Spöklig lördag

Idag vet man aldrig vad som händer. Ni vet klockan 12 är ju spöktimmen och allt. Och ja det kommer säkert komma massa monster och spöka senare på kvällen. Konstigt att dom vill ha just godis? Men som vi alla vet så är ju godis gott:)

Nå jag har vart ute och kört lite idag med pappa. Det var riktigt halt på vissa ställen, läskigt! Sedan så har jag nyss duschat. Och nu vet jag inte vad jag ska göra ikväll. Tess har ju fest så ska troligt dit. Men när vet  jag inte. Och om jag ska få med mig Simon, hade ju vart kul.
Får se vad som händer och sker.
Hälsa spökerna och monsterna från mig!;)
Ciao




Nytt i sminkväskan och i garderoben!:D

Blev att fara en vända till stan idag med. Tänkte ju att det har rullat in pengar på kontot och jag behövde en liten conceler:) Så jag och Veronica begav oss till Make up store:) Först bad jag om hjälp med en conceler, och det tog ett bra tag innan vi hittade den rätta! Sedan var det Veronicas tur att fråga om puder och det slutade med att hon köpte en foundation. Haha även jag fick tips om en bra foundation. Men den får jag nog köpa någon annan gång i så fall.



Concelern heter Eazy cover, Roibus, 165 kr. Penseln kommer från Lindex, 29.50 kr




Sedan han jag in en snabbis på H&M och köpa en svart tunn tröja med knappar. Den är jätte söt och enkel. Bara 149 kr:)


Att välja eller att inte välja, det är frågan

Man vill ha sin bit av kakan & man vill äta den med.

fanfanfanfanfan


Snart stundas Halloween...

..och jag är inte ett dugg taggad för nått. Tess ska ha nå häng hos sig. Och ja visst hade vart trefvligt att fara och hälsa på ett tag och träffa folket. Men jag har inte sugen på att dricka eller nått. Och emmy och co ska ut på krogen och bränna massa pengar. Så jag orkar inte bränna mina pengar som jag precis får. Så gjorde jag ju förra månaden och jag vill inte göra det igen.
Hoja jag är så inte taggad!:(


THIS IS IT!



Idag har jag vart och sett på ''This is it'', en film/dokumentär om Michael Jacksons konsert. Den var helt okej och man fick en känsla om hur konserten skulle ha vart, om det hade blivit av. Dock så tycker jag att dom ska göra en dokumentär om hela Michaels liv!:D Det hade vart intressant.
Nåja jag var och såg denna med brudarna, Emmy, Eggy och Sandra!:D Mycket nice!

Sedan i övrigt idag har jag vart på körskolan och sedan stan med Veronica. Och jag hittade typ inget, vilket ändå är rätt tur:P


Smygtitt på Torsdagen;)

7.15 vakna, duscha, fixa sig
9.05 Buss till stan
10.25 Körning
11.30 Träffa Veronica
18.15 BIOBIOBIO! THIS IS IT! MICHAEL JACKOSN!:D


Grattis på namnsdagen Simon!:)

Idag var jag super nervös innan körningen. Bara för att det gick så dåligt igår. Idag gick det lite bättre men inte fullt bra. Blä!
Sedan har jag vart och kört med pappa med och det gick väl si sådär. Nu är jag så jävla trött och funderar på om jag ska lägga mig och se på Vänner:)

Tisdagen med blandade känslor

For in till stan med Markus då. Så sprang jag efter honom på massa affärer hit och dit. Sedan blev jag
nervös att jag skulle komma sent till min körning så jag blev sur. Haha stackars Markus jag typ tjatade och stressade honom jätte mycket. Haha
Körningen gick åt helvete.
Sedan hem och ha världens ångest över körningen. Så jag blev helt otaggad för att fara till Boden. Nå men fixade mig och så ändå. Så for jag till stan med bussen igen då. Så var markus på den med, för han skulle och repa.
Så sen träffade jag Emmy vid Shopping. Så gick vi och köpte karameller på Coop innan bussen mot Boden bar av.
Orden ''jag tror jag är barn'' fick mig på grymt mycket bättre humör! Åh en en riktig räddning på kvällen där ska jag säga. efter det så bar det av till Boden och jag var på bra humör igen.
När vi kom till Boden så kom Jonas och hans tyste vän johan och mötte oss. Väl inne i Jonas lägenhet var ännu fler människor och alla var trevliga. Det var en del som blev lite mer pratglada och kramvänliga när ölen hade gått upp i huvet på dom. Jag och Emmy chillade med drickandet. klocka och förnuftiga höhö;)
Nå jag hade trevligt i Boden. Men jag var gode trött när bussen rullade mot Luleå 22.40. Och ännu tröttare var jag när vi rullade hem i bilen, med hög värme, vid 23.30 tiden.


Min tisdag kommer bestå av att åka buss!

9.00 Vakna, duscha
11.10 Buss till stan
11.40 Stan med Markus:)
13.00 Körning
14.10 Buss hem
14.40 Äta och fixa sig för kvällens äventyr:P
16.10 Buss till stan
16.40 Träffa Emmy
17.10 Buss till Boden
18.00 Vara hos Jonas och umgås med folket:D
22.40 Buss till Luleå
23.35 Åka bil till Porsön, för att släppa av Emmy, och sen hem.


Vilken dag va:D Gäller att ha koll på klockan!:D Kommer dock bli en kul dag tror jag:D

Måndag första dagen på höstlovet!:D

Idag ringde emmy och väckte mig klockan 1. Jag som sov så skönt;) Haha sedan har jag faktiskt städat!:D Woohoo:) Så nu är mitt rum rent. Och så har jag satt in massa foton i ett litet album med. Men jag har måååånga bilder kvar. Men jag vill som göra nå kul med dom, typ scprapbook eller nå:) Nån som har nå förslag?

Ojoj snart börjar ju Tinas cookalong!:D Ciao!


Kväll hos Evelina

Igår alltså Söndag, så for jag till evelina på kvällen. Vi satt och prata och märkte att vi båda är kära. Så satt vi och skrattade åt det med. Hoppas det går bra för henne med hennes lilla kärlek!
Sedan såg vi på Vänner och åt annanas och popcorn:) På loven får man faktiskt tjocka sig i godis och godsaker;)
Sedan for jag hem och pratade med Emmy och Dandra på msn. Vi pratade om allt från killar till håriga händer! Haha!:D
Sedan la jag mig och se på Vänner.


Film: När lammen tysnar/The silence of the lambs


innan jag skulle se den här filmen var jag livrädd. Jag trodde det skulle bli den mest brutala film jag någonsin sett. Sedan såg jag filmen och blev så förvånad. Det var som att se thriller högst!

När lammen tystnar handlar om en seriemördare kallad Buffalo Bill som kidnappar, mördar och flår unga kvinnor. Clarice, en FBI-agent under utbildning, sätts på fallet att förhöra den inspärrade, extremt farlige, och psykopatiske seriemördaren och psykiatern Hannibal 'The Cannibal' Lecter. Genom honom ska Clarice få information om Buffalo Bill. Men Hannibal är smart och vet hur han ska sköta sig, för att snart vara på fri fot.

Manhunter är första filmen i denna serie. Det finns en nyare version av den filmen som heter Röda draken. Sedan kommer När lammen tysnar, Hannibal och sist Hannibal rising.


Bok: Hur kär får man bli?



"Om inte om vore, tänkte jag. Om inte om vore skulle jag bli kär i Adam. Hur kär som helst. Blossande, vanvettigt gnisterkär. Ursinnigt sprängförälskad. Men nu var ju om. Och bara själva tanken på att bli kär i Adam var totalförbjuden, straffbar, ohygglig och fruktansvärd. Ändå tänkte jag den. Ändå fladdrade kolibrin där inne. Trots att om var."

Här finns det omöjliga valet mellan bästisen och kärleken. Här finns djupa familjekonflikter. Vuxna som sviker. Här finns ett fenomenalt skickligt porträtt av en konflikträdd pappa som duckar för alla problem. Framförallt finns det stora problemet med att kunna säga som det är- innan det är för sent.

Text lånad från adlibris.com


Film: Hajen/Jaws



Vi har sett Hajen på våra svenska lektioner. Filmen är från 1975 och är inte så hemsk. Den är ändå rätt bra gjord för att vara så länge sen. Budskapet i filmen är väl bla att hajar är grymt farliga.

Hajen handlar om att det är en haj som gästar ett lugnt och fridfullt område. Polischefen vet direkt efter första haj offret att det finns en haj i havet. Men borgmästaren tänkter först och främst på pengar och vägrar stänga stränderna. Det blir fler som blir uppätna av hajen. Tillslut far polischefen, en haljexpert och en hajjagare ut på havet och ska döda hajen en gång för alla. Hajen är dock smartare och större än vad dom tror...


24


Det är bara 2 månader kvar till julafton! Tiden går fort som satan juh! Nåja vintern är en mysig tid vare sig man har någon att mysa med eller inte. Dock så är det väl roligare om man har nån att mysa med.
Nåja God jul i förskott då!:D


Lördagskul:D

Idag ställde jag klockan på 9. Fy fan låg och drog mig as länge. Min säng är så skön! Haha. Nå sen kläde jag på mig, sminkade mig och tog lite youghurt till frukost. Sedan bar det av till Arcus loppisen. Fy fan va folk! Jaja mötte upp Emmy och vi gick nån runda innan Eve anlände. Emmy hittade en receptbok för barn:P Men den var skit söt haha:D Eve hittade dvd filmer och jag hittade ingenting:O Hade fått pengar av mamma och pappa men nu är jag ju rik igen:P Så det var som både bra och trist att jag inte hittade nått:)

Sedan har jag vart med Cicci idag med. Vi har hunnit med en del ändå. Typ fika hemma hos mig, vart en runda med bilen, lyssnat på musik och pratat, lagat middag och sett på Vänner.
Vi lagade kycklingpasta till middag och jag ärt fortfarande mätt!
Sedan fick jag låna hennes fyra säsonger vänner. Så har börjat med ett litet maraton med mig själv.

Nåja nu ska jag gå. Pussciao!<3


Bra att man har pengar på kontot;)


Fredag igen:)

Åh nog hade jag kul idag alltid!:D Dock inte som tänkt men. Hängde med Emmy efter skolan så gick vi och fikade:) Mysigt och trevligt. Så gick vi och kollade runt på massa affärer och drömde oss bort.
Jag slutade ju kvart i 1 idag. Så stannade jag ju kvar på stan till 18.30. Jag tänkte ju åka samma buss som Simon men han hade ju en tenta som tog rätt länge. Så det blev inget. Men det är lugnt jag hade så kul med Emmy idag så:D


Sista dagen innan lovet:)

Sitter på skolan nu och chillar. Vi har svenska där vi ska se klart Hajen och sen diskutera om den. Så rätt chill dag. Sedan ska jag hänga med Emmy och busa haha.
Bussresan hem kan bli mys:)

Ciao:)

Snart lov!

Idag hade vi näringslära. Jätte många i klassen hade glömt böckerna, så vår lärare var inte så glad. Och så fick vi ett papper med frågor som vi ska göra tills v 45. Så ska vi ha prov då med. Pappret har jag gjort klart idag:D Så nu slipper jag göra det på lovet. Så äre bara att börja nöta in skiten sen v 45. Yey!:)

Sen for jag och gjorde vägarna osäkra igen. Och efter det gick jag till Kicks och kollade på en rouge. Funderar på att köpa den då jag får pengar, nästa fredag. Hm nästa fredag kändes grymt långt bort:S
Nåja kvällen har bestått av handling av mat och plugg.

Imorgon ska jag kanske träffa Simon!:D Eller ja bara kanske om jag orkar vara kvar tills han slutar. Vi ser väl. Hoppas:)


Ondag

Idag så for jag och virrade ute på vägarna ett tag innan skolan. sedan så när jag kom till samhälls salen så var det massa människor där inne. Så jag tänkte att vi inte hade börjat och att det var en annan klass. Men så gick jag och några till sedan in i salen för att vi såg några från klassen sitta där inne. Så var det en föreläsning som vi kom mitt i. Haha bra att man har koll;) Nåja det var en snubbe som var föredetta nazist. så babblade han om sitt liv då och hur han kom ur det och så. Intressant till viss det. Påminnde lite om ''American history X'' och ''This is England''.

Sedan hade vi NK lektion. Vi fick veta resultatet och se på provet vi hade i fredags!:D Och jag klarade det! Eller som Emmy sa spikade det;) Nå NK ju nästan kul, speciellt med Richard. Ojojoj hör ni alla vad jag säger, jag håller på att bli sjuk;) Haha natur nästa;)

Sedan så gick jag, Emmy och Anton till stan. Haha stackars Anton jag och Emmy skrattade en del:p Inte lätt alla gånger. Sedan följde vi Bea till Shopping och sedan stog vi och pratade tills deras bussar gick. Emmy och jag drog till KH och pluggade lite. Sedan for jag hem med tha bus:)

Har vart ute och gjort vägarna farlig nu ett tag på kvällen med. Men nu är jag inne så det är lugnt, ni kan fara ut på vägarna nu igen:) Nu funderar jag om jag ska idas plugga lite eller om jag ska slå igång ''Ensam mamma söker''. Vad tycker ni?

Förresten lämnade in samhällsen idag med! Får se hur det går med den. Hade ju kunnat skricka och utveckla lite mera. Menmen Simon tyckte den såg rätt okej ut igår då han läste igenom det. Och jag tyckte själv det var helt okej. Så ja vi ser väl hur det går. Annars får jag väl nöja mig med att det gick bra på NK provet och Hans provet.


Måndag

Idag på idrotten hade vi boxning. Det är rätt kul och jobbigt. Kommer ha ont i armarna imorgon. Sedan så var jag en sväng till bibblo och sedan hem med tolv bussen. Har nu pratat med min lärare om en uppgift i samhällsen. så har satt igång med den. Den ska vara klar på Onsdag. Så ja det är bara plugga på!
Imorgon är jag ledig men har ändå ett ärande i stan. Jo klockan 7.45 ska jag infinna mig på Ninas trafikskola. Sedan blir man där till ca 11.40! Och ja det är Riskettan jag pratar om.

Nåja idag har jag pratat lite med Simon och MG vilket var länge sedan! Och jag tycker så synd om Simon som inte ha höstlov nästa vecka. så har han massa tentor nu också. Stackars lilla söta Simon, jag lider med dig!<3


Twitter

Jag sitter och tittar på första säsongen utav ''Ensam mamma söker''. Det är så sött och roligt!:)
Nåja Ciao!


Lördag

Idag ska jag kanske en snabbis till Boden.
Sedan ska vi fara och kolla på en lägonhet min bror ska få. Den ska renoveras och allt innan han flyttar in. Fatta fuskigt!
Ikväll så blir det att fara och fira Evelina:)


Evelina, jag och Sara!:D


Fredag på en Lördag!

Jo idag är det lördag men jag tänkte dra fredagen lite kort.
Jag fixade praktikplats och så åkte jag buss med Linn. Hon kom och hängde med mig på skolan. Om hon hade så kul vete fan menmen. Så hade vi nk prov. Det var inte så svårt ändå. Jag skrev på allt men det är en jag är lite osäker på.
Frågan löd ungefär så här ''Du planterar ett för i en kruka och vattnar den. sedan sätter du på ett lock på krukan och ställer den i solljus. Kommer fröet att växa? Motivera ditt svar''
Jag skrev att den inte kommer växa för att den behöver ju energin från solljuset. Och sedan sa en att den behöver ju koldioxid. Så ja det där om koldioxiden skrev inte jag, men hoppas jag får rätt ändå.

Sedan så hade vi svenska där vi började se ''Hajen''. Jag blev rädd en gång och då hoppade jag till ordentligt. Men vi har väl ungefär halva filmen kvar, skulle jag tro.
Efter skolan sprang jag runt på stan med Linn. Har inte vart och kollat på stan på as länge så det var rätt kul. fast när man kom på att man inte har nå pengar ville man ju bara ha allt man såg.
Sedan for jag och Veronica och simmade lite. Skönt men trist. Seriöst simhallen i Kalix är mycket roligare. Man känner att man tar sig någonstans. I Luleå på Pontus simmar man och simmar man och efter hundra år har man simmat en längd. Men det kan bli dyrt om man enbart ska fara till Kalix för att simma.;)

Nåja efter det for jag hem och åt och såg Idol. Gick och la mig typ tidigt, vid halv 12!


Tordag

Idag hade vi näringslära där vi bara näringsberäknade. Mycket siffror ska jag säga, man blev rätt virrig där i slutet.
Sedan bar det ut på vägarna. Och det gick mycket bättre än igår!:D Woohoo!:)
Sedan gick jag och åt lunch med SupersnällasilverSara!:D Så tog vi igen lite prat. Mycket trevligt!
Efter det gick jag och skrev Hansprov. Det var klurigt men Hans sa att det såg lovande ut. Så jag tror då att jag får G i alla fall.:)
Sedan åkte jag buss hem med käre Markus. det är så trevligt att prata med honom. Vi förstår varandra så bra, han och jag.
Under eftermiddagen har jag bara pluggat till Nk provet imorgon. Gjorde ett papper med frågor. Och det blev 44 frågor. Hehe stort prov!
Jo sen har jag fått ett mycket angenämt sms under kvällen med. Och min gratis sms har tagit slut. :(
Nu på kvällen har jag sett ''Halv åtta hos mig'' och tagit en härlig dusch.

Det är min torsdag med mina ord:)


Shopping runda på Dollar Store:)

Blev att fara en tur till Dollar Store nu under kvällen. Träffade Veronica där med;) Passande! Nå köpte en knallgul  sjal för 50 spänn! Och en deo:) Me like!


Musik för att muntra upp bloggen:D


Onsdag

Igår var det tisdag och jag pluggade och gjorde inte särskilt mycket. Skönt att man är ledig idag med. Har redan vart en sväng ute på vägarna. Gick väl si sådär menmen!
Nu ska jag läsa lite bloggar sedan äta nå. Sen blir det väl att plugga och ringa ett samtal börj jag göra med.
Ciao så länge!;)


Måndag

Idag på idrotten var vi i gymmet. Fy fan så härligt att få röra på sig ordentligt! Det var riktigt kul och jag känner att jag vill köpa gymkort igen:) kommer ha en ordentlig träningsvärk imorgon. Och i morgon och på onsdag är man ju ledig!:D Woohoo!

Nå idag har jag pluggat lite, dock inte så mycket som jag borde ha gjort. Men jag har sett på tv sen 16.00 till 21.00! Fy fan och nu sitter jag vid datorn. Inte bra. Jag känner hur ögonen snart blir som fyrkanter.
Näe om man snart ska slå av datorn och lägga sig och läsa lite:)


Ge mig!

Guh jag vill göra en "industrial-piercing". Det är en piercing som är tvärs över örat där uppe. Svårt att förklara. Men jag vet inte vad det kostar eller om jag passar i det. Men det ser man ju.
Men ja fråga är om det gör ont? Jag tyckte ju det gjorde nog ont att göra hål i öronsnibben:S Haha lyckat!

Här finns bild på "industrial-piercing".


Hopplös och hatad av alla



Denna film såg jag igår. Den var helt okej med humor och romantik. Det handlar om Sidney Young som både hatar och älskar kändisvärlden. Han jobbar som journalist och en dag blir han erbjuden ett toppjobb. Det inte vilket journalist jobb som helst, utan det är för Sharps magazine i New York. Han flyger direkt dit från England.

Han möter många motgångar och den enda som ställer upp för honom är kollegan Allison. Hon som från början tyckte Sidney var en riktig tönt.
Men sedan så flyttar Allison och det är då Sidney kommer igång med karriären.
När Sidney är på toppen av sin kariärr märker han att han saknar nått. Kärlek.


One tree hill säsong 7



Snälla någon berätta för migvarför dom gör en säsong 7 på OTH! Då varken Lucas eller Payton är med. Det råder inte bra tycker jag. Man ska sluta då man är på topp. Och på topp var sista avsnittet i säsong 6!

Nåja på Söndag då får man se hur detta blir. Jag väntar med spänning och oro.
Vad tycker du om detta?


One tree hill säsong 6




Såg just sista avsnittet av OTH säsong på tv. Guh jag höll nästa på att börja gråta! Och jag gråter inte i första taget.
Åh det var så underbart allt! Jag trodde verkligen det var slutet av OTH forever. Men inte det.
Men i alla fall så att Nathan får spela i NBA och att Brooke får den hon älskar tillslut! Guh så vackert, det är så livet ska vara!
Är det bara jag som är tagen av detta avsnitt?


*


Stjärnklar kväll

Igår så tog jag en liten promenad och ringde ett litet samtal. Nu känns det lite bättre, men jag vet fortfarande inte hur allt kommer sluta.


Viktiga personer i en film

Antagonisten
Är den onde i filmen. Kan vara en person, moster eller naturkatastrof. Det är denna roll som driver filmen frammåt.

Protagonisten
Är den gode i filmen och  kämpar mot antagonisten. Är oftas huvudpersonen i filmen men kan vara någon annan med.

Den närmaste relationen
Den person som står huvudpersonen nära. Kan vara en vän, en psykolog eller flickvän/pojkvän.

Likaren
En person som reagerar på samma sätt som vi skulle ha gjort i samma situation.

Normen
En vanlig Svensson dyker upp ganska plötsligt. Visar att det kan hända vem som hellst.



Det är oftast dessa personer som är viktiga mer eller mindre i en film.


En films uppbyggnad

Nu tänkte jag lära er lite gran om filmkunskap!:) Jag ska säga er, att detta är ett mycket intressant ämne i svenskan, som vi håller på med. Så nu ska jag berätta hur en film är uppbyggd.

Anslag
Det är de första 3-5 minuterna i filmen. Anslaget kan vara sammanflätat med presentationen eller lite mer avgränsat. Alltså så man ser tydligt vart anslaget tar slut. Man får oftast veta vart, när, stämning och huvudkonflikt filmen har. Musiken är klart en viktig faktor för filmens stämning.
Anslaget är väl genomtänkt eftersom det bestämmer om man vill fortsätta se filmen eller inte.

Presentation
I presentationen får man en djupare bild av huvudpersonen. Hemförhållanden och vilka åsikter personen har. Så får man bilda sig en uppfattning om de andra viktiga personerna i filmen. Man får även lära känna filmens bad guy, antagonisten, här.

Fördjupning
Här får man se mera vad huvudkonflikten handlar om. Man får veta bakrunden till problemet.

Konfiktupptrappning
Här blir konflikten mer intensiv. Denna del i filmen är oftast längst. Här kommer en scen som kallas ''point of no return''.  Det klargörs att det inte går att ignorera konflikten, och att den måste lösas.

Konfliktförlösning
Här får konflikten sin lösning. Detta är en mycket tydlig del i filmen. Tex hjälten  dödar skurken.

Avtoning
Den här delen är att lugna ner publiken efter all dramatik. Detta är speciellt viktigt efter en skräckfilm eller en thriller, så publiken kan pusta ut.
Avtoningen är bara några få minuter av filmen och kan visa att huvudpersonen är tillbaka i vardagen igen. Ibland så kopplar avtoningen tillbaka till anslaget, för att yttligare påpeka att filmen är slut.
I vissa filmer där det finns uppföljare så kan avtoningen vara uteslutad.


Kvälls prat

Guh jag blir galen för jag har inget tålamod! Hoooooja! Nåja det löser sig, Det gör det alltid. det säger i ju i alla fall Timbuktu. Så jag får ta och lita på hans ord.

Jag och Veronica såg Idol men missade då man fick se vem som åkte ut. Smart av oss;) Men tur att aftonbladet finns på internet;) Nå snart ska man väl sova eller nå:)

Förresten idag på svenskan började vi med filmkunskap! Riktigt kul änme tycker jag. Vi ska kolla hur en film är uppbygg. Så fick vi se 3 olika intron på filmer. Heter dock nå annat ord än intro i detta fall. Men vi såg i alla fall ''När lammen tystnar'', ''Hajen'' och ''I am ledgen''. Hajen ska vi se nästa gång. Men jag har nästan lust att se När lammen tystnar. Det är ju den första filmen av Hannibal filmerna. Nyhet för mig! :D
Nå måste se alla dom med om jag vågar.

Nu ska jag gå och tycka synd om mig själv;)
Ciao ha en brq helg!


Fredags besök

Veronica kommer hit och joinar mig:) Alltid lika trevligt! Blir väl att se idol och så:)


Det börjar gå utför

Idag verkar jag vara så värdelös så jag knappt klarar att lösa ut harpan!:O Hallå hur illa är detta?!
Jag fick i alla fall nästan full pott på svenskaprovet vi hade förra veckan!:D


Dagen efter, kvällen före

Hoja vilken dag. Jag är inte på topp efter gårkvällens samtal. Fy vilken ångest, för jag vill inte att det där ska vara slutet. Måste lösa detta på nå sätt, för jag vill ha dig! Men ändå tycker jag att gjorde rätt som sa hur jag vill ha det. Och om du vill ha mig så ska du kunna ta det lite lugnt. Man har ju all tid i världen.
Och om det är över pga av detta ja då är det inte menat att vi ska vara tillsammans. Men jag vill ju som sagt ha dig!
Klart jag ska ta till mig det du sa. Att låta drömmarna övergå till handling, men det kommer sakta men säkert.
En liten sak för dig, kan vara en stor grej för mig.




Oh jävlar!


Ny kategori!

Nu har jag döpt om min kategori ''allmänt'' till ''Days of my life!''.
Och så har jag gjort en ny kategori som heter ''Film, musik och böcker!'' Där finns nu inlägg om filmer, recencioner och musik videos mm:D


Torsdag

Guh jag har blivit dålig på att komma på rubriker och skriva intressanta saker här. Nå ska försöka ändra på det!:)
Idag hade jag då bara näringslära där vi gick igenom massa läxor och lärde oss näringsberäkna. Fy fan tur att det finns något som heter miniräknare!
Jag hade ett snabbt utvecklingssamtal med. Typ 10 min högst, som vanligt då;)
Sedan åt jag lunch med Emma och hennes kompis som jag tror heter Maggan?. Nå hon var då trevlig i alla fall!:)

Vi har ju inget NK prov imorgon så behöver inte plugga till det nu. Så dagen blev rätt slapp. Har dock gjort en lista på saker som bör göras. Det är bla städa rummet, som inte är gjort ordentligt på ett bra tag nu. Men det är för att det är så tråkigt!
Dock är jag inte en sån där som har alla saker jag äger på golvet. Men just nu är det ändå en del saker på golvet. eller bara på en sida av golvet, i rummet.
Men guh jag hatar att dammsuga, det är så drygt! Det blir varmt och så blir jag bara arg på dammsugar helvetet!
Och dammtorka det är ju fan drygt om något! Men liksom rensa bland papper och saker är ju rätt kul!:D
Förresten så vill jag ju köpa en större säng. Typ en 120 cm, jag har bara en 90 cm nu. Dock så blev jag erbjuden en 160 cm säng, men det hade ju bara vart en stor säng i mitt rum då;)

Nå så helgen kommer bestå utav min lista så ska jag väl fara och hälsa på Evelina:) Rätt trevligt helg ändå. Var ju och hade så grymt roligt förra helgen. Så kan bara vara skönt med en lugn helg:)


Inte illa

Jag fick just veta att vi har flyttat fram NK provet tills nästa fredag! Och att vi är lediga nästa onsdag med. Varför vet jag dock inte men va fan, how cares?! Så är ledig både tisdag och onsdag nästa vecka. Sedan har man 1 lektion på måndagen, en på torsdagen och två på fredagen:)
Perfa!:D

Så imorgon ska jag läma in näringsläran. Så måste jag prata med några lärare och sen så slutar jag. Kommer ta 12.10 bussen hem!:D


Onsdag

Jag sitter här hemma med förkylning då. Var hemma igår och det blev att vara hemma idag med. Men hoppas på att fara imorgon. Vill inte missa så mycket i skolan. Så vill jag ju fara och gratta Evelina som fyllde år igår. Så vill jag träffa alla mina vänner och så:)
Nåja måste plugga lite med idag.
Ciao

WALK THIS WAY!


En bild från helgen.
Emmy, Johnny och jag.


För kort promenad helt enkelt;)

Idag stod det i mitt horoskop, som för övring är lejonet, att jag skulle ta en lång promenad. Så skulle jag få en problemfri dag.
Ja när jag vaknade hade jag ju världens hosta, precis som i går kväll. Nå for till skolan och hade idrott, UTE! Tog det lugnt orkade knappt nå. Det var ändå rätt lugnt, vi hade bara sammanbets övningar. Nå sedan gick vi på en promenad med. Inte alls för lång, men jag blev ändå slut av den;)

Sedan gick vi till HR och kollade på APU listan. Vi ska ju ut på APU v 46 till 51, tisdag, onsdag och torsdag. Så finns det en lista på ställen som man kan vara på.
Jag skrev då in mig på Nordkalotten hotell. Hade velat vara på nån krog eller så men det är ju inte så mycket servering där kanske. Jag vill ju vara i serveringen och i köket.¨

Nåja nog om det. Så säger vår mentor att vi har skolfoto idag! Det stod fel på pappret så det var inte nästa måndag som jag trodde. Fy fan! Man såg ju ut som fan för jag hade ju bara idrottskläder! Hoja och fotot skulle tas klockan 3. Så det var bara att vänta ut tiden, för annars fick man frånvaro.

Jag och Malin fixade i alla fall klart vår samhälls uppgift. Skönt att ha bort gjort den! Nå sen kom Emmy och sån tur hade hon med lite smink. Så jag lånade lite mascara av henne.
Sedan gick jag in mot stan med Therese. Fy satan så kallt! Jag köpte en present till Evelina som fyller 18 år imorgon!

Sedan var det bara att masa sig iväg till fotograferingen. Hoja, jag blev inte bra menmen. Jag vill ju liksom vara förberedd och göra mig fin inför sånna där saker!
Efter fotograferingen gick jag till stan igen och köpte hostmedicin i tablett form. Det är en bra sak, för vem fan gillar att dricka hostmedicin?! Alvedon är dock gott och dricka;)

När jag var hemma så kände jag mig rätt dålig med hosta som fan. Så jag ringde min mentor och sjukanmälde mig inför imorgon. Vi ska vara i köket och jag vill inte ge någon matförgiftning.
Så jag tog en varm dusch, och det var riktigt skönt! Och senare vid 7 hade jag 39.2 grader i feber! Bara sådär!
Nu har febern gått ner och jag tror jag knappt har nå feber. Och jag hostar inte så mycket heller.

Vilken dag säger jag bara!


Om vi kom in?! Vi kom knappt ut!;)

Sitter här i Emmy säng ute i bodan. Är ju i Kalix och nu är EM och duschar, så jag lånar hennes dator.
Har haft en underbar helg här, och den är inte slut riktigt än;)

Igår då jag kom hit så började vi fixa oss direkt. 4 tjejer på en toa! Fan vi rymmdes ju alla samtidigt, helt amazing! Nå sedan så blev det en god middag på Valhall. Den bestod av Baccardi Brezeer Watermelon cider, fläskfile med paprika och vinsås, det severades med klyftpotatis och bea-sås.
Sedan en chokladfudge med fruktsallad och vaniljglass till efterrätt. Testade Vanilla sky och cosmopolitan drinkar. Och ja Vanilla sky var för söt för min del. Och Cosmon var bäsk. Nå sedan så tog jag mig en vodka drink som smakade kaktus och en Fisherman shot. Och klart så körde jag varannan vatten, så är inge bakis.

Jo nu ska ni inte tro att jag drack allt det där till maten. Nej utan vi gick ju ut på Valhall sedan. Med Fifi och Micke och Mickes kompisar. Jag fick shacka loss med Mickes kompisar. Riktigt kul!
Sedan gick jag och Emmy hem vid två tiden. Och då ringde vi var sin grabb!;)


Lördag

Guh idag då jag vaknade hade jag regällt ont i min hals! Men som jag sagt tidigare, hellre ont i halsen än att man knappt kan andas. Nåja ska försöka att ta det lite lugnt tills ikväll.
Har redan vart en vänta in till stan och inhandlat en mp3:) Hoppas den funkar för den var gode inte billig. 379 kr på Classes.
Så har jag pluggat lite redan. Jag som inte skulle plugga nå idag;) Haha så bra är jag. Nå kommer nog lyssna på musik och plugga lite på bussen i alla fall. Imorgon lär jag vara så död så då kommer jag nog inte orka plugga!
Som Simon sa förra helgen ''man får väl offra sig lite för sina vänner''. Han hade feber och skulle ut på krogen;) Så om han klarar det så klarar jag det;)
Längtar grymt till Kalix. Jag trivs så bra där med Emmy och hennes familj. Dom är så trevliga och söta:)

Ska man kanske ta en liten dusch och sen börja fixa håret? Låter som en bra idé ändå:)
Ciao!


Mp3-spelare på Clas ohlsons:)


Kalix imorgon då!:D

Far till Kalix vid 16.30 tiden:) Så hinner ju göra en massa före jag far:) Måste dock hinna fixa mig lite hemma. För typ vid 7 tiden så ska vi på middag på Vallhall med crossklubben;) Sedan är det utgång som gäller! Fy fan nu kör vi Emmy!


Vi super bort våra bekymmer och besvär;)


Helt sjukt!


<3

Jag tänkter bevisa att jag har fel. jag vill verkligen bevisa motsattsen. Jag ska inte ge upp! Allt går om man bara vill!


Kul jul;)


''Johan Harju #24 puss på han'' Kommer du ihåg det Eggy;)



Har ni någon gång sett en sån där smilie i en lärobok?!;)




jag fick brev, från Irland tror jag det var, här i veckan. Dom väljer att stava mitt namn såhär.


Fredag, en vända till

Idag så hade jag bara svenska prov. Var på skolan och gjorde provet på typ en kvart. Givande dag;) Nå det känndes som om det gick bra. Skrev då på allt så här ska det inte bli mindre än G får jag hoppas.
Idag frågade Sara mig vad jag hade för betyg. eller hon frågade om jag var duktig i skolan. Jag visste inte vad jag skulle säga. Så Emmy sa att jag hade bra betyg. Haha! Bara för att jag är en pluggis som pluggar på fredagarna. Fan vilket patetiskt liv jag lever!

Nåja imorgon ska jag ju tyill Kalix och leva loppan med Emmy. Vi ska typ äta med crossklubben och sen ska vi dra ut på krogen:) Då blir det att röja hoppas jag;)
Haha fast jag har ju sagt varje helg, då jag suttit hemma ''ja men nästa helg då fan blir det röj''. Men sen då helgen kommer så sitter jag typ hemma i soffan och är patetisk.
Näe men nu fan!:D


Torsdag

Idag har jag vart ledig. Skönt! Så hade en lång sovmorgon och sedan böerjade jag plugga lite. Har prov i svenskan imorgon. Så nu ska jag hjälpa Bea med frågorna:) alltid kul då man kan hjälpa till:)
Sedan har jag inte gjort mycket annat idag. Tänkte dock skriva tidigare men började blöda näsblod. Inge ovanligt att man gör det då man är förkyld. Dock så är det grymt jobbigt!

Nåja har nyss sett idol:) Det är ju nu allt roliga börjar med finalerna. Uttagningarna är inte lika kul, bara dåliga folk som gör bort sig;)
Jag gillar Molly och Erik!:) Och jag hoppas juryn tar in Carl igen!:)


RSS 2.0