Grattis!

Igår fyllde ju Eggy Peggy år!

Så GRATTIS EGGY PÅ 18 ÅRS DAGEN!


Lördag och byapartay

Hahah vilken morgon/dag/kväll/morgon! Haha jo jag och Tess vaknade typ 10 så for vi och åt mat i stan och handlade med hennes pappa. Sen så var det ju sjukt mycket folk på stan eftersom det var bilutställning, fint väder och allt. Sen så vid 5 på eftermiddagen så for jag hem. Typ åt middag och städade ytterst lite;) Sen så drog jag med stor bracka cykeln till Ersnäs igen. Så jag och Tess satt och väntade på Saara och Micke i hundra år på skolgården.

Sen när dom väl döck upp så drog vi till Saaras vän Emil. Där var det partay för hela fadderullanlej! Så ja klockan var väl vid midnatt då vi kom dit:P Haha ja han bjöd på dricka och vi nötte, av någon anledning, ''sommaren är kort'' med Tomas Ledin. Sommar känslor!:D Nåja det blev lite prat om allt och inget. Fyllesamtal inte från min sida då men ja. 

Haha sen spenderades lite tid på toaletten och prata med Emmy i fon:D Sen så drog alla utom jag och Tess så vi var kvar där ca 2 timmar. När vi skulle hem så var klockan typ 5 på morgonen! Men det gick inte så bra att leda moppen för Tess. Haha så vi fick lämna både cykel och moppe hos Emil.

Så började jag och Tess vandringen hem. Det var jätte vart och skönt. Vi satt och vilade på en stock vid E4an! Hahah sen gick vi till ån och samtidigt ringde vi halva telefonboken;) Haha men det var bara en som svarade för mig. Haha ja du Kalle förlåt! Haha

Sen så var vi hemma typ halv 7 på morgonen. Vi somnade typ klockan 7 och steg upp 11! Det är fan duktigt gjort!


Skaburbian och festival!

Vi var hos Tess och fixade oss och drack lite där vid 6-7 tiden på Fredagen då. Sen tog vi en buss till stan så träffade vi EMMY!:D Sötisen;) Haha så vi gick runt i stan, åt på Max, lyssna på musiken och kände sommarkänslorna:D VI stod och lyssnade på massa luleå band på festivalen. Träffade massa glada människor med:D
Sen vid halv 12 gick vi till Lillan för att lyssna på Skaburbian!:D Woohoo! Träffade Kristine som ja var GLAD! Haha sen så var det ös! Fy fan så bra dom var! Även fast man inte hade hört vissa låtar så hängde man med i flowet;) Gaaaah två i bandet var ju så heta! Typ dreggel!!!

Sen efter spelningen gick vi till Max igen. Åt, gick på toa och skratta! Sen gick vi till festivalen där Skaburbian var igen!:D Såg på dom och där var det ju ös som fan!:D Niiiiiice!
Haha så fick vi för oss att vi måste ha en kompis nummer, si sådär klockan 1 på natten. Så då ringer vi hela telefonboken och försöker hitta någon med dator och eniro. Ringde ju boden Moa!:D Haha ja det var ju lite spec men hon är ju så snäll så det gick ju bra att prata. Fast hon sov ju typ som alla andra så pratade inte så länge.
Men sen så hittade vi en med dator och eniro!:D Woohoo! Tackar för det!:D
Haha men ja sen var det inte så mycket mera som hände. For hem till Tess och sov.


Har tyvärr inte en ända bild från kvällen:/



Grattis!

Ett stort GRATTIS till Emma som fyllde 18 år i onsdags!

Och ett ännu större GRATTIS till Viktor som nu har körkort!:D




Bloggdags!:D

Så nu har jag äntligen lite tid att blogga!:D Har ju saknat det;)



Måndag
Var ju i Storforsen och jobbade med Frida. Det är så kul att vara med henne och jobba för hon är så snäll och social. Nå vi fixade i ordning kåtan där det skulle vara folk i dagen efter. Rätt chill och jo jag började ju lite tidigare att jobba, så slutade tidigare med. Fick sluta halv 9. OCh förresten åt min första riktiga (ej frysen) jordgubbe för året! Fy fan så god den var!:D

Tisdag
Här hände inte nå som har stor betydelsen.

Onsdag
For med fikat till skolan sen hem. Somnade på golvet med Flizzan, hojja. Sen så var det bara masa sig upp och duscha. Sen var det stan som gällde. Skulle egentligen plugga för att sova menmen.
Nå i stan träffade jag Emmy, Eggy, Ann och Malin. Följde med dom och köpa biljett till Bryggis på Lördag. Nå sen så ringde det från Elite hotell! Men jag missade när dom ringde så hon lämnade ett meddelande. Så jag gick dit och så. Så träffade jag receptionschefen. Hon behövde akut sommmarjobbare, så jag blev lite oförberedd interjuvad. Så jag får väl se om hon ringer eller inte. Iso fall om jag får jobbet ska jag jobba hela juni och juli och lite i augusti. Fatta vilka möjligheter detta skulle ge!

Sen gick jag och Emmy och köpte godis. JAg köpte för exakt 20 kr!:D Haha Emmy köpte för mer än dubbelt så mycket. och så fick jag mina cider:D

Torsdag
Igår hade jag jag sovmorgon. Sen hade jag bara samhälls.
For hem och tog en vattenflaska, satt upp håret i en hästsvans och satte mig vid skrivbordet för att plugga! Så pluggade k-teori till halv 5-5. Sen bakade jag och lagade mat. Efter det for jag och Tess till ny kiosken!:D Det var inte så fint haha näe men det e ju nytt och så. Men blir väl bättre sen:D Köpte en kula glass för 15 kr!!! Dyrt menmen. Sen så ringde vi Saara och surra lite

Efter det for jag hem och pluggade igen. Satt från 20.00-24.00 sen sov jag.

Fredag!
Idag sov jag lite för länge så han bara klä på mig och sminka mig. Sen när jag väntade på bussen snålringde jag Emmy och pratade lite. Väl på bussen så pluggade jag. Och när jag kom till skolan så hade jag provet. Det var 37 frågor med 3 altenativ. Så det blev ju lättare. Jag tror det gick bra:D Men ja vet ju inte. Nå hade bara en teoritimme idag för Anki var borta. Så nu har jag haft hål från typ halv 9 till 10.20.

Ikväll så blir det belöning med Skaburbian!:D Woohoo!:D Så ska till Tess vid 5 och göra och klara och förfesta lite. Sen ska vi ta en buss till stan. Hoppas man träffa trevligt folk:D

Take care!<3





          ''If you wanna get high, you got to move with the flow''

 


Jag lever!

Men orkar varken blogga eller läsa bloggar just nu.
Men jag lever och nu ska jag dricka te:D

Schema

Få se nu om jag har srivit upp det viktigaste på dessa 50 sidor till på onsdag kväll. Och sen på torsdag läser jag igenom allt typ tusen gånger och gör frågona i boken. Då bör jag väl vara någolunda förberedd till provet på Fredag. Vad tror ni?


Veckans mål!

Nu ska jag sätta mig och plugga till teoriprovet som vi har på fredag. Den här handlar om bilen och typ besiktning, last, och massa saker det är på ca 50 sidor. Så nu ska jag sätta mig ner och skriva upp saker som är viktiga att komma ihåg.
Detta är mitt sista prov för säsongen så måste fan klara det! Och så hör det till körkortet så måste ge järnet!

Min belöning får jag på fredag kväll. Då är det Skaburbian collective för hela slanten!
Wish me luck!:D


Dålig uppdatering

I helgen har jag inte orkat sitta vid datorn så mycket. I torsdags så var det byafest som jag redan skrivit om. Men hahaha en sak som hände var kul. Rebecka klättrade i träd då och så sjöng jag och Tess på ''alla vill till himmelen''. Så lade Rebecka till upp ifrån trädet,  ''men Rebecka är den enda som vill dö'' ;)

I fredags så var jag bara med Tess på kvällen. Det var tänkt att vi skulle hänga och slänga med dom andra men dom gjorde annat. Så jag och Tess blev lite smågalna och drack cider och spelade Bitch!

Sen i lördags så var jag på stan med Markus. Jag bjöd honom på kaffe och en bulla bara för att han var snäll och hängde med. Sen gick vi till Röda korset där vi hittade lite böcker och filmer. Sen köpte vi godis på Willys och for hem till Markus.
Då vi först kom dit så åskade det. Fan första åskan för i år alltså här uppe som jag hört. Sen så fixade vi lite mat och drog igång lite film då åskan dragit bort. Vi såg på Dan Bäckman 2-0 och The girl next door. Haha Markus tycker killen liknar Tommy?! Haha ja kanske vissa drag men jag tycker han mest liknar Leonardo DiCaprio!:D Vad tycker ni?

Sen på lördag kväll så kom Tess till mig igen. Då var vi verkligen taggade på att göra något, så vi ringde alla vi kände. Men alla var typ dissande och så. Vi smsade till och med Rolle so dissa oss.
Men sen ringde vi Micke och han och Micha höll på att träna.  Men vi for dit ändå.
Så då vi kom så tränade dom boxning. Och Micha coachade Micke. Haha hårdträning på G asså! Jag och Tess blev vatten bärare och stort stöd:P

Sen gick vi in och Micke tog en dusch. Vi andra roade oss med att se på hoost Toon Disney!;) Haha Sen så kom Rebecka med och joinade oss.
När Micke kom upp så åt vi glass och Micha letade bilnnycklar. Haha Micke sa att om Micha hittade nycklarna så skulle vi fara ut på en sväng. Men Micha hittade dom aldrig:(
Sen såg vi på Hundtricket och så for killarna iväg och hämtade GH hos Rolle. Haha dom skulle bara vara borta 10 min max. Men efter 20 minuter eller mer då var dom på gården igen. Hojja killar;)
Så vi spelade GH på easy medans Micke körde på expert. Hehe ops.

Sen mot halv tre tiden så for vi alla hem till sig. Jag var hemma typ 3 och då gjorde jag fattiga riddare och såg på Bridget Jones i ca en halvtimme. Sen somnade jag.


Lite lika är dom ju i alla fall!

Bilder från torsdags!


Grillparty 21 och 22 Maj!:D

Kvällen började med att jag och Rebecka cyklade till gammla bron i Ersnäs. Vi tog en mny väg som jag aldrig har cyklat förr. Den var ju fan bra!:D Vid ale ån så hade Tess och Saara hunnit anlända och senare kom Eve dit. Så vi började tända våra engångsgrillar på direkten, eftersom ´dom skulle dra i typ 25 minuter. Sen så fixk Rebecka vara grillkung och hon brände inte nå kött heller. Super bra! Så vi åt kött, korv, potatissallad, äpple, sallad och drack cola, trocadero, vatten och svartvinbärssaft.

Sen drog vi till skolan för det blev kallt. Vi satt i kåtan och ringde karlarna och Micha, och bad om vet. Så dom kom med fyrhjulingen, fårse bor man i byn så gör man. Haha. Så gjorde dom upp en stor fin brasa!:D Sen drog vi ut och lekte på skoltaket. Hojja faligt faligt men härligt, härligt.

Sen kom massa mer folk från typ stan! Haha bland annat John som jag gick i högstadiet med:O Typ sjukt att se han där i byn! Haha men det kom typ massa byafolk med som var från Ersnäs. Det spelades bomba röv och det blöddes näsblod här och var.;)

Sen drack vi öl, cider och gin och lyssnade på musik, medans vi mös vid brasan. Vissa grillade marsmellows och andra pinnbröd delux.

Vi var fan 15 pers!:D Det var jag, Tess, Saara, Rebecka, Eve, Micke, Micha, Johan, Rolle, Henke, John, Rheymart, Frida, Sandra och Malin. :D

Jag och Rebecka cyklade hem i dimman vid 3 tiden. Så hamnade i säng halv 4. Sen sov jag till 13.40

Kopierat från Tess bdb.

På mig opch linnea märks det så där oerhört mycket ibland att vi lever i den nya generationen den så kallade blondinbella-generationen ;)


"men orka ha telia när man kan ha halebop, hon måste ju uppgradera sig och låta det nya moderna livet börja..även fast det kanske är lika jobbigt som att installera och vänja sig vid nyaste msn..hojja..usch..*rysningar*"



Hahah hojja det stämmer fan!


Det är inte Lördag utan det är Torsdag!

Men det känns som Lördag. Nåja Flizzan stod och gnällade utanför min dörr halv 9. Så kunde inte sova, så det var bara att stiga upp. Nå har sett lite film, ätit frulle och lunch. Sen har jag vart på Ica och handlat till ikväll, med Tess. Köpte marinerad karre, potatissallad, Pringels chips, marsmellows, Trocadero, kommer inte ihåg om det var nå mer. Men hela kalaset blev rätt billigt, under hundralappen:D Sen har pappa köpt en engångsgrill till oss med:)
Fett nice ikväll med bara tjejorna:D



Tess<3


Rebecka Jag och Saara!:D

Yoohoo!

Idag eller snarare ikväll ska jag med byabrudarna och grilla. Fy fan så nice asså!:D Ska kolla vädret...vänta!


Okej ca 14 grader där på kvällen med lite sol och lite moln. Nice!
Hahah ja om ni undrar vart vi ska vara så är det i Ersnäs som vanligt:P Haha Tess sa idag till mig ''Linnea du är fan mer i Ersnäs än vad du är i Luleå!''. Haha och ja det stämmer ju lätt:P Helt sjukt egentligen.


Förresten ahr jag sagt att jag fått sommarjobb sista perioden med Markus?! Ja det har jag i alla fall kommer få pengarna i September.

Yes!

Förresten jag behöver inte göra den där vårvandringen i år. Ska göra den nästa år. Man måste tydligen göra den om man vill ha högre betyg. Och Poe sa att jag kunde få VG i betyg. Så ja det är väl bara gilla läget liksom för jag vill ju ha VG i idrott. Hojja!
Varför tältar man inte i ett shoppingcenter nere i Stockholm?! Jag hade lätt vart på att göra det! Kanske man ska lägga fram det förslaget till rektorn på måndag?! Vem vet;)

Vädret har humörsvängningar:S

Idag har ju vädret varit helt konstigt. Typ kallare och munligt, sen sol, sen mulet, sen duggregn, sen sol, sen mulet, sen spöregn och sen sol! Typ hej-vi-har-inte-alls-klimatförändringar-i-vår-stad!;)


En bild från helgen. Solnedgång<3

Onsdag!

Idag på bussen in till stan så satt jag med Tess. Så vi satt och tjattrade på där. Sen så gick jag och simmade. Det var jag och pensionärerna till en början. Sen kom massa typ skolklasser och annat folk. Och det var en snygg kille där som var badvakt, och då tappat man ju lite koncentrationen på simmningen!
Efter badet så gick jag och åt med Tess och Eve. Eller jag åt och dom glodde på folk ute på gatan.  Eller ja Tess kollade på nå killar med moppeder haha. Och Eve kollade på alla och undrade vem man hellst skulle fråga om att följa på bio. Haha rätt kul. Åt förresten ett kycklingmål på nyrenoverade Max!:D
Sen gick vi till busstationen och jag handlade tuggumi av kioskillen!;) Och ja den här gången såg fick jag ju som se hur han såg ut. Rätt söt med brunt hår:D Hehe hett;)
Nå sen då jag kom hem har jag läst lite i körkortsboken och sett på film! Det var ett tag sedan! Sen poppade jag popcorn men åt bara drygt hälften.
Åh idag hade jag så lust att köpa BJ men den skulle ju ha smält innan jag var hemma:( Men Tess sa att dom har börja sälja dom på Ica i Antäns:D Så kanske köper mig en sån imorgon;)


Onsdag kommer bli en rolig dag:D

Ja imorgon ska jag först till skolan med vanliga morgon bussen. Så lämnar jag fikat och tar hem idrottskläderna. Åker hem med 8.10 bussen så har 20 min på mig att fixa det där. Sen så far jag hem och är hemma 8.45. Och då packar jag badkläderna och far in tll stan med 9.05 bussen. Så simmar jag och sen går jag på stan och kanske besöker Kungsfågeln. Sen far jag med en Älvsby buss som går 14.00 till Älvsbyn. Den är där 15.05 så hämtar jag fikat och pratar med min idrottslärare om hon är där. Sen far jag hem med 16.05 bussen.
Hojja mycket resande med buss imorgon!
På kvällen ska jag bara ta det hel lugnt och chilla framför tv:n:D

Tisdag

Hojja idag mellan 12 och 16 så jobbade jag nonstop utan att sitta! Rätt jobbigt asså det var inte så stressigt men det fanns mycket att göra. En hel hög med disk som skulle diskas och disk som skulle ställas hit och dit. Tog hand om restaurangen medand Ullan var iväg. Ja ni jag visste då verkligen att jag levde må jag säga!

Just ja!

JO ni vet jag har ju haft ett band runt armen. Asså ett svart band av nått slag, som Emmy trädde på mig för typ tusen år sen. Det var en gång efter vi badat och hon hade nå band som var runt hennes nya snoddar. Så ja hon trädde på mig det och jag har haft det sen dess. Men nu idag så lossnade det och det går inte att trä på igen. Det är för kort att knyta en knut. Men nu har jag det i alla fall här brevid mig. Så det ska jag lätt lägga i min minneslåda!:D Tur att jag såg att jag tappade det. Annars hade det inte vart så jävla kul:(


Där har vi nog den enda bilden där man ser bandet + en snodd. Haha men det är kärlek<3

Lille katt

Nå har slutat jobba och har just pratat med Emmy. Fan deras übersöta katt Monchita, har blivit påkörd på en 30 väg! Va i helvete! Vem fan kör fortare 30 på en 30 väg, så man kan köra på en katt. Vägskyltarna finns uppe av en anledning! Det är för att skydda oss människor och djur. Om man vet att det är 30 så ska man ju inte köra fortare. Så bara för att någon har kört fortare än 30 på denna väg så är Monchita död! Hojja! Stackars lilla katt. Super söt och snäll!
Nu hoppas jag verkligen inte någon kommer och kör på Jarmo, deras andra katt. Jarmo är Monchitas lilla son, så han e en halv Monchita:) Han är så söt han med:)



Monchita<3

Hojja

Guh jag känner mig helt förrvirrad! Vet inte vad jag ska göra:( Hjälp någon!

Skola + Storforsen = Måndag

Sitter på skolan nu. Ska göra någon utvärdering som ska finnas på någon sida. Hittar den dock inte. Detta är min sista mattelektion, så fett nice!:D
Nå hade sov morgon i morse, men steg bara upp en kvart senare. Har typ vaknat tusen gånger om i natt. det har fan vart varmt och allt. Hojja!
Nå Linn ringde nu på morgonen och vi pratade ca en halvtimme. Trevligt:D
Näe nu kom David in nu ska han få hjälpa mig att hitta utvärderingen. Vänta!



Nu ska jag tydligen då göra en utvärdering för hand. Hojja jaja.
Emmy jag måste fan prata med dig! Om viktiga saker!


Kloka ord från Micha

Saara: Nej men alltså jag är inte så jävla pryd, men jag är ändå liiiite fin i kanten..visst?!

*tystnad*

Micha: Du är väl typ lika fin i kanten som en cirkel är fin i kanten...


Micha: fick du mitt sms?

Micke: nej, tror jag inte.

Micha: jahmen jag pratade med en kompis som fått nå sliskigt sms från nån brud typ "jag älskar dig, du är den vrackraste jag vet och blablabla" och då..då tänkte jag att jag ville skicka nå så sött till dig med! Så då skrev jag "du är lika vacker som ett smörpaket <3" och tyckte jag var skitgullig...


Micha: Pussa Sven-Jenny! Göre pussa Sven-Jenny!
(Sven-Jenny var en prynatsbåt)


Micha: Åhh men vi ringer Snuffsisen. Var tror ni Snuffsisen är?
(Haha Snuffsisen är Micke. Sara sa Snuffsisen till Micke och Micha döpte om Micke till Snuffsisen i sin telefonbok!)


Söndag

Idag så kom Ofir till oss och demostrerade en vattendamsugare. Orkar inte gå in på allt man kunde göra med den. men hon visade oss hur jävla mycket kvalster vi har i våra sängar. Vi damsugade av mitt täcke och det var fullt av kvalster, döda kvalster, hudavlagringar ja you name it. Äckligt!

Sen har jag bara chillat. Vart till Markus en sväng. Såg Atomenment/Försoning. Den sög jag trodde fan den skulle vara mycket bättre! Hojja.


Är det bara jag som tycker den liknar R2D2 i Star Wars?:D


Lördag

Igår så var jag med Evelina och vi satt bara och solade typ. Sen lagade vi middag, tacopizza. Vi bjöd in Tess på middag med. Pizzan var helt underbart god och så. Sen så snackade vi lite och jag fick veta att det förut var kokain i Coca-cola. Men sedan då det blev förbjudet så böt dom ut kokainet mot koffein. Så Coca står för kokain.
Sen for jag och Tess till Ersnäs. Vi for till Ale ån och satt och mös på bon. Sedan kom Saara och Rebecka och joina oss.
Förresten såg ni eurovision song contest? Jag såg typ slutet och Norge van ju med rekord poäng. Jag har bara hört låten en gång och hitills så är den inte så bra. Men killen är ju söt och har grymt bra röst. Haha Emmy och jag kanske ska se honom då han är på Skansen i juli.


Årets första maskros.


Tess<3





Solnedgång<3


Hemma

Nå ikväll så for jag först till Tess. Där drack vi och spelade Bitch, ett beroendeframkallande spel på nätet. Man ska sjuta bollar på samma färg, ja ni vet.
Sen drog vi till skolgården- Dit kom Saara och Micke och sedan Micha. Haha Micha är ju helt annolunda än på Bergs! Kan knappt tro att det är samma person.
Nå vi for och chillade hos Micke som vanligt. Såg någon usel film som var Mickes förslag. Typiskt killar;)
Fick förresten veta en sak om Mr R, Emmy jag ska berätta sen.
Helt okej fredag kväll. Och vi ska ses imorgon kväll med;)
Puss


Älskaminanyaskor!<3




Mina ny inköpta skor och halsband<3

Fan!

Min mobil gick just sönder! Asså displayen gick typ knäppt, ni vet då man försöker se på tv en regnig och blåsig dag. Då blir ju bilden helt sepe på samma sätt blev min mobil. Den är ju trots allt bara 6 år. Men den har ju blivit tappad i golvet ett par gånger. Nåja nu har jag mammas gamla Nokia 3310a.

Snart bär det iväg, igen.

Så har hållit på att fixa mig inför ikväll. Ska ju till Ersnäs igen!:D Så ja vi får se vilka som kommer med hur som hellst ska du inte få förstöra min kväll! Ska åka moppe med Tess och jag är rädd att hjälmen kommer förstöra mitt ny fixade hår. Jag vet jag lät fåfäng där, men sån är jag ibland;)
Nä nu ska jag dra.
Förresten sa jag igår att jag fick G på nationella i matten? I alla fall så får jag G i betyg!:D Fy fan så stolt jag är! Jag vet att jag kunde ha fått ett starkare G eller till och med ett VG om vi hade haft riktiga lektioner. Men jag är fett nöjd över mitt G som jag har fått av att jobba på egen hand.

Fredaaag!

Älska fredagar! Fredag och lördag är lätt bästa dagarna på veckan!:D Idag hade jag nå förhör i miljö på körteori lektionen. Sen såg vi nå filmer å snackade mm. Sen hade vi samhälls där, faktiskt, läraren dök upp idag. Hon hade helt glömt oss igår, haha. Nå fick skriva in vilka länder som var med i EU. Sen gick jag och åt med Ewe och Lollo.
Sen bar det av Piiiiiteå, pga att fixa balklänningen. Älska den staden! Speciellt då man är på skojakt;) Nå ja la ju undan ett par skor där i onsdags. Så jag provade dom i stl 36. Men fan den var för liten! Så när jag skulle ge tillbaka skon till hon i kassan sa jag att den var för liten. Och att stl 37 var för stor. Då sa hon att man kunde sätta in en sula längst fram i skon för att den skulle bli mindre och bekvämare. Så jag provade att göra det på en sko av stl 37. Och vet ni vad?! Den passa!:D Lika bra som Askungen och hennes glassko! Typ älska mina nya vita/gräddvita högklackade skor!<3
Sen köpte jag ett halsband på HM med. Det är jätte sommrit tycker jag!:D

Nu sitter jag här hemma. Har tagit en lång omvårdande dusch. Peelade kroppen och ansiktet och rakade benen. Så nu är vinterpälsen borta för den här säsongen;) Har även smörjt in kroppen och nu sitter och med spolar i håret. Vill att dom ska torka snart så jag får ta ut dom.
Nåja nu ska jag kolla vidare här på nätet.
Ciao

Tröttsam torsdag

Ja nu är klockan 21.00 och jag har sovit i en timme! Sköööönt men kanske inte särskilt bra. Men nu är jag d pigg. Måste fan plugga till provet imorgon i körkortet. Om miljö och det är så trist kapitel så jag vill ju bara somna när jag lääser det. Men ska försöka läsa igenom det en gång till.
Idag då hade jag sovmorgon, så jag steg upp vanlig tid för att duscha. Sen på skolan hade jag ca en kvarts engelska lektion. Så typ hål en timme. Då gick jag med Ewe från mp och åt lunch. riktigt trevligt att vara med henne. Sen gick vi till idrotten där vi fick veta att vi måste gå på någon jävla vandring! Bajs man ska ha en packning på ca 15 kg för endast 1½ dag! Så man ska sova ute i jävla skogen! Typ döö, jag kommer typ bli uppäten av en björn. Fan nej jag vill inte!
Nå sen gick vi en liten runda med stavar och det var trevligt. Sen skulle vi ju ha samhälls men läraren kom ju fan aldrig. Så vi gick. Hängde med Ewe och Mia ett tag innnan jag gick till bussen.
När jag kom hem har jag bakat, sett nyheterna(!), sett halv åtta hos mig och sovit.
Nu ska jag dra.
Ciao


Planer för helgen

På fredag ska jag till Pite efter skolan och sy upp klänningen. och förhoppningsvis köpa skorna!<3 Sen på kvällen blir det kanske att jag är med Markus.
På lördag så ska jag kanske vara med Evelina på dagen. Sen bär det nog av till Ersnäs igen. Men ja får se hur stämmningen blir. Förhoppningsvis bra men skulle inte tro de. Jag kommer för din skull Saara!:D
På söndag ska man väl bara chilla och så:D

Just like that

It seems to be that we are going to play this game on your conditions.


Stan del 2:D

Ja förresten jag och Emmy gick och tänkte att vi skulle se cykelkillen. För det hade vart bra så jag vet hur han ser ut med. Så ja såg vi honom! Typ flera gånger:D Helt perfa! Haha ja typ host stakade honom:S:P
Nåja sen såg jag Pite-Simon med tror jag. Men ingen kioskkille idag:(
Nå sen drog jag och Emmy och åt sallad på BO's. Och tog en chokladboll till teet. Det var hel mysigt. Vi satt och prata en massa i lugn och ro. Och kom fram till bra och kloka saker...

Nu sitter jag hemma och lyssnar på Skaburbian Collective, Bag in box och Xmas tree. Har btw fått låna Emmys biggiga hår rullar så ska prova dom nån dag här framöver. Sen så har jag sovmorgon imorgon med!:D Så ska duscha imorgon på morgonen.
Puss

Skola och stan! Del 1.

Idag hade jag då mitt matte nationella prov på 4 timmar. Men jag gick lite före för jag orkade och kunde ite mera. Det var fasen svårt men ja jag tror jag får Godkänt i alla fall. Nog om det.
Sen for jag hem snabbt och sen direkt in till stan. Åkte buss och lyssnade på Skaburbian Collective<3
När jag kom in till stan så kollade jag om kiosk killen var i kiosken men det var han inte. Sen träffade jag Tess och Eve. Var med dom en kort stund och så. Sen gick jag till KH för att lämna tillbaka en försenad bok. Behövde dock inte betala som tur var.
Sen köpte jag biljetter till Skaburbian Collective då dom ska vara på Lillan den 29de. Ska bli så skoj, ska med Tess och kanske nån fler.
Sen gick jag och vandra runt på stan i tusen år innan Emmy kom. Gick och mötte henne och Elin och Jonas. Så fick en kram av Jonas och han snacka typ 1 min innan han skulle gå.
Sen gick jag och Emmy och kollade på skor. Så träffade vi Saara. Så hängde hon med ett tag. Det var fett nice! Jag hittade ett par jätte söta skor på Din sko. Men då fanns den inte i min storlek, eller det var en som hade lagt undan dom till imorgon. Så men sen ringde jag till Pite och så hade dom den. Så har lagt undan dom till fredag. tack så hemskt mycket! Pite folk är så grymt snälla! Jag tror fan jag har hittat fler skor i Pite på Din sko än i Luleå.
Sen köpte jag ett par till skor ifall att dom där sötisarna inte skulle passa.


Idag

Vaknade vid kvart över 7 imorse. Och jag som ställt klockan på kvart över 6 och allt, men han ändå. Så ja men då jag vaknade hade jag fått sms från både Emmy och Mr R. Ja så lyste solen ute så dagen började bra.
Sen fixade jag mig och sen var det begravning. Den var mycket fin och så.
Efter det så var det fika hos min farbror som jag inte vart till på år och dar. Så där träffades släkten och har inte träffat vissa från släkten på år och dar heller. Så det var en chock att se hur vissa förändras.
Jaja sen hem och plugga matte inför de 4 timmar långa nationella imorgon. Sen typ panik baka så allt blev typ cp. Så det slutade med att jag fick slänga ihop en annan kaka.
Sen kom Tess och jag färgade hennes hår. Brunt, med nyans av rött. Fast det skulle vara brunt brunt. Jaja det blev fint enligt mig iaf!:D Sen låg vi bara i min säng och pratade och hade trevligt. Lyssnade på lite musik och så.
Nu bör jag sova.
Godnatt

En dag med blandade känslor

Vilken dag blandade känslor. Det börja med att jag inte vaknade med ett leende på läpparna som jag ville. Det var istället min hund som hade ett leende på läpparna. Mr R hade ej smsat så blä! Ja de ni. Sen så for jag till skolan och då man kommer dit så behöver vi inte ha någon engelska. Så jag kunde ha sovmorgon!
Sen på matten så gick vi igenom ett gammalt nationellt prov som vi hade jobbat med. Han inte klart hela heller. Sen for jag till Storforsen och det var väl där humöret vände till det bättre! Där jobbade jag matte, pratade med Tess och Emmy i telefon. Dom e som söta dom två:D
Nå jag och Ciprian har jobbat som värsta teamet idag som vanligt;) Haha men det har vart rätt lugnt men jag har ju inte använt kassan på ett bra tag. Så hade glömt en massa som C fick lära mig ingen. Jo han var jätte snäll idag, snällare än vanligt. Asså han e inte är eller dum annars heller om det nu lät så.
Jaja har kommit på att Mr R kanske har slut pengar på mobilen, så han inte kan smsa mig. Eller tror ni det bara är en trösttanke? Ja vad vet jag?! Menmen ska försöka att inte lägga så mycket tid att tänka på honom, då det inte ens är nå seriöst på g, än.
Och förresten tack Markus för att du undrade hur jag mådde idag. Du är så snäll och man kan då lita på dig! Du är guld värd!
Och Tess och Emmy är ju bara så bäst! Dom stöttar mig oc h jag älskar dom för det!
Nåja nu ska jag leta vidare på Herr cykelkille åt Emmy.
Puss

When you want something you can't have

Asså shiet det är så sjukt. Ena stunden så vill man inte ha en sak men sen då man får veta att man inte kan få den grejen heller, så vill man helt plötsligt ha den svin mycket! Fy fan jobbigt!

Bilder








Lördag

Jag och Tess vaknade vid 1-2. Men vi steg upp typ vid 3. Hehe var typ skit seg, som om man var bakis utan att ha druckit kvällen före. Nå vi steg upp och jag tänkte fara hem. Men sen kom vi på att vi skulle till affären och köpa grejjer till tacos. Så vi tog moppen och körde dit. Sen for vi hem till mig och jag bakade ut mitt bröd och tog med lite kläder. Var tänkt att jag skulle dra med matteboken med och plugg. Men fan heller!
Haha nå vi for tillbaka till Tess och gjorde mat. Så efter maten skulle vi till Micke och Saara. Men då gick inte de för dom var borta och det hade blivit lite misstag. Så jag och Tess for till Norrfjärden och köpte godis. Sen for vi ut i Ersnäs och letade folk att vara med. Men hittade fan ingen!:(
Så nu e vi hos Tess och tråkar. Fan jag vill göra nått! Jag vill vara med R! Fan!


Den kvällen

Nå igår for vi till skolgården. Där träffade vi Saara, Micke och ja Micha. Sen så när vi skulle fara till Micke så ringde Micke till Rolle. Hahah ja det samtalet var lite pinsamt. Haha. Ja men jag åkte på pakethållare bakom Saara till Micke. Så såg vi lite film, åt glass och mös. Hehe rätt mysigt. Sen vid halv 2 tiden på natten så tog vi en promenad. Höll handen och hade trevligt.
Sen så åkte vi moppe hem. Pratade lite och sov.
Det är en snabb, inte så ingående sammanfattning om kvällen/natten.

Fredagkväll<3

Så det blev att sminka sig. Ska bara packa lite. Sen ska jag dra till Tess och hänga tills vi hör av Saara och Micke.  Fan så nice! Älskar att umgås med byafolket och även stadsfolket. Men det är nå speciell med byabarn, vi finner gemenskap av att bo i byarna. Haha eller nå sånt. Nå vet inte om det blir att dricka nå, det är ju mys att bara hänga med. Vi ser ju.
Ni får se bilder på mig imorgon iställer;)
Ha en trevlig fredagkväll!:D

Blandning

Så det blev att baka. så sen diskade jag och gjorde fin i köket. Stolt:D Sen så har jag både volymat och plattat håret! Så nu ser jag skit snygg ut. As usually;) Haha. Förresten då jag bakade lyssnade jag på en skiva med massa blandmusik jag fått av Tess. Nå hittade nån raplåt som passade in på tiden med och efter Tommy. Ja vad ska man säga livet gör sina skarpa kurvor ibland.
Nåja funderar pä att sminka mig och välja kläder. Eller så ser jag SATC:D Kan ju göra båda. Hm jag ska ta en bild sen på mitt hår och smink så får ni se hur jag ser ut nu för tiden;)

Beslutångest

Ska jag göra degen till brödet, se Sex and the city, eller platta håret? Svårt val! Det kommer säkert sluta med att jag sitter kvar vid datorn och gör ingenting!

Fredag

Hade engelska nationella idag då, först läsdelen och sen hördelen. Haha allvarligt det var svårt som vanligt. Hojja nu har jag gjort det i alla fall. Hoppas man inte får IG och måste göra om skiten!
Nu sitter jag här hemma och tränat lite till matte nationella. Nåja jag funderat på att kanske räkna 3 tal till och sen gå och baka bröd. Eller man gör degen idag sen ska den jäsa under natten så man kan baka ut den imorgon. Det är ett jätte gott bröd. Vi gjorde det i Lule på HR i ettan.
Ikväll blir det nog att umgås med byafolket!:D Ska slå en pling till Tess med. Så får vi se vart man hamnar:D Lite spontant sådär:D
Förresten appropå ingenting så har dom tydligen säsongsuppehåll med Andra avenyn. Det är ju trist. Men ja finns ju annat att se till vidare.
Näe nu ska jag gå och ringa Tess!
Ciao

Fan jävla skit!

Fan asså jag tappade min glasögon i golvet så nu har ena glaset gått sönder! Så nu måste jag ha mina gamla glasögon. Fan jag som tänkte se uper snygg ut imorgon så nu vet jag inte om jag orkar vara skitsnygg. Tur att man bara har nationella imorgon och inte


Balklänningen!





Myshumör

Detta är inte bra jag är på myshumör! Men vi får se om det kanske blir någon att mysa med i helgen;)
Puss<3


SATC och chips

Jo jag var tvungen fara in till stan och hyra första skivan av Sex and the city säsong 2. Såg att den säsongen hade 3 skivor tänkte hyra alla men ångrade mig och tog 1. Så nu ska jag se dessa 6 avsnitt som bara räcker 3 timmar. Det är ju som Titanic, The green mile och Benjamin Buttons otroliga liv.
Jag fundera på att köpa hela SATC boxen. Vad tror ni, lönar det sig?
Btw jag vill se The green mile med någon! Det var länge sen man såg den och jag har ju den faktiskt. Men vill se den med någon för det är roligare. Så give me a call!:D

Btw man får tydligen göra om nationella provet i matte om man får IG. Haha ojoj vi siktar på att göra omprov, eller hur Fifi!;) Näe men jaja. Orginarie tid att göra provet är ju på tisdag. Men då ska jag ju på begravning så kommer nog göra det på onsdag. Men fan man ska sitta 4 timmar!!!! Öh va fan typ sjukt. Hej-jag-tar-med-mig-godis!

Nä nu ska jag se SATC:D Förresten pappa tvingade mig att ladda mobilen med pengar. Så nu kan jag ringa igen. Men ska försöka spara pengar.
Puss och kram

:(

Förresten har slut pengar på mobilen. så kan inte ens snålringa:(

Verkligheten

Sitter på skolan och tråkar. Har snart matte tror jag. Nå känner mig lite trött och hängig. Har fått låna Fifis dator medans hon sitter här och läser en bok.
Hade min sista körlektion idag före typ augusti. Trist men hade verkligen inte någon lust att köra. Menmen det gick ändå.
Sen så har jag inte nå mera svenska den här terminen! Eftersom jag redan har redovisat och gjort min utverdering så behöver jag inte ha mera svenska. Tycker det är lite dumt att vi inte börjar med nå nytt så kursen går fortare men nej. Klassen är för seg och splittrad.
Nåja så kommer typ vara ledig på onsdar om vi nu inte ska ha matte. Men visst borde man vara klar med kursen efter de att man gjort nationella? För vi har ju räkna allt i boken.

Nu ska jag gå och trolla  eller nå.
Ciao

Slut på det roliga tillbaka till verkligheten.

Nå imorgon blir det skola igen. Så ja ska ändå bli skönt att ha nått att göra på dagarna. Men nu går jag ju bara tre dar i skolan den här veckan. Nästa vecka blir det bara 4 dagar för ska vara ledig en dag, veckan efter det så blir det bara tre dagar för då är det kristihimmelfärdsdag + klämmdag. Sen går jag två hela veckor och sen går jag en halv vecka så är skolan slut!:D Woohoo!:D


Jaja har min sista körlektion på körskolan innan sommarlovet imorgon. Och idag så fyller Linnea H 18 år. Så GRATTIS till henne!

Jag har börjat planera helgen redan:P Men vi får se vart allt leder.
Nu ska jag gå och göra nå annat.
Puss


Minnen<3

Haha hittade mitt favoritprogram på Svtplay. Det är Tillbaka till Vintegatan! Hahah såg det varje sommar morgon när jag var lite. Haha måste bara se det nu med för att uppleva känslan att vara liten igen!



Blä!

Idag har jag vart hemma från skolan. Skulle ju till Storforsen men inte är det nån idé då man är så här förkyld. Så imorgon är jag med hemma men sen blir det skola på onsdag.
Har typ blödit näsblod flera gånger idag. Inte trevligt.
Näe nu orkar jag inte sitta här med. Ska snart se tv ändå.
Hoppas ni mår bra:)
Puss

Carp diem

Jag kan fan inte somna, om det beror på förkyldningen eller mina virvlande tankar får ni fundra över själv. Men jag känner att jag måste skriva av mig lite.

Jag har aldrig i hela mitt liv haft en pojkvän. Det är inte så att jag inte försökt, tro mig.
Haha ja den första man var kär i var man ju kär i flera år, utan att det blev nå. Jag lovar er jag försökte då. Haha detta var dock på mellanstadiet.
Sen på högstadiet så visade det sig att man kunde vara ''förälskad i förälskelsen''. Hur som hellst det blev ju inget av det heller.
Mellan 9an och 1an så träffade jag en underbar person. Fy fan det var spontan kärlek och så fint. Ni vet när man får umgås med en person dagligen utan krongel. Inget passande med klockan, när man skulle se honom i 2 minuter högst. Nej det hur underbart som hellst. Det gick lätt och vi kunde prata om allt. Det blev flirtande lite här och var när det passade in.
Och där var jag så grymt säker på att vi skulle bli ihop. Jag tror till och med alla in min omgivning trodde det med. Men nej så blev det inte. Jag vet inte vad som hände, men nått hände. Men en dag så ville han inte träffa mig mera. Jag tänkte att jag ger honom lite utrymme. Han har inte haft det lätt. Men nej inte hjälpte det heller.
Han var min riktiga kärlek, min vän som jag aldrig skulle svika. Han svek mig, rätt mycket. Jag kan knappt gråta när någon som jag känt i hela mitt liv dör. Men jag kan gråta när någon jag älskat plötsligt utersluter mig från sitt liv. Utan att jag vet anldeningen.

Efter denna person har vi en hög misslyckade försök att hitta kärlek. Men är det därför man inte vågar släppa in dom? Är man rädd att den nya ska såra en lika mycket som den andra. Att man ska gråta sig till sömns i veckor igen? För man orkar inte det.

Ni ska veta att killen som jag älskade har förändras men jag vet att den killen som jag först träffade finns där inuti nån stanns, Jag kan inte säga längre att jag är arg på honom, utan jag saknar honom. Men jag försöker gå vidare för det är snart 2 år sen. Men det är nu minnena börjar krypa fram igen.

Men vad händer då när ens ''plan'' går i kras? När man märker att livet inte går ut på att ha en plan och att det inte ens går att leva sitt liv med en plan. Att man ska inte supa skallen av sig så man inte kommer ihåg nått, att man ska ha sex med den man älskar, att man är gay/bi och att man inte ska vara med yngre killar än en själv. Vad ska man göra om man nu är eller har gjort något som inte ingår i sin plan?

Man bör väl helt enkelt erkänna för sig själv att man inte följt planen. Att det går att leva utan en dum plan! Acceptera att man är den man är och att vi gör misstag. Alla har vi sprickor i våra fasader. Men vi måste lära oss av misstagen vi gör. Få ut det bästa av det.
Jag tror att livet misstag, glädjestunder, tårar och allt det där bygger på vem man är som person. Ta risker för att få veta vem man är och vem man gillar.

Nu ska jag erkänna jag hade en plan. Nu är jag redo att bryta den.

Take Care/ Linnea

When it was good...


BAG IN DA BOX!!!!!




ÄGER! TYP SOMMARENS SOMMARPLÅGA:P MINNEN FRÅN VALBORG DÅ ROLLE STOF OCH DANSA TILL DEN! HAHA!;)

Kul kväll!:D

Nå jag var ju ute med tjejorna. Saara, Tess, Eve och Rebecka. Vi satt på skolgården och drack och åt bulla;) Haha sen så spelade vi lite basket med. Sen hahah blev vi less på att bara sitta där. Så vi for (väldigt spontant!!) till Tess! Det är närmare till mig. Tess bor typ 8 km från Alviksskolan. Haha Eve fick låna Rebeckas cykel, så fick Becka åka bakom Saara på pakethållaren. Tess körde med moppen (Milhouse). Haha kul att bara fara så där. Fast jag hade för lite kläder på mig:( Så är typ förkyld nu. Menmen man kanske lär sig av sina misstag. Dock så vet jag inte om jag nån gång kommer lära mig av detta misstag, som jag gjort om och om igen.
Nå hos Tess drack vi lite cider och pratade på. Sen så kom Micke och joina oss:D
Haha sen får vi ju inte glömma att vi sjöng och lyssnade på Bag in da box!:D Haha minnen från valborgs!
Nå sen cyklade jag och Rebecka hem. Vi pratade på och det var riktigt trevligt!
Detta måste göras om!:D

Det stod ju i mitt horoskop att det skulle bli fest framåt kvällen och det blev ju typ det. Haha det var j jag som drog igång allt till och med;)

Bilder


Linne/klänning från HM




Svart/vit rutig klänning med 50-tals stuk, från HM.




Svart boxarlinne från Jc.



Örhängen från Jc.

Åh träna, shoppa och ut

Idag så for jag in till stan med Veronica. Vi simmade men orkade inte simma så jävla fort. Nå tog en lååång dusch och bastu efteråt. Skönt!
Sen drog vi till stan. Så jag har shoppat som f*n! Kom som sagt hem med en HM påse. Men inget som jag visa igår var med i påsen;) Det blev ett knallgult linne/klänning och en svart/vit rutig 50-tals klänning. Sen så köpte jag på Jc örhängen och ett svart boxarlinne:D
Ni ska få se bilder sen!:D

Nu ska jag kila ut med tjejorna!
Puss


Sommarens härligheter!:D



Jag känner att jag imorgon efter träningen kommet vandra direkt till HM. Kommer att komma hem med en stooor påse från HM säkert om jag inte kan behärska mig!

Woohoo!



Känner mig typ hyper! Bloggar som en galning nu. Haha jag har ont i baken från pakethållaren igår:P
Ja jag kom på att det bara e fredag idag. Så imorgon är det en helt vanlig lördag! Så då ska jag till stan och träna med Veronica och sen kolla lite. Kanske går och kollar till Kioskkillen;)
Asså jag känner att jag vill göra nått! Har sett på One tree hill men känner inte längre för att se på film! Hojja så jobbigt. Nå men har nu tagit bort en del av vinterpälsen på benen! Haha ja jag har epilerat dom äntligen:P Så nu är det bara att det är varma dagar framöver:P



Ett liv, tusen möjligheter!




Jag ska göra en lista på alla saker jag ska ha gort innan jag dör. Och då tänker jag att jag dör då jag är mellan 70-80 år. Så ja.
1. Flyga drake från en båt:P Haha Emmy berättade att hon hade gjort det i Bulgarien. Man satt typ i nån slags korg(?) och flög i luften så var det en lina från en båt. Ja det lät då kul i alla fall.
2. Sov under bar himmel med stjärnor som lyser.
3. Resa till Italien! Äta pasta tills man typ spyr;)
4. Lära mig göra inbakta/utbakta flätor på mig själv. Så dom blir fina.

Bra att jag bara kommer på 4 saker! Haha måste få tänka på det här lite. Ge förslag!:D

You found me


Dagen efter kvällen före!


 En bild som väcker minnen och vårkänslor!:D

Nå jag och Emmy for ju hem där vid 12. Så vi kollade bussar och lagade pannkaka:D Haha ja den gick att äta men fastande i plåten. Hehe. Sen fick vi åka med pappa till Antnäs där Emmy skulle hoppa på bussen. Och vi fick åka typ minibuss till Antnäs, så min cykel fick haka på där bak. Så sen satt jag och Emmy och glassade i solen i väntan på bussen. Vi fick sommarkänslor och längtar till sommaren!
Sen då Emmy hoppat på bussen tog jag cykeln, som för övrigt heter Clara, och cyklade till lägenheten farfar bodde i. Där är en del av släkten samlade och stökar ur lägenheten. Ja så hjälper att bära lite och så. Sen bjuds det på glass och Fanta.
Sen när jag ska hem från Antnäs med Clara så vill jag inte hem. Så jag cyklar ända till Ale, och sen hem! Det är typ 17 km allt som allt!:D Fy fan så skönt det var att bara cykla! Årets första riktiga cykeltur.
Nåja nu ska jag gå och göra nå. Vet inte vad men:P Har lust att Se SATC men har inte hyrt andra säsongen än. Gör kanske det imorgon. Eller så ser jag filmen nu:D
Jaja Puss!

Valborg 2009

Hej! Jag hade rätt trevligt igår. Vi började hos Tess med att laga mat. Eller ja Tess hade ju fan köpt färdig potatisgratäng så den skulle bara in i ugnen. Haha shiet det var ju lite wierd. Den smakade dock jätte mycket vitlök och hemmagjord är mycket bättre! Nå sen åt vi flintastek och nå annat kött till. Nå sen drack vi cider och så.
Men dirren efter maten stack vi till majbrasan. Där mötte vi upp Saara och Micke med company. Så blev det att vi skulle dra hem till Micke. Så bah ja men vi måste gå typ, tänkte vi som inte hade cykel. Men nejnej här fick man ju skjus på pakethållaren. Fan har ont i baken idag:S Men ja jag och Rolle hade en jävla vinglig cykel men han ändå fram fortast till M.
Väl hos M så drack vi lite cider och han slog på en film som ingen tittade på. Ja vi var sammanlagt 9 pers! Det var jag, Emmy, Tess, Marie, Saara, Micke, Micha, Roland och Dennis.
Nå sen var vi ute och rökte eller jag rökte inte men några gjorde det. Så haha började en av killarna att ragga på mig! Haha ja men han var liten, så det var synd. Typ 15 eller 16 år! Och då är det peddo varning!:P Haha men han såg då bra i alla fall.
Ja orkar inte dra allt som hände där utan hoppar till delen då vi gick hem. Det var väl vid 11 på kvällen för vi ville hem till våra cider och så började saker gå lite för långt. Så det var lika bra att sticka. Vi gick jävla långt under den hela kvällen typ, 7 km.
Sen så skulle Marie hem så då var det bara Tess och Emmy och jag kvar. Men haha sen så kom Saara och Micke efter dom hade kört hem vissa som inte mådde så bra. Så ja Saara och Micke stannade med och sov över! Nice! Vi somnande typ vid 4.
Sen på morgonen kom Saara och väckte oss typ vid 9. Haha typ hata!:P Nå vi fikade lite och sen drog vi en efter en.

RSS 2.0