidas tröja för 700 kr. Inte just den på bilden. Men vill att det ska vara ett sånt där tryck på baksidan.
En klänning max 500 kr. Den ska jag ha på lördag!:D Måste bara hitta rätt modell. Den ska dock inte se ut som en bröllopsklänning. Den ska vara kort och snygg i typ siden eller liknade tyg!
En concealer för max 200 kr. Har sett en på Face. Får väl gå in och kolla på den lite mera;)

Sedan vill jag ha en skinnjacka med. Men där är jag grymt petig. Det ska inte vara äkta skinn. Och det måste vara mudd där nere och på armen där nere och en muddkrage! Och den ska vara svart och får inte kosta mer än 600 kr!

Om ni hittar en passande Adidas tröja, en klänning eller en skinnjacka till mig, så kan ni väl skrika till?;)
Puss!

Hjälte:D

Idag då jag oh Eve var på stan kom en unge och grät för hon hade tappat bort sin mamma. Fan jag kunde fan inte bara gå ifrån henne som om hon vore luft. Nej så jag gick fram till henne och frågade vad som hänt. Hon var väl högst 5 år! Hon grät och grät men hon berättade att hon tappat bort sin mamma. Så sa vi till henne att hon skulle leda oss till det stället där hon sett sin mamma sist. Hon var så söt! Jag tyckte så synd om henne.
Sen så hittade vi hennes föräldrar utanför MQ. Och den lilla flickan hade ju virrat omkring där vid posten. Så hon var en bra bit ifrån sin mamma.
Jag sa hela tiden att det skulle bli bra och att vi skulle hitta hennes mamma. Men jag tänkte ''fan vad gör vi om vi inte hittar henne?!''
Tur som det var så hittade vi ju henne!:D

Ja!

Idag så vaknade jag och gick ut och slipade och grundmålade byrån.
Sen snabba ryck in till stan och träffa Eve. På dagens inköpslista stod en klänning till lördagen.
Hittade fan inte en bra klänning! Fan. Ska nog till Pite och kolla om jag hinner. Annars ställer jag fan in allt;) Höhö.

Nåja jag och Eve åt lite mat på Dagobert. Och jag hittade en bh på Cubus!:O Cubus av alla ställen va fan?! Jaja bara bra för mig:P Den är jätte söt:D Men hade velat ha passande trosor till men det fanns inga:(
Sen hittade jag en tupekam med. En blå som Emmy och Veronica med har;) Haha:)
Sedan så kom Veronica och joinade oss med. Härligt!:D

Och idag kom Michael skivan!:D Sitter och nöter den precis nu!:D Goooodie!









Inte bara i minnet;)

Haha jag har ju mitt kvitto från Bobby. Och hans personliga tia;) Nu har jag ramat in de tillsammans med en Skaburbian biljett och en bio biljett och mitt armband. Så nu hänger allt detta brevid min Erik affisch;)


1. Band jga fick av Emmy. Hade det på högra handleden flera månader.
2. Tian jag fick av Bobby, från egen ficka, bokstavligen.
3. Skaburbian collectiv biljett på Lillan.
4. Kvitto från Bobbys!
5. slumdog millionaire biljett, som jag såg med Evelina på bio.

Baklänges med er!

Varför ska det alltid bli så här?
Om det inte är medvetet så är omedvetet.
Om det inte är omedvetet så är det medvetet liksom.
Jag blir ju less!
Bara på era jävla villkor!  Varför?!
Dra er baklänges

Mitt älskade hår;)


Emmy gjorde en fiskbens fläta på mig innan jag skulle klippa mig hos Bobby. Jag tycker den var cool!:D


Asså det ser inte så jävla långt ut men der var fan lååångt! Dock så har jag haft längre en gång tidigare.


Efter Bobbys!

Vad tycks?



Just ja!

I stockholm använde jag upp 4369 kr och plus flyg blijett på 1241 kr. Så det blir sammanlagt 5610 kr. Och ja mat och boende och all shopping är med där. Det är ju fan inte så mycket pengar. Klart man kan få ner summan yttligare men jag är fan nöjd med vart ända öre jag spenderat där nere. Och jag vill hemskt gärna göra om det!
Vara där lääänge och liksom kanske låna en lägenhet?
Eller så flyttar jag dit helt enkelt;)


En tripp till Haparanda tur och retur

Idag vaknade man svin tidigt för att ge sig av till Ikea och Haparanda. Haha vi åt som vanligt köttbullar och det var gott den här gången med.
Sen så köpte jag 3 stora kuddar, 65x65. Och så köpte jag tyg som skulle bli kuddfodral. Sedan köpte jag en sån fär fotoram med bara glas och baksida, ingen ram alltså. Kalla det vad ni vill.

Sedan så for vi förbi Kalix med några grejjer. Och så körede jag från Kalix och hem. Allt gick bara bra.
Sen så har jag och mamma sytt kuddfodralen. Och maskinen tjorvade som vanligt. Men i slutet gick det faktiskt bättre!

Sen så skulle jag börja med nästa projekt. Måla min gröna byrå. Den ska få bli vit. Men ja jag och pappa han bära ner detn till garaget och ta bort handtagen innan vi gav upp pga myggen.
Så imorgon ska jag slipa och grundmåla den på morgonen.

Nu ska jag börja med nästa projekt. Välja ut bilder tilll ramen.

Ciao!


Man blir inte nöjd förrän man får det man vill ha

Jag blev grymt sugen på stuvade makaroner. Så skulle jag bara äta det om jag gjorde det, trista människor;) Höhö ja men jag ställde mig och lagade det. Dock så visste jag inte hur man gjorde! Fick dra fram kokboken. Övervägde att ta den enkla vägen och ringa Emmy. Men lät bli. Nå jag lyckades utan att bränna mjölken!:D
Och gott var det! Så nu är jag nöjd.

A picture


Lazy day

Idag har jag bara chillat. Tagit en lååång dusch och fixat mig. Fixade håret efter det, sprayade med saltvattenspray, tuperade, volymade och plattade. Hel nice!
Så provade jag att ta mitt volym och varmeskyddande mousse. Och den här gången så fördelade jag det i händerna först och sen i håret. Det blev mycket bättre!:D Annars brukar jag bara stoppa det direkt i håret, så kommer det för mycket så blir det bajs av det hela.
Sen smörjde jag in hela kroppen med min nya Nivea lotion. Så drog jag på mig strumpbyxor och jeansskjortan. Mys!

Fan nu lämnade alla mig hära på msn:O För en stund sen så var alla och skrev och nu skriver inte nån:O Det måste vara ett tecken på att jag ska fortsätta städa. Blä!

Som gatustenarna lös under hans fötter

Klickade hem ett album av the King of pop. Jepp det var Michael Jacksons album ''The essential''. Det är lite blandade låtar men många favoriter. Så den lär väl dimpa ner i postlådan i veckan:)

Ni vet i videon till ''Billie jean'' så lyser ju allt Michael tar i. Jag läste en artikel som börjar ungefär så här
''En vit lacksko dyker upp i rutan och får gatustenarna att lysa. Där börjar Michael Jacksons gyllene år. Och där förändras pophistorien för allid''

Sedan sedan står det massa om Michaels karriär att hans bästa år var mellan 1982 och 1989. Att skivan ''Thriller'' sålt över 100 miljoner exenplar. Och är av många världens bästa album.
Det stod också att Michael var pojken som aldrig fick vara ett riktigt barn. Han var popens Peter Pan.
Och så stod det om de sexuella övergreppen å sån tjoffs. Dock så tror inte jag att det är sant men alla får tro vad vad dom vill.

Men saken är den att i slutet av artikeln så återkommer journalisten, till gatustenarna. Det är det jag tycker är både fasinerade och skrämande på samma gång. Att man kan få till orden så bra att man kan återkomma till det igen. Och dessutom med en helt annan innebörd.

Så här lyder sista orden
''Jacksons sista extranummer blev en hjärtinfarkt. Och gatustenarna slocknade under hans fötter''.





Han som skrev artikeln var Markus Larsson för Aftonbladet. Artikeln stod i Michael Jackson, en minnestidning från Aftonbladet sönddag.

6 dagar kvar!

 

Lördag

Idag så har jag tagit ut min stationära dator ur mitt rum. Dock så har jag rätt stökigt nu och måste storstäda innan lördag. Blä:/
Nåja har lyssnat på Michael Jackson låtar hela dagen. Klickade hem ett album med;) Hehe
Nåja har nyss läst lite noveller och nu ska jag sätta tidningarna i en påse som sedan Tess ska få. Höhö då har hon och Anton nått att göra;)

Jag måste till stan någon dag. Det känns ju lite fult att skriva det då man nyss kommit hem från huvudstaden. Men nu är det så. För jag måste köpa värmeskydd till håret och en klänning till på lördag! Klart man ska se vackrast ut då!;)


Fredagkväll

Igår så lät jag mig övertalas av Anton att cykla till Tess, som kanske inte ens var hemma. Nå tur så var hon hemma, men hon hade sovit. Höhö kommer jag och väcker henne;)
Nåja vi läste, dunkade musik och pratade.
Höhöh somnade på hennes soffa och vaknade vid halv 2 på natten. Tänkte att det var bäst att fara hem och sova. Så blev det så jag somnade runt 2.10. Och skönt var det!


Stockholm i mitt hjärta!<3

Då var man hemma från underbara Stockholm. Nåja det är ändå rätt skönt att få sova i sin egna säng och inte behöva gå på toa och duscha på ofäntliga toaletter och duschar.
Nu ska jag i alla fall försöka sammanfatta dagarna kort.

Måndag
På flygplatsen såg min mentor(?!), träffade Emmy och skrattade som vanligt. Allt gick bara bra med flyget och så.
Sen så åkte vi Arlanda express till stan och tog en taxi därifrån till båten. Båten vat helt okej. Hytten var dock minimal! Haha men det gick bara bra.
Sen var vi så hungriga att vi höll på att dö, men vi var för petiga med att ta vilken restaurang som hellst. Haha typiskt mig och Emmy. Det blev ändå ett ställe där vi åt lasange med kyckling.
Efter det så handlade vi nödproviant som godis! Och bananer mm, för stan hade ju stängt då.
Sen så såg vi han som spelar Markus i Andra avenyn, Filip Benko! Jag tänkte först ''fan så snygg kille! Vart har jag sett han?!'' Sen då han gått förbi så kopplade. Emmy hängde inte med så hon såg han sen.

Tisdag
På tisdagen åt vi frulle på båten. Inte värt 60 kr menmen. Sen bar det ut på stan! Shoppade för för mycket! Över 1000 kr på en dag liksom. Men då köpte jag, ''skinn'' leggings, jeansskjorta, tröja, 2 bas linnen, 3 nagelack, vattenspray eller nej vänta det hette... saltvattenspray! Och 2 par örhängen och en klänning.
Sen på kvällen tog jag och Emmy en kvällspromenad förbi slottet och gamla stan.
Vill ni veta så gick vi över 27.000 steg den dagen!

Onsdag
Vi åt frulle och lunch på en pastabar. det var gott som pasta brukar vara. Sen så gick vi och kollade inne på NK. Dock så hittade inte jag nått med Emmy hittade en parfym hon har velat ha sen evigheter. Så den köpte hon.
Sen hittade jag lite underkläder, ett par tygskor och en keps.
Sedan träffade vi Emmys kompis Bella. Hon var verkligen jätte trevligt och söt, precis som Emmy!:D Vi gick och åt på middag på kulturhuset på deras ute terass. Typ på 5 våningen!
Sedan visade Bella oss vart Bobbys hårstudio låg. Jag och Emmy hade leta den dagen före men hittade den inte. Nå i alla fall så bokade jag en tid där.
Sedan gick vi och åt glass på BEN &JERRYS GLASSBAR! Gott som fan! Varför har inte vi sånna här uppe?!
Och sist men inte minst så såg vi människor som såg ut som statyer. Fan så coola dom var. Trodde först de var en riktig staty, men så började han röra på sig. Coolt!

Torsdag
Vi började dagen med att gå till Coop och köpa frulle. Sen fixade Emmy mitt hår, plattade och volymastrade det. Blev skit snyggt!
Sedan tog vi Djurgårdsfärgan över till Skansen. Vi gick in i akvariet och kollade på ormar, apor och fiskar. Det var jätte roligt. Allvarligt talat så var jag lite negativ till hela Skansen men ja. Men vi ville inte komma försent till Bobby så vi stannade tyvärr inte så länge.
Medans jag klippte mig så gick Emmy på stan och kollade på en present till mig. Och Filip min frisör var jätte trevlig! Pratade och höll på. Sen så frågar alla frisörer när man klippe sig sist. Varför, är min fråga?! Vet någon svaret?
Nåja sedan pratade jag lite med Bobby med;)
Jag och Emmy gick och åt middag på en restaurang som hette, Von der Lindeska valvet. Det var jätte mysigt och jätte god mat! Och ett gott bröd med oliver och kanske till och med organo(?).
Sen blev det efterrätt på BJ baren;) Så tog vi en kvälls promenad förbi Stureplan. Denna dag gick vi också över 27 tusen steg!

Fredag
Idag efter vi packat åkte vi Katarina hissen. Det var skit fin utsik där uppifrån! Dock så dog mitt batteri på kameran, men jag han få några bilder! Sen gick till Arlanda express huset. Hojja så jobbigt det var att gå!
Men sen så kom vi äntligen på Arlanda. Så då vi checkat in så åt vi på Max. Asså det Maxet ska tydligen ligga Top 3 i världen. Men va fan dom hade varken kycklingmål eller skrovmål?! Öh jaha...
Nåja det blev ett greenmål. Sen sa pappa att det är typ bara i norrbotten skrovmål finns. Men dom hade ju skrov på ett annat ställe i Stockholm. Konstigt!
Sen fick vi vänta på planet i flera timmar. Bara för att vi var tidiga! Men dom hade rätt sköna stolar, och man kunde ligga ner. Jag somnade där ett tag med;)
Flygresan gick då bara bra. Så nu är jag hemma.


Vi såg Filip, som spelar Markus i Andra avenyn!


Mer bilder kommer sen!

Stockholm here we come!

Idag drar man söderut till Stockholm! Äntligen händer det nått riktigt kul! Jag och Emmy i den stora staden. Vi ska bara njuta av maten och av att gå och strosa runt i butikerna. Fast det kommer nog gå rätt regält med pengar höhö.
Nåja nu måste jag gå och fixa det sista!
Ha det bra i norrbottens huvudstad medans jag är borta!;)
PUSS!


Var bara tvungen!:D

11 dagar kvar tills jag fyller år!

Och idag far jag till STOCKHOLM!

WOOHOO!!!!

<3

Godnatt!

Nu ska jag försöka sova!:D Ska ju duscha och fixa mig innan planet avgår 13.55. Ska dock möta upp Emmy halv 1 på Kallax.
Och jag ska försöka komma ihåg att ringa hem och ringa till Tess när jag kommit fram till båten. Men minnet är kort som ni vet!;) Kommer nog vara rätt hyper och glöma bort att ringa. Men ska försöka!

Puss godnatt!


Oh my god!



Tänk om man kunde dansa så? Jag började seriöst fundera om det var data gjort där ett tag:O En jävle på att sjunga och dansa!

;)

Höhöh kommer ni att överleva 4 dagar utan mig? Utan att få läsa min underbara blogg? Ja ni måste ju stå ut för på fredag kommer allt på en gång!:D Haha!

Kommer ju saknar er!<3

The lost children

Den här låten fick jag inte till så att den spelas upp i bloggen. Jag vill dock ändå att ni kollar in den här videon för den är så söt!

http://www.youtube.com/watch?v=ZRJ6ImfK1IA

Verkligen en fin låt!

Heal the world


Söndag!

Idag vaknade jag vid 12. Så for jag ut och övningskörde i nån timme. Till Sjulsmark och Norrfjärden mm. Det gick super bra!:D Det är rätt kul när man tar sig tid!

Sen så har jag suttit och läst en massa om Michael Jackson. Seriöst jag tycker synd om honom! Seriöst jag tror han var en sån där person som var ensam trots att han var runt massor med människor. Och jag tror inte på anklagerserna för sexuella övergrepp på småpojkar!

Jag tror Michael var en person som var sårbar och lätt blev tvingad till saker. En person som tyvärr var lätt att utnyttja. En person som miste hela sin barndom och ville ge sina egna barn den uppväxt han aldrig fick.
Och Michael blev ju misshandlad av sin far och pressades väldigt hårt med träning för att sedan bli ''the King of pop''.

Hojja the King of pop är död och det ända man kan göra är att nöta låtarna fullt ut!:D



För ni som inte vet så ska jag till STOCKHOLM imorgon!!!! Med Emmy Pemmy Puff! Kommer bli så kul! En riktig tjejvecka!:D

Packade ju idag men det känns inte riktigt verkligt!:D Jag måste inse, JAG SKA TILL HUVUDSTANDEN STOCKHOLM!


Ett år sen:)



Höhö seriöst jag har ju knappt förändras:O Typ glasögonen och längre hår är ju fan allt! Illa!;)
Sen så kanske jag har börja dricka lite mer men inte mycket! Hmm är jag så eländig att mitt liv ser ut på sama sätt som för ett år sen?!

Kommer du på nå skillnader på mig? Berätta!:D
Eller vet du nått som du själv kan säga har förändras med ditt liv?

Wihi!!!!!!

Asså nu eller asså imorgon ska jag till Stockholm!!!! Och jag ska packa idag. Nejdå inte sista minuten packning här inte;) Guuh! Längtar!!!!!!



12 dagar:D

1 DAG!

Hmm

Nu har jag läst snabbguiden. Och om batteriet inte syns så är det fulladdat. Sen då det behöver laddas så ska det komma upp ett batteri. Men nu ska jag installera en skiva som är en mer utförlig guide. Frår väl se hur det slutar;)


Bilder:)





Just nu sitter jag och försöker fixa inställningarna på kameran. Vi får se om jag lyckas! Hoppas!:D
 Jag har då förr så färgerna är mer normala nu:) Men nu ska jag försöka hitta någon inställning så man ser hur mycket batteri det är kvar.
Det är väl bara att dra fram instruktionsboken :O
Haha Markus är du nöjd nu?! Jag ska läsa instruktionsboken! Blää!;)

Lördag

Idag vaknade jag vanlig jobbar tid. Kvart i 9! Hojja men idag skulle jag inte jobba! Nej jag skulle duscha och dra in till stan till Emmy.
Höhö jag körde till stan och det är inte lätt att lyssna på 2 röster som säger olika hur man ska köra:O

I stan köpte jag bara tuggummi höhö. Emmy köpte nå hårspray och nå mer, kommer inte ihåg:$
Sen så planerade vi Stockholm lite och mös i solen.

Sen hängde jag med mamma och pappa på stan. Och for ut till Storheden och handlade lite saker till kvällens äventyr;)

När jag kom hem så somnade jag:O Höhöh sen var det bara stiga upp. För jag hade ju bjudit Tess på middag. Så hon kom och vi fixade middagen. Tacos!:D Mums.

Sen chillade vi bara. Eller jag målade naglarna, fransk manikyr. Målade först en gång men det blev ju bajs. Så tog bort och gjorde om det. Men det ska jag nog ta bort imorgon och måla om. Det blev inte heller så bra:/

Nåja ska ladda in lite bilder nu!:D


Wiii!:D

Bara 13 dagar kvar!

Och bara 2 dagar kvar till STOCKHOLM!!!!

<3

When the bricks is replaced...

.


:/

Ibland känns det som om man aldrig lyckas men nått. Eller nått och nått, snarare det. Att man aldrig ska lyckas med det. När fan ska man lyckas med det? Det är inte förlusten som gör mest ont, utan mer att jag misslyckades än en gång med det.

Ni vet väl redan!:D

14 dagar kvar tills jag fyller år!

3 dagar kvar tills Stockholm!

<3

Godmorgon Sverige!

Jag har seriöst drömt om jobbet och att jag sminkade mig på en videobutik?!:O Ja då äre illa, det tycker jag med.
Jag har ont i benen, eller snarare i låren?! Vetefan varför!
Nåja måste dra på lite make och sen klä mig och sen jobba 8 timmar.
Ikväll får jag fara hem!:D
Yes!

<3





Therese och Emmy ni förgyller min vardag! Ni är förstående och ni finns alltid där för mig. Tack för att ni finns och jag älskar er<3

Jag är van nu.

Där kom bakslaget...

L E S S !

Jobbat då som vanligt. Klippt ut nå biljetter och tjoffs. Det har vart rätt lugnt hela dagen. Och nu kom Frida och tjatade på mig och ville att jag skulle jobba sen efter Stockholm. Tacktack, men nej jag kan inte.:/
Vill dessutom vara hemma lite med. Nåja

Sen så har vi inte fått nå svar från båten heller:( Jag blir less! Skickade det ju i måndags. Försöker ringa dit nu men det är upptaget. Suck!

Näe nu ska jag äta mina 2-3 bananer! Och mina sista chokladbitar!:D

Yes!

15 dagar kvar tills jag är myndig!

Och bara 4 dagar kvar tills Stockholm!!!!

Can you believe it?!

<3


Dräggel!

Är det bara jag som tänder på killar i skjorta med uppkavlade armar och väst? Eller bara skjorta över huvudtaget:O Fy fan så jävla hett det är på killar!:D Jag avlider nästan!

Så nu vet ni vad ni ska ha på er om ni vill gå hem hos mig;) Haha!


Det är inte bara Chad som ser het ut i skjortan!;)


Njuter

Nu sitter jag och avnjuter en kopp te och en chokladmuffins!<3




<3

16 dagar

5 dagar

<3

Owned!

Idag så vare jag och J som jobbade förmiddagen. Eftersom det är rätt lugnt den här veckan så hade vi tid att fixa sånt som annars inte prioriteras så högt. Så vi städade! Fy jag dammtorkade och ja det var helt vitt på vissa ställen. Haha jag var rätt effektiv. J han knappt hinna göra nått. Höhö

Sen så träffade jag Kerran! Haha hon var ju typ arg på mig innan sommaren att jag inte fått nå jobb. Nu då hon såg mig så blev hon lite chockad. Haha!

Och det är så kul för att dom vill att jag ska fortsätta jobba efter den här veckan. Men jag kan ju tyvärr inte det:( Men det är kul att dom vill ha mig här!:D
Och J säger att det märks att jag har blivit säkrare på det jag gör. Och att jag verkligen tar för mig! Härligt där!;)

Sen vid 3 tiden kom C och böt av J. så jag och C drack lite te, varvade mellan telefonerna. Haha jag fick gå igenom två telefonlistor. Typ skriva in nummerna som inte fanns med på en av dom och så vidare. Jobbigt!



Taggad!!!!

Jag kanske ska ha en fest då jag fyller år!:D Åhh hoppas på det bästa! Förväntar mig det sämsta höhö:P Nej men fan om jag har fest eller nej förresten jag ska ha fest! Det kommer fan bli grymt kul!

FEST HOS MIG!:D


I took a shower:)


Ja, jag längtar som fan!:D

17 dagar kvar tills jag fyller 18 år!

6 dagar kvar tills jag far till STOCKHOLM med min älskade vän Emmy!

<3


Jobb

Idag vare bara masa sig upp halv 8! Ja bättre det än halv 7! Nåja fixade mig och drog till jobbet. Började ju 10.
Har inte gjort mycket idag. Det är lugnt hela veckan så jag vet egentligen inte varför jag behövs? Men det är ju bra ändå. Men nästa vecka det är då jag behövs, då äre Diggilo! Men höhö vissa är ju i STOCKHOLM! (A)

Nå jag har hjälpt V med att inventera spritförrådet och gjort nån lista på viner. Haha han sa att jag skulle få en guldstjärna;) Sen har jag svarat en massa i telefon. Och jag måste säga att jag klarar det nu. Förr var jag typ telefonrädd:P Haha men nu går det bättre!:D

Haha har ätit 2 gånger! Har typ ångest för att det kommer dras från lönen!:O Ja jag e girig:P Haha men det jämnar vääl ut sig. Det finns gånger jag inte ens hunnit äta för att jag har haft så mycket att göra.

Jag kommer jobba 10-18 hela veckan. Det var rätt bra tid må jag säga. Kan sova ut och jag är ändå inte död då jag slutar mitt pass. Nu har jag ett kombirum som jag trivs i med fönster som man kan öppna och få in lite luft. Just nu trivs jag:)

Nu är bara frågan vad jag ska hitta på nu? Kanske ringer någon. Emmy eller jag såg att Linn hade ringt mig, men jag hade behövt prata med Linnea med. Ja någon av dom blir det nog att jag ringer.
Sen ska jag nog se på tv halv 8. Det är nå med Michael Jackson, ''the dangerous tour''. Verkar spännande!

Puss ciao!

Höhö Markus fick påminna mig om detta idag!

18 dagar tills....birthday!

7 dagar till Stockholm!

<3

:)

Nå har gjort en fläta som Emmy gjorde i sin blogg. Den blev dock inte lika bra men ska lätt be henne göra en sådan i Stockholm! Höhö jag känner att Emmy ska få göra tusen frisyrer på mig då vi är där;) Hehe:D

Har nästan börjat packa med. Men ska nog göra en lista på grejjer som ska med. Höhö eller Markus vill du skriva den? Du har ju hört den idag:P Eller stängde du av öronen då med;) Haha!;)

Stan med Markus (MG)! :)

Idag så var jag på stan först på banken och lekte vuxen. Sen köpte jag en nessesär på H&M för bara 20 kr! Så nu har jag allt smink i den (det smink jag använder mest). Sen så träffade jag Markus:) Vi gick runt på ja nästan alla affärer och jag lät bli att titta allt för mycket! *Stolt*

Sen gick vi till Roasters och fikade. En Loka och en Chokladboll. Hehe är man fattig så är man:P Eller sparsam är jag ju snarare. Nåja det var gott i alla fall. :D

Nåja har haft en jätte trevlig dag med Markus:) Nästa gång jag träffar honom kommer bli om typ hundra år!:( Typ veckan efter Stockholm:/


Nu rymms allt mitt smink på ett ställe:D Lätt att ta med är det också:D

Vladstudio



Vladstudio har så många fina bilder. Jag upptäckte bilderna nån gång under vintern i 9an. Sen dess har jag gillat dom!<3

Slut på idéer på rubrikerna?

Nå blir inge OTH, orkar inte. Ska vara uppe till tov för jag måste skicka ett sms.
Undra vad man ska göra tills dess?


I valet och kvalet på kvälls kvisten

Har suttit och läst Freja Kjellbergs blogg ett bra tag! Nåja blir förvånad att klockan redan är 22.33! Jag vet inte om jag ska se lite OTH eller sova? Ska ju upp någolunda tidigt imorgon och duscha innan stan. Väl i stan så ska jag ju på banken och träffa MG. Hmm är i valet och kvalet hära! Hjälp mig!

Höll på att glömma!:O

19 dagar kvar tills b-day!

8 dagar kvar till Sthlm!

<3

Härligt!

NU DUNKAR JAG FLOW! GE MIG EN CIDER OCH SOL SÅ NJUTER JAG ÄNNU MER!:D

MÄRKS DET ATT JAG ÄR HYPER MED ELLER?!

:D

Dundrar musik!!!!

Nu är det bara jag och Flizzan hemma. Sitter och dundrar musik! Lyssnar på ''fest hos mig'':D Woohoo!


''Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today''


Minnen<3

Idag från klockan typ 15 så satt jag och räknade timmarna till jag skulle sluta! Haha. Och Frida som fråga om jag ville jobba några timmar extra. Men jag skulle ju hem så det gick inte. Hade seriöst inte pallat det:O

Nå när jag slutade ringde jag Tess. Hon mådde inte så bra så jag muntrade upp henne och bjöd hem henne.Så när jag kom hem så dukade jag upp med te och fika för hela slanten!:D Te av alla dess slag, rostatbröd,sylt, gurka, tomat, mjölk och Polly!:D Fy fan det var dagens middag som ingen slår!:D

Sen har jag och Tess kollat åter igen i skolkatalogerna, pratat och läst högt ur en av mina gammla dagböcker! Haha fy fan så kul det var! Det var från då jag gick i 6an till typ högstadiet nån gång. Det står att jag var ''kär'' i 3 personer i den i alla fall;)

Haha fy så roligt man skrev förr. ''Aaa så bah sa han att han hade svenska'' och ''Hon sa att han sa, att han sa att han gillade blablabla'' Haha!:D


Höhöh på tal om gammalt! Haha detta var i hoooost 9an! Haha jag och Tess hade TÖNTÖS! Haha!

:D

20 dagar till my birthday!

9 dagar till S T O C K H O L M ! ! !

:D

God morgon!

Klocka är 09.46 och ja, jag är vaken. Jag ska nog börja jobba vid 11-12 idag och jobba till klockan 20.00. Sedan ska jag hemhemhem!
Nå nu ska jag dricka mitt te och läsa min tidning.

Godmorgon och hoppas ni har en underbar dag!:D

Filmtime!:D

Nu ska jag se ''What a girl wants'' med Colin Firth (dräggel) ;)
Ha det bra så länge!


Working

Så då har man jobbat några timmar med. Det var bara jag och hotellchefen i receptionen. Men vi löste dom flesta problemen bra tycker jag.:D Nåja orkar inte skriva vad jag gjort.

Nu när jag kom in på mitt rum så hade jag 4 missade samtal, från Tess och Emmy. Tess var ju på byafest(!). FUSK! Jag vill med ju! Fan ibland frågar jag mig varför jag ens jobbar?!

Nåja nu sitter jag här och saknar Markus(?!). Men sorgligt nog är han inte inne på msn:(

Näe om man ska lägga sig och läsa i sin inköpta Vecko revyn och äta choklad. Chokladen var helt okej. Lite sommar känsla över den. Men kanske inte just favoriten men man tackar ändå inte nej till den;)


Puss


<3

21 DAGAR KVAR TILLS MIN DAG!

10 DAGAR TILLS STOCKHOLM!!!

<3<3<3


Fredag

Idag har jag vart en snabbis in till stan. Sen har jag köpt den här chokladen med jordgubbar i. Så hoppas den är god, ska bli ett nöje att smaka den senare. Köpte även frukt och en tidning. Har inte köpt en tidning på flera månader. Haha förut köpte jag en minst varje vecka!:O

Nåja idag ska jag och jobba. Och det blir jobb imorgon med. Även nästa vecka tisdag till fredag. Sen är det helg och sen STOCKHOLM!

Nåja nu ska jag läsa lite bloggar så vi hörs!
Puss


Slut på dagen

Ja nu har jag bara 3 One tree hill avsnitt kvar. Dom ska jag spara till lördag eller söndag. Hade ju tänkt få prata lite med Markus innan jag ska sova. Men nu är han tydligen i Narnia!:@ Haha stor-bracka-fräsarn^^
Nåja får höra av honom imorgon då. Alla andra sover så jag ska göra dessamma nu.
Godnatt

Foto: Linnea (jag) :P
Redigering:
Markus:)

Woho!

22 dagar kvar tills födelsedagen!

11 dagar kvar tills STOCKHOLM!!!

<3

Haha MG då!:P





Haha jag var bara tvungen MG! Haha! Förlåt;)




Jag har skrattat så mycket nyss!:) Haha tack MG för att du förlänger mitt liv! Haha

Höhö smarta jag;)

MG var smart och sa att jag kunde ha båda filmerna på usb-minnet och se på filmerna där ifrån. Höhö han ska visst leka lite smart;) Haha bara för att jag inte tänkte så långt!
Tack igen för hjälpen Markus!:D

Torsdag

Idag har jag vart halv duktig. Jag har dammsugat rummet! Woohoo! Nu är det bara att dammtorka kvar...
Sen har jag rensat stordatorn på skrot. Men ja vissa saker blev  ju sepe så bajs på de. Hatar mina jävla brännar program och jag har lust att slänga ut båda datorerna ur fönstret!!!!:@
GAAAAAAAAAAAAAAH!

Jag går nog och gräver ner mig ett tag nu!

Sysselsatt

Nu sitter jag och ser på One tree hill och pratar med Markus på msn. Så jag har inte lika tråkigt längre bara så ni vet;)

Fuck

Fan så tråkigt jag har! Ingen är ju typ inne på msn och alla vägrar svara då jag ringer! Åhh döda, nej förresten dra mig baklänges!

Man ska inte klaga men...

... men jag vill festa och ha kul nu då det är sommarlov! Jag vill inte sitta här och ha jävla ångest över att jobba och att börja skolan igen! FAN! Jag vill inte börja i skolan igen! HOJA! Blä och fy!

Och mitt rum ser ut som om dammråttorna snart ska springa iväg för att det är så dammigt!

Sen så saknar jag min gammla kamera för den nya har helt fel inställningar så det blir inga bra bilder. Åh jag blir så less!

Och tror ni inte jag blir ännu mer less på att jag bara sitter här och klagar?! Jag blir ju fan less på mig själv!

STOCKHOLM! JAG LÄNGTAR SÅÅÅÅ!!!!!


Vilken dag är det? Onsdag kanske det är, eller?!

Idag så vaknade jag vid 11. Så ringde jag Veronica och bestämde att vi skulle fara och bada. Sen ringde jag Emmy och väckte henne;) Höhö!
Sen så gjorde jag nå, typ klädde på mig eller nå. Sen drog jag till bussen. Träffade Rebecka som är min granne, men har dock inte träffat henne på hundra år. Stod och prata lite med henne tills bussen kom.

Mötte upp Veronica vid Ica där i stan. Köpte dricka, banan och youghurt. Sen bar det av till Storsand där vid storheden. Badade och låg och glassade i solen.

Sen ringde dom från Storforsen och erbjöd mig jobb i helgen. Så jag ska jobba fredag och lördag. Fast jag har lite ångest över att jag tackade jag för att jag vill inte jobba men ja. Man ska väl ta alla chanser man får...

Jaja sen for vi till hem till Veronica och satt och nötte lite Sims 2. Det var lite smått underhållande må jag säga:)


I'M BACK ON TRACK!



23 DAGAR KVAR!
12 DAGAR KVAR TILL STOCKHOLM!<3

For you

Nu känner jag mig lugn igen. Tack för att vi pratade och att vi känner samma sak. Och tack för att du är så förstående. Det är inte många killar som är det:)


Vad tycker ni om...

.. om att vara kär? Eller bara man ser någon som är so hot! Ni vet den där pirrande känslan i kroppen. Då man bara ska våga säga hej eller bara ge den personen en blick. En känsla jag skulle kunna byta mot massa saker i rum. Det är en känsla man inte känner allt för ofta. Men då man väl känner den så är man super lycklig!

Men jag kommer ihåg 2 år sen så blev jag kär. Galet kär! Jag kunde inte äta, inte sova utan jag tänkte bara på den personen. Det är den känslan jag vill känna nu, men det gör jag inte.
I alla fall så gick allt åt skogen. Och jag tror det fick mig att inse att kärlek har sina baksidor, precis som allt annat.

Nu märker jag att jag ät rädd för att bli sårad och inte vågar släppa någon kille för nära inpå. Man tror alltid att det är det fysiska man inte ska klara. Men fan jag kan nog kontrollera den delen. Just nu är det den psykiska delen jag är mer orolig för.

Ibland undrar man ska skaffa nått utan känslor. Men jag vet att med rätt person så lär det vara helt underbart. Men nog med skitsnack för min del nu. Vad tycker ni om detta? Jag vill ha era kommentarer om detta ämne.




Förlåt

RSS 2.0