Me like this day!

En helt fantastiskt dag. Steg upp klockan 9 och har sett tv lite missade program och njutit av att vara ledig.
Jag såg att Melissa Horn släpper ett nytt album och att tuné biljetterna släpps snart med!
Undra om man kanske ska unna sig att gå på hennes konsert den 22 Oktober?:) 

Sedan tagit det lugnt och farit till praktiken. Där har det gått gode bra med, enligt mig.
Det är helt enkelt en bra dag!:)


Lardee och Ickle<3

Om ni inte kollan in My milk toof så gör det! Jag har följt den här bloggen ett tag och det handlar om två mjölktänder och är en bild serie. Jag gillade den senaste serien då dom ska spela Monopol! Jag gillar de spelet;)



MY MILK TOOFBilden är lånad från bloggen:)

21 Mars 2011

Denna vecka är fylld med praktik och jobb. Där i mellan ska jag försöka se lite missade avsnitt av Top model, Navy CIS och Världens bästa hotell. Och hade vart bra om man hann torka lite med trasan och dammsuga.

Nå i fredags fyllde Veronica 18 år! Min lill sis har blivit stor! Galet!:) Nå så vi gick ut på krogen och så.

Igår var det match Luleå mot Djurgården. Vilken match! Helt galet, jag hade räknat bort Luleå. Men dom visade sig starka i förlängningen och matchen slutade 4-3!
Första semifinalmatchen mot Skelläfteå imorgon då! Nice:) Och på torsdag blir det hemma match så då ska jag vara och jobba uppe i Bistron!:)

Nå nu ska jag sova så jag blir av med min förkylning!


Om Lördagen den 12 mars då!

Igår fyllde Emmy 20 år! Ännu en gång grattis i efterskott:)

Jag var och jobbade på Coop Arena undet hockey matchen, Luleå-Djurgården. Det var min första match live överhuvudtaget. Det var full med folk på läktaren och branlarmet gick.
Det var otroligt kul att vara i bistron och servera. Så annorlunda jämfört med allt annat, so classy!:)
I alla fall en mycket trevlig kväll, blev några timmar mer än vad jag trodde men lätt värt det ändå.

Sedan for jag till Emmy åt lite tårta. Efter många om och men hamnade vi i Alvik med en massa is och cider. det blev nattfika och massa skratt. Bäde Emmy och Verran sov över och vissa hade inte problem med att sova;)

Nå kanske ska nämna att Emmy trots allt fyllde 20 år men att vi kör krogen nästa helg då Verran fyller 18 år!
Och att Luleå vann matchen mot Djurgården.


Kolla in denna tjej!

Sjukt duktig på att rita! Look here!


Skaldjursafton!

Vi hade skaldjursafton på skolan. Måste tacka alla som var inblandade för en otroligt trevlig och rolig kväll!

Har hållt på med hummer, havskräftor och massa annat spännande. Det har varit en kväll med otroligt flyt och samanbete. Det är våran bästa servering någonsin i alla fall från kökets sida. Jag vet inte hur det gick i servisen men förhoppningsvis lika bra! 

Tack!


En rubrik

Jag är helt slut efter att ha dammsugat hela huset, bytt sängkläder och tagit mig en välförtjänt dusch! Ikväll blir det att äta tacos och sedan film med Linnea. Vi ska äta lite glass med frukt och bär:) Mums!



Gårdagens middag. Lite tagliatelle-pasta med stekta grönsaker (paprika, majs,babyspenat, vatten kastanjer och rödlöd och avokado). Och på sidan om lite fetaost! Mycket gott och enklet att laga.


Torsdag

Blev 8 timmars jobb utan rast! Sedan fara in till stan och simma lite. Otroligt skönt!:)
Gick in på Hemmakväll och köpte två filmer för 38 kr! The reader med Kate Winslet och sen Julie & Julia med Merly Streep. Hoppas båda är bra!:) Kommer med omdöme sen!:)


Kanske igår men verkligen inte idag!

If I never try I'll never know. And I'll find some strength in my fears. You'll see.


Roadtrip med fröken Emmy Lerdin ♥

Igår var jag och Emmy till Ikea. Dagen började med att vårt tidschema spräck. Sedan for jag till Porsön för att möta upp Emmy. Hon skulle köra sin bil till Kalix för att sedan lämna den där. Så vi for i två bilar till Kalix. Hälsade på hennes kära farmor för en fika paus.

Sedan körde vi till Haparanda. Först in och äta köttbullar och potatis på Ikea. Sen träffade Emmys kusin Betty. Så gick vi ett varv på Ikea och fyllde våra kundvagnar:)
Hittade en present till en viss person, en glasskål för 19 kr(!), en dyna till datorn och lampor.

Sedan for vi till Skopunkten som var en stor besvikelse! Fanns inte en snygg sko i min storlek! Lämnade affären med sorg i mitt hjärta.
For över till Finland. Gick på gallerian där. Gick på H&M oxh både jag och Emmy hittade en vårjacka! Likadan modell i olika färger. Men det bästa är att vi kommer ändå bära den på olika sätt så vi kommer inte se ut som tvillingar. Emmys är militärgrön och passar jätte bra på henne! Jag valde en marinblå och den är skitsnygg!:)
Sedan gick vi till Gina tricot där Emmy shoppade lite mer!;)

Innan vi for tillbaka till Kalix så svängde vi förbi Ica i Happis och köpte lite färdkost i form av godis;)
Väl i Kalix plockade vi upp Fifi som jag inte träffat på ca ett år. Galet! Vi har ju gått i samma klass jag och hon i Älvsbyn. Vi drog till vikingen och åt en Lyx kyckling rulle med färska champinjoner. Underbart gott!

Sedan for vi förbi Emmys mor. Och hon blev ett stor fan av våra nya jackor. Pratade och mös en massa med de 3 små pudlarna. Mysigt! Men jag och Emmy skulle som sagt var fara tillbaka till Luleå.

Så vi var i Luleå vid elva på kvällen. Men inte for vi hem då inte! Då hämtade vi upp Verran och drog till Ormberget för att kolla in stjärnornar och det otroligt vackra norrskenet!
Sena skjutsade jag hem brudarna och jag var hemma vid ett på morgonen!
Jag tror jag somnade direkt jag la huvet på kudden!:)

RSS 2.0