We no speak americano!

Igår drog jag då till Emmy vid 19 tiden på kvällen. Hon fixade min frilla, det blev volymastrat, tuperat och massa dustit! Ni kan ju förstå att min hår var big! Haha! Nå vi började gå in till stan redan vid 20.45. Och ja vi var väl hos Tess vid 22.10! Men då tog vi ju ut pengar med. Haha okej ja vi går sakta. Men det är nice och gå där och prata med Emmy. Denna gång blev det killar, framtida pojkvänner, hur vi kommer bli då vi är vuxna med mera.

Vi lurade Tess med. Vid 22.00 var vi vid skolan, så ringde Tess. Hon undrade vart vi var så sa vi att vi skulle börja gå från Porsön då. Haha och ja vi skulle vart hos henne tio. Så Sedan då vi fem munuter efter detta samtal var vid hennes dörr blev hon gode suprised!:D

Väl hos Tess så lyckades Sara ge oss ett gott skratt igen. Hon tyckte Rebecka skulle passa i skallat hår! Hahaha! Hon är både bra på svenska och engelska den tjejen... eller så inte;)

Vi drog och satt på Corner och sedan blev det Heroes. Och på Heroes lyckades vi göra ett dansgolv!:) Fy fan det var en rätt kul kväll.
Men ibland tycker man att vissa bör förstå när man ger en tydlig diss. Men icket.


Grattis Therese!;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0