Skaburbian och festival!

Vi var hos Tess och fixade oss och drack lite där vid 6-7 tiden på Fredagen då. Sen tog vi en buss till stan så träffade vi EMMY!:D Sötisen;) Haha så vi gick runt i stan, åt på Max, lyssna på musiken och kände sommarkänslorna:D VI stod och lyssnade på massa luleå band på festivalen. Träffade massa glada människor med:D
Sen vid halv 12 gick vi till Lillan för att lyssna på Skaburbian!:D Woohoo! Träffade Kristine som ja var GLAD! Haha sen så var det ös! Fy fan så bra dom var! Även fast man inte hade hört vissa låtar så hängde man med i flowet;) Gaaaah två i bandet var ju så heta! Typ dreggel!!!

Sen efter spelningen gick vi till Max igen. Åt, gick på toa och skratta! Sen gick vi till festivalen där Skaburbian var igen!:D Såg på dom och där var det ju ös som fan!:D Niiiiiice!
Haha så fick vi för oss att vi måste ha en kompis nummer, si sådär klockan 1 på natten. Så då ringer vi hela telefonboken och försöker hitta någon med dator och eniro. Ringde ju boden Moa!:D Haha ja det var ju lite spec men hon är ju så snäll så det gick ju bra att prata. Fast hon sov ju typ som alla andra så pratade inte så länge.
Men sen så hittade vi en med dator och eniro!:D Woohoo! Tackar för det!:D
Haha men ja sen var det inte så mycket mera som hände. For hem till Tess och sov.


Har tyvärr inte en ända bild från kvällen:/



Kommentarer
Postat av: emma

ni såg mig också:P

2009-05-31 @ 21:51:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0