Underbar Fredag!

Vi for då till Sandra där på fredagen. Då vi kom dit så gick vi och hälsade på kossorna!:D Så fick vi klappa en som hette Bruno. Och fan ingen av dom där kossorna var precis små. Typ gigantiska!
Nå sedan gick vi in i en bagarstuga där vi satt och åt. Potatisgratäng, sallad och kött som vi doppade i rapsolja. Super gott! Så hade söta Dandra gjort en tårta med. Och den var god den med:)

Sedan satt vi och pratade i år och dar innan det blev dags att dra ut till badtunnan. Och fy fan så mysigt det var att bada:) Varmt och helt mörkt ute. Fattades bara stjärnklar himmel:) Så satt vi och pratade en massa där med och hade riktigt trevligt.

Sedan blev vi less efter några timmar, så då gick vi in i förrummet till bastun. Där satt vi och drack glögg. Och vi tänkte ju basta men fan vi svettades redan i det lilla rummet. Så vi sket i att basta. Sedan lyssnade vi på masa musik med. Och fick höra en låt jag lyssnade på i 9:an typ. Sober med Karu Kari.  Hemsk låt må jag säga.

Nåja sedan  gick vi och duschade och mös med vovven. Sedan kom Tassis och plockade upp oss. Så då bar det iväg hem. Och jag tror vi for från sandrqa kring 1-2.
Riktig trevlig kväll! Måste göras om defenitivt:)


Chokladbolls tårta:D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0