Valborgsmäsoafton!

Jepp sitter här med Emmy Pemmy och fixar oss. Ska till Tess vid 6 tiden. Där ska vi grilla och dricka gott:P Kanske blir att dra till nån majbrasa med. Får se. Menmen nu ska jag gå.
Ha en underbar kväll allihopa! Drick inte för mycket!

Bevara Luleå<3



http://www.namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=3281
Gå in och skriv under! Låt inte politikerna få sin vilja! BEVARA KRANEN!








Woohoo!

JAG ÄR LEDIG IMORGON!


På kvällen blir det till Therese med Emmy och Marie. Vi ska bara mysa och äta och dricka gott. Kanske går till majbrasan vi får se om det skulle nå rolig folk dit.
Ajaj nu ska jag gå och sova.
Godnatt!

Onsdag

Ja det var ett tag sen man skrev här nu. I måndags så var jag till Nordkalotten och frågade om sommarjobb. Men det blev inget som vanlig, så det är bara hoppas på att man hamnar med Markus på kommunjobbet då. Sen var jag till Pite på Cinderella. Hittade en balklänning. Jag är inte helt nöjd men den var billig. Men nästa år ska jag vara ute i tid och hitta den finaste gulaste klänningen ever!:D
I tisdags så hade jag engelska nationella skrivdel. Det gick väl, skrev över 300 ord som man skulle. Sen om det blev om rätt sak vet jag inte:S Menmen jag han precis med bussen hem som gick 9.25! Så då kollade jag tv, pluggade och bakade.
Idag har jag sålt fika till lärarna igen. Och det gick bättre än i fredags!:D Vinst med över 50 kr:P Haha! Nå sen så har jag haft körlektion, och det gick bra. Hade svenska redovisning med Sanna om boken Tristan och Isolde. Det tycket jag ändå gick hyfsat. Det är ju bättre att redovisa än att inte göra det! Jaja
Sen hade jag matteprov. Och det gick väl som alla matteprov, åt h-vete! Man kan ju hoppas på G men det är väl i ens dröm. Jaja det får jag väl veta på måndag.
Sen for jag till norrbottens huvudstad, Luleå!<3 Där mötte jag upp Emmy, som skulle klippa  och färga sig. Så jag satt med henne på frisersalongen 2 timmar och 45 minuter!  Kolla hur Emmy hår blev 
här! Jag tycker då det blev jättefint!:D Och ja Emmy dom tog bort en del men du hade ju skit slitet hår!
Sen gick vi till Willys och köpte dricka. Efter det var det bara dax för mig att dra till bussen. Han tyvärr inte och se kioskkillen:( Vi får ta det en annan gång hörru!;)
Puss Kram

Söndag!

Jo igår innan brudarna kom så han jag dammsuga! Och sen så bad jag mamma byta sängkläder medans jag snabb duschade. Sen då jag kommer upp till rummet igen så står hon och dammtorkar!:D Inte sa man nej till de heller. Tack mamma<3 Så nu har jag städat rum!
Nu sitter jag här och bloggar och lyssnar på musik. Har vart med Eve hela dagen, hon sov över. Så ja vi har grillat, suttit ute i solen!:D Och vi har läst böcker! Haha socialt eller hur?! Men ja jag var tvungen läsa ut en bok i svenskan så hittade Eve en bok hon ville läsa som jag hade. Haha så pinsamt, jag läste då ut min bok, Tristan och Isolde och Eve han både påbörja och avsluta sin bok! Vaddå snabbläsare?! Jag har verkligen tappat min läsa-fort-förmåga. Men ska lätt börja läsa böcker igen. Läste sjukt mycket där på högstadiet men då jag började gymansiet så läste jag bara de böcker jag var tvungen att läsa. Men ska börja läsa igen för har en hell hög med böcker som jag köpt och inte läst!

Nå nu har jag alla fall skrivit det man ska skriva om boken med. Hehe det blev en sammanfattning på en dataskriven sida.:D Nåja jag måste gå och duscha nu. Vi får höras imorgon. Då har jag förresten bara engelska och matte. Det blir inge Storforsen för att jag ska han nationella på tisdag.
Pussciao

Musik!<3


Woohoo!

Nu har Linn hjälpt mig att fixa in videos här till bloggen. Så inom kort kommer en massa musik!:D
Tack Linn vännen<3

Måns


Fel!;)


Utmanad!

Jag blev utmanad av Emmy Pemmy  :)
Reglerna är enkla säg 5 saker du ska göra under 2009 
och sedan ska du utmana 5 personer att göra sanna sak,
en lista där de skriver 5 saker de ska göra under 2009.

Jag ska...

- Till stockholm! När vet inte men jag ska! Jag och Emmy!:D
- Skaffa körkort förhoppningsvis.
- På Lulekalaset!! Alla tre dagar! En dag med gamla gänget och sen en dag med Emmy:D
- Ut på krogen!:D Haha först fredagen så jag fyller år så blir det Luleå. Sen på lördagen där på blir det Kalix! Haha Eller hur Emmy och Fifi?!;)
- Ska på bal om jag hittar en klänning:D

Jag utmanar vem som vill:D

Brudarna are here!:D

Woohoo nu har dom anlänt:P Täzz och Ewwwwwwe!:D:D:D:D Vi har kollat på gaaamla bilder på oss. Haha s ful man var:P
Nu ska vi gå och tjooa igen!
Pöööss

Lörddag!

Och nu bör jag plugga egentligen. Men har pluggat lite. Men har även pratat med Therese i telefon!:D Det var  typ länge sen sist. Haha förut hade vi ju GS (godnatt samtal):D Hehe. Nå sen så ringde Emmy strax där på. Hon ville ha ett litet recept på lax. Så nu har jag msn:at över det till henne!;)
Nå ikväll ska jag kanske vara med Eve och Tess. Men vi får se.
Ska gå och plugga igen.
Puss!

Filmfilmfilm!!!

Ja nu har jag pluggat klart! Räknade 9 tal matte, samtidigt jag pratade med Emmy i telefon:P Har lyssnat på massa musik på Youban^^ Haha ett nytt ord för Youtube Som Tess ord för Willys, ''Winkan''.
Nå jag ska se SATC nu! Kul!:D
Puss!


Filmmys<3

Så idag så hade vi skola som vanligt. Hade körteori och sen företag för en dag. Vi bara pratade om hur det gått i onsdags. Och vi gick med 260 kr vinst! 40 kr var och 20 kr till framkallning av våra bilder.
Sen så när jag kom hem så har jag masserat min mor på ryggen. Haha så nu är det inte bara du Veronica som vill bli masserad! Jag kanske ska börja ta betalt?!:)
Nå sen for vi in till stan och kollade på balklänningar. Hittade en fin mörklila. Men passar det till mörkgrått? Jag blev osäker så jag köpte inte nån. Måste prata med Viktor. Men det var bra pris!
Sen s hyrde vi film. Jag hyrde första säsongen av Sex and the City och Disturbia. Moa har ju sagt att den är bra så får hoppas hon har rätt!:D
Nu ska jag plugga eller se film. Jag bör plugga! Så ja jag pluggar ett litet tag och ser film sen!:D
PUSS

And here we go again...

Rest In Peace

Right EmmY?!;)

Från stockholms prat till killsnack till olämpligt för underåriga prat!;)

:)




Nu sitter jag och läser Tristan och Isolde. Den ska tydligen vara utläst till på onsdag. Jag har ca 100 sidor kvar men det går ju fort att läsa om man väl kommer igång. Men asså den här veckan e det grymt mycket. Måste skriva ner detta så jag inte glömmer. Ni vet minnet är som en guldfisk, uselt!

Onsdag -  då ska jag ha läst ut boken
Torsdag - ska ha läst igonom nationella engelska. Lämna in resten av idrottsuppgiften.
Fredag - bakat och förberett att sälja fika

Sen så ska jag ju räkna matte med ca 60 tal!


Näe nu ska jag fortsätta läsa i en halv timme och sen ska jag fixa mig för jobbet.;)

Pöss





YES!

Skola igen, varför? Kunde inte lovet få vara längre?! Jaja men nu är det inte långt kvar. Nerräkningen har börjat, 35 dagar kvar! Nu går vi ju bara en och 1½ vecka sen är det ju valborg. Och då ska man ha kul!
Nå har haft engelska och matte. Gjorde skriftligt föhör i engelska och det gick väl sådär. Jag blir så less då man måste dessutom läsa en text och svara på frågor till texten. Jag fattar typ aldrig nått eller hittar frågorna. Men jaja glosorna och grammatiken tror jag gick bra.
Sen på matten jobbade jag hela 11 tal! Typ rekord! Haha men fick veta att vi har nationella vecka 20. Så ja vi får se hur det går där. Men ofta om man nu får IG på de och man har G i vanliga fall. Ofta man får IG i betyg då.

Ja men en ska som är så grymmt skönt är att jag är färdig med idrottsuppgiften. Eller ja jag ska rita nå saker och följa mitt träningsprogram. Men alla frågor har jag nu skickat in till Poe. Så skönt! Som jag har slitit under lovet med skiten. Jag har ju haft ångest attacker över det med. Men nu e jag klar! Tack och lov!
Nu ska jag försöka fokusera på alla nationella prov och mitt fika säljande.:)

Jag sitter och pratar med Linn nu på msn. Fy fan så länge sen det var! Hon är så snäll och riktigt kul att prata med. Det e synd att vi har tappat kontakten lite grann.:(
Nåja nu ska jag gå och göra nå annat.
Puss


Andra avenyn

Sitter och ser på Andra avenyn. Hade 4 osedda avsnitt då jag började och nu har jag bara ett kvar. Så ska se det innan jag går och lägger mig. Men ja förr var det ju mycket bättre menmen.
Iblan e det svårt att hinna med i alla serier man ser. nu idag (söndag) så e det ju One tree hill och Gossip girl:D Sen på måndag så börjar ju 90210 igen!:D Och så e det ju Project runway med!:D
På tisdagar så ser jag Andra avenyn, Navy CIS och the Mentalist. Onsdagar betyder Leila på landet.
Men det är tur att AA går att se på nätet!
Nu ska jag fortsätta se.
Ciao


Lördag kväll

Vet någon hur man gör så man kan se ett youtube klipp här i bloggen? Snälla lär mig!:D
Har fixat mina skor och pluggat lite. Men jag bör plugga engelska men vet inte om jag ids. Har dock förhöret på måndag...
Kommer ni ihåg då jag städade mitt bokskåp? Jag städade ju ut massa böcker som jag haft från 12 års ålder. Och nu har jag äntligen blivit av med dom. Mina kusinbarn ska få dom:) Så nu slipper dom ligga och samla damm här. Nu kan dom antingen bli lästa eller samla damm hon dom!;)

Jakten på skorna

Idag har jag vart på stan med mamma och pappa och letat skor.  Det fanns ett par svarta tygskor på ett ställe för 350 kr men det var ju nästan lite för dyrt. Man kan köpa sånna på HM för 199 kr typ. Nå men sen fanns det ett par jätte fina tygskor föt 599 kr! Dom var av märket Tommy Hilfiger. Dom ville jag ha men snålheten eller snarare den ekonomiska Linnea tog över och sa nej! Nå var på alla skobutiker i stan men hittade inte ett par skor. Så vi for till Ica Maxi. Och på Ica Maxi hittade jag ett par skor! Haha på barnavdelningen dessutom. Dom e vita och har stjärnor på innertyget av skon. Det är typ en billig variant av Reebooks skor. Hahah jaja tur att man hittade ett par skor i alla fall. Men jag måste fråga Emmy hur man bär sånna skor snyggt. Jag vill inte gå ut och se ut som en tönt i dom ju:P Jag ska kanske köpa sånna där blå/svart rutiga skosnören som Emmy har. Jag har ju själv röd/svart rutiga. Men blått passar bättre nu till sommaren tycker jag:D


Gammla skor med röd/svart rutiga snören!





Nya skor med vita trista snören. OCh dom har söta stjärnor i innertyget!:D

Flightplan



Denna film var grymt bra! Det handlar om en kvinna som just förlorat sin make. Nu ska hon och dottern far till hennes föräldrar i USA. På flyget som är två våningar(!) somnar mamma.Och när hon vaknar är inte dottern vid hennes sida. Mamman letar igenom planet och ber om hjälp. Vart kan den 6-åriga flickan vara?! Men allvarligt talat så blev jag rädd. Men tillslut så tror alla att hon bara inbillat sig att hon har en dotter. Och alla tycker hon är fullständigt galen. Finns flickan med på planet eller inte?!

Jag blev allvarligt rädd då jag såg den här filmen. Jag satt ju på nålar! Och ja man blir så frustrerad, orolig, arg, glad och allt möjligt! Se den!

Vilken jävla april väder!

Ja idag har jag pluggat lite, men ytterst lite. Pappa tvingade med mig ut och gå med han och Flizzan. Då snöade det och det var vid 19.00. Och nu är klockan 19.50 och man ser solnedgången klart och tydligt. Skumt!
Måste köpa nya skor, mina e sönder. Ena hälen är typ helt platt, så det e inte skönt att gå i dom:( Inte kul. Ska väl säkert till stan imorgon så får kolla på skor då.



Solen nu.

<3


Det handlar om att ha hittat någon,
som framför alla tolv miljarder
människors händer,
 ändå väljer att aldrig släppa taget om just dina händer.


Ny header

Ska fixa designen bättre sen då jag har mer tid!:D Haha fint inlägg Emmy. Det tackat jag för!;)
Puss

Ett litet inlägg från Linneas vän Emmy!

Hej! har inte så mycket mer att skriva än Hej. Det är nämnligen Emmy som skriver! eller jaa, jag kan ju göra lite reklam för min blogg här kanske, haha! www.alittlebitofemmy.blogg.se kolla in där vettja! min design är inte den snyggaste men den är under uppbyggnad! Puss och kram skummbanan!!  ( jag bjuder på en gammal bild på mig! )


Efterlyses!

I tisdags så såg jag en kille som jobbade i en kiosk, i Lleå stad. Jag vet inte men hade värsta ögonkontakten! Oh det var så hett! Haha det är så illa att jag har gått runt här i flera dagar och tänkt på honom?! Ja så är det i alla fall. Så om du nu läser detta och känner igen dig, så ta kontakt med mig!
Hejdå


Inte vet jag vad jag ska skriva för rubrik

Har haft min första körlektion idag. Allt gick bra, inga mosade bilar eller krossade speglar!:) Jag fick köra på nån gata så det var inte så mycket bilar. Har även lärt mig att krypköra.

Förresten kom hem vid 1 inatt. Jag och linnea såg bara tre HP-filmer. Dom andra två ska vi se på söndag maybe. Det var kallt att cykla hem sen menmen. Haha somnade med datorn i sängen!

Nu snart ska jag dra mig till Emma i Ersnäs. Det är nämnligen tjejkväll på G Ska bli kul att träffa alla igen! Vi ska laga tacos och mysa med film. Ska även sova över så vi får höras imorgon.
Puss


En tripp till storstan

Idag har jag vart på stan, igen. Jag var med mamma och vi kollade på solbrillor eller sånna där fula saker man sätter på glasögonen så det blir solbrillor. Ja vi köpte ett par i alla fall...
Sen kollade vi runt lite här och var. Sen hittade jag Evelina och följde med henne till Röda korset där Therese var. Tess köpte nå böcker och sen gick vi till Willys, eller som Tess sa ''Winkan''. Där köpte jag godis till imorgon, ska till Emma på tjejkväll. Så köpte jag citronsaft på flaska. Har provat nu i vatten och det smakade mera sött än surt tyvärr.

Nu ska jag äta och sen ta fram cykeln! Premiär! Så ska jag cykla till Linnea och ha maraton på Harry Potter filmerna.
Puss

Dra dig baklänges!

Nå Anki ringde nyss och sa att min körlektion var tvungen att bli inställd pga av att någon var sjuk. Fan! Jaja då bolir det väl att fara tidigare till stan och kolla snabbt på en balklänning och sen till KH med Elin. Vi ska vara duktiga och PLUGGA på vårt lov! Woohoo grattis till oss:P

Idag blev jag väckt vid typ 9? Skulle fara in till pappas jobb snabbt och sen skulle jag fara och mata Viktors fåglar. Så jag fick övningsköra lite med! Haha fick motorstopp eller som vissa säger kärringstopp i trafikljuset! Haha lyckat! Men fick igång allt bra sen, och tur är väl det.
Solen har lyst hela dagen och det är så mysigt:D

Emma ringde mig och det kanske blir en tjejkväll här i veckan!:D Hoppas jag vil så gärna träffa brudarna;)
Puss

Far away

Jag tror att jag ska studera på universitetet, om jag hittar någon intressant linje.Men jag tror att jag ska flytta från Luleå och dra mig söderut. Känns lite onödigt att flytta hemifrån om man ska vara kvar i Luleå. Så det är bättre att studera på annan ort. Jag har kollat runt lite och det finns nå hotell och rest. i Umeå. Menmen man vet ju inte. Haha Emmy tror jag är lite taggad på att flytta med mig. Jag tror att det hade blivit jävligt kul!:D Jag vill dock inte flytta till en ny stad, nytt hem, ny skola utan att ha med någon man känner:S
Har snackat med Simon och han säger att alla universitets kataloger kommer dipa ner i postlådan vid jul i trean. Så ag väntar med spänning nu:P Man kan ju även beställa katalogen som är nu för att kolla utbudet. Men man ska se det med ett kritiskt öga för nästa år kanske inte alla dom kusterna eller programmen är kvar. Jag ska nog gå och snacka med min syo när jag är tillbaka på skolan;)
Ja asså jag tror liksom att om jag inte sätter mig vid skolbänken direkt så kommer jag inte komma dit mera. Så det är väl lika bra?! Sen så har jag mer eller mindre velat bli psykolog en längre tid. Men i 3an ska jag läsa psykologi A så den får väl avgöra om det är nån kurs jag söker till på universitetet.


Påsken är snart över, Yes!

Jag är less på påsken nu. Jag vill fara och simma och gå och kolla på balkänningar! Jaja har bara en dag kvar och sen är det slut på eländet. Så på tisdag ska jag ha min första körlektion med Tiger:P Sen ska jag till stan med Elin von Flygare;)
Nåja nu sitter Veronica och volymastrar mitt hår:P Hon kör hela håret så kommer sluta med afro här.;)  Sedan ska vi grilla hamburgare och vegburgare. Jag ska vara grillmästare;) Hehe. Sen om vi får tag i Emmy så kanske vi bakar kladdkaka. Emmy har nämligen ett gott recept, tydligen. Eller så tar vi ett som jag har här hemma.
Nåja nu ska jag gå.
Puss

Game over!


Älskade personer som förgyller mina dagar!<3

Blä jag har Luleå för tillfället! Jag känner för att fara och simma imorgon, men inget badhus har fan öppet! Asså till och med i Kalix har Sportcity öppet. Jag vill dit!
Sen har jag även räknat ut att jag & Emmy kan ju bara drömma om att få fara till Stockholm i sommar. Så det blir väl nästa sommar, precis som man sa förra sommaren...
Men jaha kommer väl i alla fall få gå på en bal, om jag nu hittar nån klänning:) Man vill ju som inte gå naken.
Nåja ligger och lyssnar på 10 dollar med M.I.A, ska väl sova eller nå snart. Eller se Andra avenyn, har ju 3 avsnitt kvar.
Förresten idag har jag vart duktig. Har både övningskört och renskrivit en uppgift! Säg att jag är duktig!
Ska vara med Veronica som nu mera är vegitarian, eller det hette nå spec. Hon äter då fisk:P
Take care!
Ciao

Kalix

Idag vaknade vi vid 12. Haha det var rätt kul för jag och Emmy sov i olika rum så låg vi och smsade och ringde varandra emellan rummen på morgonen:P Haha ja men vi käkade frulle och fixade oss. Eller ja gjorde oss i ordning snarare. Nå vi skulle ju fara och simma! Sist jag simmade var måndagen på SPORTLOVET! Så det var fan i mig dax nu! Nå vi gick dit, ca 2 km. Sen simmade vi 30 länder. Hade gärna velat simma 10 till menmen. Nå haha Emmy och hennes mor tyckte jag var crazy som simmade 10 länger utan att vila. Haha! Men asså det var så lätt, asså jag vet inte men det är lika långt som i Luleå 25 meter. Men det gick så mycket fortare! Typ en längd på Pontus är typ som två längder på Sportcity! Men ja Pontus kan dra sig baklänges! Sportcity hade ju mycket bättre! Typ bubbelpool och coola lås till skåpen, och allmänt ljust och fint.
Nå vi satt och bubblade ett tag och sen blev det dusch och bastu. Jag och Emmy var galna som gick i vattnet igen efter det varma bubblandet! (vi simmade till våra handdukar). Vi åt mandariner i bastun. Men haha dom var ju grymt sura!:P
Nå sen efter vi fiat oss och dragit där ifrån så gick vi och drack choklad på Johnnys jobb. Han är ju ambulansförare! Så grymt cool! Diggar såna! Sen gick vi hem och grillade hamburgare och parisare. När vi hade ätit så satt jag och Emmy i soffan och kollade tv och nördade vi datorn. Sen var det bara att bege sig till bussen:( Haha jämnfört med igår så var bussen typ tom. Skönt men hade mp3:n i bagen, som i sin tur var i bagageutrymmet. Så hade rätt trist på bussen.
Nå sen så plockade pappa upp mig på busstationen och vi for förbi Viktor och hämtade nyckeln. Ska ju nämligen mata hans fåglar nu under påsklovet:P Haha har gjort det varje år i nu 3 års tid. Haha jag gillar dom fåglarna:P Hade ju som där under nyår med. Fast då var dom hos mig!:)
Nåja ska se Andra avenyn nu!
Puss
Ps. bilder från skotercrossen kommer inom kort. Ds.

En tur till Kalix

Jo men for ju till kalix igår på Skärtorsdagen. Menmen började klockan 7 på hotellet och det var min sista dag där. Dum som jag var tänkte jag ''fan så dukitig jag varit, jag har inte hett sönder nått här. Jag brukar alltid heva sönder nått'' Nå men jag her ju sönder en varm tallrik! Jag så smart är jag. Sen spillde jag även sill på skjortan så fick låna en förstor tröja där. Nåja.
Men fick sluta en timme tidigare. Så jag for till Kalix på dirren. Det var jätte fullt på bussen så fick sitta brevid nån halv snobb kille. Vågade knappt andas för att han inte skulle tycka jag var irriterande. Haha.
Nå i Kalix så hämtade Emmy och Jompa mig. Vi for hem och åt laxlåda (jättegod!). Sen såg vi tv och drog på oss varma kläder. Typ flera lager:P Hahah ja så begav vi oss till Karlsborg där skotercrossen var. Det var därfor jag var i Kalix, Emmy sa redan förra året att jag skulle komma med på Skotercross. Så i år blev det äntligen av:P 150 kronor är rätt dyrt men det var värt pengarna! Typ bara höra ljudet och känna bensindoften gjorde en glad:P Det var rätt coolt att se alla hopp och lopp. Man träffade även massa roligt folk.:)
Nå sen skulle Emmy jobba på Folkets hus i garderoben. Så jag åkte hem med Fifi och Mike. Vi for till Ica och köpte godis och chips. Sen for vi hem till Mike. Där såg vi tv, drack cider och åt. Sen fick vi besök av nå kompisar till Mike. Nå dom var ju bara lite påverkade då dom kom:P Haha och dom skulle ju ut på Valhall sen! Nå men dom var trevliga. Det var 4 killar och 1 tjej. Och av någon anledning tyckte killarna att jag hette Isabel. Jag vet fan inte varför?!:P Nåja Isabel e ju ett fint namn det med. Haha jo Emmys mor tycker visst jag bör heta Johanna! Hon har kallat mig de flera gånger:P
Nåja efter att grabbsen hade dragit till hotellet så somnade jag, Fifi och Mike på soffan. Haha vaknade av att Emmy ringde mig där vid halv 3 på natten. Då hade hon jobbat klart och vi skulle hem. Så det var bara att fika och sova när man kom hem. Fasen så skönt det vara att lägga sig i sängen!

Glad Påsk förresten!;)

Stress?

Hej känner mig lite stressad här. Tänker nämligen duscha och packa nu ikväll! Klockan är redan halv 10 och jag måste sova! Sk ju upp halv 6 imorgon. Sista dagen på praktiken och sista dagen före lovet. Ska bli skönt med lov. Nog för att jag måste plugga:( Fan. Jaja åker upp till Kalix imorgon efter jobbet. Ska på skotercross med Emmy. Haha det känns väldigt fel, helt fel miljö för mig menmen. Ska ändå bli kul.
Kommer nog hem på fredagkväll. Så vi får höras då!
Puss

Yes!

Jag ska på skolbalen ett år tidigare:D Fan så nice! Tack Viktor för att du bjöd mig;)


Snäll Viktor<3

Kalix

Nu sitter jag och Emmy här ute och glassar i solens strålar!:D Äntligen säger jag bara! Det är ju dessa dagar med värme man saknat under vinterns mörka tider.

Nu ska jag berätta om igår. Jag for till stan och köpte strumpbyxor och en grå tunika på HM. Sen kutade jag till bussen som skulle leda mig till Kalix. Jag satt och läste på bussen tills jag träffade Emmys bror, Emil. Han slog sig ner bredvid mig och vi satt och pratade till vi kom fram till Kalix. Emmy mötte upp oss på busstationen och vi fick skjus hem av Emmy pappa. Sen åkte vi med Emmys mor och Johnny ner till så kallade stan. Där handlade jag och Emmy på Coop. Det blev grönsaker, mejeriprodukter, och godis mm.
Sen gick vi hem och packade upp. Så började vi med Tacopizzan. Den blev jätte god! Nå men efter vi hade gjort mice an place på pizzan så gick vi och duscha. Sen var det bara att börja fixa sig. Och fasen så kul det är att fixa sig då man inte gjort det på ett bra tag! Och kanske speciellt då man är med en god vän med. Nå jag blåste och plattade håret. Emmy rulladeupp det på STORA rullar. Typ hollywood lockar på G. Hennes hår blev jätte fint och stort. Hon tupperade och volymmastrade det dessutom!  Hehe Emmys mamma kallar oss för prinsessor. Så vi blev vackra som prinsessor!;)
Sen gjorde vi pizza botten och samtidigt började gästerna komma, Fifi och Ida. Nå vi pratade åt och drack. Allt var så mysigt så!:) Vi åt godis, drack cider, trocadero och åt chips. Mums!
Sen så kom Thess och Johnny hem och så efter ett tag så for Fifi hem. Ida for tidigare under kvällen. Sen såg vi en brittisk Wallander film. Den var inte så bra men den gick att se. Sen gick vi och sov. Och det var så skönt!

Nåja Emmy sitter och pluggar till sina prov nu. Jag ska nog surfa vidare här i cyberspeace.
Tingtjong!

Kalix!:D

Sitter hos Emmy sk a sova har haft en jätte trevlig dag/kväll:D
Puss

Tingeling

Heej hopp alla glada! Idag har jag haft körteori och sen vart och jobbat från 12-17. Fick göra några VIP:are, inventera godisföråd, vika tvätt och göra några bokningar. Treeevligt! Kände i slutet av dagen då man vek tvätt att armarna värkte. Och hur jäkla trött man var efter veckan. Men inte blir det en lugn helg inte! Ska ju till Kalix imorgon och före det en snabbis på stan.
Idag när jag kom hem var det bara och Flizzan hemma. Så jag har städat(!), dammsugit, lyssnat på Rix fm och packat. Nu vill jag bara sova, och jag tror jag ska göra det med.
Godnatt och ha en underbar helg!:D

Woamalama

Ja idag steg man up klockan 5! För jag skulle jobba 7 och ta en buss som gick 6.15. Hoja! Men somnade på matteboken när jag skulle räkna. Haha. Sen så vaknade jag och räknade några tal. Menmen har inte tid med datorn längre:S Jag är död efter praktiken, ser tv och måste städa och plugga. I helgen blir det KALIX till Emmy!:D Woohoo! HAr äntligen fixat hennes present:D Och har fixat Sannas present med och hon ska få den imorgon.
Nå jag måste duscha nu. Så vi får höras!:D

Så sant som det är sagt!

- Det tar 7 sekunder för maten att komma från munnen till magen.
- Människans hårstrå kan hålla 3 kg vikt.
- Längden av mannens penis är lika med längden av hans tumme x 3.
- Lårbenet är lika hård som cement.
- Kvinnans hjärta slår snabbare än mannens.
- På varje fot har vi runt tusen miljarder bakterier.
- Kvinnan blinkar två gånger oftare än mannen.
- Vi använder 300 muskler bara för att hålla balansen när vi står.

Kvinnor har redan läst färdigt detta inlägg.
Männen tittar fortfarande på sin tumme.


RSS 2.0