Neutrogena



Visibly clear 2-in-1 wash & mask

Detta är en produkt som man kan ha som ansiktstvätt och ansiktsmask. Som tvätt ska den användas två gånger dagligen. Den avlägsnar smuts, fett och orenheter. Den motverkar även uppkomsten av finnar.
Som mask så används den två gånger i veckan. Då rengör den på djupet genom att ta bort överflödig olja från huden och öppna porerna.




Visibly clear blackhead eliminating toner

Detta är ett ansiktsvatten som är speciellt framtaget för att förebygga och ta bort pormaskar. Den går långt ner för att ta bort smuts och olja som sitter i porerna, de orenheter som kan leda till pormaskar. Används två gånger om dagen.




Visibly clear oil-free moisturiser

Detta är en lotion som går lätt in i huden. Den förebygger att huden inte producerar mer fett som gör att huden blir glansig och vilket även kan leda till finnar. Den ger en fräch finish på in tvätt. Ska användas dagligen.


Jag har just börjat med dessa produkter. Och det är ju klart att det tar ett tag att göra sig klar på morgonen och på kvällen. Men jag tror att det är klart värt den där extra tiden det tar för att få en ren och fräch hy! det är inge svårt att använda produkterna heller. Men dom är anpassade till normar/fet hy. Så någon som är torr i hyn bör inte använda dessa. Men det kan ju vara så att man har blandhy, torr/fet. Då man man tex använda dessa produkter och sedan på det ställen man är torr använda en fetare lotion.
Jag får återkomma om resultat och omdömme om produkterna senare då jag använt dom ett tag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0