Lördag

Var och jobbade på Frimurarna en sista gång. Nu blir det nya elever som får hjälpa till där sen.
Nå efter drog vi ut på krogarna i staden. Mycket trevligt att vara med några av klassen. Hoppas fan i mig vi får en trevlig vecka nu utan spottande!:)

Och till balen kommer det minst sagt bli full bil. 3 tjejer och 2 pojkar:) Så kul vi ska ha!
Klassen nu taggar vi upp!:)


UNDERBART!

Filmkväll hos Malin Brännholm ikväll! Även snyggingar som Elina Hellström, Johanna Larsson och Lina Myrevik kommer att vara där. Det blir att plöja sig igenom Pirates of the Caribbean-filmerna:) Ha en trevlig kväll! Jag vet att jag kommer ha det!

Har även gjort de sista slutproven i kök och servering nu. Så nu är allt skolarbete slut. Nu är det det roliga kvar:) Att få veta sina betyg och party!:)
Idag har vi suttit och planerat in en avslutningsmiddag med våra kära lärare. Lagt undan pengar till flak och planerat lite i övrigt.


In between

Jaha då har man väl hämtat sig från helgens bravader!:)
En vecka fyld med plugg och massa slutprov.
Så vi höres någon gång!


Nu tar jag helg!

Är ledig första helgen på jag vet inte hur länge som helst! Känns lite konstigt må jag säga. Underbart!:)

Idag har vi pratat betyg på NK:n och chillat. Jag och Johanna gick på stan efter skolan. Och jag insåg att 700 kr för ett par Converse är för dyrt! Som om jag inte redan visste det men i alla fall.
Sedan gick jag runt och kollade på lite underkläder:)

Efter det for jag till Emmy! Hängde där och åt lite mat. Hahah blev en powernap med!:)
Sedan drog vi in tills stan och hängde med lite folk och så:)

Emmy skjutsade hem mig vid elva tiden. Så blev lite sörbybräck med ost, yoghurt med flingor och linfron och till dessert digistivekex och mjukost.

Skönt med helg! Imorgon är det p-fest!:)
TAGGA!


Sista praktikdagen!

Sista dagen på praktiken och allt gick som smort! Idag jobbade jag med söta Johanna och Anton. Saknar redan alla på Tallkotten. Och jag måste bara få säga jag är jävligt nöjd över mina betyg. Jag är minst sagt värd dem enligt mig själv! Tänka sig dessa nio veckor bara svävat förbi.

Haha jag måste bara säga att jag växt som person. Lärt mig och tagit till allt som en svamp. Men det bästa är ju att jag även växt på längden!
KING!:D


Vecka 20

Nu har vi kommit in i vecka 20. Det betyder att det är sista praktikveckan. Galet trist faktiskt, har vart på Tallkotten i 9 veckor. Man har lärt känna alla och delat med sig av sitt liv. Kommer sakna dem sen!<3

I alla fall har en massa som måste göras. Inköpslistror och menyer till vårt slutprov som vi har nästa vecka. En religionsuppgift och planera ett jobbupdrag.

Nå ja vi hörs då vi hös. Jag lever i alla fall!

Förresten på lördag den 21 maj är det ju jordens undergång! Det är en man i USA som studerat bibeln och säger att jorden då varit skapad i 7000 år och att Gud inte ger oss med tid här på jorden. Han påstår även att Mayaindianerna hade fel med att jordens undergång ska bli 2012.
Haha! Ja vi ser ju om vi hörs efter det eller inte.

Ciao!


Torsdag

Har hunnit med en massa idag! Jobbat, Meny- och vinprovning, undervisning om vin och druvor från Italien, powernap och så har jag skrivit klart mitt material till NK redovisningen imorgon. :)


Imorgon blir det då NK redovisning och sedan Projektarbetes redovisning! Sedan ska jag hem och svira om och iväg och jobba på Kulturens hus. Ska bli spännande för att jag har aldrig varit där och jobbat. Blir typ 550 gäster har jag hört rykte om...

På lördag och söndag kommer jag infinna mig på Ica Sörbyhallen. Så det är bara att komma in och säga hej!:)


Lutande kakfatet i Emmys lägenhet.


Home sweet home<3

Idag efter praktiken blev det spontant jobb på Ica. Han i princip bara hem slänga i mig lite mat och fara iväg. Nå sånna dagar ska ju finnas med i livet också. Och det är inte illa då lönen kommer:)

Imorgon blir det dock hårt. Ska fixa inför en redovisning som jag har på fredag morgon. Det är om känsel och har typ bara kollat upp sidor. Så kommer få skriva om texten och lära mig den imorgon. Plus att jag måste göra en bra redovisning meed eftersom det är NK. Och där siktar man ju på högt betyg!

Nå lite Vänner och sen sova då!


Underbara dagar med dom bästa!

Blev en vända in till Gammelstan. Där hade jag, Emmy, Evelina, Veronica och Anton kakkalas! Haha som vanligt flummade vi på som vanlig. Jag och Verran prövade Emmys kläder, massage har vi haft och skrattat åt en massa. En angenäm kväll helt enkelt!


Bredvid ditt namn står ett namn till

Har fått en till fråga uti Gustaf. Haha guh! Jag och Gustaf är bara klasskompisar! Ja visst förr i vintras höll vi på men det tog slut vid juletid. Varför behöver vi inte gå in på här. Men jag har lämnat allt det där bakom mig, vilket jag gjorde rätt fort. Och nu satsar jag på jobb och min karriär!:)

Nå hoppas jag besvarat din fråga nog bra. Om inte så får du väl skicka ett mail till mig eller skriva på facebook.
Tack förresten för att du tycker mitt hår är fint!:)


En effektiv fredag

Idag har jag hunnit vara på skolan. Skrivit ut massa scheman och dragit en sväng på stan. Inhandlade en Dual foundation från Make up store. Ska bli spännande att pröva den sen! Sedan har vi i klassen pratat om studentveckan. Så nu är man gode taggad!:) Sedan har jag även hunnit jobba några timmar på Ica. Var in till Hemmakväll efter jobbet och köpte godis och tankade bilen.

Nu är frågan om man ska se film eller sova?:)


Det enda du kan göra är att gå

Det sket sig med den tänkta blåa balklänningen. Men professionell som jag är så har jag en reservplan!
Nu är i alla fall skorna fixade!:)

Fick en fråga uti vad som hände med Gustaf som jag skrev om i vintras. Jag kan säga att vi är bara klasskompisar. Haha tur är väl det!:)


RSS 2.0