A little bit of the summer






Yeah right!

Haha igår sa jag till Anton ''yeah right in your face''. Men han trodde jag sa ''your right in your face''! Haha så kul vi hade åt det. Garvade som fan på busstationen och även jag och Tess på bussen hem.

''Your right in your face''

''Din höger i ditt ansikte''
''Du är rätt i ditt ansikte''
''Din rätt i ditt ansikte''


Titanic<3


En dag i stan

Idag har jag vart i stan med Markus, Tess och Anton. Det var trevlig:)

Sen då jag kom hem vid 22 tiden så tog jag en promenad med Markus:) Alltså bya-Markus!;) Har inte träffat honom på as länge. Så det var kul att träffa honom. Det är så lätt att prata om precis allt med honom, och det är så jävla skönt!:D

Sen har jag pratat med Emmy och ja vi har kommit fram till lite saker. Jag ska försöka göra det bästa vännen<3


Ombyggnad!

Haha jag är dum nog och tror att jag kan byta tema på bloggen själv! Haha vilket skämt! Nu ser den ful ut men ska försöka be någon om hjälp, eller snarare Emmy!;)
Nåja den får väl se lite konstig ut tills vidare.

Bilder med ny kameran!:D

d














Jag måste dock fixa massa inställningar och så för att jag inte ska se ut som en morot. Haha! Men orkar inte göra det nu. Ska nog installera PS och fixa lite bilder. Det var ju rätt länge sen sist!


Bra minne, eller så inte!

Seriöst har glömt bort att jag bloggat tidigare idag. Då e man ju duktig. Hatar mitt minne ibland, höhö bra men kort som dom säger.

Nå ja jag fick ta på mig jeans och långärmad tröja för att inte myggen skulle äta upp mig. Men det blev varmt. Men nice att sitta i en hammock igen! Dunkade musik högt och ljudligt!:D
Sen kom Tess och joinade mig. Vi satt och pratade om boysen och förhållanden och masa annat.

Kritisk

Asså nej asså allt är för bra för att vara sant. Vart fan är bakslaget?! Och vad kommer det att vara liksom? Fan nej fan...

Kunde inte en somna inatt för att jag låg och tänkte FÖR mycket. Låg och såg på den rosa himmelen och lyssnade till ljudet av åskan som var i luften. Mysigt men jobbigt. Ville ju sova. ''when you feel so tired but you can't sleep''.

Har förresten bokat boende i Stockholm nu!:D Fan så jag längtar!:D 5 dagar borta från verkligheten, med en av sina bästa vänner. Härligt!

Förresten så har jag fått en kamera idag. En förtidig födelsedagspresent!:D Det är en Nikon nånting, en blå;) Hett! Just nu är den på laddning, sen blir det fooooota!;)

Jag vet inte ens varför jag är inne en sådan solig dag?! Kan någon berätta det för mig? Pappa ska bara få fixa hammocken sen ska jag nog ligga och glassa i den:D

Ciao



Där har ni en bild på ny kameran!:D

Oh shiet!:D


''nej jag dödar dig inte pga:

Snygg, söt , snäll, gullig, och listan går vidare.''

Du kan fan döda mig med dom orden! Jag tror jag dör av lycka!:D

HAAAAAAPPY!:D


:D


Lördag

27 DAGAR KVAR!!!

16 DAGAR KVAR TILL STOCKHOLM!<3

Mys med film<3

Igår så for jag in till stan och hyrde film. Det blev skräckisen REC och söt filmen WALL-E. Sen for jag och Tess hem med en buss till henne. Där satt vi och nördade och chillade. Lyssnade på musik och taggade inför kvällen.

Sen gick vi och mötte the boys. Hehe Tess och Anton typ tog hundra år på sig att gå. Så jag och Markus gick före som vanligt. Nå vi små pratade lite om livet och så:)
Sen när vi kom till Tess så chillade vi med att lyssna på ML's halv kassa musik:P Haha jo vi läste tidningar med! Haha såg rätt kul att se killarna med varsin tjejtidning!;)
Sen vid halv tio drog vi ner till soffan för att se film! Vi började med REC. TIll en början var den seg och jag hade rätt bra avstånd från Markus. Haha men sen blev den fan läskig och då, av någon konstig anledning, hamnade jag närmare Markus! Haha Hojja jag både hatar och gillar skräckfilmer. Denna var skrämande och inte så äcklig som typ Saw.
Sen efter dramatiken från skräckisen såg vi på WALL-E!:D Tess och Anton satt och garva åt Wall-e och Eva:( Dom som är så söta! Jag och Markus satt och satt och tyckte synd om Wall-e och Eva. Dom är så söta!
Nåja ett skratt förlänger ju livet säger dom! Haha

Sen så mös vi i sängen och höhö jag somnade mot Markus axel. Och då var klockan vid 3 tror jag? Haha hade fått fyllesamtal från en kompis lite tidigare. 3 gånger! Haha ja så kan det vara.
Nå men sen bestämde vi oss för att sova.

Idag vaknade vi väl vid 12? Nått sånt. Hmm vad gjorde vi idag då? Ja pojkarna satt och spelade poker på golvet. Haha det gav lite minnen att se dom sitta där. Sen var vi ute i värmen! Typ 31.5 i skuggan! Vi mös och såg nå videoklipp på Tuben bla.

Sen så gick vi till bussen extra tidigt. Vet inte varför. Men ja då började spöregna! Haha och jag och Markus var ju före Tess och Anton som vanligt. Vi höll om varandra för att inte bli blöta. Inte för att det gick så bra. Men det var mysigt;)
Sen då vi kom till busskuren så gick det fan inte att sitta på bänken för det blåste in vatten. Så vi ställde oss i ett av hörnen och mös lite innan det var dax att säga hej då. Måste sett rätt kul ut jag och Markus i ett hörn och Anton och Tess i det andra.:D


Don't worry honey, I'm happy!:D

Fr3dag

Idag vaknade jag vid 10. Steg upp och bakade en kladdkaka med smak av apelsin. Den smakade helt okej. Sen så komemr jag inte ihåg vad jag gjorde. Men 13.10 tog jag bussen till stan. Träffade Tess så gick vi och hyrde film till ikväll. Det blev REC och WALL-E. Haha värsta skräckisen och en barnslig rulle;)
Sen tog vi en buss till Tess. Så nu sitter jag här och har just avslutat tt samtal på msn med Markus och Anton.
Har även suttit och läst om Michael Jackson. Fy fan att han e död. Han e ju en legend som ska leva forever liksom. ML tycker det är bra att han är´ död! Tess har med andra ord en elak pojkvän!

Näe nu ska jag kolla vidare här på nätet. Tess ligger och sover i sängen. Sen ska vi gå och möta Anton och Markus;)

Tjing!

SHIEET!

POPLEGENDEN MICHAEL JACKSON ÄR DÖD!

Hur fan i helvete kunde detta gå till?! Han e ju en legend som har grymt bra musik. Han är eller var kanske man ska säga, kungen av pop, som Elvis var kungen av rock! Nej fan hur ska detta sluta?!
Måste fan lyssna på hans låtar nu!
Shiet!


SEPE!

Hej jag heter Linnea och får ett utbrott på min dumma jälva tv och tv dosa!!!:@


Jaha..

Åhh jag har så tråkigt! Måste typ städa men orkar inte. Har en masså måsten men ingen ork. Vad fan ska jag göra?! Vill se på film men det känns så dumt då det är fint väder ute. Hojja och jag är redan trött. Emmy ringde och väckte mig klockan 12. Så jag bör ju verkligen inte vara trött! Hooooja!

Väska

Här har ni en bild på väskan jag köpte i tisdags.


En bild i mängden

Här är en bild på hur mina baggy jeans ser ut. Ni vet dom jag fick av Veronica i tisdags. Bara så ni vet så gillar jag dom skarpt. Dom är grymt sköna att ha på sig:) Tack Veronica!


Torsdag

29 DAGAR KVAR!!!

Sminkdag!:D




Idag har jag sminkat mig 2 gånger efter varandra. Först provade jag att sminka med gråa och svarta skuggor. Till det hade jag ett rosa läppglans.





 Sen provade jag att sminka med grön, guld och brun skugga. Till det hade jag det rosa och ett guldigt läppglans. Jag tycker själv att denna sminkningen blev finast. Dock så syns färgena inte så bra med kameran.


Till bas har jag en mineral foundation och en rouge som jag har haft sen hundra år tillbaka. Jag känner mig så sommrig!:D
Så har jag på mig en brun klänning med Emmys guldbälte. So nice!


Onsdag

30 DAGAR KVAR!!!!!!


Onsdag del 3.

Det tog ju ett tag att ta sig till Brännträsk. Men då vi väl kom dit så var det jätte fint. Det fanns omklädningsrum, dass, och bänk så man kan sitta och fika och en grillplats! Lätt att jag ska fara dit mera! Och en brygga fanns ju med:D
Ja jag har tyvärr inte nå bilder då vi är i vattnet än. Men Tess har så hon ska skicka dom sen.

Nåja vattnet var inte så kallt som jag trodde men det tog ändå ett tag att doppa sig. Men gick i vattnet tills vattnet var ovanför midjan och sen ''äsch va fan nu eller aldrig'' så då doppade jag mig. Men inte huvudet för orkade inte blöta ner håret då man skulle ha hjälm på huvet.
Så lyssnade vi på Skaburbian medans vi var i vattnet. Som om inte det är sommar nog!:D

Sen gick vi upp ur vattnet. Mina fötter hade typ domnat bort haha! Haha ja men så böt vi om och satt och fikade. Så gott det var! Men hade inte behövt köpa bananerna för blev mätt på mackan och youghurten och halva chokladen. Nå men nu har jag ju frukt till senare:)

Nå vi satt och njöt av livet, sommaren och friheten. Pratade med Anton eller ska jag säga ML^^ Haha Och Markus kallas ju MG hehe:P
Nå sen for vi till Norrfjärden och tankade bla. Sen hem till Tess. Och då vi for över bron i Långträsk så var det jätte fin sol. Tess fotade med sin kamera:)
Ja i Långträsk har man ju vart en del i sina dagar. Förr bodde ju Linnea dära tills hon flyttade till Ängelholm.

Nå sen gick jag in och värmde mig lite hos Tess. Kollade i skolkatalogen och hittade några intressanta personer;)
Sen så pratade jag med Emmy på vägen hem. Fy fan så dimmigt det var! Nästan lite läskigt. Förresten antingen är det våra mobiler eller Halebop som håller på och tjorvar. För samtalet bröts typ 3 gånger! Hojja det var jobbigt!

Och jo förresten Emmy och henns far ska gå in och kolla på priser på tåg och vandrarhem till Stockholm! Woohoo! Snart är vi kanske på väg mot huvudstaden!:D Hoppashoppashoppas!:D

Nåja nu ska jag snoka runt på internätet lite. Och nu ska jag dessom avsluta med en halv Anton grejj. Hoppas du inte tar illa upp Anton;)

Hej mitt namn är Linnea och jag är lycklig!<3


Brännträsk med Therese. Första doppet för året 24 Juni 2009!<3


Brännträsk med Therese. Första doppet för året 24 Juni 2009!<3

Onsdag del 2.

Sen så träffade jag Emma en bit ifrån bron. Så cyklade vi och hälsade på hos Tess. Där kunde jag även ladda min telefon;) Bra att alla har haft en Nokia en gång i tiden. Haha!
Nå vi gjorde verkligen inte så mycket. Typ låg i sängen och pratade om allt och inget. Emma höll på att bli hyper och jag och Tess var typ sega och trötta. Vi hade lust att stänga ut Emma på balkongen för hon var så retig. Men det blev inte så.

Sen vare tydligen tänkt att jag och Tess skulle träffa Anton och Markus. Men vi hade inte nån idé på vad vi skulle göra så det sket sig. Vi ska ta det idag (torsdag) och på fredag. Då ska vi typ hitta på nått asså göra nått ena dagen så man har nått att prata om andra dagen. Eller tvärt om. Ja men en dag typ chilla och andra dagen vara mer på olat sidan;)

Nå sen skulle Emma hem och äta. Och jag och Tess fick lust att fara och bada. Och det blev faktiskt av! WOOHOO! Men vi tog först moppen till affären och storhandlade. Picknick!  Det blev bröd, drick youghurt, choklad med Nonstop i, bananer och en Loka från mitt håll. Tessan köpte lite annat smått och gott.
Sen for vi hem till mig och hämtade badkläder och böt även till baggy jeansen som jag fått av Verran:P

Ja och sen bar det iväg hem till Tess och hämta hennes grejjer. Vi fixade även våra mackor. Så vi smöra och satt skinka, ost tomat och gurka på. Smarigt!:D
Sedan bar det av till Brännträsk!:D Ca 2 mil från Therese.


Brännträsk med Therese. Första doppet för året 24 Juni 2009!<3

Onsdag del 1.

Ja få se nu onsdagen har vart super bra! Hade ju köringing på morgonen och hade verkligen inte lust att fara menmen.
Ja det var fint väder och allt gick jätte bra! Jag var inte nå nervös och hon godkände mig på den där saken jag har hållt på med varje jävla lektion! Så nu har jag äntligen fått gå vidare i utbildningen.
Och jo på skolan har dom sånna hära bilar man kan he ner taket på, cab. Så fick jag köra med taket nere. Och jag har ju alltid velat köra och ha en sån bil!:D
Och jag trodde det skulle bli värsta vindmotståndet men det blev det ju inte heller. Det kändes precis som att köra med tak. Åhh vill ha en cab! En svart Porsche som Dylan McKay har i Bevvan!:D

Nå på vägen hem så ringde Emma och ville hitta på nå vid 2 tiden. Klockan var 12 då hon ringde.
Så jag for hem och somnade haha. Ja tills Emmy ringde så pratade vi och sen somnade jag igen. Så sen vid 2 ringde Emma och sa att hon bara skulle dammsuga. Och jag sa att jag bara skulle äta lite och sen börja fara, men att jag skulle ringa innan jag for. Då var klockan typ kvart i 2.
Men så somnade jag om! Haha vaknade igen kvart i 3! Haha jag fick typ panik och smsade till Emma att jag somnat. Hon hade faktiskt börjat undra om jag inte skulle ringa snart;)
Haha så jag skyndade mig att äta och for.
Men så när jag skulle ringa Emma när jag stod ute vid cykeln så dog batteriet. Typsikt! Så gick jag in och tappade mobilen i golvet så alla delar typ flög. Sen böt jag batteri och så ringde jag Emma igen. Så dog det batteriet med! Hojja så less jag blev men orkade inte tjorva så for ändå.


Brännträsk med Therese. Första doppet för året 24 Juni 2009!<3

God Natt!





Jag har körlektion imorgon så ska försöka få lite sömn, så man inte kör av vägen. Wish me luck!;)

Haha detta var ju lite lustigt!:D


Stan!:D

Idag så for jag in till stan med Veronica. Haha hojja så galen man blev på alla pengar man inte hade! Åh men jag hittade en fin väska på rean. En brun sådan. Jag kan försöka ta nån bild med min halv fungerande kamera sen. Nå väskan kostade bara 149 kr.
Sen så ville jag ju köpa en jätte söt klänning. Och en jeansskjorta som var svin snygg! Ska nog köpa den om jag hittar rätt storlek:D
Veronica köpte dock både klänningen och jeansskjortan!:D Hehe sen gick vi till Dagobert och åt mat. Och vi for ut till Dollar Store! Där köpte jag nagellacks remover och armband till Emmy.
Sen for vi hem till Veronica och åt nudlar och jag provade hennes kläder som vanligt;) Så fick jag ett par byxor av henne. Dom är typ som baggy byxor på mig. Skit snygga!
Så hade hon en jätte mysig tröjja som jag måste inskaffa känner jag. Från H&M var den.

Nåja nu orkar jag inte blogga mera ska sen nån video på tuben. Ska ta bilder på väska och byxorna sen.
Ciao for now:)

Sweet!:D



Titta så sött detta är!:D
Det är underbara Therese som skrivit det på sin BDB. Haha hon är ju för söt!:D Och hon är så lycklig, vilket gör mig lycklig:)
Och hennes pojkvän Anton är super snäll och social. Hel trevlig må jag säga!
Och ja det där med hans kompis Markus. Jag har liksom träffat killen en gång och har var trevlig. Mer kan jag inte säga, men nog skulle jag kunna träffa han igen.










KICK - Ge mig lite mer


KICK - Fest hos mig


En dag i solen

Idag steg jag vid halv 3 tiden. Haha före det hade Eve och Emmy typ telefonbombat mig haha. Nåja steg upp och åt mat. Senare på kvällen for jag till Eve:D Vi gick ner till vattnet och satt och njöt av solen. Åh det var verkligen sommar känslor!:D Det kommer bli mycket tid som spenderas där nere vid vattnet i sommar!:D
Sen drack vi lite te och åt chillinötter. Och just ja, vi hoppade lite studsmatta.
Haha Eve sa att jag var rätt barnslig haha. Den älsta är barnligast, då är det illa;)

Nå ja jag sitter nu och lyssnar på musik:) HAr sett filmen ''Good luck Chuck''. Den var jätte söt!:D Haha typiskt slut.
Chuck kan välja och vraka bland tjejerna men så hittar han dröm tjejen. Men frågan är hur han ska kunna vara med just henne.


Hemma!:D

Okej jag somnade ju där vid kvart i 7 och steg upp 10.20 trots allt. Sen for jag hem till Alvik!:D
Nå dagen har ändå gått fort! Var tänkt att jag skulle vara med Evelina, men det blev lite missförstånd, så det slutade med att jag hänge med till stan på spontan äventyr. Jag for med Tess, Anton och Antons kompis, Markus.
Jag hade jätte trevligt! Vi for och grilla på Gültza. Det var fint väder och allt!:D Vi tänkte bada men dom andra var sånna badkrukor och jag ville inte bada själv. Men hade vart rätt nice att bada!:D

Sen så var Tess och Anton väldigt sega på att gå, mycket stanna och pussas i hundra år! Så jag och Markus gick före. Jag har aldrig träffat honom så det var trevligt att få prata med nå nytt folk. Vi kom rätt bra överrens tycker jag. Jag hade lätt kunnat träffa honom igen om man säger så!:D
Haha så gick vi från Gültza till nån ankdamm en bit bort från tågstationen. Så jag fotade några ankor men det blev nog inte så bra bilder.

Sen gick vi och för att träffa T&A igen. Haha så for vi kors och tvärs över stan. Haha gick till bla Floras kulle och snurrade på snurrorna. Haha jag blev rätt yr och ramlade typ, så Markus fick hjälpa mig upp! Haha skämigt! Brukar ju inte bli yr annars ju. Haha så jag antog ju att jag kunde snurra gode långe utan att nå hände. Men tydligen inte.

En kul och spontan dag:D


:^)

Nej nu ska jag nog gå och sova på riktigt!:D Haha klockan är ju redan 6.23:) Egentligen ingen idé att sova:S Menmen ska sova till 10 tror jag.

Godnatt/Godmorgon!:D


I wanna...

... dance with somebody. I wanna feel the heat with somebody. Yeah! I wanna dance with somebody how loves me!<3

Förresten vill ni veta en sak?!

Jag och Emmy ska kanske fara till Stockholm. Jag vet vi har sagt så här ända sen förra sommaren. Sen så började vi prata om det i mars men sen ran allt ut i sanden. Men så idag så kom vi på att prata om det igen. Nu ser vi lite ljusare på resan och jag hoppas verkligen den kan bli av!:D
Vi ska antingen, om vi far, bo på varndrar hem eller låna en lägenhet. Vi får se:) Haha Emmy vill fara nu då dom får in alla höst kläder. Haha själv bryr jag mig inte, bara jag får fara och avnjuta några dagar i huvudstaden med en av mina bästa vänner!:)

Förresten jag och Sanna kom och prata om resan idag. Och jag och Emmy ska inte på Grönan och det tyckte Sanna var helt galet av oss. Haha hon lägger hellre pengarna på sånt än kläder! Hon e galen menmen tur att vi är olika.
Hur gör ni? Väljer ni att lägga massa pengar på att åka karuseller och äta sockervadd och sånt. Eller lägger ni pengar´na på typ kläder och mera såna saker som prylar och sånt?

Själv så asså okej tivoli är kul men ja asså att lägga typ 1000 spän på det än big NO! Men annars uppleverser är ju kul. Så ja jag lägger ju hellre en summa pengar på att fara till Stockholm än att sitta hemma och ruttna.


Slut!:)

Nu har jag jobbat min vecka klart här i Storforsen. Det har blivit många steg och många timmar utan att sitta. Vissa dagar har vart jobbiga så man bara velat fara hem och skita i allt. Men dom flesta dagarna har vart bra och positiva!:D Haha i de mörkar så har jag tänkt på lönen som rullar in på kontot på min födelsedag;)
Ja men jag får hoppas dom ringer mig någon mera gång. För det är alltid bra med extra pengar!:)

Jag tycker ändå jag har blivit gode bra på att bära tallrikar och sköta kassan!:D Det är jävligt kul att stå i kassan och baren. Längtar verkligen till barkursen i 3an. Hoppas den blir bra och att läraren är bra, vilket jag inte tror men ja. Annars drar jag på en kurs utomlans:)

Idag var det bröllop igen. Och brudparet var så fina så:) Idag så var det fler gäster så vi var 3-4 personer som serverade. Nåja allt gick bara bra:)

Nåja nu ska jag nog sova ska ju upp snart igen och fara hem.:)
Puss godnatt!:D


Tralala så var midsommar slut!

Ja firar ju inte midsommar så värst mycket så jag har passat på att jobba. Idag har jag haft kul! Jag fick hjälpa Mikaela att servera på ett bröllop medans alla andra höll på med buffén. Eller jag hjälpte till där med menmen.
Hursomhellst så var det där mitt första bröllop!:D Haha har aldrig vart på ett bröllop varken i kyrkan eller någon annan stans. Så nu fick jag ju i alla fall servera på ett:) Brudparet var så fina så!:D Och alla var så snälla och rara och skämtade med mig och så:)

Nå annars så hade vi buffé där man var och hjälpte och plocka tallrikar, duka nya bord, och massor med annnat.
Så sen så lämnade alla mig så jag var kvar i baren själv. Så då sålde jag bara drinkarna Gin&tonic och rom&cola. Haha men jag gjorde ändå en Irishcoffé drink till Cicci:)

Nå har vart en bra dag. Dock så sa Jimmy nu att man inte har nå OB på midsommar! Öh vaddå?! Det suger ju! Måste fan kolla upp det där. Om det är så så suger ju hotell och restaurang avtalet.

Nåja imorgon börjar jag 16.00 om dom inte ringer in mig tidigare. Då e det med ett bröllop!:D Woohoo!:D

Godnatt!


Yes!

Nu väger jag precis så mycket jag vill väga. Men är ändå inte helt nöjd, vill ta bort lite vikt på vissa ställen och sätta dit det på andra. Vet någon hur man gör sånt?

Och jo vet ni jag har fått armmuskler! Asså mera muskler på bara dessa dagar jag vart i Storforesen och bärt tallrikar!:D Woohoo!:D

Nu ska jag sova! Godnatt!:D


Rastlös:/

Hm jag har nada to do:( Är ju van att springa sunt och knappt sitta nå på hela dagen. Så nu då jag är hemma har jag hur mycket tid som hellts att göra saker på. Men har ju inget att göra.
Hade vart nice med en promenad men har ingen att gå med:/

Förresten mina besökare på bloggen har minskat enormt, Och jag vet jag har typ inget att skriva om längre. MEn ska tag i det snart;)

Vad gör ni då? Och vad ska ni göra till midsommar?
Jag tycker inte midsommar är nå speciellt. Men det ger ändå en känsla av sommar! Och det är ju alltid trevligt!:D
Om jag inte hade jobbat hade jag väl vart på någon bya fest med gänget:D Det hade vart rätt trevligt. Det var ett tag sen man såg hela gänget!:D


Hemma!:D

Jo jag slutade där vid 23 igår så mamma kom och hämtade mig!:D Åhh så jag har sovit i min egen säng i natt!:D Skönt! Sov från 1 till 13.40! Haha:D Nå sen har jag bara sett tv och handlat idag.
Jag såg en film som hette Vänner och flickvänner/The pallbearer, med David Schwimmer från Vänner. Det var helt okej.
Haha sen så pratade jag med Tess och Anton i telefon! Haha dom var busiga och var på skratthumör;) Haha

Nåja nu ska jag se mera film och äta lite choklad;)
Puss!

Sova!

Idag skulle jag ju börja 18 och sluta 23. Så jag sov då till 1 på dagen. Sen så satt jag vid datorn och tänkte ta en dusch senare innan jag började jobba.
Men så ringer Frida och frågar om jag kan komma och jobba bara nån timme. Så jag hinner bara ta en snabb dusch och itne tvätta håret och sen dra. Så jag började jobba kring halv 3 och först klockan 1.55 stämplade jag ut!
Typ hej-jag-jobbar-lääänge!
Hojja detta är ju jobbigt!

Nå har vikt servetter och plockat av och dukat av bord. Sen så har jag lärt mig blanda Gin och tonic och blanda Irishcoffé.
Sen vid 22 så for Vegard och Erica hem och sen vid halv 12 for Frida. Så det var bara jag och Turana kvar så vi fick fixa allt. Hoja tur att Jimmy hjälpte oss med att räkna kassan! Haha min matte var verkligen inte på topp!

Nåja måste sova nu! Ska upp kvart över 8 så jag hinner duscha och så, börjar 11. Så ska jag jobba till 15 står det på schemat och sen börja igen 18 till 23. Men kommer nog jobba 11 till 23 i sträck. Hoppas bara jag slutar 23 för efter det ska jag hem. Annars måste jag hem på torsdag morgon och det vill jag inte:/

Godnatt!


God morgon!

Haha jag gick ju och la mig typ halv 1 igår. så har jag sovit till halv 1 idag! haha jag både jobbar tolv timmar i sträck och sover 12 timmar i sträck!;) Haha eller ja jag har blivit väckt ett par gånger menmen.

Idag ska jag jobba 18-23 så det blir en kort dag. Men imorgon blir det lång dag igen!:D Sen på torsdag är jag ledig så jag ska hem en sväng och tvätta och chilla.
Sen blir det jobb på fredag och lördag och kanske söndag.

Sen blir det nog att ha sommarlov!:D

Måndag tror jag?!

Ja jag blir dagvild av att vara i Storforsen. Nå har jobbat i 12 timmar i sträck idag och bara ätit en gång. Haha tur att man inte vart hungrig.
Nå ja finns ju inte så mycket att berätta eftersom inte så mycket händer. Men ja Sanna kom och jobbade på kvällen så har tjoat lite med henne. Sen gick strömmen och var borta i ca en timme. Tur att det var vid fyra tiden så det var inte rusning.
Och jo sen så var jag sälv i lunchen med! Woohoo! Haha fick springa rätt mycket men gick bättre än förväntat.:)

Nåja nu ska jag gå och läsa Emmys blogg;)
Pusskram!

Jobba!:D

Idag på morgonen ringde Ulla och frågade om jag kunde komma upp och jobba. Och självklart så kunde jag ju det!:D Det var ju tänkt att jag skulle komma på fredag då midsommar är. Men nu var massa sjuka och så, så fick börja redan nu. Så ska vara här hela veckan!:D

Nice jag kommer tjäna pengar. Vet dock inte hur mycket men det ser vi väl.:D
Jag ska börja klockan 4.

Nå ska gå och packa upp nu.
Pussciao<3

Lördag kväll

Nu sitter jag hemma hos mig. Men ska inte vara hemma nå länge ska till Tess igen.:) Fast nu sitter jag och lyssnar på musik och chillar. Ska sen dra med cykeln, Klara.
Hoppas det inte regnar:/ Nå Saara och kanske Micke och Johan kommer förbi hos Tess. Nu är ju Tess med Anton. Så hehe ja sweet!:D

Nåja ska gå och slappa nu.
Ha det bra!
Puss!<3


BIld från igår. Haha jag lånade en hatt av en tjej som vi träffade;)

Fredagen!:D

For in till stan och kollade på alla studenter. Haha hittade många snyggingar;) Hehe ja det var kul och jag vill verkligen ta studenten! Hade alla ramsor på hjärnan hela dagen.
Nå sen for jag och Emmy och åt lunchbuffe på Exotic! Fy fan så gott det var! Åt glass till efterrätt men det ingick i priset.
Sen for vi runt på stan lite.

Sen for jag hem och sen till Tess. Fixade mig där och så for vi in till stan. Där träffade vi Emmy och Marie. Så träffade vi Lucia när vi skulle med bussen till Hertsön. Hon skulle på samma fest som vi. Den festen sög! Inge drag alls, typ taffsdans och småungar Ingen höjdare.
Så vi for in till stan igen. I väntan på bussen träffade vi nå härliga tjejer!:D Onyktra och trevliga. Så dom skulle med in till stan och vi böt nummer och allt med dom;)

Sen så kom Tessans anton in till stan. Så man fick träffa honom. Jätte trevlig kille ska jag säåga er!:D
Så ja vi  satt och drack på Köpmantorget;) Haha så ringde jag Simon och hörde om det var nå drag någonstans. det var det inte:/

Sen for vi och åt på Max så övergav alla mig och Tess. Så vi gick till Gültza.:P Men där vare inte nå drag heller. Så vi drog igen. Fast vi tog olika vägar in till stan, så vi gick om varandra. Haha!

Sen tärffade vi  flera söta pojkar som var söta och tyckte vi var söta(A) Och fick bra nyheter om en viss pojk igår med;)


En biltur i det fria:)

Nu har jag och Tessan vart ute på en biltur med Cicci, Rebecka och Emma!:D Det känns lite konstigt att åka med Cicci men bra. Nå vi fick för oss att man var tvungen att köpa nått. Så vi drog till Donken och köpte McFlurry marängswisch (stavning?). Det var bara gott och gav sommarkänslor!


Haha!

Haha Viktor nu har jag skrivit 7 inlägg på bara en timme!:D Är det så du vill att jag ska sitta och nörda min blogg eller?:D

Storbracka bombarn!;D

Jag vet att jag bara matar med inlägg nu! Men jag ska bara säga att jag har fått jobb under midsommar!:D Jepp i Storforsen!:D Hehe ja äntligen får man komma in i verksamheten på riktigt!:D
Dock så hade jag tänkt festa med Tess och co. Men fan kommer fler fester, dock kanske inte fler chanser att jobba där. För om man tacka nej en gång så kanske dom inte ringer igen:/ Och det hade ju vart trist!
Nåja kanske blir fest till helgen:D

Nu ska jag ge några baltips!

Jo ni vet ju jag hade långklänning, en sjal och en handväska.
Skippa sjalen den är bara iväg! Ha en väska det är praktiskt och
träppa inte på klänningen! Jag höll på att snubbla på den fast
den tydligen skulle vara rätt längd.

Assåd et är ju fin med värsta sminkningen, frisyren och klänningen!:D
Jag vill ju ha en knallgul klänning till nästa år. Asså typ Belles klänning
i Skönheten och Odjuret filmen!:D Hehe!:D Nåja.

Men det är rätt jobbigt att dansa i långklänning och höööögklackade
skor. Några av Viktors vänner for hem och bött kläder där vid 22.00
då vi började dansa. Och det var ju jävligt smart val!:D Det ska jag
typ med göra nästa år. Eller om jag har en kortade klänning.

Men jag har tänkt, om jag inte hittar en knallgul lång klänning,
(som jag mest troligt inte kommer att göra), så kommer jag
klä mig enkelt. Asså inte lägga ut miljarder på allt utan hitta
nå vackert men enkelt.

Haha kanske inte så mycket tips i detta inlägg snarare åsikter:P Nåja:)


Justja!

Förresten jag kan inte inse att jag har sommarlov!:D Fett nice alltså!:D

OCh att Viktor tar studenten imorgon är ju lite overkligt med. Ja men jag ät så stolt över honom!:D För jag vet hut mycket han har slitit under alla dessa år!<3

Dagen efter, kvällen före!

Ja idag vaknade jag och Viktor fåse halv 8. Haha ja han hade ju brännboll med klassen och han tvingade dit mig med. Men för mig som var nykter igår var det inte så svårt att stiga upp. Haha Viktor var inte hellet så jobbigt att ta sig upp. Nåja så fick vi åka med hans kompisar till brännbollsgrejset. Och så var det typ inga där. Det var bara typ Viktorsklass som hade masat sig upp av alla jävla 3:or! Ja man kan säga att deras klass vann Walkover!:D

Så skulle finalen spelas mot lärarna som inte var där. Så vi fick vänta 20 min innan dom kom. Så typ hela klassen gick hem, orkade inte vänta. Det var bara Viktor och Kalle som var kvar från dersa klass. Så det blev att dom fick spela med dom andra treorna som dykt upp. Nå eleverna vann i alla fall. Men fan lärarna var rätt bra jämnfört med vissa andra lärare jag sett spela.

Nå sen gick vi hem och chillade innan vi for och åt lunch med familjen. Eller Viktor åt inte eftersom han skulle på lunch med klassen och lärarna. Sen så kastade dom av mig på busstationen så tog jag bussen hem till kära Alvik:D

Åh ja jag har verkligen gillat att vara i Arvidsjaur dessa dar!:D Ta mig tillbaka!:D

Baaal!<3 Del 2

Efter fotograferingen så samlades vi i restaurangen. Dom ritade värsta stora krysset på min hand för att jag var under 18! Haha så jag fick läsk medans dom andra fick vin och öl. Men inte mig emot;) Nå det var vissa som gick och tvättade bort krysset men asså fan dom var stenhårda på att ta fast dom. Fan man blev ju utkasstad, så fan man vill ju inte riskera nått. Inte då det är Viktors bal. Nå jag överlevde:)

Så fick vi vår förrätt, Gravlaxcarpaccio med limevinägrette, rostade pinjenötter och örtsallad. Det smakade helt okej men man blev lite less mot slutet.
Till varmrätt var det, Helstekt biffrad med potatiskaka, sauterade grönsaker och rödvissås. Och det ska jag säga er var lite smaklöst! Fan ja men jag blev ändå mätt och lämnade kvar på tallriken.
Till dessert blev det Vaniljpannacotta med bärcoulis och fruktsallad. Där så tyckte jag pannacottan var lite för kräming. Och haha Viktor tyckte den var seg. Han sa att dom hade lyckas med att misslyckas med pannacotta:P

Nå och jo under hela tiden vi åt så var det nån lärare som höll på att prata. Hojja så skulle man lyssna och man gjorde ju det till en början men sen lyssnade jag inte på henne. Haha vårt bord skrev en lapp till henne som hon läste upp. Det stod '' Mindre prat, mera mat'' Haha! Fast det hjälpte inte.
Men ja mina bordskompisar var hungriga av sig,) Förresten jag kanske ska berätta vem jag satt med! Det var då jag, Viktor, Lisa, Magnus(?), Kalle och Therese:)
Härligt gäng det där!:D Jag gillade Kalle han var så pratsam med mig och trevlig!:D Och det var ju Lisa med:)

Nå sen var det dans! Ja så det var bara att gå upp på dansgolvet och shakaloss!;) Haha ja till en början var Viktor trist, men sen frågade han faktiskt om vi skulle dansa! Allvarligt talat jag blev förvånad!:D Haha!
Nå så vi dansade lite och vilade om vart annat. Haha sen blev Viktor tråkig igen så då dansa de jag med Kalle!:D Haha han var ju fasen bra på att dansa! Haha eller så var det bara så att han vågade bjuda på sig själv. Eller så var det spriten från baren som gjorde det:P Välj själv!;)

Men sen så fick Viktor också i sig lite sprit från baren och då vaknade han till liv! Haha ja det belv så kul då!:D Haha och hur snälla kompisar som hellst hade han ju!:D Kommer inte ihåg vad en av hans kompisar henne men hon var jätte snäll mot mig.
Haha ja vi dansade , varvade mellan toan och baren ända till halv 2. Då gick jag och Parre hem. Haha Parre vilket namn Viktor har fått;) Nå det är ju hans vänner som säger så, så.

När vi kom hem hängde en lapp på dörren att hundarna hade skällt hela kvällen. Och lappen var skriven vid tolvslaget ungefär. Haha och ja vi kom ju hem lååångt efter det. Menmen det finns inte så mycket att göra åt det. Kommer ju inte bli nån fler gång.


Baaal!<3 Del 1

Åh så nice asså guh! Jag gillade verkligen balen med Viktor!. Jag är så glad för att han bjöd med mig och att vi gick som vänner brydde sig ju inte någon om.
Nå vi anlände till Arvidsjaur vid 15.00 tiden, efter att sett på film i bilen. Vi åkte upp med Viktors föräldrar så var en av hans brorsor med, Vincent.

Nå vi fikade och småpratade lite, innan det blev dags för att fixa sig. Eftersom jag e bäst, så hade jag fixat mig hemma reda. Så jag bättrade bara på sminket och fixade till håret. Så drog jag på klänningen och fin skorna.
Haha sen ville Viktors mamma fota oss utomhus så det var bara att masa sig ut och ställa oss vid nå träd. Åhh hon hade en systemkamera, så det kommer bli jätte fina bilder!

Sen for vi till Viktors kompisar, Lisa och.... ja vad hon nu hette?! Haha ja vi for till dom i alla fall där hela klassen var samlad typ. Fick hälsa på alla, fast namnen for in genom ena örat och ut genom andra, hehe:)
Så blev det fotografering av alla människor där med. Viktor hade med sig sin kamera så vi fotade med;)

Sen åkte vi BUSS till BALEN! Haha ja det är orginelt! Det kommer nog att kommas ihåg;)
Nå vi delade upp oss så att killarna satt fram i bussen och tjejerna bak. Så gick killarna ut fram och hämntade tjejerna som kom ut bak. Det var snyggt gjort;)
Så då vi skulle gå in var det proppat med folk! Typ hela Arvidsjaur där eller?! Haha ja massor med folk som tog kort så man visste inte vart man skulle kolla:D

Sen så var hotellet jätte fin!:D Värsta ljuskronan i taket:P Nå ja så fick vi välkomsdrink. Jag fick en alkoholfri eftersom jag är under 18. Så var det fotografering med en proffsfotograf. Så vi stod i kö typ hundra år och tog typ 5 bilder. Så ska dom skicka den bästa på posten. Det är 10x15 format. :D


Bal fin!

Hoppas jag kan göra mig lika fin som Emmy gjort! Knappast menmen:P


Shiiet!

Så nu har Emmy vart hos mig. Hon har sminkat mig och fixat håret. Så nu vet jag precis hur jag ska se ut på balen imorgon. Hoppas allt går enligt planerna nu då:D
Åh jag och Emmy vi skrattar typ alltid åt nått eller år varandra av olika anledningar, haha! Det är så skoj att vara med henne!:D

Nå jag fattar inte att det är bal imorgon:S Jag blir ju typ nervös:S

Grattis Eggy!

GRATTIS EGGY TILL KÖRKORTET!


Stor främmande!:D

Ja idag ska Emmy komma hit till Alvik. Hon ska hjälpa mig inför balen som är imorgon. Asså typ ge tips och så. Så ska vi ju umgås såklart! Ska bli super kul!:D


Bara så ni vet i fall att!

Nu känner jag mig ju väldigt lycklig hära. Så om jag skulle dö typ nu så dör jag lyckligt i alla fall. För jag har träffat alla nära och kära. Jag vet att alla kommer ha det bra om jag skulle dö. Cicci har körkort!;) Therese är lyckligt med loverboy och Emmy hon har sin hög med kvitton;) Haha jag skoja bara hon har Jens Byggmark hahah! Okej kanske ska vara lite seriös men hmm Emmy vad har du? Du har vänner med körkort;P Så ja du överlever utan mig så att säga. Inte för att jag heller har körkort. Nåja som sagt alla är så lyckliga och jag är lycklig! Så om jag skulle dör så dör jag lycklig och stolt över min familj och vänner!:D

Fast jag vill ju inte dö eller så men bara så ni vet!

ÄLSKAR ER ALLA! NI GÖR MIG SÅ LYCKLIG!<3

Bilder från min underbara dag!:D


Min och Emmys mjukglass!:D


Jag fick låna Emmys jacka;)

Underbar dag!:D

Åh idag så har jag haft en helt underbar dag med solsken ute!:D
Jag vaknade idag klockan 9.14 och märkte att jag skulle ta bussen som gick 9.05! Haha hoppsan säger jag bara. Hade ju ställt klockan men måste ha slagit av den i sömnen, för jag kommer inte ens ihåg det!
Så efter många samtal i telefon, då man precis vaknat, så hoppade jag in i duschen. Snabbduscha och sminkade mig och tog älvsbybussen till Luleå, 10.00.
I väntan på bussen så träffade jag Kenn och sen på bussen träffade jag Sanna!:D Helt underbart!
Nå sen så hoppade jag av vi gymnasiebyn och gick till bibblo. Där satt Jonas så jag var med han och hängde:)  Sen kom Elin med:D
Nå sen så träffade vi Emmy och gick och åt på Örnen. Träffade Markus med i ca 2 min:P Och efter det gick vi till Kungs så träffade jag några ur min gammla klass:D Åh så härligt att träffa så många glada människor!
Så bjöd Sandra och Emmy på fika mitt i allt!:D Haha gott var det med!:D Tackar!

Sen så gick jag, Emmy och Elin till stan. Vi hittade massa fina saker som vi inte köpte;) Hehe sen for Elin och Evelina kom och joinade oss. Vi åt MJUKGLASS! Årets första! Dock så är det lite överskattat.
Så träffade vi Saara och Emma. Så kom Tess där med!:D
Sen så skulle Tess träffa hennes lover boy. Så jag och Emmy stog och spiade lite^^ Han såg bra ut så jag litar på honom att han tar hand om henne;)

Så träffade vi Markus som lämnade in sin elgitarr. Och shoppade loss i musikaffären:P Så gjorde vi stan igen:P Så åt vi på Tasty och kollade på balen!:D

Sen på bussen hem så träffade jag Bea! Asså guh det var typ inte igår. Så satt och surrade med henne hela vägen hem.


Och sen så har CECILIA fått KÖRKORT idag!!!!!!!! Typ grattis!!!! Jag är så glad!:D

Bästa dagen på länge helt underbar!


Vilken trevlig Söndag!:D

Ja idag så har jag vart med massa människor. Först så vaknade jag och Evelina vid typ 11 tiden. Så åt vi frunch och sen så ringde Veronica och hon kom hit. Så satt vi och surra på och kom på att vi skulle göra Taccopizza till middag. Så drog vi igång värsta matlagningen. Och så bjöd jag in Tess som haft en vild helg med A;) Så hon var ju hungrig. Så vi åt och det var gott som vanligt! Tack Emmy för receptet!!!:D
Nå sen stökade vi bort och Eve och Veronica for hem. Så det vara bara Tess kvar. Så vi satt och nörda dator hela kvällen i princip;) Haha så har jag diskuterat med Emmy i telefon. Hojja ja vi får väl se vart allt slutar:)

Love is in the air;D


Mhm

Ja det verkar inte bli någon mera film.
Hoppas vi hittar på mått imorgon alla byamänniskor!:D
Nu ska jag stänga av datorn:)
Puss
Godnatt!

Film 2

Nu har vi sett klart Freaky Friday:D Haha lika rolig varje gång. Haha Chad som sjunger väldigt dåligt haha!

Nu ska vi kanske se en till film:D
Puss!

Film

Jag och Evelina ska se Freaky Friday! Haha:D

Kväll

Nu är snart Evelina här! Hon ska sova här med och vi ska kanske ut på nån fest. Får se vad som kommer upp. Men jag ska inte dricka en droppe i helgen! Håller mig till vatten och läsk:)

Kan jag inte få gömma mig ett tag?:)

Åhh så less jag är nu! Min kamera är sepe och nu har minneskortet till den med gått sönder! Hojja jag orkar inte tjorva!

Nyheter

Okej jag har en god och en dålig nyhet att berätta.
Den goda är att jag vet kioskkillens namn och ålder!:D
Den dåliga är att han har tjej:/

Med andra ord min vanliga tur, ingen skillnad där alltså!
Dra någon jävel baklänges!

Städning på G!

Ja jag har bara hunnit rensa garderoben än. Men ska dammsuga och så snart, ska bara blogga. Jag har förresten hittat en jätte fin väska jag fundrar om jag ska köpa. Den kostar 300 kr. Är det värt det? Ni ska få se en bild sen!

Sen så hade Tess väldigt goda nyheter att säga!:D Go girl! Sen hade hon även några bra och dåliga till! Jag vet innte vad jag ska säga om det men jag återkommer sen när jag fått in det i min hjärna. Måste få smälta det först!

Nu ska jag fortsätta städa!
Puss




Fast den ska vara i marinblått!;)

Hoja

Haha igår från brännbollen så fick jag träningsvärk i benen och under revbenen typ. Sen idag så tog jag ju en rask promenad på löpbandet och cyklade på motionscykeln så har ännu mer träningsvärk i benen!
Hojja!

Ego;)




Revolutionary road



Idag så hyrde jag Revolutionary road. Har velat se den ända sen den kom på bio och nu har den äntligen kommit så man kan hyra den. Ja asså några kompisar har ju tankat hem den men har inte velat se den med mig.
Haha Markus tyckde den var så hemsk jämfört med Titanic och sa att jag inte fick se den. Haha han e som söt han;)

Nå nu har jag sett den och jag hade lite för höga förväntningar på filmen. Men fan den var ju ändå bra! Men den var ju fan hemsk!! Asså kan Kate Winslet och Leonardo DiCaprio aldrig få varandra i dom filmerna dom spelar ihop?! Eller dom har ju varandra men kan dom aldrig vara lyckliga tillsammans?!

Nåja filmen var bra och klart 4 av 5 poäng!:D Dock så tycker jag Titanic är 5 av 5;)




Drömparet!<3

Fyrklöver

Nå jag känner mig så där lycklig igen nu! JAg brukar känna detta när jag är med byafolket men nu vet jag inte riktigt varför. Ska till stan med Emmy och kolla på balen. Och jag känner mig grymt fin i mitt smink! Haha egentligen inget speciellt med den, men ändå:P Hahah:)
Happy!:D

Trevlig kväll!


Snabba inlägg här!

Nu har jag börjat småstäda lite är i rummet. Det ser ju hemskt ut och hemskare kan det bli. Ska nämligen storstäda i helgen! Riktigt rensa garderoben och skåp och allt!

Var på skolan och hade lite körteori. Vi fick glass:D Sen så fick vi även veta betygen. Jag fick G hade viljat ha mer menmen. Jaja sen gick Sanna och jag och tränade lite. Det var kul att bara få prata med henne om allt möjligt. :)

Nå är hemma nu och har duschat. Det var inte kroppen som frös utan själen. Hojja det hatar jag för man kan typ ha hur hög värme som helst och ändå frysa.

Ska till stan och kolla på balen med Emmy. Nå ska gå och fixa mig nu.
CIAO!;)

SOMMAR 2009!

Min sommar kommer bestå utav:

körkortet!
Motion
Vänner<3
Fest!
Böcker -
bara för att visa att nörden inom mig finns kvar!;)


Torsdag

Vet ni jag gillar inte brännboll så jätte mycket men visst ger det en sommarkänslor!:D Vi spelade idag på idrotten, det är rätt härligt.
Och på tisdag måste jag tyvärr in på skolan och prata om nästa tremin hur allt ska bli och så. Sen är det brännbollstunering. Får se om man är med eller om man sitter med kameran på sidan av planen:)
Sedan på fredagen behöver jag inte gå på skolan.

Så Imorgon har jag min sista lektion!:D Körkortsteori!

v 24
Måndag: ledig
Tisdag: prat/brännboll. Får sommarlov!
Onsdag: bal i Arvidsjaur
Torsdag: sommarlov
Fredag:sommarlov!

Tänka sig att jag har stått ut ett år i jävla Älvsbyn! Hojja! Bara ett år kvar. Och det året kommer bli pluggåret, för kommer ha typ tusen kurser då!

Onsdag

Igår var jag en snabbis till skolan och lämnade fikat och snackade med Conny. Jag kommer typ få G-VG i project och företagande!:D Niiice!
Nåja sen for jag hem och åt snabbt. Sen in till stan och for på badet med Veronica. Vi orkade inte simma nå så vi duschade och bastade bara. Haha vi var även i barnpoolen och pratade om livet. Fan så nice det vara att bara prata om allt! Helt lugnt och skönt utan nå skrikande små barn:)

Sen var vi i stan och provade lite kläder och sånt. Hade så lust att köpa nya kläder men fan har inte råd:/ Men vi träffade Emmy och Jonas! Så surrade vi lite och så hänge Emmy med oss till Face. Där shoppade jag smink!:D Så jag köpte en mineral foundation i rätt färg och en ögonskugga! Asså guh så skönt att hitta rätt nyans för sin hudton. Dock så bränner det i börsen:/

Nå sen gjorde jag väl inte så mycket?! Hm nej nåja nu har jag smink och jag e så jävla glad över det. Och jag låter som värsta divan eller ja fjortisen men va fan;)

Snö of Sweden

Här kommer en bild på snö smycket. Det är ett halsband med den svarta belocken där det står SNÖ.

Tisdag

Ja idag har var min sista dag då på Storforsen. Jag har vart lite småseg idag dock. Men ja har serverat, vikt servetter, checkat in folk och sålt smycken för nästan 700 kr!:D Nå förresten så fick jag ett Snö smycke som tack för at tjag har vart där och hjälpt dom:D Fett nice asså!:D

Förresten ringde Elite idag och det blir inte nå jobb där i sommar. Skönt med sommarlov ändå!:D
Nu måste jag gå och fixa.
Ciao!

Gone with the wind

Jag var ju ute och fotade lite idag. Men höll fan på att blåsa bort;) Här har ni lite bilder jag bjuder på;)







1 Juni alla redan!

Shieeet det är redan 1 Juni!:D Helt otroligt, tiden har gått sen valborgs. Typ varje helg sen valborg har man druckigt mer eller mindre. Men nu ska jag ta en helg off och sen är det ju skolavslutningshelgen, och då ska man ju fira;) Haha Nåja har bara vart snurrig 1 av alla dessa helger.

Nåja det var inte så kul att jobba idag. Har inventerat massa saker och serverat lite. Jag vet att det är nu jag ska lägga in stöten och vissa allt jag lärt mig. Men jag orkar inte. Ska försöka imorgon!:D

Sen så när jag nu slutade och kom på rummet såg jag att dom ringt från Elite. Faan jag måste ringa dit imorgon och höra vad dom ville! Jag vet inte om jag vill veta. Jag vill ju som jobba för då tjänar jag pengar och slipper kommunjobbet. Det ger även en chans att få mera jobb där i framtiden.
Men ändå så vill jag inte jobba för då kommer jag typ jobba hela sommaren och kommer inte ha nå ledig tid. Så kommer typ inte ha nå sommarlov:/
Får se vad dom säger!

Sista gången i Storforsen:(

Nå nu sitter jag här på mitt hotellrum, i Storforsen för sista gången. Känns lite trist men ändå skönt för det betyder att det snart är sommarlov. Har varit ut och fotat lite men inte så mycket. Det blåste för mycket. Igår var det ju fasen över 30 grader! Olidligt varmt!:P

Nåja jag tror jag börjar 16.00 så nu ska jag bara hämta en kopp choklad. Sen ska jag ringa Linn för såg att hon hade ringt.
Puss

RSS 2.0