Hudvårdsprodukter till ansiktet

Jag köpte ju hudvårdsprodukter i Torsdags. Jag har hunnit prova dom nu. Och dom är jätte härliga att använda! J
Det är en rengöringsgel som man ska löddra upp och massera in i ansiktet. Den tar bort smink och de med:) Den ska man använda morgon och kväll. Används på fuktad hud.

Sedan så var det en peeling produkt som var så skön! Det var små små korn som man masserar in i ansiktet. Dom river inte upp huden som vissa andra produkter gör. Utan bara river löst så att döda hudceller försvinner. Denna produkt använder man 1-2 gånger i veckan på fuktig hud.

Och sist och ja minst med, så var det en återfuktnings cream. Den försvinner fort in i huden så det inte blir ett lager på huden. Men man känner ändå att huden är återfuktad. Riktigt hälig att använda på morgon som på kvällen!


Det tar ca 1-2 månader innan huden hinner bli bättre med produkterna. Första tiden så kommer huden bara bli värre för att den måste vänja sig med produkterna. Det gäller att ha tålamod!
Sen kommer allt bli bättre:)
Mina produkter är från Aco, och är för normal/mixad hy och är oparfymerade. Men dom finns även med parfym men då ska man köpa dom var för sig. Dessa var i ett kitt för 199 kr på Apoteket.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0